Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

aaa neden olmasin? hamilek de ilk baslarda yerlesme doneminde odem yapabiliyor canim, yap bakalim bir test evde. ne gelecek sonucu? ayy belki bebis geliyor
Ilk donemlerde odem olur mu ki bilmiyordum ins odemdir.3gun gecikti aslinda cok merak ediyorum ama esim birkacgun daha bekle o zaman yap diyor. Bende sanki regl olacak gibi hissediyorum

Ilk donemlerde odem olur mu ki bilmiyordum ins odemdir.3gun gecikti aslinda cok merak ediyorum ama esim birkacgun daha bekle o zaman yap diyor. Bende sanki regl olacak gibi hissediyorum
Canim normalde duzenlimidir adetlerin suphen varmi hamilelik icin eger varsa 3 gun gecikmede gozukur zaten benimde 3 gunum gecikti ama benimki duzenli olmaz zaten gunu gunune yani eger duzenliyse bekleme test yap insallah vardir bebis tabi istiyosan tatlim

Süpersin canım sporlar harika ❤ Su da oyle

Tamam kaptanim yavaş yavaş artırıyorum

Regli olacak gibi hissediyorsan istersen bekle yarina kadar, olmazsan yap. Sonucta 1 gun bile gecikse test gosteriyor.

Iki ay oncesinde bir hafta erken olmustum.normalde duzenlidir. Bu etkiler mi gunlerini acaba. Bebisde istiyorduk artik canm

Çok güzel menü kaptanım sporda şahane ❤

Çok güzel menü şahane sporlar su az ama canım

Gecen hafta 77.3 kg
Bu hafta 76.7 kg
Fark -600 g
Oran 0,77

Hasta olamadim 2 gun gecti bence daha fazla giderdi yoksa ayrica bu haftaki kilo hedefim 76.5 tu malesef hedefime ulasamadim
Süpersin canım tebrik ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…