Hosgeldin canimOldu mu kızlar
Bu şekilde yazmam gerekiyordu dimi
Hoşbulduk canım :)Hosgeldin canim
Tam diyetlik menu olmus canim3 temmuz menum
10:00 _ 1 kase az yagli peynir (cottage cheese), 1 tabak salata, 1 muz.
13:00_ 2 haslama tavuk pirzola, 1 tabak salata, 2 avuc kiraz.
17:00_ 1 kase humus, 4 falafel, 1 seftali.
su: 2 litreyi gecti
spor: yok, hala isyerimdeyim eve gidince ancak uyurum
@Yawrukushstitch Elmasyuzuk
Ben ictigim tum cay/kahve benzerlerini sekersiz icerim. latteyi de :)Latteyi çooook severim ama diyet değil bence şekerli değil mi canım
Sen kiloyu bosver canim, zaten cok azimlisin. dogum sonrasi yine gelirsin yanimiza. bebek istiyorsaniz once sizin sagliginiz. Sadece dedigin gibi saglikli beslenmeye devamSagol canm ins hayirlisi. Ilk hamilelikten sonra 15 kilo vermistim tekrar almam diyordum ama ikinci hamilelikte baya aldim. Bunda nasil olurum bilemiyorum. Ikincisinde 20 kg verdim ins abartmadan saglikli beslenirim.hamilelikte aliyorum cidden
Suan hamile degilim ama artik dusunuyorum. Ins 15 ustune cikmam canm. Yemeyi cok sevenlerdenim malesef. Burdan ogrendigimle saglikli yiyecekler tercihim olacaktir. Ekmegi az yemegi ogrendim mesela . iki dilimden fazlasi vicdan yapiyor bende
Bir top dondurmadan birsey olmaz yahu, uzulme, keyfini cikararak yeseydin3 Temmuz
14.00
Menemen
1 dilim ekmek
1 tk fıstık ezmesi
19.00
Kabak yoğurtlu
Semizotu salatası
Marullu domatesli salata
Fasulye yemeği 2yk
1 dilim ekmek
20.00 Türk kahvesi
Maraş dondurma 1 top(yarın yememek için bugün yiyim dedim)
Su 3L az daha içerim
Spor: Leslie 45 dk
@Yawrukush
stitch
Elmasyuzuk
Çok yorgun hissediyorum bugün erken yazayım dedim
ooo kaptandan cig borege izinEskisehire kadar gidip cig borek yemeden donme.
Ben ceza yazarim sen 1 tane olsun ye, inanilmaz bir lezzet.
Kaptan ceza karsiligi izin verdi:))
heheh ben de oyle hissediyorum. yetismek zor oluyor konusulanlara ama merak da ediyorumay kızlar 2 saat gittim yine doldurmuşsunuz 10 sayfa valla okuyamicam artıkın merak ta ediyorum ne yazıştınız ama bitmek bilmiyorçocukları parka çıkardım ben oynadım onlar bankta oturdu :| sonra eve geldik bi kudurdular oğlumun ayağı kızımın dudağına değdi dudak şişti çocuğa bişey yok abartma diyorum ama az daha ağlicaktım ben de onunla..
Supersin, ben yine baslayamadim, bebege baktim. Bugun de oyle gorunuyor. Yarin ve ctesi sadece dersYazdim canim. Azonce ciktim isten burda saat 21:30 oldu. Simdi yoldayim eve gidiyorum.
