Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Meraba canım ben 19 yaşındayım 12 ay oldu evleneli ve 12 ay içinde 18 kilo aldım birden ve sıdkı ben( ANACA 3) zayıflama ilacını kullanıcam nasıl sizce kulanan var mi
19 yasindasin daha cok gencsin sıkı bi diyet ve sporla harika kilolar verebilirsin ilac isine hic girme bencede

Su cocuklarimiz yuzunden kilo aliyoruz zaten hep ama guzel bir menu

Kizlar sabah yer vardi ultrason randevumu erken saate aldim.
Sabahtan beri ilk defa az once birseyler yedim.
Ayy allah kimseyi aclikla sinamasin, zor yahu
Iyi yapmışsın canım sonucları bekliyoruz
Amin canım açlık çok zor herşeye dayanıyor insan ama açlığa değil afiyet olsun canım

Meraba canım ben 19 yaşındayım 12 ay oldu evleneli ve 12 ay içinde 18 kilo aldım birden ve sıdkı ben( ANACA 3) zayıflama ilacını kullanıcam nasıl sizce kulanan var mi
Merhaba canim, asagidaki katilim formunu doldurur musun eger katilmak istiyorsan. Yalniz zayiflama ilaci kullanma, daha cok gencsin. Zaten metabolizman hizlidir hic gerek yok
Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:
Yaşınız :
Medeni Durumunuz :
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :
Kilonuz:
Hedef kilonuz :
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?

Menu kotu degil canim guzel ama su cok az onu arttır sporda iyi ☺
tesekurler canim, evet suyu arttiramiyorum bir turlu
senin mesajlarindan sonra gittim 150squay ve 60 mekik yaptim.
@yawrukush kaptanim 50squat da dun yapmistim, bitirdim cezami. tabii dun spor yapamadigim icin bir cezam daha olucak sanirim
Su cocuklarimiz yuzunden kilo aliyoruz zaten hep ama guzel bir menu
tesekkurler canim ☺
Kizlar sabah yer vardi ultrason randevumu erken saate aldim.
Sabahtan beri ilk defa az once birseyler yedim.
Ayy allah kimseyi aclikla sinamasin, zor yahu
super canim, insallah birsey cikmaz. bende aclikla bas edemiyorum ama bu huyumuzu degistirebilmek lazim aslinda. gerci sen hep az yiyorsun menulerinden gordugum.

Iyi yapmışsın canım sonucları bekliyoruz
Amin canım açlık çok zor herşeye dayanıyor insan ama açlığa değil afiyet olsun canım
sagol canim, ohh simdi ustune bir de kahve
safra kesesi tasi canim. ultrasonu ceken doktor soyledi. Benim doktor bakmadi daha ama bir ara operasyon lazimmis. Ama enfeksiyon filan yok, guzel habver.
Yani bugun spor var demek

Yok canim ya ben buradayken az yiyorum inan, genelde esim hep bana senin yemekte limitin yok diye dalga gecer. Bazi zamanlar oyle yiyorum ki afedersin kusana kadar yer mi bir insan. Yani yemek icin yasiyorum gibi hissediyorum bazen. Cok da seviyorum yemeyi ama artik yok. 66 ve ustu bende cok kotu duruyor, gidim filan cikiyor, popom buyuyor, allahtan bir gobegim yok, galiba duzenli mekik cektigimden 78 kiloyken bile herkes diyordu cok kilolusun ama gobek nasil yok diye sisko umudu ben de mutlu oluyordum

Evet canım çeşit yapmaya çalışıyorum herşeyden az az birde sık yemezsem dayanamıyorum spor ağır olunca enerjim çok azalıyor birşeyler yiyip toparliyorum
Çok sağol canım
Ayşe'cim peki yazdığın sporları bir kerede mi yapıyorsun yoksa gün içine bolusturerek mi? Ben karnım tok olunca güzel spor yapamıyorum bir de, sende durum nasıl? (Sonuçta çok iyi spor yaptığın için bizden fazla yiyorsun, tok oldugun zamana denk geldiği oluyor mu?
safra kesesi tasi canim. ultrasonu ceken doktor soyledi. Benim doktor bakmadi daha ama bir ara operasyon lazimmis. Ama enfeksiyon filan yok, guzel habver.
Geçmiş olsun canım, evet dediğin gibi ameliyat gerektiriyor safra taşı, ihmal etme deryacim uygun bir zamanında planlarsin

Bakalim bir doktor sonucu gorsun, operasyon lazim kagidi verirse o kagidi alip gidip hastaneye yazilacagim. Acikl durum olursa hazirda bulunsun diye.
Cunku bniyetim 2 cm olana kadar operasyon olmamak.
simdilik 1,5 cim mis

Arttırmaya çalış canım büyük bardak kullan mesela ben 400 mllik kullanıyorum
Çok güzel canım bir kac ta egzersiz eklersen tadından yenmez

Bakalim bir doktor sonucu gorsun, operasyon lazim kagidi verirse o kagidi alip gidip hastaneye yazilacagim. Acikl durum olursa hazirda bulunsun diye.
Cunku bniyetim 2 cm olana kadar operasyon olmamak.
simdilik 1,5 cim mis
Tamam hayatım sen planı yapmışsın bile
Peki ağrın nasıl oldu? Dindi mi biraz

Oh cok sevindim ciddî birşey olmamasına çok geçmiş olsun canım afiyet olsun
Benimde annemin safra kesesindede taş vardı safra kesesini aldılar ama onunki ciddiydi
Oh süper kolay gelsin
Sabah ac karnına hepsini bir anda yapiyorum canim aksam salona giderkende onceden yiyorum 1 bucuk saat kadar cok ac olursam ufak atistiriyorum tam dolu migdeyle gitmek iyi olmuyor sanci yapiyor agirlik cokuyor

Cok gecmis olsun canim, safra kesesi tasi dururken cok problem degil de sanirim duserse cok tehlikeli. Kontrol altinda tutmakta fayda var. Gerci doktorun artik gerekli takibi yapar zaten ☺
hahah ben de ayni oyleyim, kusana kadar yemek yiyebilirim gercekten
Bende de en buyuk yer gobek, hic hos durmuyor ben de duzenli mekige baslayayim o zaman
Arttırmaya çalış canım büyük bardak kullan mesela ben 400 mllik kullanıyorum
Çok güzel canım bir kac ta egzersiz eklersen tadından yenmez ☺
Bende de buyuk bardak var yanibasimda, sabahtan dolduruyorum, aksam eve gitmeden bakiyorum hic icmemisim, zorla bitirip cikiyorum ama 400ml olmus oluyor saat 6ya kadar sadece

DeryaOnDiet zaten birçoğumuz öyle çok yemek yemek yüzünden burda değil miyiz kızlar? Şimdi ne güzel kilo veriyoruz ama önemli olan koruyabilmek onun için de bu "ye ye toksan da ye" zihniyetinden kurtulmamiz lazım
Şahsen ben bunu nasıl sağlarım bilmiyorum, o yüzden de buradan kopmayı pek düşünmüyorum mezun da olsam. Bir ara hipnoz bile düşündüm biliyor musunuz aşırı yemeyi önlemek için sonra saçma geldi

Merhaba canim, hemen kontrol edip yaziyorum senin bilgilerini :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…