Çok mutlu oldum inan senin adınaİnşallah canmkomşuma rağmen olmuş galiba
Şuan kan vermeye gidiyorum.. bilmiyorumki hiç ..çok boşluğa düştüm.. kendimi kötüye alıştırmıştım hepNe zaman doktora gideceksiniz kuzum?
Gelirim yaa gelmezmiyim burası benim ailem gibi olduSen doktora git , insallah kesinlessin tahlilde, kendine cok dikkat et, sohbete caya, kahveye hep gel :))
Teşekkür ederim cnmÇok mutlu oldum inan senin adına
Desene zor şartlara rağmen ayakta duran bir çocuk, hem de daha şimdiden
Canim ne guzel soylemissin, herkes iddiamizi ve itibarimizi dusunsunÇok motive oldum okurken kaptişim,
Özellikle listedekiler ben dahil, çok dikkat edelim bu hafta. Takım da birinci olsun
Kaçamak yapan listedeki iddiamizi ve itibarımızı :) düşünsün önce (nasıl vicdan yaptırdım ama di mi). Bu hafta ilk 3e giremezsek haftaya ödülümüz olmasın (bu da sıkıyönetim fikri :) ne dersiniz?
Hadi hayirlisi canim , sonuclardan haberdar et bizi.Şuan kan vermeye gidiyorum.. bilmiyorumki hiç ..çok boşluğa düştüm.. kendimi kötüye alıştırmıştım hep
Canim donusun cok guzel olacakGelirim yaa gelmezmiyim burası benim ailem gibi oldukaptişim şimdi ben hamile olarakmı izne ayrılmış olurum dönüşümde sıkıntı olmaz dimi
Şuan kan vermeye gidiyorum.. bilmiyorumki hiç ..çok boşluğa düştüm.. kendimi kötüye alıştırmıştım hep
Yakın çevrede yemekleri kendim hazırlama kararı aldım dün.O kadar katiliyorum ki yazdiklarina, bu sebeple biz gecen sene arkadaslarimla soyle bir kural koymustuk , sadece kahvaltilarda bulusuyorduk ve 1 tane hafif tatli haricinde hicbir diyet bozan gida asla yapmiyorduk.
Kahvalti ustune kahveyle 1 cesit tatli.
Bence herkes yakin cevresiyle boyle kurallar koymali.
12 saat gideceğiz daha yola çıkamadık bazı sebeplerdden. Çıkacağız inşallahIyi yolculuklar canim, sag salim donun evinize insallah:)
Çoook heyecanlandım.Günaydın kızlar ben tatilden döndüm
Eki Görüntüle 2289029
Ve şuan durumum budaha kesinleştirmedik ama inşallah gerçekten vardır
Superiz Gizemcim, sen nasılsın? Bugün resmi tatil di mi? Burdasın yaniNaber kızlar?
@Mavi boncukkk eşim nasıldı günün?
Ben haftanın yorgunluğunu tüm gün yatıp Netflix izleyerek attım
Ev sahibi sensen sorun değil feyzacim, bol bol temizlik yap onlar gelmeden. Hafif şeyler hazırla (hatta kendi gözüne kestir birşey, en hafifinden bir ceşidin olsuncanım bu hafta gün haftası... ayy öldüm çok yoruldum yarın da bize gelecekler :) ben de sizi özledim
bugün eski arkadaşlarımla toplaştık
Bu menü de tam bir14 Temmuz
11.40
yarım haşlanmış yumurta
yarım dilim ekmek
1 dilimcik salatalık
15.00-17.00
2 yk kısır
7-8 sarma
2 dilim tiramisu
yarım zeytinli poğaça
1 dilim kıymalı börek
1 çörekotlu kurabiye
6-7 tane belki daha bile fazla yumurtadan yapılan kurabiye (gittim geldim yedim..)
1 çiğköfte
2yk semizotu yoğurtlu
su 2L yakın ama 1.5 falan galiba evet az oldu
spor
giderken gelirken falan yürüdük 30 dk diyim
1 saati geçkin ev temizliği akşam eve gelince
kötü bir gündü ve wc de çıkamadım
yarın da bizde misafir var ama tutacağım kendimi inşallah
Yawrukush
stitch
Elmasyuzuk
K klbk33
FitFiliz
kankilerim yarından itibaren kemerleri sıkıyoruz
uffff yarın sabah benim buluşmam da vae onu unuttum haber beklemedeyim
korktuğum kadar oldu bu hafta gerçekten
Geçen bize gelen takıma misafirliğe gidip hediye götürelim senin krokanlariÜzülme bende yarım kavanoz krokan yedim
Sen yine spor yapmışsın
Ben misafirlikte yapamadım da
Bayramda bile bu kadar abartmamıştım
Salıdan itibaren tarçınlı suya başlatyacağım
Eltimin götür diye verdiği krokanları da işyerinde paylaşacağım. Hepsini yememem lazım malum
Gelsin tabi hep, ama çay kahve olmaz ki artıkSen doktora git , insallah kesinlessin tahlilde, kendine cok dikkat et, sohbete caya, kahveye hep gel :))
Evet yaGeçen bize gelen takıma misafirliğe gidip hediye götürelim senin krokanlari
aslinda bir denesen hosuna gider, benim kizim seviyor. Bakalim bir de iki gunluk tur dusunuyoruz bence onu daha da cok sevecekCanim ben spor salonunda bisiklet suruyordum.
Benim 2 numaram biraz azman sandalyede durur mu emin degiliz ama ailecek bisiklet turu bizimde aklimizda insallah , treeking , bisiklet, daga tirmanma vs cocuklar buyurde ailecek yapariz :)
Sen nerelerdeydin canim:)
Yok ben burdayim, tukkanin basindayim, salmak yok:))
Her hafta degiscek kuzum, degistirelim ki yeni heyecan, yeni hevesler olsun :))
ahahahhh kaptanin dedigini yap , yaptigini yapma oldu tam
Bu hafta cok agir antreman yaptim , dunde oyle, oyuzden bugun hic spor yapasim gelmedi.
Bisiklet cevirdim geldim eve.
Surantrenman olmak istemedim cok yuklenip canim..
Canim benim cook sevindim, hadi git bakalim doktora ne diyecek. Hersey istediginden hayal ettiginden bile guzel olsun :*Günaydın kızlar ben tatilden döndüm
Eki Görüntüle 2289029
Ve şuan durumum budaha kesinleştirmedik ama inşallah gerçekten vardır
Ödemdir canımKafayi yiyecegim ya cok uzuldum, sabah bir ciktim baskule 71.1 neredeyse 2 kilo fazla cumaya bakarakmotivasyonum yerlerde
Menün tahin ve dondurma dışında güzel15 temmuz menum
09:00_ 2 yumurtadan menemen, 6 tane mantar icinde peynir vardi.
13:00_ 6 kofte, 1 tabak salata, 1 bardak ayran.
15:00_ 1 buyuk dilim karpuz
18:00_ 5kofte, 1 tabak salata, 1 kase ahududu ve bogurtlen, 1 kase yogurt, 1 tk tahin, 1 top dondurma
su: 2,5 litre
spor: 30 dakika leslie
Yawrukush Elmasyuzuk stitch Kozmogirl17
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?