her zamanki gibimenüm
sabah
2 yumurtadan sütlü omlet
öğlen
2 dlm peynir
1.5 bdk süt
4 yk yulaf
ara
1 kutu aktivia incirli
1/2 kupa bol sütlü kahve
akşam
1 kase çorba
2 kase zy kabak yemeği
(salata yemeye başladım o yüzden 2 kase yedim)
3 yk yoğurt
ara
yoğurt
spor
50 dk pilates
50 dk zumba
bol su
Cikabildin mi yuruyuse dun merak ettim? :)Ben cocuklari uyutup cikmayi planliyorum insallah kayinvalidem bi sikinti cikarmazsa oyle bir cozum buldum simdilik
Cok guzel3 temmuz carsamba
Sabah
Has.yumurta 4 zeytin domates salatalik biraz peynir
Oglen
Ayran corbasi
1 kofte
Aksam
Tavuklu sebze yemegi
Salata
Su 2 bucuk simdilik
Bence guzel menu canim :)Kızlar bugün telefonumu serviste unuttum yarın sabab alacağım.. Bu yüzden menümü hemen yazıp çıkacagım yarın görüşürüz
Sabah (09:00)
2 yağda yumurta
1 dilim beyaz peynir
1 dilim kaşar peynşr
Salatalık domates
Öğlen (13:45)
2 yemek kaşığı domates çorbası
3 adet domates soslu köftr
4 yk yoğurtlj makrna
Akşam(17:30)
2 avuç beyaz leblebi
1 bardak kefir
Su
2.5 lt
Spor
45 dk plates
Aslinda ogun ogun cok degil ama toplami tek gun icin fazla olmus sanki.Iyiaksamlar kizlar bugun kayinvalidemdeydim duzensiz yedim yine evden cikmamak en iyisi benim icin sanirim
Sabah 10.00
Bol domates salatalik
Peynir
2 dilim salam
Sekersiz cay 3 bardak
Avuc buyuklugunde 1.5 dilim ekmek
Ara12.00
1 tane siyah erik
1 fincan sekersiz cay
Oglen 14.00
3 kasik kuru fasulye
2 kasik yogurt
1 kucuk kiyi ekmek
Gelelim zurnanin zirt dedigi yere
Aksam19.00
2 kasik taze fasulye
2 kasik pilav
2 kasik yogurtlu makarna
Ekmek yok
Kaynanamin menusunapim
Ara 21.00
4 ucgen dilim karpuz
Biraz oncede 2 kofte yedim oglumun kalanı
Spor bol kosturma cocuklarla
30 dakika ay yuruyusu
Su baya bi cok ictim ama hesabini bilemicem kizlar
Yaptin mi cezani? :)Kendime ceza olarak simdi 200 ip atlicam ipsiz tabi
Supersin, sen yine cok hizli mezun olucaksin bu azimleKalktım yataktan 200 zıp zıp yaptım dondurma için ben de şimdi
Ben de hep oyle yemege basladim. Ama kendi yemegimi de kizima pasliyorum, paylasip yiyoruzEvet pilavi kendi tabagima almistim yogurtlu makarnada oglumun tabagindaydi kalmasin diye yedim isteyemiyeydim eydi....
Evet o da cok iyi fikir, eger esim yanimdaysa oyle yapiyorum ben deBence yarını çok hafif geçir canım
Cuma tartı günümüz
Yarın çocukların tabağında kalanları da kocana postalasana o tabaklar kilo aldırıyor...
Su 3,5 oldu benim
200 de zıp zıp ekledim sporuma
Şişko Ben
super o zaman yarin ve cumartesi bitir odevini cnaimTam diyetlik menu olmus canim
Ben ictigim tum cay/kahve benzerlerini sekersiz icerim. latteyi de :)
Sen kiloyu bosver canim, zaten cok azimlisin. dogum sonrasi yine gelirsin yanimiza. bebek istiyorsaniz once sizin sagliginiz. Sadece dedigin gibi saglikli beslenmeye devam
Bir top dondurmadan birsey olmaz yahu, uzulme, keyfini cikararak yeseydin
bence guzel menu hem 45dk da spor var
ooo kaptandan cig borege izin
heheh ben de oyle hissediyorum. yetismek zor oluyor konusulanlara ama merak da ediyorum
Supersin, ben yine baslayamadim, bebege baktim. Bugun de oyle gorunuyor. Yarin ve ctesi sadece ders
her zamanki gibi
Bugün çıkıca m inşallah canım dün konustumCikabildin mi yuruyuse dun merak ettim? :)
Cok guzel
Bence guzel menu canim :)
Aslinda ogun ogun cok degil ama toplami tek gun icin fazla olmus sanki.
