Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Menum Kızlar
08 15
2 kk peynir 3 zeytin
1 domates yeşillik
2 bardak çay

Ara 12.30
Bol yeşillik limonlu
Domates sos biraz

Akşam 17.45
4 köfte ızgara
İnce bir lavaş
Bol yeşillik limonlu

Su iki lt uyuyana kadar devam edeceğim
Spor gün boyunca silmişim her tarafı şu an pert olmuşum 3.500 yürümüşüm

Kaptan çok haklısın ama bende zayiflama isteği kalmadı sanki dün yürüyüş yaptim bugünde ins yürümeyi düşünüyorum. Kendimi zorluyorum inan
Ben hergün en az 30 dk yürüyüş yapmayı yaşam biçimim haline getirdim ben yaşasın haraketli yaşam

Sağol canm bilmiyordum inan. Dün artı geldim canm bir kiloya yakın ikigundr yürüyüş yapaiyirum ins eksiler ama sabit kalsam onada sevinecem. Burdan ayrılınca da vermesi zor oluyor inan. Ama vermeliyim bir kilo değil bir kac kilo bugün biraz aklım başına tekrar geldi sankim.

Canim uzun sure duzenli kilo verdin masallah. Arada arti gelmen sabit olman normal. Yine vermeye devam edersin sen. Dedigin gibi buradan ayri kalinca dahazor haklisin

Aynn bir ay yürüyüşe ara verdim kiloda veremez oldum evde bi sıkıntı bana çok iyi geliyordu. İkigundur huzurluyum yürüyüş çok iyi geliyor . ins bende devam ettiririm. Bide çevremde çok tepki aldım bu kadar kilom yeter başka verme yeter artık yürüme .onun verdiği rahatlk galiba mucadele mi kırdı .
Ben hergün en az 30 dk yürüyüş yapmayı yaşam biçimim haline getirdim ben yaşasın haraketli yaşam

Canim uzun sure duzenli kilo verdin masallah. Arada arti gelmen sabit olman normal. Yine vermeye devam edersin sen. Dedigin gibi buradan ayri kalinca dahazor haklisin
Sağol canm. İns canm burdan ayrilmamaliyim bana iyi geliyor .iyi motive oluyorum

Evet malesef kaptanim ben hem bedenen hem zihnen çok yorgunum bazen kendimi unutuyorum inşallah işler yolunda gitse evime dönsem daha iyi olurum çünkü ben diyetimi çok ciddiye alıyordum ve almalıyım

Afiyet olsun isteyince yapılıyor görüldüğü üzere
Teşekur ediyorum tatlım kaptanim isterde ben yapmazmıyım

Menü mu yazayım bayadir yazmiyordum.
Sabah 10 civarı
Sucuklu yumurta, yeşil zeytin 10 adet bir dilim ekmek.
Öğle bir avuç çığ fistik biraz tarhana.3 dilime yakın kabak tatlısı
İkindi çaya gittim komşuya
Yarım dilim kek
Aksam ywemegi biraz geç oldu eşim yapmak istedi japon yemegi adını unuttum populer bir yemekmis o yuzden 7 bucuk civariydi
Bir porsiyon yedim yanına bol salata ve iki yemek kaşığı barbunya pilavi
1 bucuk litre su ve 1 saat yürüyüş
Az sonra da bir bardak süt icecegim pisirdigim icin

Hem kabak tatlisi hem kek fazla olmus canim

Arkadaşlar ben kilo hesaplama yaptim ideal kilom 51.2 ymiş acaba 51 e kadar zayiflasam mi çok mu zayıf olurum
Bilemiyorum ki canim kemik yapina da bagli. Bence verdikce bak kendine. Ne zaman ki bu ideal dedin onun ustune en az 1 veya 2 kilo daha vermeye calis. Cunku burayibirakinca alirsan diye.

Supersin, ben de dun spor salonu uyeligimi iptal ettim, ise baslayinca bebekle hic vakit olmuyor bosu bosuna oduyorum
Havalar soguk yuruyus icin ama evde hergun birseyler yapmam lazim

Canim artik kilolu olmadigin icin motive bulmak daha zor oluyordur senin icin ama buraya muhabbete gel biz seni motive ederiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…