19 yasindasin daha cok gencsin sıkı bi diyet ve sporla harika kilolar verebilirsin ilac isine hic girme bencedeMeraba canım ben 19 yaşındayım 12 ay oldu evleneli ve 12 ay içinde 18 kilo aldım birden ve sıdkı ben( ANACA 3) zayıflama ilacını kullanıcam nasıl sizce kulanan var mi
Banamiydi bilmiyorum alinti yok ama tesekkurederimtşk ederim tatlım
Su cocuklarimiz yuzunden kilo aliyoruz zaten hep ama guzel bir menuSonunda tum gecmisi okudum bitirdim
o zaman menu paylasma vakti
3 temmuz menum
08:00 kahvalti dürümü (tortilla, beyaz peynir, yarim domates, 4 zeytin, ispanak), 1 bardak cay
11:40 sutlu kahve, 10 adet findik
12:30 3yk bulgur pilavi, biraz dunden kalan firinda patates/havuc karisimi, kucuk kutu ton baligi
19:30 1 haslanmis misir, bir bardak ayran, 1 dilim ekmek ve bir dilim kasar (bunu kizim icin yapip ben yedim ☹)
Su 1.5lt civarindadir
Spor 50 squat yapabildim cezamdan. Kalanlarini bugun bitirecegim.
o çok zor işte.. Benim şimdi eşim var sadece onada meyve yediriyorumEvet güzel bi mantık ben aksama eşim falan da oluyor biraz daha zor tutuyorum kendimi
Iyi yapmışsın canım sonucları bekliyoruzKizlar sabah yer vardi ultrason randevumu erken saate aldim.
Sabahtan beri ilk defa az once birseyler yedim.
Ayy allah kimseyi aclikla sinamasin, zor yahu
Merhaba canim, asagidaki katilim formunu doldurur musun eger katilmak istiyorsan. Yalniz zayiflama ilaci kullanma, daha cok gencsin. Zaten metabolizman hizlidir hic gerek yokMeraba canım ben 19 yaşındayım 12 ay oldu evleneli ve 12 ay içinde 18 kilo aldım birden ve sıdkı ben( ANACA 3) zayıflama ilacını kullanıcam nasıl sizce kulanan var mi
tesekurler canim, evet suyu arttiramiyorum bir turluMenu kotu degil canim guzel ama su cok az onu arttır sporda iyi ☺
tesekkurler canim ☺Su cocuklarimiz yuzunden kilo aliyoruz zaten hep ama guzel bir menu
super canim, insallah birsey cikmaz. bende aclikla bas edemiyorum ama bu huyumuzu degistirebilmek lazim aslinda. gerci sen hep az yiyorsun menulerinden gordugum.Kizlar sabah yer vardi ultrason randevumu erken saate aldim.
Sabahtan beri ilk defa az once birseyler yedim.
Ayy allah kimseyi aclikla sinamasin, zor yahu
sagol canim, ohh simdi ustune bir de kahveIyi yapmışsın canım sonucları bekliyoruz
Amin canım açlık çok zor herşeye dayanıyor insan ama açlığa değil afiyet olsun canım
Yok canim ya ben buradayken az yiyorum inan, genelde esim hep bana senin yemekte limitin yok diye dalga gecer. Bazi zamanlar oyle yiyorum ki afedersin kusana kadar yer mi bir insan. Yani yemek icin yasiyorum gibi hissediyorum bazen. Cok da seviyorum yemeyi ama artik yok. 66 ve ustu bende cok kotu duruyor, gidim filan cikiyor, popom buyuyor, allahtan bir gobegim yok, galiba duzenli mekik cektigimden 78 kiloyken bile herkes diyordu cok kilolusun ama gobek nasil yok diyeMerhaba canim, asagidaki katilim formunu doldurur musun eger katilmak istiyorsan. Yalniz zayiflama ilaci kullanma, daha cok gencsin. Zaten metabolizman hizlidir hic gerek yok
Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:
Yaşınız :
Medeni Durumunuz :
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :
Kilonuz:
Hedef kilonuz :
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?
tesekurler canim, evet suyu arttiramiyorum bir turlu
senin mesajlarindan sonra gittim 150squay ve 60 mekik yaptim.
