Ellerine saglik canim.*** 4. Takım 629. Etap ***
Harpy (65.9///%)
Aomine Daiki (56.6///%) izne ayrilmak istiyor
Minikpanda1107 (89.4///%)
Wizardmom (64.1///%)
Derya_the_queen (65.0///%)
enimenime (86.3///%)
Elmasyuzuk (57.1///%)
Diyetteanne (66.3///%)
Yawrukush (67.0///%)
cinecin (60.7///%) yeni uye, baslangic tarihi 18.06.19, baslangic kilo 61.6, hedef kilo 58
4. Takım ortalaması:
DenizinYosunKokusu (72.8///%) 589. etaptan izne ayrilan uye geri dondu, izne ayrilis kilosu 73.4
DeryaOnDiet (71.1///%) 619. etaptan izne ayrilan uye geri dondu, izne ayrilis kilosu 67.9
stitch (66.4///%) 622. etaptan izne ayrilan uye geri dondu, izne ayrilis kilosu 63.6
tomrs (56.5///%) 613. etaptan mezun olan uye geri dondu, baslangic tarihi 30.04.19, hedef kilo 53
Yergezen (68.2///%) yeni uye, baslangic tarihi 31.05.19, baslangic kilo 69.3, hedef kilo 60
emnzynpelf (98.8///%) yeni uye, baslangic tarihi 05.06.19, baslangic kilo 100.8, hedef kilo 80
Mavibocuk (69.6///%) 479. etaptan izne ayrilan uye geri dondu, baslangic tarihi 14.06.19, izne ayrilis kilosu 62.3, hedef kilo 60
gogo2405 (67.4///%) 496. etaptan izne ayrilan uye geri dondu, baslangic tarihi 14.06.19, izne ayrilis kilosu 67.3, hedef kilo 62
sertugba (76.6///%) 338. etapta diskalifiye edilen uye geri dondu, baslangic tarihi 21.06.19, baslangic kilo 78, hedef kilo 65
fmad (61.9///%) 587. etaptan mezun olan uye geri dondu, 55kilo ile mezun oldu, baslangic tarihi 25.06.19, hedef kilo 56
Kozmogirl17 (78.5///%) Yeni uye, baslangic tarihi:28.06.19 , baslangic kilosu:78.5 , hedef kilosu:70
Mavi boncukkk (78.5///%) Yeni uye, baslangic tarihi:02.07.19 , baslangic kilosu:88 , hedef kilosu:78
Konus dinliyorum (67.0///%) Yeni uye, baslangic tarihi:02.07.19 , baslangic kilosu:67 , hedef kilosu:55
Gonulmeyvesi (71.0///%) Yeni uye, baslangic tarihi:04.07.19 , baslangic kilosu:71 , hedef kilosu:57
Evet canım jillian yapıyorum level 3 e yeni geçtim 1 u uzun süre yaptım 2yi bi kaçtın 3 e cabuk geçiş yaptım o dediğinde bakarım haftaya ona başlarım olmadı bunu adana yapayımda
Sende tekrar başla canım ben çok beğendim memnun kaldım salondaki aletler karin kası cikarmadi ama gerçekten jilliana başlarıyım günden beri fark ettim karin kaslarim çıkıyor gölgeler var çizikler oluşmuş çok mutlu oldum oyuzden tam gaz devam bırakmayacağım böyle bir etki gormusken
Harikasin kaptanim
Canim ihmal etme, saglik cok onemli
Ben de icemiyorum hic suhep zorluyorum kendimi
Kotu birsey yememissin bence canim, sut olur o, yarasin bebise
Canim neden olmasin, mezun olunca spor yarismalari icin gelmeye devam edersin, bir bakmissin gelmis kaslar
Ayy cok ozendim, eve gidip jillian yapasim var
harika
heheh olsun, belki o takimdan birileri eksiyi gorup buraya gelmeye karar verirler, reklamimizi yapmissin
Ay harikaymis, jillian favorim ama cok zor gercekten. Beraber baslasak mi acaba takimda jillian'a
Evet aynen, ben de cok gaza geldim
Canim bence tahillari tamamen kesmeye gerek yok saglik problemin olmadikca, ama minimumda tutmakta fayda var tabii.
