- 24 Mayıs 2019
- 1.027
- 3.706
- 53
- 27
Süper kaptanımCanim iyi olmana cok sevindim:)
Ben varim canim cok guzel egzrsizler.
Tam olarak nasil yapmaliyiz , yani pazartesi baslayalim , plankla mi baslayalim.
Tum hafta devam edelim.
Canim cok gecmis olsun, arkadasimda da vardi bir sure mutfakta hicbir is yapamadi diyebilirim, hata cocugunu bile kucagina alamiyordu..
Acil sifalar diliyorum.
Urgent care ile kalma , baska doktorlara da danis.
Biz izne ayiririz seni canim hic sorun degil, sen iyi ol, iyiles, yeniden don aramiza..
Cok ozleyecegiz...
Su iyi menüde çok iyi sporda guzel tebrikler canım4 temmuz 2019 menüm
Sabah
Has yumurta 3 zeytin domates salatalik azcık peynir minik bir ekmeği reçete bandım
Oglen
Ayran corbasi 2 kasik makarna
Akşam
Sebzelı tavuk yemeği bol salata
Şu 3 e yakın
Çayın yanında yarım avuç leblebi
Spor 1 saatt yuruyus
Benim adımın yanındaki 78,5 ne oluyor acaba*** 4. Takım 629. Etap ***
Harpy (65.9///%)
Aomine Daiki (56.6///%) izne ayrilmak istiyor
Minikpanda1107 (89.4///%)
Wizardmom (64.1///%)
Derya_the_queen (65.0///%)
enimenime (86.3///%)
Elmasyuzuk (57.1///%)
Diyetteanne (66.3///%)
Yawrukush (67.0///%)
cinecin (60.7///%) yeni uye, baslangic tarihi 18.06.19, baslangic kilo 61.6, hedef kilo 58
4. Takım ortalaması:
DenizinYosunKokusu (72.8///%) 589. etaptan izne ayrilan uye geri dondu, izne ayrilis kilosu 73.4
DeryaOnDiet (71.1///%) 619. etaptan izne ayrilan uye geri dondu, izne ayrilis kilosu 67.9
stitch (66.4///%) 622. etaptan izne ayrilan uye geri dondu, izne ayrilis kilosu 63.6
tomrs (56.5///%) 613. etaptan mezun olan uye geri dondu, baslangic tarihi 30.04.19, hedef kilo 53
Yergezen (68.2///%) yeni uye, baslangic tarihi 31.05.19, baslangic kilo 69.3, hedef kilo 60
emnzynpelf (98.8///%) yeni uye, baslangic tarihi 05.06.19, baslangic kilo 100.8, hedef kilo 80
Mavibocuk (69.6///%) 479. etaptan izne ayrilan uye geri dondu, baslangic tarihi 14.06.19, izne ayrilis kilosu 62.3, hedef kilo 60
gogo2405 (67.4///%) 496. etaptan izne ayrilan uye geri dondu, baslangic tarihi 14.06.19, izne ayrilis kilosu 67.3, hedef kilo 62
sertugba (76.6///%) 338. etapta diskalifiye edilen uye geri dondu, baslangic tarihi 21.06.19, baslangic kilo 78, hedef kilo 65
fmad (61.9///%) 587. etaptan mezun olan uye geri dondu, 55kilo ile mezun oldu, baslangic tarihi 25.06.19, hedef kilo 56
Kozmogirl17 (78.5///%) Yeni uye, baslangic tarihi:28.06.19 , baslangic kilosu:78.5 , hedef kilosu:70
Mavi boncukkk (78.5///%) Yeni uye, baslangic tarihi:02.07.19 , baslangic kilosu:88 , hedef kilosu:78
Konus dinliyorum (67.0///%) Yeni uye, baslangic tarihi:02.07.19 , baslangic kilosu:67 , hedef kilosu:55
Gonulmeyvesi (71.0///%) Yeni uye, baslangic tarihi:04.07.19 , baslangic kilosu:71 , hedef kilosu:57
Güzel menü afiyet olsunNasılsınız kizlaaaar. Misafirlerim var. Salondalar. Ben bebişi uyutmak icin oda degistirdimbu arada menümü vereyim sonra uyuyakalabilirim.
4 temmuz
12.00
Çökelekli yumurta (2 yumurtadan)
5 yeşil 5 siyah zeytin
1 dilim köy ekmeği
Ara
6 badem
18.00
Fırında karışık kızartma (kabak patlıcan biber ve toplamda 1 kaşık yag filan sürümüsümdür)
1 kase yoğurt
21.30
Marulla birlikte 7 minik çiğ köfte
(Yemeyim dedim ama dayanamadim)
Su 3 litre
4500 adim
Güzel menü tavuklu salatayı ben de çok severim afiyet olsuniyiyiz canim sen nasilsin? Erkencisin bugun?
