Ne guzel bir enerji, ne guzel bir azim.Kizlar gune bomba gibi basladim bugun baslangic kilomun -400 gram altindayim yarina daha guzel bi sonucla gelicem insallah ve cokta dinc hissediyorum kendimi guzel bi kahvaltiyla gune basladim birazdan evi supurcem pesine aletli yuruyusumu yapicam sonra lessile 15 dak.yaparim pesine ia da yapabilirsem super olucak niyetim bunlar bugun cocuklarda izin verirse cok gaza gelmis durumdayim yani anlicaginiz.
Canim bende senin gibi yapip 1 ekmegini yemiyordum hamburgerin ama kahvaltidan sonra ki tek ogunumdu ciddi actimGuzel olmus kaptanim, ben cift kofteli hamburger alip genelde ekmegin birisini birakiyorum, bazen tum ekmegi birakiyorum
Tum gun cok guzel yemissin, sutlac da olmasaymis. Ama olsun diger ogunler cok az ve cok guzel yuruyus var
guzel olmus canim menun
supersin
yavas yavas gelme, gel kapisalim
mezuniyet seramonisi ne zaman?
Gecmis olsun canim, bizi de haberdar et sonuctan bugun
Yolculuktandir canim, yarina kadar gecer
Arpa sehriye salatasi fazla olmus canim cunku diger iki ogunde de pilav var, yoksa sorun degilmis bence. Ama olsun daha persembe var telafi icin
Guzel bence. Bulgur pilavini biraz dhaa azaltirsan daha guzel olur
Canim menulerindeki karbonhidratlardan belli aslinda tatli istegin :)
Kuru meyve ile kuruyemis ye, veya tarcinli sut. Muzla sut blenderdan gecirip dondurma da yapabilirsin.
Tut kendini yarina kadar. Olmadi odul yaparsin yarin
Tatildeyken bile dikkat edilmis
Ben tatillerimi nerede ne yenir diye geciriyorum
Guzel menu canim
Bebek miiii!? Harika haber, insallah istediginiz zamanda gelir
hehe persembeye gelmesi iyi olmus ac kalmak zorunda olman, guzel eksi gelir motive der
Canim aramiza hosgeldin.Oldu mu kızlar
Bu şekilde yazmam gerekiyordu dimi
Yani gezmeye, tatile gittiginizde oraya ozgu lezzetleri abartmadan tadin. taa oralara kadar gitmissiniz:)Tam diyetlik menu olmus canim
Ben ictigim tum cay/kahve benzerlerini sekersiz icerim. latteyi de :)
Sen kiloyu bosver canim, zaten cok azimlisin. dogum sonrasi yine gelirsin yanimiza. bebek istiyorsaniz once sizin sagliginiz. Sadece dedigin gibi saglikli beslenmeye devam
Bir top dondurmadan birsey olmaz yahu, uzulme, keyfini cikararak yeseydin
bence guzel menu hem 45dk da spor var
ooo kaptandan cig borege izin
heheh ben de oyle hissediyorum. yetismek zor oluyor konusulanlara ama merak da ediyorum
Supersin, ben yine baslayamadim, bebege baktim. Bugun de oyle gorunuyor. Yarin ve ctesi sadece ders
her zamanki gibi
Masallah canim gozunaydin ozaman, bir daha hic tekrarlamasin.İse yaradı çok şükür ben tuvalete bile gidemez hale gelmiştim biraz da ondan kilo aldım 3 ay çok hareketsiz kaldım spor işini ayarlıy cam bugün ins
Ooo harika haber.Spor bitti dus aldım çok güzel bir kahvaltı yaptım yulaf yerine busefer yumurta yedim özellikle beyazını bol yedim mutluyum yumurtaya geçiş yapabildiğim için en sonunda ☺
Evet spor takimimizin eksigi kuzum, senide yakin takipteyim.Canim senin bu motivasyonun beni de cok motive ediyor. Spor yapamadim ama menulerimde kacamak yapacakken sen geliyorsun aklima birakiyorum
Yakinda spora da baslayacagim
Acliktan miymis, bu kadar zorlama canim kendini. Zaten o kadar spora biraz kas yapabilmek icin yemen lazim
eksi olsun bizim olsun
Sporlara bak
Canim ben internetten organik ve katkisiz markalari siparis veriyorum genelde ama TR'de ayni markalar var midir bilemem. Gerci gecen gun evdeki yagi ayrismis diye kotu olmustu, blendera koyup icine biraz hindistan yagi ekleyip cektim, harika oldu. Bir sonrakine kendim evde deneyecegim hindistan yagi ile, sana da tavsiye ederim. Kizimin yulaf ezmesi kahvaltisina ekliyorum bir kasik ama yaptigim gun 3-4 kasik yedi, kaldirdim diye de agladi
cok guzel
bana da oluyor bazen
Bence de, menuler cok guzeldi bu hafta, sporlar da fena degil. Takimda sporu arttirmamiz lazim, once kendimden baslamaliyim tabi
Gecmis olsun canim, sen iyiles once toparla, katilirsin zaten hep yine. Ozledik ama seni
Sinava calisman nasil gidiyor?