Yaptin mi cezani? :)
Supersin, sen yine cok hizli mezun olucaksin bu azimle
Ben de hep oyle yemege basladim. Ama kendi yemegimi de kizima pasliyorum, paylasip yiyoruz
Evet o da cok iyi fikir, eger esim yanimdaysa oyle yapiyorum ben de
harika
sisko deme kendinle pozitif konus, ne kadar dikkatli beslenip spor yapiyorsun bak, harikasin
Evet güzel bi mantık ben aksama eşim falan da oluyor biraz daha zor tutuyorum kendimiCanım ben öğleni kuvvetli yapar akşamı çok hafif geçiririm.. Bana daha iyi geliyor.. Çünkü öğlen az yesem akşam kendimş tutamıyorum.. Bu sebepten ötürü hemde akşam aç yatmış oluyoru
İse yaradı çok şükür ben tuvalete bile gidemez hale gelmiştim biraz da ondan kilo aldım 3 ay çok hareketsiz kaldım spor işini ayarlıy cam bugün insKizin iyi mi canim, cok gecmis olsun, insanin ici gidiyor..
Anne olmak cok zor...
Harikasin, guzelce dinlen canim:)
Ise yaradi ozaman ameliyat canim, masallah.
Bazi insanlarin ise yaramiyor, kayinvalidem 2 kez olmus hala kotu..
200 squata kizdin sen bu sporlar ne:))
canim bak bu videoyu evde bir dene..
Spor isinide cozersen cok guzel kilo vereceksin..
Cok guzel canim benim:)
Canim sen kayinvalidene gitme
Sen bir hastaneye gidip detayli tahlil , ultrason vs yaptir canim.
Ihmal etme bu mevzuyu..
Ooo ne kadar cok tuvalete gidiyorsun, masallah:))
Ben bu kadar spor yapsam, beni yerden spatula ile kazirlar
Degisiklik olmus canim sanada kuzunada:)
Iyi uykular canisi, yine guzel bir gun olmus diyetin icin:)
Tesekkur ederim canm amin insGuzel olmus kaptanim, ben cift kofteli hamburger alip genelde ekmegin birisini birakiyorum, bazen tum ekmegi birakiyorum
Tum gun cok guzel yemissin, sutlac da olmasaymis. Ama olsun diger ogunler cok az ve cok guzel yuruyus var
guzel olmus canim menun
supersin
yavas yavas gelme, gel kapisalim
mezuniyet seramonisi ne zaman?
Gecmis olsun canim, bizi de haberdar et sonuctan bugun
Yolculuktandir canim, yarina kadar gecer
Arpa sehriye salatasi fazla olmus canim cunku diger iki ogunde de pilav var, yoksa sorun degilmis bence. Ama olsun daha persembe var telafi icin
Guzel bence. Bulgur pilavini biraz dhaa azaltirsan daha guzel olur
Canim menulerindeki karbonhidratlardan belli aslinda tatli istegin :)
Kuru meyve ile kuruyemis ye, veya tarcinli sut. Muzla sut blenderdan gecirip dondurma da yapabilirsin.
Tut kendini yarina kadar. Olmadi odul yaparsin yarin
Tatildeyken bile dikkat edilmis
Ben tatillerimi nerede ne yenir diye geciriyorum
Guzel menu canim
Bebek miiii!? Harika haber, insallah istediginiz zamanda gelir
hehe persembeye gelmesi iyi olmus ac kalmak zorunda olman, guzel eksi gelir motive der
Tebrikler canim süpersin böyle devam et plânların müthiş inşallah çocuklar bırakır maşallah nazar değmesinKizlar gune bomba gibi basladim bugun baslangic kilomun -400 gram altindayim yarina daha guzel bi sonucla gelicem insallah ve cokta dinc hissediyorum kendimi guzel bi kahvaltiyla gune basladim birazdan evi supurcem pesine aletli yuruyusumu yapicam sonra lessile 15 dak.yaparim pesine ia da yapabilirsem super olucak niyetim bunlar bugun cocuklarda izin verirse cok gaza gelmis durumdayim yani anlicaginiz.
