Canım yok ki bu saatten sonra kas yapacak azmim. Photoshopla kas yaparım ancakGeçmiş olsun canım dinlen yaparsın iyi olunca
Sağol canımbilmiyorum kendim hakkında yorum yapmayı sevmiyorum ama disaridan begeniyorlar
Çok kaba değil benim ideal olduğunu düşünüyorum şuan ama daha fazla şişmezsem özellikle bacaklardan cabuk kaslaniyoruminşallah olursun canım sporla
günaydın kaptişimGunaydin canim
Sana iyi uykular bize gunaydin o zaman yawrukushcumBen yatiyorum kizlar, sabaha gorusmek uzere.
Co karagöl canımCanım yok ki bu saatten sonra kas yapacak azmim. Photoshopla kas yaparım ancak
Amaa sana kocaman bir maşallah
Kizlar size gondercem diye eski grubuma gondermisim bi baktim eski arkadaslar cocuklarla ilgili yazismis hahahahah baya enerjik giris yaptim anlicaginiz millette ne diyor bu demistirKizlar gune bomba gibi basladim bugun baslangic kilomun -400 gram altindayim yarina daha guzel bi sonucla gelicem insallah ve cokta dinc hissediyorum kendimi guzel bi kahvaltiyla gune basladim birazdan evi supurcem pesine aletli yuruyusumu yapicam sonra lessile 15 dak.yaparim pesine ia da yapabilirsem super olucak niyetim bunlar bugun cocuklarda izin verirse cok gaza gelmis durumdayim yani anlicaginiz.
Iste o yuzden zurna zirt dedi ama 300 gram daha gitmisKahveyi şekersiz içiyorum caniko, süt yetiyor
Güzel menü canım, bence 1 top dondurmadan da bir şey olmaz ama bir tık erken tüketince öyle şeyleri daha ideal
Thanks kaptoş
Menü yine güzel, leslie’yi ekle bu güzel menülere derim
Zurnanın zırt dediği yere kadar süper gitmişsin be canım
Guzel olmus kaptanim, ben cift kofteli hamburger alip genelde ekmegin birisini birakiyorum, bazen tum ekmegi birakiyorum2 TEMMUZ MENUM
SABAH 8.30DA
Tereyaginda 2 yumurta
1 dilim tb ekmegi
15 yesil zeytin
Ceri domates, salatalik, yarim avokado, nane
1 kk peynir
ARA 12.30DA
2 adet diyetlik pirinc patlagi (50 kalori)
Filtre kahve sade
1 adet hurma
OGLEN- AKSAM 17.00DE (sahildeydik bu sekilde kurtardim)
1 hamburger bol marul, domates ve soganli (cift kofteli)
1 elma
Su:2 lt
Spor: Deniz kenarinda uzunca yuruyus, cocuk pesinden kosma ve denizde oynatmaca.
Tum gun cok guzel yemissin, sutlac da olmasaymis. Ama olsun diger ogunler cok az ve cok guzel yuruyus varDünkü menüm
Sabah 8,30
Domates salatalık 1dilim ekmek çay
14 4 köfte salata 1 dilim kepekli ekmek
Fırın sütlaç küçük kase
Akşam 2 dilim karpuz
Salata 3 kaşık tavuk sote
Su 2yi geçti,
spor,1,5 saat yürüyüş
guzel olmus canim menunBugün 10 1 kase yumurtasız menemen
1 yumurta kıymalı
3 4 zeytin
2 çatal peynir
17 tereyağında 3 yumurta
1 dilim kepekli ekmek
1 kk peynir
Yeşilçay
4 komposto eriği
Akşam meyve yerim belki bilmiyorum
supersin
yavas yavas gelme, gel kapisalimMenulerinden motivasyonunu goruyorum canim, masallah masallah, arkandan yavas yavas geliyorum ben de
mezuniyet seramonisi ne zaman?Sagol canim insallah, ilk tez teslim tarihi gecti ama ikincisi agustos ortasi. O zamana kadar bitirisem insallah bu sene mezuunuum
Gecmis olsun canim, bizi de haberdar et sonuctan bugunKizlar benim mide agrim hala gecmedi. Bugun doktora gittim. Ve mide degil de safra kesesi gibi gozukuyor dedi bakalim yarin ultrasonla bakacaklar karin bolgeme.
Yolculuktandir canim, yarina kadar gecerCanlar ben de bittim bugün, hiç yol gitmeye uygun değil bünyem. Çok uzun olmamasına rağmen ödem yaptım hemen, şişkin hissediyorum çok. Akşam yürüyüşü yaptık porsuk çayının orda, gezinerek (öyle tempolu değil). pek de işe yaramadı.
