Baya dolu dolu menüler güzel
İnşallaah ama cevap veren yok ki
Dahlia_ hamilemisin canım hayırlı olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin
Gecmis olsun canim, insallah bebegini saglikla kucagina al da gerisi gecer.
Dahlia_ gecmis olsun canim
Evet canim.Baya dolu dolu menüler güzel
Çok sağol canm. Çok kemikli değilim ama Bel kismim da biraz var 2 kilo verirsem çok daha iyi olacak. Aynen bırakmamak lazım üstelik benim bünye hemen aliyorBilemiyorum ki canim kemik yapina da bagli. Bence verdikce bak kendine. Ne zaman ki bu ideal dedin onun ustune en az 1 veya 2 kilo daha vermeye calis. Cunku burayibirakinca alirsan diye.
Ayyy canm benm ins unutmam sizi inan kac ylardir ben burda verdim kilolarimi sizlerin sayesinde. Kilolar gidince bu rahatlık oluyor sanirimCanim artik kilolu olmadigin icin motive bulmak daha zor oluyordur senin icinama buraya muhabbete gel biz seni motive ederiz
Canim acikmadiysan iyi bence. Masallah aksama kadar nasil dayandin? ben her 3 saatte bir yiyorum yine de hep acimMenum
Kahvaltı 11.30
Biraz peynir bir domates
3 zeytin 2 bardak çay
Akşam 17.40
3 köfte yarim patates kızartması
Yarim yumurta 2 bardak ayran
Su 2 lt spor 9.950 adım yürüdüm
Cok guzel haber canim, artilar gitti, gelsin eksilerbu sabah tartıldım sabittim inşallah yarına eksiler geliyor
cok guzel olmus canim, geeelsiin eksilerrslm kızlar dünki menüm... dün doktora gittim sabah o yüzden öğleye kadar hiç bişey yiyemedim. kan verecektim..
sabah : doktora gittim yapmadım
öğlen (12:30)
1 kase mantar çorbası
1/2 yemek tabağı sebzeli tavuk göğüs sote
1 tatlı tabağı makarna
ara (14:30)
1 adet portakal
akşam (18:30)
30 gr beyaz peynirden yeşillik karışık salata
su:2 lt
spor yok
aynen canımCok guzel haber canim, artilar gitti, gelsin eksiler
Canımmm hoşgeldin ben temizlik yapıyordum buraya giremedim bile şükür bitti artık nasılsın tabiki geri gel çok seviniriz@tuzsuz_ruh canımmmmmmm geri gelmek istiyorum 538.ci etaptan ayrıldım sanırım hamilelikten ötürü
Ya valla kusura bakma gerçekten bunun cevabı mı olur kızlar nasıl takım sahibisiniz siz insan bir cevap verir kaynaşır gel der hoşgeldin der tanışalım der sürekli muhabbet dönmüş kimse cevap yazmamışİnşallaah ama cevap veren yok ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?