Evet canım jillian yapıyorum level 3 e yeni geçtim 1 u uzun süre yaptım 2yi bi kaçtın 3 e cabuk geçiş yaptım o dediğinde bakarım haftaya ona başlarım olmadı bunu adana yapayımdagünaydın kızlar :) nasılsınız bu sabah? forum dolup taşmadan gelip size bi günaydın diyeyim dedim :)
30 days shred mi yapıyorsun canım? ben de bunda 5 yıl kadar önce yapmıştım ama onların dediği gibi her bölümü 10 gün değil tüm hareketleri layığıyla yapana kadar devam etmiştim. 3.ye gelince de haftada 5 gün yapmaya devam etmiştim. gerçekten çok çok etkili ve sonrasında 6 ay boyunca ne diyet ne spor yapmadığım halde 6 kilo daha kendiliğinden gitmişti.. sonra durdu ve geri gelmeye başladı kilolarbir de ripped in 30 gibi bişey var o bir gömlek daha zor. onun 4. lvlına hiç gelmedim ama sen gençsin yaparsın 1.den başlasan kademe kademe..
Tamam canım bizide haberdar et mutlakaevet canim gidecegim bakalim bugun ultrasona
Süpersin canım harikaevet canim bugune yazildim spora isten sonra gidecegim
Oldu canımOldu mu kızlar
Bu şekilde yazmam gerekiyordu dimi
Super cnaim, ohh spor da yapilmis ne guzelSpor bitti dus aldım çok güzel bir kahvaltı yaptım yulaf yerine busefer yumurta yedim özellikle beyazını bol yedim mutluyum yumurtaya geçiş yapabildiğim için en sonunda ☺
SüpersinMerhaba kızlar
Gündüz çocuklar peşimi bırakmıyor. (Gece de bırakmıyorlar) Bugün dün yapamadığım evimin işlerini yaptım. Sonra bişeyler okumaya çalıştım. Doğal olaarak yürüyüş yapamadım. Geçmişi de okuyamadım. Herkesler beni geçmiştir şimdi atak yapmam lazım bu saatte kalkıp leslie yapsam kocamda kızar komşularda neyse yarın çocuklarla yaparız bişeyller yıkılmadım ayaktayım
Eki Görüntüle 2284974
Süper3 TEMMUZ MENUM
SABAH 9DA
1.5 haslanmis yumurta
1.5 dilim tb ekmegi
Kasar peynir, lor peynir
10 adet yesil zeytin
Birkac dilim salatalik, yarim avokado
ARA 12.00DE
2 tane diyetlik pirinc patlagi (50 kalori)
Sade filtre kahve
OGLEN 15.00DE
1 bucuk porsiyon izgara somon baligi
1 kase salata
AKSAM 19.00DA
Izgara tavuk (derisiz , 100-150gr civaridir.)
4-5 dal brokoli
Yarim kase cig kabaktan cacik (3 yemek kasigi yogurt, 1 cig kabak , nane, pulbiber)
Su : 2 lt
Yatana kadar karisik bitki cayi icerim.(sekersiz)
Spor: 1 saat yuruyus bandi, 30 dk bisiklet, 15dk eliptik.
HoşgeldiiinBende gruba katılmak istiyorum ama doğru yere mi yazdım acaba
Evet canımolabilir canim regly yaklasinca bir yorgunluk geliyor
Ahh inşallahCikabildin mi yuruyuse dun merak ettim? :)
Cok guzel
Bence guzel menu canim :)
Aslinda ogun ogun cok degil ama toplami tek gun icin fazla olmus sanki.
Yaptin mi cezani? :)
Supersin, sen yine cok hizli mezun olucaksin bu azimle
Ben de hep oyle yemege basladim. Ama kendi yemegimi de kizima pasliyorum, paylasip yiyoruz
Evet o da cok iyi fikir, eger esim yanimdaysa oyle yapiyorum ben de
harika
sisko deme kendinle pozitif konus, ne kadar dikkatli beslenip spor yapiyorsun bak, harikasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?