Spora müdürle gidilir mikendi payına düşen sporları da sana yaptırır
Arpa sehriye salatasi fazla olmus canim cunku diger iki ogunde de pilav var, yoksa sorun degilmis bence. Ama olsun daha persembe var telafi icin2 haziran menüsü
1 haşlanmış yumurta
1 hindi füme
Beyaz peynir top peynir kaşar peyniri hepsinden biraz biraz
Domates
1 çay bardağı çay
Ara
1 sade türk kahvesi
Öğlen
1kepçe kuru fasülye
2 yemek kaşığı pilav
1 bardak ayran
Akşam
1 kepçe yeşil mercimek
2 yemek kaşığı bulgur pilavı
Ara
1 kase arpa şehriye salatası
Su
3 litre
Spor
200 ip atlama
Bacak eritme programındaki gün
2455 adım
Guzel bence. Bulgur pilavini biraz dhaa azaltirsan daha guzel olur3 haziran çarşamba bildirimi
Sabah
2 yumurtadan kaşarlı omlet
1 hindi füme
1 çay bardağı çay
Ara
1 sade türk kahvesi
Öğlen
1 fırında pişmiş karnıyarık
2 yemek kaşığı bulgur pilavı
1 kase cacık
Akşam
2 kepçe yeşil mercimek
Bulgur pilavı bir tabak olacak kadar
Çoban salata
Su
2.5 litre 3 e tamamlarım
Spor
250 ceza ip atlama ( başka cezalarada razıyım bu menüye :) )
Spor Programımdaki gün
2750 adım
Canim menulerindeki karbonhidratlardan belli aslinda tatli istegin :)Kızlar birde canım inanılmaz tatlı istiyorAdetime 2 3 gün kaldı ondan galiba
Tatildeyken bile dikkat edilmis3 temmuz
Spor: 1 saate yakın akşam yürüyüşü
Menü:
9 gibi çok tahılli ekmekten beyaz peynirli tost
Ara 10.30 bir elma
Öğle 14.00: bir lahmacun, ayran ve yeşillik
Ara16.00 çay ve leblebi unundan kurabiye 2 tane (çok küçük az kalorili birşey, etrafta diyete uygun bir bu vardı, bizimkiler çi börek yerken ben baktım)
Akşam 18.30: kıtır ekmekli ton balıklı salata (yağını koydurmadim)
Guzel menu canim3 temmuz menüm
Kahvaltı: yok
Öğle yemeği:
Avuç içi kadar tavuk ızgara + salata + 3-4 kaşık kuskus + 1 wasa
Ara
Latte + 2 mor erik
Akşam
1 tabak Ispanak + 3 kaşık yoğurt + 2 dilim kepek ekmek + 2 küçük armut
Üstüne
Sütlü kahve
3lt su
Spor:
40 dk yürüyüş
Bebek miiii!? Harika haber, insallah istediginiz zamanda gelirTesekkur ederim canm. Ama eskisi kadar veremiyom . bebk dusundugumden galiba kendimi zorlamak istemiyom sanki
hehe persembeye gelmesi iyi olmus ac kalmak zorunda olman, guzel eksi gelir motive derUltrasondan once en az 6 saat ac kalmam gerekiyormus canim, o yuzden . Yarin sabah kahvalti yapacagim sonra aksama kadar sadece su. aksam da ultrason.
Kizlarrrr bu jillian level 3 canıma okudu yine her egzersizde squat çeşitleri olmak zorundamıbirde dambilim yok hafif 3 kilo ile kollarım cıktı evde denemeyin ölümcül
olabilir canim regly yaklasinca bir yorgunluk geliyorBazı hareketler de yapacaktım canım
Temizlik de yapacaktım kolum kalmadı
ALışığım aslında Leslie ye
Reglim çok yaklaştı sanırım ondan biraz da bu hallerim
evet canim gidecegim bakalim bugun ultrasonaCok gecmis olsun canim insallah ciddi birsey yokturaksatma pesine dus canim
Gunaydin canim, wuuwuu simdi insanin 30days shred yapasi geliyorgünaydın kızlar :) nasılsınız bu sabah? forum dolup taşmadan gelip size bi günaydın diyeyim dedim :)
30 days shred mi yapıyorsun canım? ben de bunda 5 yıl kadar önce yapmıştım ama onların dediği gibi her bölümü 10 gün değil tüm hareketleri layığıyla yapana kadar devam etmiştim. 3.ye gelince de haftada 5 gün yapmaya devam etmiştim. gerçekten çok çok etkili ve sonrasında 6 ay boyunca ne diyet ne spor yapmadığım halde 6 kilo daha kendiliğinden gitmişti.. sonra durdu ve geri gelmeye başladı kilolarbir de ripped in 30 gibi bişey var o bir gömlek daha zor. onun 4. lvlına hiç gelmedim ama sen gençsin yaparsın 1.den başlasan kademe kademe..
