@tuzsuz_ruh kaptanim ok midir?Ben hedefimi 60 yapmak istiyorum
Ben hergün en az 30 dk yürüyüş yapmayı yaşam biçimim haline getirdim benKaptan çok haklısın ama bende zayiflama isteği kalmadı sanki dün yürüyüş yaptim bugünde ins yürümeyi düşünüyorum. Kendimi zorluyorum inan
Sağol canm bilmiyordum inan. Dün artı geldim canm bir kiloya yakın ikigundr yürüyüş yapaiyirum ins eksiler ama sabit kalsam onada sevinecem. Burdan ayrılınca da vermesi zor oluyor inan. Ama vermeliyim bir kilo değil bir kac kilo bugün biraz aklım başına tekrar geldi sankim.Canim tabiki uuzun sure diyette olunca normal. Biliyorsun mezun olmak icin 55 kiloya ulasmak zorunda degilsin, yanlis hatirlamiyorsam hedefinin yuzde 80ini gerceklestirince mezun olmaya hak kazaniyorsun ki sen coktan hak kazandin.
Zaten son 1 kilo, belki cumaya kadar gider. Masallah cok guzel verdin.
Afiyet olsun canim. Guzel olmus.Bugunki menum
2 dilim ekmek
B peynirli yumurta
3 zeytin
Ara
Yarım portakal
Kabak tatlısı yarım
rezene
Aksam
Portakallı kereviz
2 kaşık rus salatası
Ara
Nescafe
Spor 30 dk yürüyüş
Su en az 2 lt
Canim uzun sure duzenli kilo verdin masallah. Arada arti gelmen sabit olman normal. Yine vermeye devam edersin sen. Dedigin gibi buradan ayri kalinca dahazor haklisinSağol canm bilmiyordum inan. Dün artı geldim canm bir kiloya yakın ikigundr yürüyüş yapaiyirum ins eksiler ama sabit kalsam onada sevinecem. Burdan ayrılınca da vermesi zor oluyor inan. Ama vermeliyim bir kilo değil bir kac kilo bugün biraz aklım başına tekrar geldi sankim.
Supersin. Diyetisyenden ciktim o da diyor boyle hareketsiz veremezsin diye. Bolgesel mekik filan hergun en az 30 dk birseyler yap dediBen hergün en az 30 dk yürüyüş yapmayı yaşam biçimim haline getirdim benyaşasın haraketli yaşam
Ben hergün en az 30 dk yürüyüş yapmayı yaşam biçimim haline getirdim benyaşasın haraketli yaşam
Sağol canm. İns canm burdan ayrilmamaliyim bana iyi geliyor .iyi motive oluyorumCanim uzun sure duzenli kilo verdin masallah. Arada arti gelmen sabit olman normal. Yine vermeye devam edersin sen. Dedigin gibi buradan ayri kalinca dahazor haklisin
Evet malesef kaptanim ben hem bedenen hem zihnen çok yorgunum bazen kendimi unutuyorum inşallah işler yolunda gitse evime dönsem daha iyi olurum çünkü ben diyetimi çok ciddiye alıyordum ve almalıyımYani herşeyin bilincinde insanlarız canlarım burda herkes birbirinden sorumlu iki kişinin bile olsa aldığı kilo yüzdeye artı olarak yansıyor kilo Verenlerin bütün emekleri bu haftaki gibi çöp oluyor normalde o yüzde güzel bir yüzdeydi ama kilo alanlarla eksiye düşt
Teşekur ediyorum tatlım kaptanim isterde ben yapmazmıyımAfiyet olsun isteyince yapılıyor görüldüğü üzere
Hem kabak tatlisi hem kek fazla olmus canimMenü mu yazayım bayadir yazmiyordum.
Sabah 10 civarı
Sucuklu yumurta, yeşil zeytin 10 adet bir dilim ekmek.
Öğle bir avuç çığ fistik biraz tarhana.3 dilime yakın kabak tatlısı
İkindi çaya gittim komşuya
Yarım dilim kek
Aksam ywemegi biraz geç oldu eşim yapmak istedi japon yemegi adını unuttum populer bir yemekmis o yuzden 7 bucuk civariydi
Bir porsiyon yedim yanına bol salata ve iki yemek kaşığı barbunya pilavi
1 bucuk litre su ve 1 saat yürüyüş
Az sonra da bir bardak süt icecegim pisirdigim icin
Evet çok oldu sanırım kabak tatlisini çok çok severim. Komşuya da ayıp olmasın dedim yarım kek yedim inan. Bundan sonra daha dikkatli olmaliyimHem kabak tatlisi hem kek fazla olmus canim
Bilemiyorum ki canim kemik yapina da bagli. Bence verdikce bak kendine. Ne zaman ki bu ideal dedin onun ustune en az 1 veya 2 kilo daha vermeye calis. Cunku burayibirakinca alirsan diye.Arkadaşlar ben kilo hesaplama yaptim ideal kilom 51.2 ymiş acaba 51 e kadar zayiflasam mi çok mu zayıf olurum
Supersin, ben de dun spor salonu uyeligimi iptal ettim, ise baslayinca bebekle hic vakit olmuyor bosu bosuna oduyorumBen hergün en az 30 dk yürüyüş yapmayı yaşam biçimim haline getirdim benyaşasın haraketli yaşam
Canim artik kilolu olmadigin icin motive bulmak daha zor oluyordur senin icinSağol canm bilmiyordum inan. Dün artı geldim canm bir kiloya yakın ikigundr yürüyüş yapaiyirum ins eksiler ama sabit kalsam onada sevinecem. Burdan ayrılınca da vermesi zor oluyor inan. Ama vermeliyim bir kilo değil bir kac kilo bugün biraz aklım başına tekrar geldi sankim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?