Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Üzülme bende yarım kavanoz krokan yedim
Sen yine spor yapmışsın
Ben misafirlikte yapamadım da
Bayramda bile bu kadar abartmamıştım
Salıdan itibaren tarçınlı suya başlatyacağım
Eltimin götür diye verdiği krokanları da işyerinde paylaşacağım. Hepsini yememem lazım malum

Makarnalar....
suyu arttır
Spor en azından boşa gitmemiş canım yarın telafi edeceğiz

Ahahhaah ay derin konulara girdik
Hepsini bir anda yemedim
Yayarak yedim ve akşam gelince tabi bir şey yemedim telafi edeceğim inşallah

Süpersin kuzum

Çok mantıklı öyle yap canım
Cumaya kadar dikkat edelim

Tam bizimkileri anlattın
Ben bugün deli gibiydim
Kızlarla da topludyete girdik burdan çıkınca
Bakalım

WC çıksam artı gelmem ama çıkamadım
İnşallah yarın...

Kızlarla da topludyete girdik burdan çıkınca
Bakalım

Keşke bana yedirenler de toplu diyete girseler benimle.

WC çıksam artı gelmem ama çıkamadım
İnşallah yarın..
Bende 2 gündür çıkamıyorum
İnşallah eksi gelirsin
İnşallah bende çok kilo almamışımdır
Salı wc den sonra ilk işim tartıya çıkmak olacak.
Sonra da gelsin tarçınlı sular, yürüyüşler.
47 kilo olurum belki
Ben bir 50 olayımda 47 şurada dursun
Kıymetlim 47
Yarın yolculukta olacağım
Yazamayabilirim

Canim Gizemcim biraz kalorisi yuksek bir diyet olmus, odule sayayim ama pazar gunleri odul yasak sadece bu haftalik kuzum :)

Naber kızlar?
Mavi boncukkk eşim nasıldı günün?
Ben haftanın yorgunluğunu tüm gün yatıp Netflix izleyerek attım
Ohh ne guzel sevindim senin adina canim, neler izledin:)

canım bu hafta gün haftası... ayy öldüm çok yoruldum yarın da bize gelecekler :) ben de sizi özledim

bugün eski arkadaşlarımla toplaştık
Feyzacim onceden konustugumuz icin yediklerini odule sayacagim kuzum ama odul ogunlerini normalde en gec cumartesi yapmamiz gerekiyor oyuzden sadece bu seferlik:)

Canim yarin diyetine yeniden, 4 elle sarilacagina inaniyorum, bu hafta listeye gireceksin, takimimizin ihtiyaci var verdigimiz her grama..

Ah özür dilerim.
Hiç haberim yoktu böyle bişeyden.
Tam olarak görevimiz nedir?
Bu arada nasıl gidiyor?
Verebileceğin tavsiyen varsa sevinirim.
Canim gorev degil, sadece esler birbirinin hal hatrini soracak, destek olacak, kacamak yapmasina, diyetini bozmasina izin vermeyecek, egzersiz yapmaya tesvik edecek.
Yani birbirimizi kollayacagiz:)
Ben iyiyim canim, sen nasilsin, kuzularin nasil?
Bu gunku menunu cok begendim, egzersizde yapmissin , verebilecegim en iyi tavsiye boyle devam etmen canim :)

Ayrıca gün içinde sık sık uğramaya çalışacağım.
Genelde gece çocuklar uyuduktan sonra kk geziyordum ama geleceğim artık sık sık :)
Gel canim sIk sIk gel, sohbete gel, caya , kahveye gel :))

Cok guzel :))

Neymiş bu?
Ben Fransız kaldım galiba.
Kazen neyi belirlememiş
Canim sitenin yoneticilerinden birisi , bizim bu kilo verme yarismamizdan mezun olan uyelere, belirli kriterlere uyuyorsa eger pro uyelik hediye ediyor.Onunla ilgili konusmustuk.

O kadar katiliyorum ki yazdiklarina, bu sebeple biz gecen sene arkadaslarimla soyle bir kural koymustuk , sadece kahvaltilarda bulusuyorduk ve 1 tane hafif tatli haricinde hicbir diyet bozan gida asla yapmiyorduk.
Kahvalti ustune kahveyle 1 cesit tatli.
Bence herkes yakin cevresiyle boyle kurallar koymali.

Iyi yolculuklar canim, sag salim donun evinize insallah:)

14 TEMMUZ MENUM
SABAH 9DA

1.5 haslanmis yumurta
1 dilim tb ekmeginden sucuklu tost
Yarim salatalik, yarim avokado
1 kk peynir
4 parca karpuz

OGLEN 13.30DA
Bolca haslanmis tavuk
3 yemek kasigi pilav
4 yemek kasigi zeytinyagli fasulye

ARA 15.00DE
Filtre kahve

AKSAM 19DA
3 yumurtadan menemen
1 tam bugday pita ekmegi (90 kalorilik)
Yarim avokado, yarim salatalik
4 parca karpuz

SU: 2ltreyi gectim, 2.5'a tamamlayacagim.
SPOR: 20dk bisiklet, 1bucuk saat site icinde cocuklar bisiklet surerken yanlarinda yurumece.

