Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canim senin bu motivasyonun beni de cok motive ediyor. Spor yapamadim ama menulerimde kacamak yapacakken sen geliyorsun aklima birakiyorum
Yakinda spora da baslayacagim
Aynen canım acliktandi yiyince geçti çünkü yiyip yiyip doymuyorum bir türlü ayıp olacak ama gunde 4 5 kere vc cikiyorum buyuk oyuzden doymuyorum birde cabuk boşalıyor migdem
Acliktan miymis, bu kadar zorlama canim kendini. Zaten o kadar spora biraz kas yapabilmek icin yemen lazim
Bencede aliskanlik iste evet cumays eksiyle geicem ama bakalim 300mu olur 500 mu bilemicem
eksi olsun bizim olsun
Sporlara bak
Fıstık ezmesi olarak hangisini öneriyorsunuz kizlar?? Menün de guzel canim afiyet bal şeker olsun
Canim ben internetten organik ve katkisiz markalari siparis veriyorum genelde ama TR'de ayni markalar var midir bilemem. Gerci gecen gun evdeki yagi ayrismis diye kotu olmustu, blendera koyup icine biraz hindistan yagi ekleyip cektim, harika oldu. Bir sonrakine kendim evde deneyecegim hindistan yagi ile, sana da tavsiye ederim. Kizimin yulaf ezmesi kahvaltisina ekliyorum bir kasik ama yaptigim gun 3-4 kasik yedi, kaldirdim diye de agladi
cok guzel
Kızlar menüleri okurken acıktım valla..
bana da oluyor bazen
Hepinize iyi uykular, iyi istirahatler kizlar.
Yarin persembe, mumkun oldukca hafif gecirin ki cumaya guzel bir eksi gorelim.
Gecen hafta kotu bir sonuc aldi takimimiz ama ben inaniyorum bu hafta guzel bir derece gelecek bize..
Bence de, menuler cok guzeldi bu hafta, sporlar da fena degil. Takimda sporu arttirmamiz lazim, once kendimden baslamaliyim tabi
Gecmis olsun canim, sen iyiles once toparla, katilirsin zaten hep yine. Ozledik ama seni
Sinava calisman nasil gidiyor?

Cok guzel
Merhaba canim, iyi eglenceler size.
Bende gruba katılmak istiyorum ama doğru yere mi yazdım acaba
Evet hosgeldin
Asagidaki formu doldurabilir misin?

Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:
Yaşınız :
Medeni Durumunuz :
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :
Kilonuz:
Hedef kilonuz :
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?

Çok sevindim canım faydam oluyorsa ne mutlu bana
Kaçamak yaparsan cezayı yersin ama dondurma ve bitter 1 parca 1 top kaçamak olmamalı bence ya özellikle bitter 1 2 parca günlük tüketmek kilo vermeye yardımcı oluyor
Başla canım bekliyorum takipteyim
Evet canım yemem lazım ama yiyip menü yazdığımda bakıyorum çok geliyor bana yemekten vaz geçiyorum başka birşey sonra akşam ac yatınca sabah migde ağrısı ile uyanıyorum enerjim az oluyor bana yetmiyor yediğim bundan hiç hoşnut değilim ama doymamak kötü birşey bir pazar kahvaltıları doyuruyor oda ekmek borek poğaça olunca akşama kadar acıkmıyorum

Hoşbulduk canım :)

Anasayfayı okudum ama
Şimdi her öğünümüzü paylaşıcaz dimi bide egzersiz yaptığımızı falan da bildiricez
Evet canim gunluk menu paylasiyoruz su ve spor paylasiliyor menuyle birlikte pazartesi kontrol tartisi cuma gunleride resimli tartiliyormusuz benimde yarin ilk cumam
Yaptim yaptim hemde yataktan kalktim ziplamaya basladim deli gibiydim aynı
Tebrikler canim süpersin böyle devam et plânların müthiş inşallah çocuklar bırakır maşallah nazar değmesin

Evet evi supurdum simdi yuruyusumu sonrada lesslie yapicam cocuklar uyudular

Super bende 6 li rakamlarima geri donmek istiyorum yaaa

Harika canım kolay gelsin ozaman

Saat farkini olumlu yonde kullaniyorum, mesela siz uyurken takimla ilgili yapilacak seyleri yapiyorum, siz uyanikkende elimden geldigince sizlerle sohbet etmeye calisiyorum:)
Harikasin kaptanim
Canim ihmal etme, saglik cok onemli
Caniim ben normalde 1 bardak dahi su icmeden yasayabilen birisiyim.
Diyet yaptigim icin bu denli (2lt benim icin 10lt gibi bir sey) arttirdim.
Asiri su ictigimde bobreklerim bile agriyor.
Belkide su icmemek icin yaratilmisimdir:))
Ben de icemiyorum hic su hep zorluyorum kendimi
Dayanamadım valla kaptanım gittim bir avuc leblebi yedim. Ama süt olsun süt