Canim tartida zaman zaman kilomuz artar, sonra eksilir, sen hedefine odaklan.:)Herkese merhaba.
2 gün önce tartıda 68.2 çıktım.
2 gündür çok yürüdüm dün kendimi aşırı tuttum derken, 67,5 çıktım bugün tartıda.
Bu hafta 65’e düşmeyi planlıyorum umarım.
Desene takimin su icemeyenleriyiz canimHarikasin kaptanim
Canim ihmal etme, saglik cok onemli
Ben de icemiyorum hic suhep zorluyorum kendimi
Kotu birsey yememissin bence canim, sut olur o, yarasin bebise
Canim neden olmasin, mezun olunca spor yarismalari icin gelmeye devam edersin, bir bakmissin gelmis kaslar
Ayy cok ozendim, eve gidip jillian yapasim var
harika
heheh olsun, belki o takimdan birileri eksiyi gorup buraya gelmeye karar verirler, reklamimizi yapmissin
Ay harikaymis, jillian favorim ama cok zor gercekten. Beraber baslasak mi acaba takimda jillian'a
Evet aynen, ben de cok gaza geldim
Canim bence tahillari tamamen kesmeye gerek yok saglik problemin olmadikca, ama minimumda tutmakta fayda var tabii.
Ne kadar kaldi tezinde?
wohoo ekimde hedef 2 mezuniyet o zaman
Oldu canim hosgeldin. Ekledim seni takim listemize
Canim herhangi dijital bir tarti olur bence. Yag olcenlerden almana gerek yok, hem bence dogru degiller hem cabuk bozuluyorlar. Ama her hafta ptesi ve cuma tarti bildirimimiz var, hemen alman lazim tartini takimda yarisabilmek icin.
Evet di mi, mezun olunca da birakamiyor insan burayi.
Evet hergun sonu menu paylasiyoruz saatleriyle, su ve spor ile beraber. Arkadaslarimizin da menulerine yorum yapip muhabbete katiliyoruz :)
Ayrica cuma gunu tarti cok onemli. Tarti resmi ile bildirim.
Ptesi de resimsiz kontrol tarti bildirimi var canim
Evet aksamlari atistirmayi biz de cok seviyoruz esimle
Canim sagligina dikkat et, spora yavas ve bedenini dinleyerek basla. seni zorlamayalim, en iyi kendini sen bilirsin
Canim menun guzel ama sporun cok az o yuzden kucuk bir spor cezasi olsun ki , sporunu arttirmis olalim..Sonunda tum gecmisi okudum bitirdim
o zaman menu paylasma vakti
3 temmuz menum
08:00 kahvalti dürümü (tortilla, beyaz peynir, yarim domates, 4 zeytin, ispanak), 1 bardak cay
11:40 sutlu kahve, 10 adet findik
12:30 3yk bulgur pilavi, biraz dunden kalan firinda patates/havuc karisimi, kucuk kutu ton baligi
19:30 1 haslanmis misir, bir bardak ayran, 1 dilim ekmek ve bir dilim kasar (bunu kizim icin yapip ben yedim ☹)
Su 1.5lt civarindadir
Spor 50 squat yapabildim cezamdan. Kalanlarini bugun bitirecegim.
Ilac kullanmamalisin, cok gencsin ve o tarz yontemler ise yaramamakla beraber, sagligin icinde iyi degil.Meraba canım ben 19 yaşındayım 12 ay oldu evleneli ve 12 ay içinde 18 kilo aldım birden ve sıdkı ben( ANACA 3) zayıflama ilacını kullanıcam nasıl sizce kulanan var mi
Amin canim, halletmissin ultrasonu..Kizlar sabah yer vardi ultrason randevumu erken saate aldim.
Sabahtan beri ilk defa az once birseyler yedim.
Ayy allah kimseyi aclikla sinamasin, zor yahu
Gecmis olsun canim, ihmal etme lutfen, doktorunda safra kesesi tasi teshisini koyarsa, ameliyat ol kurtul kuzum...sagol canim, ohh simdi ustune bir de kahve
safra kesesi tasi canim. ultrasonu ceken doktor soyledi. Benim doktor bakmadi daha ama bir ara operasyon lazimmis. Ama enfeksiyon filan yok, guzel habver.