@yawrukush kaptanim 50squat da dun yapmistim, bitirdim cezami. tabii dun spor yapamadigim icin bir cezam daha olucak sanirim
tesekkurler canim ☺
super canim, insallah birsey cikmaz. bende aclikla bas edemiyorum ama bu huyumuzu degistirebilmek lazim aslinda. gerci sen hep az yiyorsun menulerinden gordugum.
Ayşe'cim peki yazdığın sporları bir kerede mi yapıyorsun yoksa gün içine bolusturerek mi? Ben karnım tok olunca güzel spor yapamıyorum bir de, sende durum nasıl? (Sonuçta çok iyi spor yaptığın için bizden fazla yiyorsun, tok oldugun zamana denk geldiği oluyor mu?Evet canım çeşit yapmaya çalışıyorum herşeyden az az birde sık yemezsem dayanamıyorum spor ağır olunca enerjim çok azalıyor birşeyler yiyip toparliyorum
Çok sağol canım
Geçmiş olsun canım, evet dediğin gibi ameliyat gerektiriyor safra taşı, ihmal etme deryacim uygun bir zamanında planlarsinsagol canim, ohh simdi ustune bir de kahve
safra kesesi tasi canim. ultrasonu ceken doktor soyledi. Benim doktor bakmadi daha ama bir ara operasyon lazimmis. Ama enfeksiyon filan yok, guzel habver.
Yani bugun spor var demek
Bakalim bir doktor sonucu gorsun, operasyon lazim kagidi verirse o kagidi alip gidip hastaneye yazilacagim. Acikl durum olursa hazirda bulunsun diye.Ayşe'cim peki yazdığın sporları bir kerede mi yapıyorsun yoksa gün içine bolusturerek mi? Ben karnım tok olunca güzel spor yapamıyorum bir de, sende durum nasıl? (Sonuçta çok iyi spor yaptığın için bizden fazla yiyorsun, tok oldugun zamana denk geldiği oluyor mu?
Geçmiş olsun canım, evet dediğin gibi ameliyat gerektiriyor safra taşı, ihmal etme deryacim uygun bir zamanında planlarsin
Arttırmaya çalış canım büyük bardak kullan mesela ben 400 mllik kullanıyorumMerhaba canim, asagidaki katilim formunu doldurur musun eger katilmak istiyorsan. Yalniz zayiflama ilaci kullanma, daha cok gencsin. Zaten metabolizman hizlidir hic gerek yok
Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:
Yaşınız :
Medeni Durumunuz :
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :
Kilonuz:
Hedef kilonuz :
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?
tesekurler canim, evet suyu arttiramiyorum bir turlu
senin mesajlarindan sonra gittim 150squay ve 60 mekik yaptim.
@yawrukush kaptanim 50squat da dun yapmistim, bitirdim cezami. tabii dun spor yapamadigim icin bir cezam daha olucak sanirim
tesekkurler canim ☺
super canim, insallah birsey cikmaz. bende aclikla bas edemiyorum ama bu huyumuzu degistirebilmek lazim aslinda. gerci sen hep az yiyorsun menulerinden gordugum.
Tamam hayatım sen planı yapmışsın bileBakalim bir doktor sonucu gorsun, operasyon lazim kagidi verirse o kagidi alip gidip hastaneye yazilacagim. Acikl durum olursa hazirda bulunsun diye.
Cunku bniyetim 2 cm olana kadar operasyon olmamak.
simdilik 1,5 cim mis
Oh cok sevindim ciddî birşey olmamasına çok geçmiş olsun canım afiyet olsunsagol canim, ohh simdi ustune bir de kahve
safra kesesi tasi canim. ultrasonu ceken doktor soyledi. Benim doktor bakmadi daha ama bir ara operasyon lazimmis. Ama enfeksiyon filan yok, guzel habver.