Ne kadar kaldi tezinde?
wohoo ekimde hedef 2 mezuniyet o zaman
Oldu canim hosgeldin. Ekledim seni takim listemize
Canim herhangi dijital bir tarti olur bence. Yag olcenlerden almana gerek yok, hem bence dogru degiller hem cabuk bozuluyorlar. Ama her hafta ptesi ve cuma tarti bildirimimiz var, hemen alman lazim tartini takimda yarisabilmek icin.
Evet di mi, mezun olunca da birakamiyor insan burayi.
Evet hergun sonu menu paylasiyoruz saatleriyle, su ve spor ile beraber. Arkadaslarimizin da menulerine yorum yapip muhabbete katiliyoruz :)
Ayrica cuma gunu tarti cok onemli. Tarti resmi ile bildirim.
Ptesi de resimsiz kontrol tarti bildirimi var canim
Evet aksamlari atistirmayi biz de cok seviyoruz esimle
Canim sagligina dikkat et, spora yavas ve bedenini dinleyerek basla. seni zorlamayalim, en iyi kendini sen bilirsin
Bakacağım pazartesiden itibaren canımselam kızlarbugün dişim daha iyi yemek yerken çok daha rahattım. yemekler inadına yapar gibi o tarafa kaçmasalar daha rahat olcam ama neyyyse
akşam üstü çocukları parka çıkarırken bir kupa da çay aldım elime. ara öğünümü atladığım için inanılmaz mideme dokundumidemde bişey olsa çıkaracaktım o kadar diyim.. bu yeşilçay bende bi garip bi etki yapıyor ama neyyy
sen yaparsın yaa.. bence shred kolay 2. seviyesi zor gibi aklımda kalmış. ama geri kalanı çok kolaydı diye hatırlıyorum.. ripped i gördükten sonra heleben d tatilde yapsam mı yaa ne ara yapacaksam hayal işte..
aslında ben çok seviyorum çok uzun da değil 27 dk her biri.. ve gerçekten işe yaradığını söyleyebilirim. inanılmaz faydasını gördüm.. eğer vakit ayırabileceksen mutlaka yap.. karın bölgesi için de bi programı vardı 30 days sixpacks mi ne adı..
Canım ben bir haftadır uyku sorunu yaşıyorum el bilek ağrısı ve parmak uyuşmalarından. Aşırı batma hissi oluyor. mild seviyede karpal tünel vardı. Ama o çok hızlınilerlemiş atel takıyorum ama onu geçmiş artık. Doktor ya ameliyat ya da ateşe devam ve telefon, bilgisayar, ağır kaldırma, bıçak kullanma, ütü vs. Kesin bir Ara vereceksin ve iki ay sonra tekrar bakalım dedi. Urgent care gittim ama adam ortho uzmanı çıktı. Ben yine de bir cerrah a da görünmek istiyorum. O yüzden ben izin istemek zorundayım çünkü kk de herkese yazamadan da epey vakit geçiriyorum, alışkanlık oldu. Düzelince dönmek isterim. Ara ara gelirim kaçıp :) yarın da tartımı verip müsaadenizle izne ayrılmak istiyorum. Yine geleceğim ama. Hepinizi çok sevdim. Çok emeğiniz var ilerlememde.Wizardmom Derya hatirlatti senin kilo durumunu ne yapalim canim, yarin revize edelim mi yoksa bu haliyle kalsin mi?
Canım ben bir haftadır uyku sorunu yaşıyorum el bilek ağrısı ve parmak uyuşmalarından. Aşırı batma hissi oluyor. mild seviyede karpal tünel vardı. Ama o çok hızlınilerlemiş atel takıyorum ama onu geçmiş artık. Doktor ya ameliyat ya da ateşe devam ve telefon, bilgisayar, ağır kaldırma, bıçak kullanma, ütü vs. Kesin bir Ara vereceksin ve iki ay sonra tekrar bakalım dedi. Urgent care gittim ama adam ortho uzmanı çıktı. Ben yine de bir cerrah a da görünmek istiyorum. O yüzden ben izin istemek zorundayım çünkü kk de herkese yazamadan da epey vakit geçiriyorum, alışkanlık oldu. Düzelince dönmek isterim. Ara ara gelirim kaçıp :) yarın da tartımı verip müsaadenizle izne ayrılmak istiyorum. Yine geleceğim ama. Hepinizi çok sevdim. Çok emeğiniz var ilerlememde.