Yani bugun spor var demek
Evet, ben de mezun olmayi basarabilirsem burada olmaya devam edecegim. Sonraki hedef mezun kalip belki six packs yapmak, hayal isteDeryaOnDiet zaten birçoğumuz öyle çok yemek yemek yüzünden burda değil miyiz kızlar? Şimdi ne güzel kilo veriyoruz ama önemli olan koruyabilmek onun için de bu "ye ye toksan da ye" zihniyetinden kurtulmamiz lazım
Şahsen ben bunu nasıl sağlarım bilmiyorum, o yüzden de buradan kopmayı pek düşünmüyorum mezun da olsam. Bir ara hipnoz bile düşündüm biliyor musunuz aşırı yemeyi önlemek içinsonra saçma geldi
Evet gun icinde insan az yerse hepsini bitiriyorCanim bende senin gibi yapip 1 ekmegini yemiyordum hamburgerin ama kahvaltidan sonra ki tek ogunumdu ciddi actim
Olur canim, takip et walla. ben de boylece daha da zorlarim kendimi spor icinEvet spor takimimizin eksigi kuzum, senide yakin takipteyim.
Evet ama sinirsiz kahve icebilirimDesene takimin su icemeyenleriyiz canim
Evet canim bekliyorum cezamiCanim menun guzel ama sporun cok az o yuzden kucuk bir spor cezasi olsun ki , sporunu arttirmis olalim..
iyiyiz canim sen nasilsin? Erkencisin bugun?Selamlar kizlar,
Nasilsiniz, nasil geciyor yarisma oncesi son gununuz?
Aynen bende sinirsiz cay, kahve icerim.Evet, ben de mezun olmayi basarabilirsem burada olmaya devam edecegim. Sonraki hedef mezun kalip belki six packs yapmak, hayal iste
Evet gun icinde insan az yerse hepsini bitiriyor
Olur canim, takip et walla. ben de boylece daha da zorlarim kendimi spor icin
Evet ama sinirsiz kahve icebilirim
Evet canim bekliyorum cezami
yok canim ya hic olmaya niyetimm yok safra yolunu tikayincaya kadar bir zarari yok sagliga. Oyle bir sorun olmasi da uzun vadede. Belki yillar sonra belki de hic. gerci bakalim doktor ne diyecekNe guzel bir enerji, ne guzel bir azim.
Canim bende senin gibi yapip 1 ekmegini yemiyordum hamburgerin ama kahvaltidan sonra ki tek ogunumdu ciddi actim
Canim aramiza hosgeldin.
Yani gezmeye, tatile gittiginizde oraya ozgu lezzetleri abartmadan tadin. taa oralara kadar gitmissiniz:)
Humanist bir diyet anlayisim var benim
Masallah canim gozunaydin ozaman, bir daha hic tekrarlamasin.
Ooo harika haber.
Evet spor takimimizin eksigi kuzum, senide yakin takipteyim.
Canim tartida zaman zaman kilomuz artar, sonra eksilir, sen hedefine odaklan.:)
Desene takimin su icemeyenleriyiz canim
Canim menun guzel ama sporun cok az o yuzden kucuk bir spor cezasi olsun ki , sporunu arttirmis olalim..
Ilac kullanmamalisin, cok gencsin ve o tarz yontemler ise yaramamakla beraber, sagligin icinde iyi degil.
Dilersen takimimiza katilip bizimle beraber kilo verebilirsin.
Amin canim, halletmissin ultrasonu..
Gecmis olsun canim, ihmal etme lutfen, doktorunda safra kesesi tasi teshisini koyarsa, ameliyat ol kurtul kuzum...
Guzel bir menu olmus canim, spor dunden fazla, birde ip atlama ekle kuzum, oh tadindan yenmez:)iyiyiz canim sen nasilsin? Erkencisin bugun?
