Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canım yok ki bu saatten sonra kas yapacak azmim. Photoshopla kas yaparım ancak
Amaa sana kocaman bir maşallah

Canım yok ki bu saatten sonra kas yapacak azmim. Photoshopla kas yaparım ancak
Amaa sana kocaman bir maşallah
Co karagöl canım
Olsun ya neden olmasın sporunu düzenli yap zaten kendiliğinden çıkıyor canim

Kizlar gune bomba gibi basladim bugun baslangic kilomun -400 gram altindayim yarina daha guzel bi sonucla gelicem insallah ve cokta dinc hissediyorum kendimi guzel bi kahvaltiyla gune basladim birazdan evi supurcem pesine aletli yuruyusumu yapicam sonra lessile 15 dak.yaparim pesine ia da yapabilirsem super olucak niyetim bunlar bugun cocuklarda izin verirse cok gaza gelmis durumdayim yani anlicaginiz.

Kizlar size gondercem diye eski grubuma gondermisim bi baktim eski arkadaslar cocuklarla ilgili yazismis hahahahah baya enerjik giris yaptim anlicaginiz millette ne diyor bu demistir

Iste o yuzden zurna zirt dedi ama 300 gram daha gitmis

Guzel olmus kaptanim, ben cift kofteli hamburger alip genelde ekmegin birisini birakiyorum, bazen tum ekmegi birakiyorum
Tum gun cok guzel yemissin, sutlac da olmasaymis. Ama olsun diger ogunler cok az ve cok guzel yuruyus var
Bugün 10 1 kase yumurtasız menemen
1 yumurta kıymalı
3 4 zeytin
2 çatal peynir
17 tereyağında 3 yumurta
1 dilim kepekli ekmek
1 kk peynir
Yeşilçay
4 komposto eriği
Akşam meyve yerim belki bilmiyorum
guzel olmus canim menun
supersin
Menulerinden motivasyonunu goruyorum canim, masallah masallah, arkandan yavas yavas geliyorum ben de
yavas yavas gelme, gel kapisalim
Sagol canim insallah, ilk tez teslim tarihi gecti ama ikincisi agustos ortasi. O zamana kadar bitirisem insallah bu sene mezuunuum
mezuniyet seramonisi ne zaman?
Kizlar benim mide agrim hala gecmedi. Bugun doktora gittim. Ve mide degil de safra kesesi gibi gozukuyor dedi bakalim yarin ultrasonla bakacaklar karin bolgeme.
Gecmis olsun canim, bizi de haberdar et sonuctan bugun
Yolculuktandir canim, yarina kadar gecer
Spora müdürle gidilir mi kendi payına düşen sporları da sana yaptırır

Arpa sehriye salatasi fazla olmus canim cunku diger iki ogunde de pilav var, yoksa sorun degilmis bence. Ama olsun daha persembe var telafi icin
Guzel bence. Bulgur pilavini biraz dhaa azaltirsan daha guzel olur
Kızlar birde canım inanılmaz tatlı istiyor Adetime 2 3 gün kaldı ondan galiba
Canim menulerindeki karbonhidratlardan belli aslinda tatli istegin :)
Kuru meyve ile kuruyemis ye, veya tarcinli sut. Muzla sut blenderdan gecirip dondurma da yapabilirsin.
Tut kendini yarina kadar. Olmadi odul yaparsin yarin
Tatildeyken bile dikkat edilmis
Ben tatillerimi nerede ne yenir diye geciriyorum
Guzel menu canim
Tesekkur ederim canm. Ama eskisi kadar veremiyom . bebk dusundugumden galiba kendimi zorlamak istemiyom sanki
Bebek miiii!? Harika haber, insallah istediginiz zamanda gelir
Ultrasondan once en az 6 saat ac kalmam gerekiyormus canim, o yuzden . Yarin sabah kahvalti yapacagim sonra aksama kadar sadece su. aksam da ultrason.
hehe persembeye gelmesi iyi olmus ac kalmak zorunda olman, guzel eksi gelir motive der

günaydın kızlar :) nasılsınız bu sabah? forum dolup taşmadan gelip size bi günaydın diyeyim dedim :)

Kizlarrrr bu jillian level 3 canıma okudu yine her egzersizde squat çeşitleri olmak zorundamı birde dambilim yok hafif 3 kilo ile kollarım cıktı evde denemeyin ölümcül

30 days shred mi yapıyorsun canım? ben de bunda 5 yıl kadar önce yapmıştım ama onların dediği gibi her bölümü 10 gün değil tüm hareketleri layığıyla yapana kadar devam etmiştim. 3.ye gelince de haftada 5 gün yapmaya devam etmiştim. gerçekten çok çok etkili ve sonrasında 6 ay boyunca ne diyet ne spor yapmadığım halde 6 kilo daha kendiliğinden gitmişti.. sonra durdu ve geri gelmeye başladı kilolar bir de ripped in 30 gibi bişey var o bir gömlek daha zor. onun 4. lvlına hiç gelmedim ama sen gençsin yaparsın 1.den başlasan kademe kademe..

Gunaydin canim, wuuwuu simdi insanin 30days shred yapasi geliyor ne iyiymis ya devaminda da kilo vermen ama alman kotu olmus tabiki

Sagol canim, ins bakalim su tezi bir bitirip de profesorume gonderip gorusmeleer baslasam harika olacak.
Bende en etkili tahillari kestigim diyetti. Cok yesem bile kilo almamistim, bakalim yavas yavas ona gecmeye calisiyorum.

mezuniyet seremonisi ekimde bakalim insallah.
evet canim ben de aynini dusundum persembeye denk gelmesi ins yarina iyi bir eksi getirir.
Benim once senin guncel kilona gelmem lazim ki suanda tek istegim o

Oldu mu kızlar
Bu şekilde yazmam gerekiyordu dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…