Jillian pişmanlıktır intihardırKizlarrrr bu jillian level 3 canıma okudu yine her egzersizde squat çeşitleri olmak zorundamıbirde dambilim yok hafif 3 kilo ile kollarım cıktı evde denemeyin ölümcül
Ooh canına minnet o zaman canım daha nolsunIste o yuzden zurna zirt dedi ama 300 gram daha gitmis
Hayatta tek kıskandığım insan tipi; göbeksizler.Yok canim ya ben buradayken az yiyorum inan, genelde esim hep bana senin yemekte limitin yok diye dalga gecer. Bazi zamanlar oyle yiyorum ki afedersin kusana kadar yer mi bir insan. Yani yemek icin yasiyorum gibi hissediyorum bazen. Cok da seviyorum yemeyi ama artik yok. 66 ve ustu bende cok kotu duruyor, gidim filan cikiyor, popom buyuyor, allahtan bir gobegim yok, galiba duzenli mekik cektigimden 78 kiloyken bile herkes diyordu cok kilolusun ama gobek nasil yok diyesisko umudu ben de mutlu oluyordum
Gidersen arkandan “DÜLAY GERİ DÖÖN” diye ağlayıp Flash Tv’ye çıkıcamYawrukush özgecim günaydınn
Erkenden baslamissin geçmişi okumaya
Kolay gelsin
Hani geçen wizardla yazismiştiniz ya mezun olma konusunda, yanlış anlamadiysam hedef kilosuna yaklaşan da mezun olabiliyor mu?
Benim hedef 64 ya, 64 küsur birşeyler çıksam da mezun olabilir miyim onu merak ettim kaptanim
Böyle sayılı kuruyemiş yemeyi nasıl başarıyorsun ya? Ben hayatta yapamıyorum, 10 la başlayıp 100 de biteriyiyiz canim sen nasilsin? Erkencisin bugun?
Ben bugun sabah ve ogle ayni seyi yemek durumunda kaldim ama kalorisi yuksek degil, guzel yinede bence
menumu hatta vereyim sonra belki giremeyeilirim
4temmuz menum
08:00 kahvalti dürümü (tortilla, beyaz peynir, yarim domates, 4 zeytin, ispanak), 1 bardak cay
11:30 sutlu kahve, 10 adet findik
12:30 kahvalti dürümü (tortilla, beyaz peynir, yarim domates, 4 zeytin, ispanak)
Isten cikmadan seftalim var yanimda ayran ile onlari yiyecegim. aksam yemegim yok evde, belki tavuklu salata yaparim
su simdiden 1.2 lt olud. bugun 2ye tamamlarim
spor 150squat (kalan cezam) + 60 mekik. belki biraz daha yaparim eve gidince
Çok geçmiş olsun canım, tebrikler ama her zaman bekleriz seni, çık çık gel Seda ablanın dediği gibiCanım ben bir haftadır uyku sorunu yaşıyorum el bilek ağrısı ve parmak uyuşmalarından. Aşırı batma hissi oluyor. mild seviyede karpal tünel vardı. Ama o çok hızlınilerlemiş atel takıyorum ama onu geçmiş artık. Doktor ya ameliyat ya da ateşe devam ve telefon, bilgisayar, ağır kaldırma, bıçak kullanma, ütü vs. Kesin bir Ara vereceksin ve iki ay sonra tekrar bakalım dedi. Urgent care gittim ama adam ortho uzmanı çıktı. Ben yine de bir cerrah a da görünmek istiyorum. O yüzden ben izin istemek zorundayım çünkü kk de herkese yazamadan da epey vakit geçiriyorum, alışkanlık oldu. Düzelince dönmek isterim. Ara ara gelirim kaçıp :) yarın da tartımı verip müsaadenizle izne ayrılmak istiyorum. Yine geleceğim ama. Hepinizi çok sevdim. Çok emeğiniz var ilerlememde.