Ben bugun sabah ve ogle ayni seyi yemek durumunda kaldim ama kalorisi yuksek degil, guzel yinede bence
menumu hatta vereyim sonra belki giremeyeilirim
4temmuz menum
08:00 kahvalti dürümü (tortilla, beyaz peynir, yarim domates, 4 zeytin, ispanak), 1 bardak cay
11:30 sutlu kahve, 10 adet findik
12:30 kahvalti dürümü (tortilla, beyaz peynir, yarim domates, 4 zeytin, ispanak)
Isten cikmadan seftalim var yanimda ayran ile onlari yiyecegim. aksam yemegim yok evde, belki tavuklu salata yaparim
su simdiden 1.2 lt olud. bugun 2ye tamamlarim
spor 150squat (kalan cezam) + 60 mekik. belki biraz daha yaparim eve gidince
Benim bu konuda bilgim yok, oyleyse olma tabi ameliyat canim.yok canim ya hic olmaya niyetimm yok safra yolunu tikayincaya kadar bir zarari yok sagliga. Oyle bir sorun olmasi da uzun vadede. Belki yillar sonra belki de hic. gerci bakalim doktor ne diyecek
Zorla kendini iç canım olmaz öyle ama su cok azCok gecmis olsun canim, safra kesesi tasi dururken cok problem degil de sanirim duserse cok tehlikeli. Kontrol altinda tutmakta fayda var. Gerci doktorun artik gerekli takibi yapar zaten ☺
hahah ben de ayni oyleyim, kusana kadar yemek yiyebilirim gercekten
Bende de en buyuk yer gobek, hic hos durmuyorben de duzenli mekige baslayayim o zaman
Bende de buyuk bardak var yanibasimda, sabahtan dolduruyorum, aksam eve gitmeden bakiyorum hic icmemisim, zorla bitirip cikiyorum ama 400ml olmus oluyor saat 6ya kadar sadece
canim ip atlayamiyorum, bir ara cok zorladim galiba, ara ara dizlerim sisiyor agri yapiyor. bu yasimda yasli insan gibi oldumGuzel bir menu olmus canim, spor dunden fazla, birde ip atlama ekle kuzum, oh tadindan yenmez:)
Ov super ya hayırlı olsun deryacimmmmFitFiliz canim sen 72.8 kilo ile yarismaya girmissin hedefin 64 kilo, guncel kilon 65.
Vermen gereken kilo 8.8kg imis.
8.8*0.80=7.04 kilo verdiginde mezuniyete hak kazaniyorsun.
72.8-7.04=65.76
Yani ne zaman istersen mezun olabilirsin 65.7 kilonun altindaki kilon mezuniyet karnesi almana yeterli canim.
Tebrik ederim.
Sayenizde kaptanimNe guzel bir enerji, ne guzel bir azim.
Canim bende senin gibi yapip 1 ekmegini yemiyordum hamburgerin ama kahvaltidan sonra ki tek ogunumdu ciddi actim
Canim aramiza hosgeldin.
Yani gezmeye, tatile gittiginizde oraya ozgu lezzetleri abartmadan tadin. taa oralara kadar gitmissiniz:)
Humanist bir diyet anlayisim var benim
Masallah canim gozunaydin ozaman, bir daha hic tekrarlamasin.
Ooo harika haber.
Evet spor takimimizin eksigi kuzum, senide yakin takipteyim.
Canim tartida zaman zaman kilomuz artar, sonra eksilir, sen hedefine odaklan.:)
Desene takimin su icemeyenleriyiz canim
Canim menun guzel ama sporun cok az o yuzden kucuk bir spor cezasi olsun ki , sporunu arttirmis olalim..
Ilac kullanmamalisin, cok gencsin ve o tarz yontemler ise yaramamakla beraber, sagligin icinde iyi degil.
Dilersen takimimiza katilip bizimle beraber kilo verebilirsin.
Amin canim, halletmissin ultrasonu..
Gecmis olsun canim, ihmal etme lutfen, doktorunda safra kesesi tasi teshisini koyarsa, ameliyat ol kurtul kuzum...
O zaman en guzeli yuruyus kuzum.canim ip atlayamiyorum, bir ara cok zorladim galiba, ara ara dizlerim sisiyor agri yapiyor. bu yasimda yasli insan gibi oldum
Iyi antremanlar canim :)Napiyorsunuz kizlar
Ben salondayım 40 dakikam var az sonra ağırlık aletlerine geçicem
Sağol kaptanımO zaman en guzeli yuruyus kuzum.
Dizlerin agriyorsa hic zorlama..
Iyi antremanlar canim :)
menun guzel canim, sen de ben de hergun en az 20 dakika spor eklesek guzel olacak canim, ne dersin?iyiyiz canim sen nasilsin? Erkencisin bugun?
Ben bugun sabah ve ogle ayni seyi yemek durumunda kaldim ama kalorisi yuksek degil, guzel yinede bence
menumu hatta vereyim sonra belki giremeyeilirim
4temmuz menum
11:30 sutlu kahve, 10 adet findik
12:30 kahvalti dürümü (tortilla, beyaz peynir, yarim domates, 4 zeytin, ispanak)
Isten cikmadan seftalim var yanimda ayran ile onlari yiyecegim. aksam yemegim yok evde, belki tavuklu salata yaparim
su simdiden 1.2 lt olud. bugun 2ye tamamlarim
spor 150squat (kalan cezam) + 60 mekik. belki biraz daha yaparim eve gidince
insallah canimBenim bu konuda bilgim yok, oyleyse olma tabi ameliyat canim.
Insallah hic sorun yasamazsin bu konuyla ilgili..
Anlastikmenun guzel canim, sen de ben de hergun en az 20 dakika spor eklesek guzel olacak canim, ne dersin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?