Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

FitFiliz canim sen 72.8 kilo ile yarismaya girmissin hedefin 64 kilo, guncel kilon 65.
Vermen gereken kilo 8.8kg imis.
8.8*0.80=7.04 kilo verdiginde mezuniyete hak kazaniyorsun.
72.8-7.04=65.76
Yani ne zaman istersen mezun olabilirsin 65.7 kilonun altindaki kilon mezuniyet karnesi almana yeterli canim.
Tebrik ederim.

Ne guzel bir enerji, ne guzel bir azim.

Canim bende senin gibi yapip 1 ekmegini yemiyordum hamburgerin ama kahvaltidan sonra ki tek ogunumdu ciddi actim

Oldu mu kızlar
Bu şekilde yazmam gerekiyordu dimi
Canim aramiza hosgeldin.

Yani gezmeye, tatile gittiginizde oraya ozgu lezzetleri abartmadan tadin. taa oralara kadar gitmissiniz:)
Humanist bir diyet anlayisim var benim

İse yaradı çok şükür ben tuvalete bile gidemez hale gelmiştim biraz da ondan kilo aldım 3 ay çok hareketsiz kaldım spor işini ayarlıy cam bugün ins
Masallah canim gozunaydin ozaman, bir daha hic tekrarlamasin.

Spor bitti dus aldım çok güzel bir kahvaltı yaptım yulaf yerine busefer yumurta yedim özellikle beyazını bol yedim mutluyum yumurtaya geçiş yapabildiğim için en sonunda ☺
Ooo harika haber.

Evet spor takimimizin eksigi kuzum, senide yakin takipteyim.

Canim tartida zaman zaman kilomuz artar, sonra eksilir, sen hedefine odaklan.:)

Desene takimin su icemeyenleriyiz canim

Canim menun guzel ama sporun cok az o yuzden kucuk bir spor cezasi olsun ki , sporunu arttirmis olalim..

Meraba canım ben 19 yaşındayım 12 ay oldu evleneli ve 12 ay içinde 18 kilo aldım birden ve sıdkı ben( ANACA 3) zayıflama ilacını kullanıcam nasıl sizce kulanan var mi
Ilac kullanmamalisin, cok gencsin ve o tarz yontemler ise yaramamakla beraber, sagligin icinde iyi degil.
Dilersen takimimiza katilip bizimle beraber kilo verebilirsin.

Kizlar sabah yer vardi ultrason randevumu erken saate aldim.
Sabahtan beri ilk defa az once birseyler yedim.
Ayy allah kimseyi aclikla sinamasin, zor yahu
Amin canim, halletmissin ultrasonu..

sagol canim, ohh simdi ustune bir de kahve
safra kesesi tasi canim. ultrasonu ceken doktor soyledi. Benim doktor bakmadi daha ama bir ara operasyon lazimmis. Ama enfeksiyon filan yok, guzel habver.
Yani bugun spor var demek
Gecmis olsun canim, ihmal etme lutfen, doktorunda safra kesesi tasi teshisini koyarsa, ameliyat ol kurtul kuzum...

Evet, ben de mezun olmayi basarabilirsem burada olmaya devam edecegim. Sonraki hedef mezun kalip belki six packs yapmak, hayal iste
Canim bende senin gibi yapip 1 ekmegini yemiyordum hamburgerin ama kahvaltidan sonra ki tek ogunumdu ciddi actim
Evet gun icinde insan az yerse hepsini bitiriyor
Evet spor takimimizin eksigi kuzum, senide yakin takipteyim.
Olur canim, takip et walla. ben de boylece daha da zorlarim kendimi spor icin
Desene takimin su icemeyenleriyiz canim
Evet ama sinirsiz kahve icebilirim
Canim menun guzel ama sporun cok az o yuzden kucuk bir spor cezasi olsun ki , sporunu arttirmis olalim..
Evet canim bekliyorum cezami

Selamlar kizlar,
Nasilsiniz, nasil geciyor yarisma oncesi son gununuz?
iyiyiz canim sen nasilsin? Erkencisin bugun?
Ben bugun sabah ve ogle ayni seyi yemek durumunda kaldim ama kalorisi yuksek degil, guzel yinede bence
menumu hatta vereyim sonra belki giremeyeilirim

4temmuz menum
08:00 kahvalti dürümü (tortilla, beyaz peynir, yarim domates, 4 zeytin, ispanak), 1 bardak cay
11:30 sutlu kahve, 10 adet findik
12:30 kahvalti dürümü (tortilla, beyaz peynir, yarim domates, 4 zeytin, ispanak)
Isten cikmadan seftalim var yanimda ayran ile onlari yiyecegim. aksam yemegim yok evde, belki tavuklu salata yaparim
su simdiden 1.2 lt olud. bugun 2ye tamamlarim
spor 150squat (kalan cezam) + 60 mekik. belki biraz daha yaparim eve gidince

Aynen bende sinirsiz cay, kahve icerim.

yok canim ya hic olmaya niyetimm yok safra yolunu tikayincaya kadar bir zarari yok sagliga. Oyle bir sorun olmasi da uzun vadede. Belki yillar sonra belki de hic. gerci bakalim doktor ne diyecek

Guzel bir menu olmus canim, spor dunden fazla, birde ip atlama ekle kuzum, oh tadindan yenmez:)

yok canim ya hic olmaya niyetimm yok safra yolunu tikayincaya kadar bir zarari yok sagliga. Oyle bir sorun olmasi da uzun vadede. Belki yillar sonra belki de hic. gerci bakalim doktor ne diyecek
Benim bu konuda bilgim yok, oyleyse olma tabi ameliyat canim.
Insallah hic sorun yasamazsin bu konuyla ilgili..

Zorla kendini iç canım olmaz öyle ama su cok az

Ov super ya hayırlı olsun deryacimmmm çok sevindim adına ama bizi bırakıp gitme burda ol yine sohbet edelim

Sayenizde kaptanim iyiki varsiniz cok mutluyum burda olmaktan

menun guzel canim, sen de ben de hergun en az 20 dakika spor eklesek guzel olacak canim, ne dersin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…