Canim iyi olmana cok sevindim:)selam kızlarbugün dişim daha iyi yemek yerken çok daha rahattım. yemekler inadına yapar gibi o tarafa kaçmasalar daha rahat olcam ama neyyyse
akşam üstü çocukları parka çıkarırken bir kupa da çay aldım elime. ara öğünümü atladığım için inanılmaz mideme dokundumidemde bişey olsa çıkaracaktım o kadar diyim.. bu yeşilçay bende bi garip bi etki yapıyor ama neyyy
sen yaparsın yaa.. bence shred kolay 2. seviyesi zor gibi aklımda kalmış. ama geri kalanı çok kolaydı diye hatırlıyorum.. ripped i gördükten sonra heleben d tatilde yapsam mı yaa ne ara yapacaksam hayal işte..
aslında ben çok seviyorum çok uzun da değil 27 dk her biri.. ve gerçekten işe yaradığını söyleyebilirim. inanılmaz faydasını gördüm.. eğer vakit ayırabileceksen mutlaka yap.. karın bölgesi için de bi programı vardı 30 days sixpacks mi ne adı..
Ben varim canim cok guzel egzrsizler.Kizlar pazartesi yarışma için spor belirledim ilk olarak plank ve leg raise ile başlıyoruz
6 adet hareket var çok etkili karin kasları için bir kac hafta bunları yapalım diye düşündüm kaptanımda onaylarsa 3 hafta sürecek toplamda asaagiya video birakiyorum bir bakın sizde fikirlerinizi almak isterim☺
1 plank
2 leg raise
Canim cok gecmis olsun, arkadasimda da vardi bir sure mutfakta hicbir is yapamadi diyebilirim, hata cocugunu bile kucagina alamiyordu..Canım ben bir haftadır uyku sorunu yaşıyorum el bilek ağrısı ve parmak uyuşmalarından. Aşırı batma hissi oluyor. mild seviyede karpal tünel vardı. Ama o çok hızlınilerlemiş atel takıyorum ama onu geçmiş artık. Doktor ya ameliyat ya da ateşe devam ve telefon, bilgisayar, ağır kaldırma, bıçak kullanma, ütü vs. Kesin bir Ara vereceksin ve iki ay sonra tekrar bakalım dedi. Urgent care gittim ama adam ortho uzmanı çıktı. Ben yine de bir cerrah a da görünmek istiyorum. O yüzden ben izin istemek zorundayım çünkü kk de herkese yazamadan da epey vakit geçiriyorum, alışkanlık oldu. Düzelince dönmek isterim. Ara ara gelirim kaçıp :) yarın da tartımı verip müsaadenizle izne ayrılmak istiyorum. Yine geleceğim ama. Hepinizi çok sevdim. Çok emeğiniz var ilerlememde.
Canım kaptiş ben de çok teşekkür ederim, geldiğinden beri motive kaynağısın benim için. Ben yarın mezun olayım o zaman. Hazırla lütfen diplomamıFitFiliz canim sen 72.8 kilo ile yarismaya girmissin hedefin 64 kilo, guncel kilon 65.
Vermen gereken kilo 8.8kg imis.
8.8*0.80=7.04 kilo verdiginde mezuniyete hak kazaniyorsun.
72.8-7.04=65.76
Yani ne zaman istersen mezun olabilirsin 65.7 kilonun altindaki kilon mezuniyet karnesi almana yeterli canim.
Tebrik ederim.
İlahi Gizemcim hatırlıyorum o videoyuJillian pişmanlıktır intihardır
Ooh canına minnet o zaman canım daha nolsun
Hayatta tek kıskandığım insan tipi; göbeksizler.
