- 24 Kasım 2016
- 5.105
- 18.011
- 248
Canim senin bu motivasyonun beni de cok motive ediyor. Spor yapamadim ama menulerimde kacamak yapacakken sen geliyorsun aklima birakiyorumSağol canımBen biraz duygusalım sanırım cabuk ağlıyorum mutlu olsam.bile ağlıyorum evet biraz yapmacık oluyor içinden geliyorsa ağla zorlamaya gerek yok canım başıma gelince bakarım agliyormuyum
Inşallah düzelir canım tamamdeneyeceğim
Çok seviyorum kaslı görünmeyi özellikle kol ve karında ki karnimda belirmeler gölgeler başlamış çok mutlu oldum☺
Sende spora devam et yeniden belirir çabucak canım
Bence istersen yaparsın ünlüler de çocuklu ama hepsi kaslıbizim ne eksiğimiz varki aaa
Yakinda spora da baslayacagim
Acliktan miymis, bu kadar zorlama canim kendini. Zaten o kadar spora biraz kas yapabilmek icin yemen lazimAynen canım acliktandi yiyince geçti çünküyiyip yiyip doymuyorum bir türlü ayıp olacak ama gunde 4 5 kere vc cikiyorum buyuk oyuzden doymuyorum birde cabuk boşalıyor migdem
eksi olsun bizim olsunBencede aliskanlik iste evet cumays eksiyle geicem ama bakalim 300mu olur 500 mu bilemicem
Sporlara bakMenü 03.07.2019 Çarşamba
Kahvalti
5 yk yulaf ezmesi 200 ml proteinli süt 100 ml light süt 1 kare %82 bitter
1 bardak filtre kahve
Ara
6 adet light altın başak şekersiz biskuvisi 1 bardak yeşil cay 1 top maraş dondurma
Oglen
Firinda patatesli kofte yemegi (1 buyuk kofte biraz patatesinden)
1 dilim karpuz
Spor öncesi ara
4 adet kucuk badem 4 adet fındık 5 adet çiğ fistik
5 yk nesfit yulafli gevrek 2 bucuk yk yogurt
Akşam
1 tabak yağsız haslama bulgur 1 yk yoğurt
Firinda yagsiz çıtır tavuk derisiz 5 adet
1 bardak filtre kahve
Su 3.8 litre
Spor
Sabah
Jillian level 3 27 dakika
Jillian level 1 27 dakika
Leslie 3ml 5k 45 dakika
600 ip atlama
60 mekik
60 sağ kol dambil kaldırma
60 sol kol dambil kaldırma
Aksam salonda
31 dakika eliptik bisiklet (hizli tempo)
26 dakika koşu bandı (15 yükseklik 7 ile 7.8 arası yürüyüş)
23 dakika dikey bisiklet (hızlı tempo)
35 dakika ağırlık çalışması (alt bölge karin bel kol omuz ağırlıklı setler)
8500 adim
Canim ben internetten organik ve katkisiz markalari siparis veriyorum genelde ama TR'de ayni markalar var midir bilemem. Gerci gecen gun evdeki yagi ayrismis diye kotu olmustu, blendera koyup icine biraz hindistan yagi ekleyip cektim, harika oldu. Bir sonrakine kendim evde deneyecegim hindistan yagi ile, sana da tavsiye ederim. Kizimin yulaf ezmesi kahvaltisina ekliyorum bir kasik ama yaptigim gun 3-4 kasik yedi, kaldirdim diye de agladiFıstık ezmesi olarak hangisini öneriyorsunuz kizlar?? Menün de guzel canim afiyet bal şeker olsun
cok guzelGözlerim kapanıyor artik hemen menümü yapayım
3 temmuz
Sabah 8.30
2 haşlanmış yumurta
Salata domates 5 zeytin
1dilim köy ekmegi
Oglen 15.00
1 tabak z. taze fasulye
1 kase yoğurt
Az tavuk sote
Aksam19.30
1 kase çorba
Salarsa
Su 3 litre
6.000 adim
bana da oluyor bazenKızlar menüleri okurken acıktım valla..
Bence de, menuler cok guzeldi bu hafta, sporlar da fena degil. Takimda sporu arttirmamiz lazim, once kendimden baslamaliyim tabiHepinize iyi uykular, iyi istirahatler kizlar.
Yarin persembe, mumkun oldukca hafif gecirin ki cumaya guzel bir eksi gorelim.
Gecen hafta kotu bir sonuc aldi takimimiz ama ben inaniyorum bu hafta guzel bir derece gelecek bize..
Gecmis olsun canim, sen iyiles once toparla, katilirsin zaten hep yine. Ozledik ama seniMerhaba kızlar
Gündüz çocuklar peşimi bırakmıyor. (Gece de bırakmıyorlar) Bugün dün yapamadığım evimin işlerini yaptım. Sonra bişeyler okumaya çalıştım. Doğal olaarak yürüyüş yapamadım. Geçmişi de okuyamadım. Herkesler beni geçmiştir şimdi atak yapmam lazım bu saatte kalkıp leslie yapsam kocamda kızar komşularda neyse yarın çocuklarla yaparız bişeyller yıkılmadım ayaktayım
Eki Görüntüle 2284974
Sinava calisman nasil gidiyor?