Ben bugun sabah ve ogle ayni seyi yemek durumunda kaldim ama kalorisi yuksek degil, guzel yinede bence
menumu hatta vereyim sonra belki giremeyeilirim
4temmuz menum
08:00 kahvalti dürümü (tortilla, beyaz peynir, yarim domates, 4 zeytin, ispanak), 1 bardak cay
11:30 sutlu kahve, 10 adet findik
12:30 kahvalti dürümü (tortilla, beyaz peynir, yarim domates, 4 zeytin, ispanak)
Isten cikmadan seftalim var yanimda ayran ile onlari yiyecegim. aksam yemegim yok evde, belki tavuklu salata yaparim
su simdiden 1.2 lt olud. bugun 2ye tamamlarim
spor 150squat (kalan cezam) + 60 mekik. belki biraz daha yaparim eve gidince
Yesil degil baska bitki cayi ic istersen canim, hibiskus denedin mi? Veya miss gibi ihlamurselam kızlarbugün dişim daha iyi yemek yerken çok daha rahattım. yemekler inadına yapar gibi o tarafa kaçmasalar daha rahat olcam ama neyyyse
akşam üstü çocukları parka çıkarırken bir kupa da çay aldım elime. ara öğünümü atladığım için inanılmaz mideme dokundumidemde bişey olsa çıkaracaktım o kadar diyim.. bu yeşilçay bende bi garip bi etki yapıyor ama neyyy
sen yaparsın yaa.. bence shred kolay 2. seviyesi zor gibi aklımda kalmış. ama geri kalanı çok kolaydı diye hatırlıyorum.. ripped i gördükten sonra heleben d tatilde yapsam mı yaa ne ara yapacaksam hayal işte..
aslında ben çok seviyorum çok uzun da değil 27 dk her biri.. ve gerçekten işe yaradığını söyleyebilirim. inanılmaz faydasını gördüm.. eğer vakit ayırabileceksen mutlaka yap.. karın bölgesi için de bi programı vardı 30 days sixpacks mi ne adı..
Cok guzel, ikisine de bayilirimKizlar pazartesi yarışma için spor belirledim ilk olarak plank ve leg raise ile başlıyoruz
6 adet hareket var çok etkili karin kasları için bir kac hafta bunları yapalım diye düşündüm kaptanımda onaylarsa 3 hafta sürecek toplamda asaagiya video birakiyorum bir bakın sizde fikirlerinizi almak isterim
1 plank
2 leg raise
Cok gecmis olsun, carpal tunnel zordur gercekten. Seni cok sevdik, iyiles yine gelCanım ben bir haftadır uyku sorunu yaşıyorum el bilek ağrısı ve parmak uyuşmalarından. Aşırı batma hissi oluyor. mild seviyede karpal tünel vardı. Ama o çok hızlınilerlemiş atel takıyorum ama onu geçmiş artık. Doktor ya ameliyat ya da ateşe devam ve telefon, bilgisayar, ağır kaldırma, bıçak kullanma, ütü vs. Kesin bir Ara vereceksin ve iki ay sonra tekrar bakalım dedi. Urgent care gittim ama adam ortho uzmanı çıktı. Ben yine de bir cerrah a da görünmek istiyorum. O yüzden ben izin istemek zorundayım çünkü kk de herkese yazamadan da epey vakit geçiriyorum, alışkanlık oldu. Düzelince dönmek isterim. Ara ara gelirim kaçıp :) yarın da tartımı verip müsaadenizle izne ayrılmak istiyorum. Yine geleceğim ama. Hepinizi çok sevdim. Çok emeğiniz var ilerlememde.
Ben de senin gibiyim diyecegim ama benim gobek hep cikik, 36 beden giyerken bile gobegim vardiJillian pişmanlıktır intihardır
Ooh canına minnet o zaman canım daha nolsun
Hayatta tek kıskandığım insan tipi; göbeksizler.
Benim de tam tersine 1 bardak su içsem direk göbeğim çıkıyor ya ve ne kdr zayıf olsam gitmiyor
Gidersen arkandan “DÜLAY GERİ DÖÖN” diye ağlayıp Flash Tv’ye çıkıcam
Böyle sayılı kuruyemiş yemeyi nasıl başarıyorsun ya? Ben hayatta yapamıyorum, 10 la başlayıp 100 de bitero yüzden hiç koyamıyorum ara öğünlere
Çok geçmiş olsun canım, tebrikler ama her zaman bekleriz seni, çık çık gel Seda ablanın dediği gibi
İlahi Gizemcim hatırlıyorum o videoyuharika ötesi mizah anlayışın var gerçekten .
