Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Tam diyetlik menu olmus canim
Latteyi çooook severim ama diyet değil bence şekerli değil mi canım
Ben ictigim tum cay/kahve benzerlerini sekersiz icerim. latteyi de :)
Sagol canm ins hayirlisi. Ilk hamilelikten sonra 15 kilo vermistim tekrar almam diyordum ama ikinci hamilelikte baya aldim. Bunda nasil olurum bilemiyorum. Ikincisinde 20 kg verdim ins abartmadan saglikli beslenirim.hamilelikte aliyorum cidden
Sen kiloyu bosver canim, zaten cok azimlisin. dogum sonrasi yine gelirsin yanimiza. bebek istiyorsaniz once sizin sagliginiz. Sadece dedigin gibi saglikli beslenmeye devam
Suan hamile degilim ama artik dusunuyorum. Ins 15 ustune cikmam canm. Yemeyi cok sevenlerdenim malesef. Burdan ogrendigimle saglikli yiyecekler tercihim olacaktir. Ekmegi az yemegi ogrendim mesela . iki dilimden fazlasi vicdan yapiyor bende

Bir top dondurmadan birsey olmaz yahu, uzulme, keyfini cikararak yeseydin
bence guzel menu hem 45dk da spor var
Eskisehire kadar gidip cig borek yemeden donme.
Ben ceza yazarim sen 1 tane olsun ye, inanilmaz bir lezzet.
Kaptan ceza karsiligi izin verdi:))
ooo kaptandan cig borege izin
heheh ben de oyle hissediyorum. yetismek zor oluyor konusulanlara ama merak da ediyorum
Yazdim canim. Azonce ciktim isten burda saat 21:30 oldu. Simdi yoldayim eve gidiyorum.
Supersin, ben yine baslayamadim, bebege baktim. Bugun de oyle gorunuyor. Yarin ve ctesi sadece ders
her zamanki gibi

Ben cocuklari uyutup cikmayi planliyorum insallah kayinvalidem bi sikinti cikarmazsa oyle bir cozum buldum simdilik
Cikabildin mi yuruyuse dun merak ettim? :)
3 temmuz carsamba
Sabah
Has.yumurta 4 zeytin domates salatalik biraz peynir
Oglen
Ayran corbasi
1 kofte
Aksam
Tavuklu sebze yemegi
Salata
Su 2 bucuk simdilik
Cok guzel
Bence guzel menu canim :)
Aslinda ogun ogun cok degil ama toplami tek gun icin fazla olmus sanki.
Kendime ceza olarak simdi 200 ip atlicam ipsiz tabi
Yaptin mi cezani? :)
Kalktım yataktan 200 zıp zıp yaptım dondurma için ben de şimdi
Supersin, sen yine cok hizli mezun olucaksin bu azimle
Evet pilavi kendi tabagima almistim yogurtlu makarnada oglumun tabagindaydi kalmasin diye yedim isteyemiyeydim eydi....
Ben de hep oyle yemege basladim. Ama kendi yemegimi de kizima pasliyorum, paylasip yiyoruz
Bence yarını çok hafif geçir canım
Cuma tartı günümüz
Yarın çocukların tabağında kalanları da kocana postala sana o tabaklar kilo aldırıyor...
Evet o da cok iyi fikir, eger esim yanimdaysa oyle yapiyorum ben de
Su 3,5 oldu benim
200 de zıp zıp ekledim sporuma
Şişko Ben
harika
sisko deme kendinle pozitif konus, ne kadar dikkatli beslenip spor yapiyorsun bak, harikasin

super o zaman yarin ve cumartesi bitir odevini cnaim

Bugün çıkıca m inşallah canım dün konustum

Canım ben öğleni kuvvetli yapar akşamı çok hafif geçiririm.. Bana daha iyi geliyor.. Çünkü öğlen az yesem akşam kendimş tutamıyorum.. Bu sebepten ötürü hemde akşam aç yatmış oluyoru
Evet güzel bi mantık ben aksama eşim falan da oluyor biraz daha zor tutuyorum kendimi

İse yaradı çok şükür ben tuvalete bile gidemez hale gelmiştim biraz da ondan kilo aldım 3 ay çok hareketsiz kaldım spor işini ayarlıy cam bugün ins

Tesekkur ederim canm amin ins

Tebrikler canim süpersin böyle devam et plânların müthiş inşallah çocuklar bırakır maşallah nazar değmesin

Evet canım jillian yapıyorum level 3 e yeni geçtim 1 u uzun süre yaptım 2yi bi kaçtın 3 e cabuk geçiş yaptım o dediğinde bakarım haftaya ona başlarım olmadı bunu adana yapayımda
Sende tekrar başla canım ben çok beğendim memnun kaldım salondaki aletler karin kası cikarmadi ama gerçekten jilliana başlarıyım günden beri fark ettim karin kaslarim çıkıyor gölgeler var çizikler oluşmuş çok mutlu oldum oyuzden tam gaz devam bırakmayacağım böyle bir etki gormusken

Süpersin

Süper

Ahh inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…