Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Supersin. Diyetisyenden ciktim o da diyor boyle hareketsiz veremezsin diye. Bolgesel mekik filan hergun en az 30 dk birseyler yap dedi
Begendin mi diyetisyeni? Bazen ben de gitsem mi veya online diyetisyenlere mi basvursam diyorum ama cok yogunum hic programa uygun yemek hazirla vaktim olmuyor k.validem gidiyor bu hafta, bebekle calisirken bakalim nasil olucak
Bu arada bir diyetisyen daha buldum, yazilari cok guzel tavsiye ederim.. iyi beslen iyi hisset diye sitesi var Ceren Yavuz, vaktiniz olunca okuyun derim

Arkadaşlar ben kilo hesaplama yaptim ideal kilom 51.2 ymiş acaba 51 e kadar zayiflasam mi çok mu zayıf olurum
Canim boyun cok uzun degil, 51 yakisabilir sana ama Derya'ya katiliyorum, sen aynaya bakinca nasil hissediyorsun, hala rahatsiz oldugun yerlerin varsa devam edebilirsin, yoksa mezun olabilirsin.. buraya da korumak icin gelmeye devam edersin
Sen etrafa bakma, cok kilo versin diger haline alisik olduklari icin oyle soyluyorlar, ama bu haline alissinlar, bikac kilo alsan bile baslarlar kilo mu aldin falan, onemli olan senin nasil hissettigin

Ben de yaziyim dunku menumu
Sabah yok (yulaf ezmesi yaptim ama bir kasik alabildim, vakit bulup yiyemedim)
12:00 Ogle yemegi icin getirdigim yogurtlu kereviz salatasini yedim masamda (yagsiz tussuz, sadece yogurt ve rende kereviz, cok az ceviz)
14:00 tavuklu bulgur firinda (kapama yemegi) sonunda bitti veee bomba geliyor
16:30 sutten kahve, bir avuc kuruyemis
20:00 yarim dilim avokadolu kizarmis ekmek, deniz mahsullu makarna (disardaydik ve ne zamandir canim bunu cekiyordu dayanamadim ama tatli almadim en azindan ) ve bir bardak sarap
Su cok icemedim 1.5lt
Spor yok

Slm kızlar dünki menümü paylaşıyorum

sabah (09:30)
2 yk yoğurt
1 küçük çikita muz
1 haşlanmış yumurta

ara(11:15)
1 büyük kupa adaçaylı karışık bitki çayı

öğlen (12:00)

1/3 kase zencefilli patates çorbası
1 dilim dana antirkot ızgara
3 yk biberli mantar sote

ara (16:30)
1 büyük kupa adaçaylı karışık bitki çayı

akşam (19:00)

80 gr çiğden tavuk göğüs( tost makinesinde yağsız yaptım)
ıspanak haşlaması
2 tane fırın mantar

ara (22:00)
1 küçük yeşil elma

su:2,5 lt
spor:10 dk leslie

Canim ben begendim diyetisyeni, kolay hazirlanan yiyecekler verdi. Birazdan listeyi paylasacagim, 1300 kalorilik, istersen sen de yapabilirsin benimle beraber Biz de gorelim bir su 60i

ben yine acim, surekli acim offf
Aynen canim, saat sayiyorum adeta. 3 saat gecince hemen acliktan cikmis gibi ogunumu yiyorum
Bakalim diyetisyen birkac gyune alisirsin dedi.
Ve surekli acikmamin sebebi ogunler arasina 3 saat koymayisimmis
Istersen sen de dene. Ve ogunler arasi sadece su veya sekersiz/tatlandiricisiz cay icebilryorum. Sutlu kahve yok sadece kahvaltiyla beraber.
Bakalim 1 haftadan kisa surede alisirsin diyor

Selam kızlar..
Nasılsınız?

@dtcf ve Dahlia_ iki hamiş neredesiniz yahuuuu kendinize gelemediniz mi daha

Off sorma canım.. Uğraşıp duruyorum kendimle.. Doktora gittim, çok şükür sorun yok dedi, kalp atışı falan herşey yolunda.. Ama tahlillerim pek iyi çıkmadı, smv virüsü çıktı, kardiolipin yüksek, böbreklerde biraz sorun var derken avuçla ilaç alıyorum bütün gün Bunların dışında tansiyon, mide ağrısl, diş ağrısı da olunca dağıldım biraz.. Halsizim çok, günlük ev işlerimi bile bitiremiyorum..

çok geçmiş olsun canım.. inşallah bir sıkıntı çıkmadan sağlıcakla kucağına alırsın bebişini vitaminlerini aksatma..özellikle kalsiyum çok önemli diyorlar

Bugunku menum
@tuzsuz_ruh K klbk33
09:30_ 1 dilim ekmek, 75gr hindi fume, 1 kivi, 1 fincan sutlu kahve
12:30_ 1 haslanmis patates, 150g yagsiz kiymadan kofte, 150gr sebzeyle salata ustune 1 yk kereviz yagi ve birkac damla corekotu yagi, yarim salkim uzum.
15:30_ 25 gr ceviz, 1 bardak kefir, 1 kase salata
18:30_ 1 buyuk kase semizotu salatasi, 2 kofte kadar kirmizi et, yarim dilim ekmek.

su:3 lt
2 fincan yesil cay
1 ficnan siyah cay

Cok guzel dolu dolu gorunuyor

Gecmis olsun canim, insallah bebegini saglikla kucagina al da gerisi gecer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…