Örnek bir menü olmuş afiyet olsun
Kotu birsey yememissin bence canim, sut olur o, yarasin bebise
Canım yok ki bu saatten sonra kas yapacak azmim. Photoshopla kas yaparım ancak
Amaa sana kocaman bir maşallah
Canim neden olmasin, mezun olunca spor yarismalari icin gelmeye devam edersin, bir bakmissin gelmis kaslar
Kizlarrrr bu jillian level 3 canıma okudu yine her egzersizde squat çeşitleri olmak zorundamı birde dambilim yok hafif 3 kilo ile kollarım cıktı evde denemeyin ölümcül
Ayy cok ozendim, eve gidip jillian yapasim var
harika
Kizlar size gondercem diye eski grubuma gondermisim bi baktim eski arkadaslar cocuklarla ilgili yazismis hahahahah baya enerjik giris yaptim anlicaginiz millette ne diyor bu demistir
heheh olsun, belki o takimdan birileri eksiyi gorup buraya gelmeye karar verirler, reklamimizi yapmissin
Ay harikaymis, jillian favorim ama cok zor gercekten. Beraber baslasak mi acaba takimda jillian'a
Gunaydin canim, wuuwuu simdi insanin 30days shred yapasi geliyor ne iyiymis ya devaminda da kilo vermen ama alman kotu olmus tabiki
Evet aynen, ben de cok gaza geldim
Sagol canim, ins bakalim su tezi bir bitirip de profesorume gonderip gorusmeleer baslasam harika olacak.
Bende en etkili tahillari kestigim diyetti. Cok yesem bile kilo almamistim, bakalim yavas yavas ona gecmeye calisiyorum.
Canim bence tahillari tamamen kesmeye gerek yok saglik problemin olmadikca, ama minimumda tutmakta fayda var tabii.
Ne kadar kaldi tezinde?
mezuniyet seremonisi ekimde bakalim insallah.
evet canim ben de aynini dusundum persembeye denk gelmesi ins yarina iyi bir eksi getirir.
Benim once senin guncel kilona gelmem lazim ki suanda tek istegim o
wohoo ekimde hedef 2 mezuniyet o zaman
Oldu mu kızlar
Bu şekilde yazmam gerekiyordu dimi
Oldu canim hosgeldin. Ekledim seni takim listemize
Kızlar benim tartım yok acil tartı almalıyım
Öneriniz varmı ?
Canim herhangi dijital bir tarti olur bence. Yag olcenlerden almana gerek yok, hem bence dogru degiller hem cabuk bozuluyorlar. Ama her hafta ptesi ve cuma tarti bildirimimiz var, hemen alman lazim tartini takimda yarisabilmek icin.
Kizlar vurasi bir girdap gibi gun gectikce icine cekiyor sizi yani her gecen gun burdakileri okudukca dahada hirslaniyor insan aradigim sizmissiniz hepinize tesekkur ederim iyiki bu grubu acmissiniz
Evet di mi, mezun olunca da birakamiyor insan burayi.
Hoşbulduk canım :)

Anasayfayı okudum ama
Şimdi her öğünümüzü paylaşıcaz dimi bide egzersiz yaptığımızı falan da bildiricez
Evet hergun sonu menu paylasiyoruz saatleriyle, su ve spor ile beraber. Arkadaslarimizin da menulerine yorum yapip muhabbete katiliyoruz :)
Ayrica cuma gunu tarti cok onemli. Tarti resmi ile bildirim.
Ptesi de resimsiz kontrol tarti bildirimi var canim
Evet güzel bi mantık ben aksama eşim falan da oluyor biraz daha zor tutuyorum kendimi
Evet aksamlari atistirmayi biz de cok seviyoruz esimle
İse yaradı çok şükür ben tuvalete bile gidemez hale gelmiştim biraz da ondan kilo aldım 3 ay çok hareketsiz kaldım spor işini ayarlıy cam bugün ins
Canim sagligina dikkat et, spora yavas ve bedenini dinleyerek basla. seni zorlamayalim, en iyi kendini sen bilirsin

Spor bitti dus aldım çok güzel bir kahvaltı yaptım yulaf yerine busefer yumurta yedim özellikle beyazını bol yedim mutluyum yumurtaya geçiş yapabildiğim için en sonunda ☺

Harika
Alisverisini yapabildin mi?

Yaptim yaptim hemde yataktan kalktim ziplamaya basladim deli gibiydim aynı
Super bende 6 li rakamlarima geri donmek istiyorum yaaa
Gelicek o 6li rakamlar da merak etme

Sonunda tum gecmisi okudum bitirdim
o zaman menu paylasma vakti
3 temmuz menum
08:00 kahvalti dürümü (tortilla, beyaz peynir, yarim domates, 4 zeytin, ispanak), 1 bardak cay
11:40 sutlu kahve, 10 adet findik
12:30 3yk bulgur pilavi, biraz dunden kalan firinda patates/havuc karisimi, kucuk kutu ton baligi
19:30 1 haslanmis misir, bir bardak ayran, 1 dilim ekmek ve bir dilim kasar (bunu kizim icin yapip ben yedim ☹)
Su 1.5lt civarindadir
Spor 50 squat yapabildim cezamdan. Kalanlarini bugun bitirecegim.

Yok canim eski hamilelik grubumdu hepberaber dogum yaptik buyutuyoruz zayiflama gruplarinda daha ilksiniz

Haklisin canım haftaya olmaz isem kesin gideceğim umarım olurum çok sıkıldım artık aylardır bir düzenli regl olamıyorum nedir bu çektiğim ya
Başla hemen canım eve git level 1 den itibaren alıştıkça arttır çok faydasını göreceksin kesinlikle

Meraba canım ben 19 yaşındayım 12 ay oldu evleneli ve 12 ay içinde 18 kilo aldım birden ve sıdkı ben( ANACA 3) zayıflama ilacını kullanıcam nasıl sizce kulanan var mi
Merhaba
Ilaç tavsiye etmem canım doğal yollardan verebilirsin ilaç tehlikeli ve verdirecegi kiloda nerden olur nasıl olur bilemiyorum bence gerek yok

Menu kotu degil canim guzel ama su cok az onu arttır sporda iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…