evet canim bugune yazildim spora isten sonra gidecegimTamam canim yarin yaparsin bugun dinlen iyisin menu guzel
Sagol canim, ins bakalim su tezi bir bitirip de profesorume gonderip gorusmeleer baslasam harika olacak.Guzel canim afiyet olsun
6 7 diyetisyen tecrüben olmuş deryacim o zaman sen daha iyi anlamışsındır hangi yöntemin sende daha cok ise yaradığını. Yaparken en cok mutlu oldugun ve en cok ise yarayan hangisiyse ona devam et bence
Sende söylemişsin zaten cnm su az.
Saglikli yaglari hep oneriyorlar canim. Hindistan cevizi yağı tereyağı.. Çok ayrıntılarını bilmesem de ketojenik beslenme de özellikle yag ağırlıklı öğünler var. Yani yağı mutlaka menülerinde kullanmalısın bence.
Kesinlikle katılıyorum. Şeker ve hamur işi yeyince hemen kilolar geliyor ama yağı en fazla ne kadar yiyebilirsin ki??
Çok geçmiş olsun canim
Evet yengem alışveriş yapcak mis bende katıldım onlara. Minigi yanima aldim bebek arabasiyla. Evde beni bekleyen kuzular var diye koşturarak yaptırdım alışverişi diyebilirim
Afiyet olsun canim. Denizde çocukları oynatma epey kalori harcatmıştır.
Afiyet olsun cnm guzel menü
Hem bulur pilavı hem arpa şehriye. Ikisinden biri olsaymış daha iyi olurmuş canim
C
Afiyet olsun canim dışarda gecen bir gun icin cok guzel bir menu
Afiyet olsun canim gayt guzel
Kolay gelsin canim. Tez zamanda bitsin tezin ins. Menün de gayt guzel bence
Fıstık ezmesi olarak hangisini öneriyorsunuz kizlar?? Menün de guzel canim afiyet bal şeker olsun
sagol caniminşallah önemli bir şey değildir canımbaktır bakalım. çok geçmiş olsun.
:) biliyorum canım aynı şey benim için de geçerli.. inşallah sağlıklı sıhhatli dönelim de de veririz grubumuz bizi bekler :)
mezuniyet seremonisi ekimde bakalim insallah.Guzel olmus kaptanim, ben cift kofteli hamburger alip genelde ekmegin birisini birakiyorum, bazen tum ekmegi birakiyorum
Tum gun cok guzel yemissin, sutlac da olmasaymis. Ama olsun diger ogunler cok az ve cok guzel yuruyus var
guzel olmus canim menun
supersin
yavas yavas gelme, gel kapisalim
mezuniyet seramonisi ne zaman?
Gecmis olsun canim, bizi de haberdar et sonuctan bugun
Yolculuktandir canim, yarina kadar gecer
Arpa sehriye salatasi fazla olmus canim cunku diger iki ogunde de pilav var, yoksa sorun degilmis bence. Ama olsun daha persembe var telafi icin
Guzel bence. Bulgur pilavini biraz dhaa azaltirsan daha guzel olur
Canim menulerindeki karbonhidratlardan belli aslinda tatli istegin :)
Kuru meyve ile kuruyemis ye, veya tarcinli sut. Muzla sut blenderdan gecirip dondurma da yapabilirsin.
Tut kendini yarina kadar. Olmadi odul yaparsin yarin
Tatildeyken bile dikkat edilmis
Ben tatillerimi nerede ne yenir diye geciriyorum
Guzel menu canim
Bebek miiii!? Harika haber, insallah istediginiz zamanda gelir
hehe persembeye gelmesi iyi olmus ac kalmak zorunda olman, guzel eksi gelir motive der
Evet canım hoşgeldin ilk sayfadaki formu doldurabilirsin
Hosgeldin canim, grubumuza katilmak icin asagidaki formu doldurabilir misin?
Bizde seni tanimis oluruz:)
4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : gonulmeyvesi
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: Ev hanımı
Yaşınız : 23
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: yok
Yaşadığınız şehir: İstanbul
Boyunuz : 1.55
Kilonuz: en son 71 çıktım
Hedef kilonuz : 57
Kilo alma hikayeniz : evlendikten sonra 10 kilo aldım ama küçüklüğümden beri çok zayıf olmadım hiç
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Sağlıklı ve fit olmak için bide hayırlı bi evlat için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Hayır ilk kez katılıyorum ve heyecanlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?