Son düzenleme:
TUM CITIRLARIN DIKKATINE

• Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans

PAZAR GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

İsimCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe
Harpy
Aomine Daiki
Minikpanda1107
Gonulmeyvesi
Konus dinliyorumODUL
Derya_the_queen
enimenime
Elmasyuzuk
DeryaOnDiet
Diyetteanne
YawrukushODUL
stitch ??
cinecinODUL
DenizinYosunKokusu
fmad100IA ODUL
Sertugba
klbk33ODUL 200IA
tomrs
Kozmogirl17ODUL 200IA
Mavi boncukkk
Fatmanur dr
gogo2405ODUL
@cinecin Gizemcim, @fmad Feyzacim, odul ogunlerinizi bu haftalik pazar gunu olarak isledim tabloya ama normalde odulleri en gec cumartesi yiyip yeni haftaya arti cikmadan baslamaya calisiyoruz.Oyuzden bir sonraki sefere pazar gunu yediginiz kacamaklar ceza olacak , kucak dolusu sevgim ile bilginize sunarim :))

***HAFTALIK YARISMAMIZ***
**Citir arkadaslarim bugunden (pazartesi) itibaren, haftaya pazar aksamina kadar, takimimizda hayali IP ATLAMA yarismasi yapiyoruz.
**Evde ipi olan arkadaslarim ip ile yarismaya katilabilir, ipi olmayanlarsa sanki ellerinde ip varmis gibi hayali bir sekilde ip atlayacagiz.
**Gun icinde, sabahtan aksama kadar kac kez ip atladigimizi, aksam menulerimizle beraber Elmasyuzuk kaptanimizi etiketleyerek yazacagiz.
**Bu egzersiz saglik problemi olmayan herkesin yapmasina uygun bir egzersiz. ( Kozmogirl17 canim dizin agridigi icin yapmak zorunda degilsin , Mavi boncukkk canim belin agrirsa sende muafsin, DeryaOnDiet canim sende hastasin aklimda saglik durumun..)

**Esler lutfen birbirimizi ip atlamaya tesvik edelim.

***Bir sey daha var cuma gunu yarismada yukselen takimlar icine girdik, yani bir onceki haftaya gore daha iyiydik.Fakat diger takimlarda cok azimli ve guzel kilolar veriyor.Bu sebeple elimizden gelenin en iyisini yapalim kizlar.Gayret edelim ve takim olarak kilomuzun arti cikmamasina cabalayalim.Basta sizlere, sonra kendime inancim tam, 1.ligide beraber gorecegiz ilerleyen gunlerde biliyorum.Takimimizin icindeki bu yarislar bizim kilo vermemize yardimci olacak, hic yapamadiysak gunde 50 tane ip atlayalim.Ama lutfen katilim saglayalim!
Bugunden itibaren lutfen menulerinizi bozmayin, tartiya 4 gun kaldi, hafta sonu cok dagiliyor, hafta ici toparlayamiyoruz.
Uyandiginizda tartilip kilolarinizi yazmayida unutmayin olur mu?Cok bunalttiysam sizleri affiniza siginiyorum.

*Hepinizin yanaklarindan oper , kacamaksiz, harika bir yeni hafta dilerim.

Son düzenleme:
Günaydın kızlar ben tatilden döndüm

Eki Görüntüle 2289029

Ve şuan durumum bu daha kesinleştirmedik ama inşallah gerçekten vardır
Ayyy canim benim tuylerim diken diken oldu, ne guzel bir haberle geldin.
Yeni haftamiz senlendi bu mutlu haberle.
Insallah sag salim kucaginiza aldiginizin haberinide burada bizlere verirsin.
Desene bebis sana kilolar aldiracak, sonra yine mecbur aramiza doneceksin
Cok tebrik ediyorum senide, esinide, saglikla kavusun bebisinize insallah..
Bizi unutma ama, hep buradayiz...

Çok motive oldum okurken kaptişim,
Özellikle listedekiler ben dahil, çok dikkat edelim bu hafta. Takım da birinci olsun
Kaçamak yapan listedeki iddiamizi ve itibarımızı :) düşünsün önce (nasıl vicdan yaptırdım ama di mi ). Bu hafta ilk 3e giremezsek haftaya ödülümüz olmasın (bu da sıkıyönetim fikri :) ne dersiniz?

Teşekkür ederim kaptişim ben yine buralara gelirim kesinleşsinde bir erkendende sevinmek ne kadar doğru bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…