Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Slm kizlar bu aralar acliktan caya vurdum kendimi Yesil cay, siyah cay, nane cayi ...
Sizin aclikla kalorisiz basetme yollariniz ne?
Deryaaaaaa sen yardımcım olacaksın bundan sonra sormuyorum bile direk rica ediyorum hatta emrivaki yapıyorum buraya hakim birine daha ihtiyacım var

Canımmm hoşgeldin ben temizlik yapıyordum buraya giremedim bile şükür bitti artık nasılsın tabiki geri gel çok seviniriz
Kolay gelsin canim. AA ama hic temizlikte bir cay kahve m,olasi vermedin mi? O arada gireyim bir bakayim bizim kizlar ne yapiyor demedin mi Kaptanim, ozledik.

Deryaaaaaa sen yardımcım olacaksın bundan sonra sormuyorum bile direk rica ediyorum hatta emrivaki yapıyorum buraya hakim birine daha ihtiyacım var
Kaptanim ben listeye filan bakamam kusura bakma.
Ama surekli girerim buraya ki zaten elimden geldigince giriyorum. Bakarim, yorum yaparim. Benim yardimciligim bu kadar olur.
Ki bana kalirsa suanda takimin en cok aktiflige ihtiyaci var. Birkac kisi haric kimse ya girmiyor ya da girenler menusunu yazip cikiyor.

Deryacim evet biraz daha aktif olmak lazim, boyle motive olamiyorum ben kendi adima, ki buraya gelis amacimiz motive olmak aslinda
Ben de elimden geldigince aktif olmaya calisiyorum, gerci grup kilo bildiriminden dolayi en aktif oldugu cuma gunleri ben yogun olup giremiyoum pek
Neyse az az da olsa gidecek bu kilolaaaar Nasil gidiyor diyetisyen listesi? K.validem gidiyor bu hafta, yemekler bana kalinca bakalim daha duzenli hazirlayabilecek miyim diyet yemekleri

*** 4. Takım 609. Etap ***

DeryaOnDiet (68.5///%)
tomrs (56.1///%)
stitch (66.0///%)
harpy (70.7///%)
selinbs (63.1///%)
2. defa bildirimde bulunmadi
Aomine Daiki (60.4///%)
Canfeb (64.6///%)
biricik1272 (83.8///%)

4. Takım ortalaması:

matilda34 (75.0///%) bildirimsiz izne ayrildi, son bildirim tarihi 11 ocak
L E Y L (76///%) yeni uye, katilim tarihi 4/2/19, hedef kilo 70
BamfirADB (87.4///%)
Mydestinyy (??)

Kızlaaar ben döndüm. Bugün dua okundu çok şükür.. allah kabul etsin inşallah. Ama diyet tamamen yalan oldu bu hafta. Yarınki tartıdan çok korkuyorum. Kesin artıdayım bugün de misafirlerle yedim içtim. Yerken sizi düşündüm ama tutamadım kendimi neyse yarın inşallah sahalardayım dönüşüm bu sefer muhteşem olacak

Yettim stitch yettim
Yarından itibaren 2 bardak suyla başlıyorum @tuzsuz_ruh cuma mübarek gün,Allahım bana ve hepimize bir hafiflik ver yarabbiiii

Yettim stitch yettim
Yarından itibaren 2 bardak suyla başlıyorum @tuzsuz_ruh cuma mübarek gün,Allahım bana ve hepimize bir hafiflik ver yarabbiiii

Iyi gidiyor canim diyetime harfi harfine uyuyorum. Hatta bugun aksami yemedim cunku kizimin kresine yarin icin kedi oyuncak getirsin dediler. Evde hic kedi oyuncagimiz yoktu. Dedim almisken soyle tasmali yuruyen oyuncak kedi olsun bir tane begendim ama cok uzak subede kalmisti. Is cikisi oraya gittim asiri trafik vardi derken aksam yemegimi yiyemedim cok gec dondum.
Herzaman uysam bu listeye kilolar gider gibi geliyor bana bakalim.
Senin ne zaman basliyor kizin krese canim?

Hosgeldin canim. Insallah yarindan sonra tam gaz devam edersin dikkat edersin. Haftaya gider aldigin arti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…