Gider miyim kuzum, bağımlılık yaptınız
Ben işte öyle önüme sayılı koyuyorum, sonra koyduğum yerden gidip devamını alıyorumYesil degil baska bitki cayi ic istersen canim, hibiskus denedin mi? Veya miss gibi ihlamur
Agustosa kadar cok yogunum ama sonrasinda bu programlardan birine baslayacagim, o zamana kadar da aysenin verdigi sporlar
Cok guzel, ikisine de bayilirim
Kac adet yapiyoruz? Tum hafta toplam mi olacak yoksa yarisma?
Cok gecmis olsun, carpal tunnel zordur gercekten. Seni cok sevdik, iyiles yine gel
Insallah bir an once gecer, agri cekmezsin
Ben de senin gibiyim diyecegim ama benim gobek hep cikik, 36 beden giyerken bile gobegim vardi
Sayili kuruyemis ben de yiyemiyorum aslinda,Harpy den gordum deneyeyim dedim, kahve icerken onume 10 adet koyup gerisini kaldiriyorum ki farketmeden cok yemeyeyim. 10 adet de cok azmis ama ise yariyor, oglen cok acikmiyorum
Vucut tipiyle de alakali galiba.Jillian pişmanlıktır intihardır
Ooh canına minnet o zaman canım daha nolsun
Hayatta tek kıskandığım insan tipi; göbeksizler.
Benim de tam tersine 1 bardak su içsem direk göbeğim çıkıyor ya ve ne kdr zayıf olsam gitmiyor
Gidersen arkandan “DÜLAY GERİ DÖÖN” diye ağlayıp Flash Tv’ye çıkıcam
Böyle sayılı kuruyemiş yemeyi nasıl başarıyorsun ya? Ben hayatta yapamıyorum, 10 la başlayıp 100 de bitero yüzden hiç koyamıyorum ara öğünlere
Çok geçmiş olsun canım, tebrikler ama her zaman bekleriz seni, çık çık gel Seda ablanın dediği gibi
Son bildirim kilon olucak o canim ama guncellemeyi unutmusumBenim adımın yanındaki 78,5 ne oluyor acaba
Cok gecmis olsun canim. Umarim operasyonduz gecer. Biz de seni cok sevdik ve sagligina kavusunca bekliyoruz.Canım ben bir haftadır uyku sorunu yaşıyorum el bilek ağrısı ve parmak uyuşmalarından. Aşırı batma hissi oluyor. mild seviyede karpal tünel vardı. Ama o çok hızlınilerlemiş atel takıyorum ama onu geçmiş artık. Doktor ya ameliyat ya da ateşe devam ve telefon, bilgisayar, ağır kaldırma, bıçak kullanma, ütü vs. Kesin bir Ara vereceksin ve iki ay sonra tekrar bakalım dedi. Urgent care gittim ama adam ortho uzmanı çıktı. Ben yine de bir cerrah a da görünmek istiyorum. O yüzden ben izin istemek zorundayım çünkü kk de herkese yazamadan da epey vakit geçiriyorum, alışkanlık oldu. Düzelince dönmek isterim. Ara ara gelirim kaçıp :) yarın da tartımı verip müsaadenizle izne ayrılmak istiyorum. Yine geleceğim ama. Hepinizi çok sevdim. Çok emeğiniz var ilerlememde.
