Begendin mi diyetisyeni? Bazen ben de gitsem mi veya online diyetisyenlere mi basvursam diyorum ama cok yogunum hic programa uygun yemek hazirla vaktim olmuyorSupersin. Diyetisyenden ciktim o da diyor boyle hareketsiz veremezsin diye. Bolgesel mekik filan hergun en az 30 dk birseyler yap dedi
Canim boyun cok uzun degil, 51 yakisabilir sana ama Derya'ya katiliyorum, sen aynaya bakinca nasil hissediyorsun, hala rahatsiz oldugun yerlerin varsa devam edebilirsin, yoksa mezun olabilirsin.. buraya da korumak icin gelmeye devam edersinArkadaşlar ben kilo hesaplama yaptim ideal kilom 51.2 ymiş acaba 51 e kadar zayiflasam mi çok mu zayıf olurum
Canim ben begendim diyetisyeni, kolay hazirlanan yiyecekler verdi. Birazdan listeyi paylasacagim, 1300 kalorilik, istersen sen de yapabilirsin benimle beraberBegendin mi diyetisyeni? Bazen ben de gitsem mi veya online diyetisyenlere mi basvursam diyorum ama cok yogunum hic programa uygun yemek hazirla vaktim olmuyork.validem gidiyor bu hafta, bebekle calisirken bakalim nasil olucak
Bu arada bir diyetisyen daha buldum, yazilari cok guzel tavsiye ederim.. iyi beslen iyi hisset diye sitesi var Ceren Yavuz, vaktiniz olunca okuyun derim
Aynen canim, saat sayiyorum adeta. 3 saat gecince hemen acliktan cikmis gibi ogunumu yiyorumben yine acim, surekli acim offf
adetinmi yaklaşıyor acaba canım.. ben genelde adete 2 gün kala yesemde çok açıkıyorum ve tutamıyorum kendimiben yine acim, surekli acim offf
Selam kızlar..
Nasılsınız?
Off sorma canım.. Uğraşıp duruyorum kendimle.. Doktora gittim, çok şükür sorun yok dedi, kalp atışı falan herşey yolunda.. Ama tahlillerim pek iyi çıkmadı, smv virüsü çıktı, kardiolipin yüksek, böbreklerde biraz sorun var derken avuçla ilaç alıyorum bütün günBunların dışında tansiyon, mide ağrısl, diş ağrısı da olunca dağıldım biraz.. Halsizim çok, günlük ev işlerimi bile bitiremiyorum..
çok geçmiş olsun canım.. inşallah bir sıkıntı çıkmadan sağlıcakla kucağına alırsın bebişinivitaminlerini aksatma..özellikle kalsiyum çok önemli diyorlar
Aralikta spiral taktirdim canim, o zamandan beri adetim cok duzensiz ve hic tam olarak gelmedi, bilmem etkiliyor muduradetinmi yaklaşıyor acaba canım.. ben genelde adete 2 gün kala yesemde çok açıkıyorum ve tutamıyorum kendimi
Nerde bu grubun patronu acababeni duymuyor hiç
İnşallaah ama cevap veren yok kiOoo geri mi dönüyorsun acabaaaa ? :))
Cok guzel dolu dolu gorunuyorBugunku menum
@tuzsuz_ruh K klbk33
09:30_ 1 dilim ekmek, 75gr hindi fume, 1 kivi, 1 fincan sutlu kahve
12:30_ 1 haslanmis patates, 150g yagsiz kiymadan kofte, 150gr sebzeyle salata ustune 1 yk kereviz yagi ve birkac damla corekotu yagi, yarim salkim uzum.
15:30_ 25 gr ceviz, 1 bardak kefir, 1 kase salata
18:30_ 1 buyuk kase semizotu salatasi, 2 kofte kadar kirmizi et, yarim dilim ekmek.
su:3 lt
2 fincan yesil cay
1 ficnan siyah cay
Sagol canim.Cok guzel dolu dolu gorunuyor
Gecmis olsun canim, insallah bebegini saglikla kucagina al da gerisi gecer.Selam kızlar..
Nasılsınız?
Off sorma canım.. Uğraşıp duruyorum kendimle.. Doktora gittim, çok şükür sorun yok dedi, kalp atışı falan herşey yolunda.. Ama tahlillerim pek iyi çıkmadı, smv virüsü çıktı, kardiolipin yüksek, böbreklerde biraz sorun var derken avuçla ilaç alıyorum bütün günBunların dışında tansiyon, mide ağrısl, diş ağrısı da olunca dağıldım biraz.. Halsizim çok, günlük ev işlerimi bile bitiremiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?