Benim de tam tersine 1 bardak su içsem direk göbeğim çıkıyor ya ve ne kdr zayıf olsam gitmiyor
Gidersen arkandan “DÜLAY GERİ DÖÖN” diye ağlayıp Flash Tv’ye çıkıcam
Böyle sayılı kuruyemiş yemeyi nasıl başarıyorsun ya? Ben hayatta yapamıyorum, 10 la başlayıp 100 de bitero yüzden hiç koyamıyorum ara öğünlere
Çok geçmiş olsun canım, tebrikler ama her zaman bekleriz seni, çık çık gel Seda ablanın dediği gibi❤
Wizardcim çok geçmiş olsun, o hastalığı biliyorum. Zor gerçekten. Umarım her şey daha iyi olur biraz ellerini dinlendirince. Arada bir Ce Eee yap olur muCanım ben bir haftadır uyku sorunu yaşıyorum el bilek ağrısı ve parmak uyuşmalarından. Aşırı batma hissi oluyor. mild seviyede karpal tünel vardı. Ama o çok hızlınilerlemiş atel takıyorum ama onu geçmiş artık. Doktor ya ameliyat ya da ateşe devam ve telefon, bilgisayar, ağır kaldırma, bıçak kullanma, ütü vs. Kesin bir Ara vereceksin ve iki ay sonra tekrar bakalım dedi. Urgent care gittim ama adam ortho uzmanı çıktı. Ben yine de bir cerrah a da görünmek istiyorum. O yüzden ben izin istemek zorundayım çünkü kk de herkese yazamadan da epey vakit geçiriyorum, alışkanlık oldu. Düzelince dönmek isterim. Ara ara gelirim kaçıp :) yarın da tartımı verip müsaadenizle izne ayrılmak istiyorum. Yine geleceğim ama. Hepinizi çok sevdim. Çok emeğiniz var ilerlememde.
Canim iyi olmana cok sevindim:)
Ben varim canim cok guzel egzrsizler.
Tam olarak nasil yapmaliyiz , yani pazartesi baslayalim , plankla mi baslayalim.
Tum hafta devam edelim.
Canim cok gecmis olsun, arkadasimda da vardi bir sure mutfakta hicbir is yapamadi diyebilirim, hata cocugunu bile kucagina alamiyordu..
Acil sifalar diliyorum.
Urgent care ile kalma , baska doktorlara da danis.
Biz izne ayiririz seni canim hic sorun degil, sen iyi ol, iyiles, yeniden don aramiza..
Cok ozleyecegiz...
Sağolun dostlar,Wizardcim çok geçmiş olsun, o hastalığı biliyorum. Zor gerçekten. Umarım her şey daha iyi olur biraz ellerini dinlendirince. Arada bir Ce Eee yap olur mu
Çok geçmiş olsun canim. El ayak uyuşukluğu cok fena.. Bir an önce iyileş de gel takıma... özletme kendini lutfenCanım ben bir haftadır uyku sorunu yaşıyorum el bilek ağrısı ve parmak uyuşmalarından. Aşırı batma hissi oluyor. mild seviyede karpal tünel vardı. Ama o çok hızlınilerlemiş atel takıyorum ama onu geçmiş artık. Doktor ya ameliyat ya da ateşe devam ve telefon, bilgisayar, ağır kaldırma, bıçak kullanma, ütü vs. Kesin bir Ara vereceksin ve iki ay sonra tekrar bakalım dedi. Urgent care gittim ama adam ortho uzmanı çıktı. Ben yine de bir cerrah a da görünmek istiyorum. O yüzden ben izin istemek zorundayım çünkü kk de herkese yazamadan da epey vakit geçiriyorum, alışkanlık oldu. Düzelince dönmek isterim. Ara ara gelirim kaçıp :) yarın da tartımı verip müsaadenizle izne ayrılmak istiyorum. Yine geleceğim ama. Hepinizi çok sevdim. Çok emeğiniz var ilerlememde.
Aynen canımJillian pişmanlıktır intihardır
Ooh canına minnet o zaman canım daha nolsun
Hayatta tek kıskandığım insan tipi; göbeksizler.
Benim de tam tersine 1 bardak su içsem direk göbeğim çıkıyor ya ve ne kdr zayıf olsam gitmiyor
Gidersen arkandan “DÜLAY GERİ DÖÖN” diye ağlayıp Flash Tv’ye çıkıcam
Böyle sayılı kuruyemiş yemeyi nasıl başarıyorsun ya? Ben hayatta yapamıyorum, 10 la başlayıp 100 de bitero yüzden hiç koyamıyorum ara öğünlere
Çok geçmiş olsun canım, tebrikler ama her zaman bekleriz seni, çık çık gel Seda ablanın dediği gibi❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?