- 4 Mayıs 2018
- 1.995
- 4.067
- 133
- 30
Ilk donemlerde odem olur mu ki bilmiyordum ins odemdir.3gun gecikti aslinda cok merak ediyorum ama esim birkacgun daha bekle o zaman yap diyor. Bende sanki regl olacak gibi hissediyorumaaa neden olmasin? hamilek de ilk baslarda yerlesme doneminde odem yapabiliyor canim, yap bakalim bir test evde. ne gelecek sonucu? ayy belki bebis geliyor
Aa kaptanım senin neren tombul yaYok canim anneleri tombul
Canim normalde duzenlimidir adetlerin suphen varmi hamilelik icin eger varsa 3 gun gecikmede gozukur zaten benimde 3 gunum gecikti ama benimki duzenli olmaz zaten gunu gunune yani eger duzenliyse bekleme test yap insallah vardir bebis tabi istiyosan tatlimIlk donemlerde odem olur mu ki bilmiyordum ins odemdir.3gun gecikti aslinda cok merak ediyorum ama esim birkacgun daha bekle o zaman yap diyor. Bende sanki regl olacak gibi hissediyorum
Sağol canım ❤süpersiiin
maşallah
Amin canım ❤ kilo oturana kadar iniş çıkış olur normal canım bunlar 1 sene en az kiloyu korumak lazıminşallah ya
prensip olarak 10 geliyorlar geldi mi inşallah yarına eksi gelir
Süpersin canım sporlar harika ❤ Su da oylesquat beni öldürüyor
50 squat yerine 500 zıp yapabilirdim sanırım..
menüm geliyor
18 Temmuz
11.30
suda yumurta (kaynayan suya kırdık) 1 tane
1 dilim ekmek
1kk süzme peynir
13.30 Türk kahvesi
18.30
5 sarma (çok ince ve küçüklerdi)
yarım tabak semizotu yoğurtlu salata
4 erik
Türk kahvesi
(tatlı yaptım ama yemedim sadece tencere dibinden azıcık alamadığım kısmı parmakladım 16.00 gibiydi o da arkadaşıma götürdüm yaaptığım tatlıyı yiyememek zor oldu ama yarın cuma :/ )
su 3.750
spor
30 dk yürüyüş
45 dk Leslie
1000 zıp
twist 200
squat (pilates topu üstüne oturarak ) 50
@Yawrukush
@stitch
Elmasyuzuk
@Derya_the_queen
@klbk33
700 gram artı galibaaaSelam kızlar.
Kilo bildirimi yapayım dedim.
67.8 çıktım
Tamam kaptanim yavaş yavaş artırıyorumCok iyi yapmissin canim, kucugunde gormus ne guzel..
Yarina senden cok guzel bir eksi gelecek diye tahmin ediyorum, mezuniyet geliyor sanki:)
Cok guzel canim :)
Gayet guzel Gonca ablam :)
Yagi dahada arttir kuzum , elini korkak alistirma :))
Hatika bir gun olmus canim :)
Hosgeldin Feyza kuzu, nasilsin, nerelerdesin sen? :)
Regli olacak gibi hissediyorsan istersen bekle yarina kadar, olmazsan yap. Sonucta 1 gun bile gecikse test gosteriyor.Ilk donemlerde odem olur mu ki bilmiyordum ins odemdir.3gun gecikti aslinda cok merak ediyorum ama esim birkacgun daha bekle o zaman yap diyor. Bende sanki regl olacak gibi hissediyorum
Iki ay oncesinde bir hafta erken olmustum.normalde duzenlidir. Bu etkiler mi gunlerini acaba. Bebisde istiyorduk artik canmCanim normalde duzenlimidir adetlerin suphen varmi hamilelik icin eger varsa 3 gun gecikmede gozukur zaten benimde 3 gunum gecikti ama benimki duzenli olmaz zaten gunu gunune yani eger duzenliyse bekleme test yap insallah vardir bebis tabi istiyosan tatlim
İnşallah hala bitmedi di miiCanım valla ben konsolosluk kaymakamlık muhtarlık fotokopici vs her yerdeyim
Sen nasılsın kuzu? Yarın inşallah bol eksilerini görürüz
Tamm canm birgun daha bekliyeyim bakalim.heyecanliyim sankiRegli olacak gibi hissediyorsan istersen bekle yarina kadar, olmazsan yap. Sonucta 1 gun bile gecikse test gosteriyor.
Çok güzel menü kaptanım sporda şahane ❤PERSEMBE MENUM
SABAH 9.30DA
1 haslanmis yumurta
Yarim dilim ekmek
10 zeytin
Yarim avokado, 1 salatalik
OGLEN 13TE
1 hamburgerin koftesi (Ekmekleri yemedim)
Bol iceberg, domates, tursu salatalik, sogan (hamburgerin icini kendimiz aliyorduk salata bardan epey doldurdum salatayi tabagima.
1 avuc badem
ARA
Filtre kahve
2 hurma
AKSAM 19DA
1 kase tarhana corbasi
1 tabak kivircik salatasi
SU: 2.5 lt
SPOR : 3 saat ciftlikte yuruyus, 2 saat havuzda cocuklarla yuzme
YARISMA :250 ip atlamaElmasyuzuk
Geçen haftaki kilomu bulamadım.700 gram artı galibaaa
Harikasın canım tebriklerUygulamadan yapilmiyo kuzumm int sitesine girmek gerekiyor:))
O zaman başlangıç 93
Güncel 91.7
Verilen 1.3
Çok güzel menü şahane sporlar su az ama canımKizlar gunaydin aksam uyuyakalmisim menumu yazamadim gece cocuklara kalktigimdada bir kac denemem oldu yine uyuyaklmism simdide maaile uyandik oyun oynuyoruz hemen menumu yaziyorum
19 temmuz
Sabah 08.00
Bazlama ekmegine 1 tost
Sekersiz cay
Ara
1 sade maden suyu
Oglen 14.30
1 tabak barbunya suyunu biraktim
1 kase yogurt
Ara 15.30
5 6 ucgen dilim kavun
Aksam 17.00
2 kofte
2 3kasik makarna
18.00
Sekersiz turk kahvesi
Spor
45 dakika ay yuruyusu
30 dk leslie
50 mekik
50 squat
500 hayali ip
Su 2 litre anca
@Yawrukush
Elmasyuzuk
DeryaOnDiet
Harikasın canım tebrikler
Süpersin canım tebrik ederimGecen hafta 77.3 kg
Bu hafta 76.7 kg
Fark -600 g
Oran 0,77
Hasta olamadim 2 gun gecti bence daha fazla giderdi yoksa ayrica bu haftaki kilo hedefim 76.5 tu malesef hedefime ulasamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?