Menun guzel canim afiyet olsun. Ama sporun bir harikaa4 temmuz menüm:
Sabah:
Küçük tost + domates + salatalık
Öğlen:
Avuçiçi kadar ızgara hindi + 3 dolu kaşık mercimek havuç salatası
Ara:
Sütlü kahve + 2 fit kurabiye
Akşam:
Starbucks fit tam buğday omlet sandwiç
Üstüne:
2 ufak armut + sütlü kahve
3lt su
Sporum:
75-80 dk antreman
40 dk tempolu yürüyüş
15 dk spinning bisiklet
3x1 dk plank
3x15 squat
3x20 kalça
3x20 iç bacak
Harici olarak 7 km gün içinde yürüyüş
Waaw super haber canim. Harikasin ayy mezun mu olacaksin ne guzel. Ins mezuniyet kilonu yillarca muhafaza edersin canim.Canım kaptiş ben de çok teşekkür ederim, geldiğinden beri motive kaynağısın benim için. Ben yarın mezun olayım o zaman. Hazırla lütfen diplomamı
Mezun derken yine aynı şekilde aranızdayim, sadece listede olmak istemiyorum artık. Çünkü malum tatildeyim. Az biraz da olsa kaçamak yapasim var, bir de biliyorsunuz menüleri aşırı kısmıştım biraz normalleştirmem lazım. O yüzden istiyorum mezun olup liste dışı devam etmek
Su da spor da menu de guzel canim. Afiyet olsun.4 temmuz 2019 menüm
Sabah
Has yumurta 3 zeytin domates salatalik azcık peynir minik bir ekmeği reçete bandım
Oglen
Ayran corbasi 2 kasik makarna
Akşam
Sebzelı tavuk yemeği bol salata
Şu 3 e yakın
Çayın yanında yarım avuç leblebi
Spor 1 saatt yuruyus
Canim benim de gecen haftaki bildirimim 70 di. Amalistede olmadigim icin birsey degistirmiyorzaten.Kizlar son liste. Wizard, derya queen ve mavi boncuk guncellendi
*** 4. Takım 629. Etap ***
Harpy (65.9///%)
Wizardmom (64.1///%) saglik sebebi nedeniyle izne ayrilmak istiyor
Derya_the_queen (65.0///%) mezun olmak istiyor
enimenime (86.3///%)
Elmasyuzuk (57.1///%)
Diyetteanne (66.3///%)
Yawrukush (67.0///%)
cinecin (60.7///%) yeni uye, baslangic tarihi 18.06.19, baslangic kilo 61.6, hedef kilo 58
4. Takım ortalaması:
DenizinYosunKokusu (72.8///%) 589. etaptan izne ayrilan uye geri dondu, izne ayrilis kilosu 73.4
DeryaOnDiet (71.1///%) 619. etaptan izne ayrilan uye geri dondu, izne ayrilis kilosu 67.9
stitch (66.4///%) 622. etaptan izne ayrilan uye geri dondu, izne ayrilis kilosu 63.6
tomrs (56.5///%) 613. etaptan mezun olan uye geri dondu, baslangic tarihi 30.04.19, hedef kilo 53
Yergezen (68.2///%) yeni uye, baslangic tarihi 31.05.19, baslangic kilo 69.3, hedef kilo 60
emnzynpelf (98.8///%) yeni uye, baslangic tarihi 05.06.19, baslangic kilo 100.8, hedef kilo 80
Mavibocuk (69.6///%) 479. etaptan izne ayrilan uye geri dondu, baslangic tarihi 14.06.19, izne ayrilis kilosu 62.3, hedef kilo 60
gogo2405 (67.4///%) 496. etaptan izne ayrilan uye geri dondu, baslangic tarihi 14.06.19, izne ayrilis kilosu 67.3, hedef kilo 62
sertugba (76.6///%) 338. etapta diskalifiye edilen uye geri dondu, baslangic tarihi 21.06.19, baslangic kilo 78, hedef kilo 65
fmad (61.9///%) 587. etaptan mezun olan uye geri dondu, 55kilo ile mezun oldu, baslangic tarihi 25.06.19, hedef kilo 56
Kozmogirl17 (78.5///%) Yeni uye, baslangic tarihi:28.06.19 , baslangic kilosu:78.5 , hedef kilosu:70
Mavi boncukkk (88.0///%) Yeni uye, baslangic tarihi:02.07.19 , baslangic kilosu:88 , hedef kilosu:78
Konus dinliyorum (67.0///%) Yeni uye, baslangic tarihi:02.07.19 , baslangic kilosu:67 , hedef kilosu:55
Gonulmeyvesi (71.0///%) Yeni uye, baslangic tarihi:04.07.19 , baslangic kilosu:71 , hedef kilosu:57
Sağ ol canımcım çok yoğun gündüMenun guzel canim afiyet olsun. Ama sporun bir harikaa
Ellerine sağlıkKizlar son liste. Wizard, derya queen ve mavi boncuk guncellendi
*** 4. Takım 629. Etap ***
Harpy (65.9///%)
Wizardmom (64.1///%) saglik sebebi nedeniyle izne ayrilmak istiyor
Derya_the_queen (65.0///%) mezun olmak istiyor
enimenime (86.3///%)
Elmasyuzuk (57.1///%)
Diyetteanne (66.3///%)
Yawrukush (67.0///%)
4. Takım ortalaması:
Mavi boncukkk (88.0///%) Yeni uye, baslangic tarihi:02.07.19 , baslangic kilosu:88 , hedef kilosu:78
Pardon Deryacim, degistirmistim aslinda onu, kaydetmemis herhaldeCanim benim de gecen haftaki bildirimim 70 di. Amalistede olmadigim icin birsey degistirmiyorzaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?