Sabah ac karnına hepsini bir anda yapiyorum canim aksam salona giderkende onceden yiyorum 1 bucuk saat kadar cok ac olursam ufak atistiriyorum tam dolu migdeyle gitmek iyi olmuyor sanci yapiyor agirlik cokuyorAyşe'cim peki yazdığın sporları bir kerede mi yapıyorsun yoksa gün içine bolusturerek mi? Ben karnım tok olunca güzel spor yapamıyorum bir de, sende durum nasıl? (Sonuçta çok iyi spor yaptığın için bizden fazla yiyorsun, tok oldugun zamana denk geldiği oluyor mu?
Geçmiş olsun canım, evet dediğin gibi ameliyat gerektiriyor safra taşı, ihmal etme deryacim uygun bir zamanında planlarsin
Hoşgeldin canimOldu mu kızlar
Bu şekilde yazmam gerekiyordu dimi
Çok geçmiş olsun. Allah şifa versin cnm.Bakalim bir doktor sonucu gorsun, operasyon lazim kagidi verirse o kagidi alip gidip hastaneye yazilacagim. Acikl durum olursa hazirda bulunsun diye.
Cunku bniyetim 2 cm olana kadar operasyon olmamak.
simdilik 1,5 cim mis
Cok gecmis olsun canim, safra kesesi tasi dururken cok problem degil de sanirim duserse cok tehlikeli. Kontrol altinda tutmakta fayda var. Gerci doktorun artik gerekli takibi yapar zaten ☺sagol canim, ohh simdi ustune bir de kahve
hahah ben de ayni oyleyim, kusana kadar yemek yiyebilirim gercektenYok canim ya ben buradayken az yiyorum inan, genelde esim hep bana senin yemekte limitin yok diye dalga gecer. Bazi zamanlar oyle yiyorum ki afedersin kusana kadar yer mi bir insan. Yani yemek icin yasiyorum gibi hissediyorum bazen. Cok da seviyorum yemeyi ama artik yok. 66 ve ustu bende cok kotu duruyor, gidim filan cikiyor, popom buyuyor, allahtan bir gobegim yok, galiba duzenli mekik cektigimden 78 kiloyken bile herkes diyordu cok kilolusun ama gobek nasil yok diyesisko umudu ben de mutlu oluyordum
Bende de buyuk bardak var yanibasimda, sabahtan dolduruyorum, aksam eve gitmeden bakiyorum hic icmemisim, zorla bitirip cikiyorum ama 400ml olmus oluyor saat 6ya kadar sadeceArttırmaya çalış canım büyük bardak kullan mesela ben 400 mllik kullanıyorum
Çok güzel canım bir kac ta egzersiz eklersen tadından yenmez ☺
Cok gecmis olsun canim, safra kesesi tasi dururken cok problem degil de sanirim duserse cok tehlikeli. Kontrol altinda tutmakta fayda var. Gerci doktorun artik gerekli takibi yapar zaten ☺
hahah ben de ayni oyleyim, kusana kadar yemek yiyebilirim gercekten
Bende de en buyuk yer gobek, hic hos durmuyorben de duzenli mekige baslayayim o zaman
Bende de buyuk bardak var yanibasimda, sabahtan dolduruyorum, aksam eve gitmeden bakiyorum hic icmemisim, zorla bitirip cikiyorum ama 400ml olmus oluyor saat 6ya kadar sadece
Merhaba canim, hemen kontrol edip yaziyorum senin bilgilerini :)Yawrukush özgecim günaydınn ☀☀
Erkenden baslamissin geçmişi okumaya ☺☺☺
Kolay gelsin
Hani geçen wizardla yazismiştiniz ya mezun olma konusunda, yanlış anlamadiysam hedef kilosuna yaklaşan da mezun olabiliyor mu?
Benim hedef 64 ya, 64 küsur birşeyler çıksam da mezun olabilir miyim onu merak ettim kaptanim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?