Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ooo kimleri görüyorum feyzanur hanım nasılsınız acaba ? Hoşgeldin
ayyy kızlar ben sizi görmediydim :) iyiyim çok şükür siz nasılsınız ?

O etkilemez canim ama belki cok spor yaptiysan o etkkleyebiliyormus bence bir test yaptir yinede.

Havalar serin olunca cok icemiyorum su yaa.o isede bi cozum getirmem lazim.

Tesekkur ederim kuzum
Hic spor yapmaz oldum canm. Birazda istahim acik bugunlrrde karbanhitrat tuketmiyorum ama meyve cok yiyorum oda aciktiriyor sanki. Yarin ins yapacagim testi

O etkilemez canim ama belki cok spor yaptiysan o etkkleyebiliyormus bence bir test yaptir yinede.

Havalar serin olunca cok icemiyorum su yaa.o isede bi cozum getirmem lazim.

Tesekkur ederim kuzum
Zorla kendini canım biraz bende sporda çok içiyorum yoksa 4 olmaz benimde

Bu son iki gün çok abartmama rağmen -200 yine iyi diyorum ama yapmasaymışım, spora gidebilseymişim çok daha iyi sonuç gelirmiş demek
hicbirsey icin gec degil bu hfata daha iyi dikkat edersin ustune spor da eklersin haftaya daha guzel bir eksin olur canim

slm kizlar. Isim bitti birazdan bilgisayari kapatip cikacagim ve dogruu havuza. Once kendim yuzecegim sonra planim eve donuop kizimi alip ciocuklar icin olan havuza goturmek bakalim. Cunku kizimla beraberken yuzemiyorum ve gercekten yuzmek istiyorum. Aksam yazarim plan gerceklesmis mi yoksa sadece kendim mi yuzdum
Bu hafta sadece 2 gun calistigim icin haftasonu pekcabuk geldi IYI haftasonlariii

Selamlar kizlar, size mesaj yazamadan mesajlari okudum hemen :)
Guzel kilolar verilmis harikasiniz.
Henuz bildirim yapmamis olan arkadaslarim sizide bekliyorum.
Bende tartilip paylasiyorum kilomu.
Hemen listeyi halledeyim.
Bende işten geldim
Çocukları doyuracağım şimdi
Şarjım bitiyor
Biraz doldurup uğrarım yine
Yarışmaya pek katılamadım
Ama bu hafta çok güzel yürüyüş yaptım

Menuler yazilmis ne guzel ,biz kurstan ciftlige geldik kizlar.Cocuklar eve girmek istemiyor.Banada cok iyi oluyor bol bol adimliyorum.Eki Görüntüle 2290297 Eki Görüntüle 2290298
Masallah kuzulara, cok da yakisiklilar
en tombul kim bilmem ama en göbekli ben
göbeğimin ismi bile var
neymis ismi? Ben de isim koyabilirim, gayet kocaman bir birey kendisi
Biz Hala ciftlikteyiz yurumekten ayaklarima Kara sular indiEki Görüntüle 2290337
Oooh oh miss
Gunaydiiin kizlar..Eki Görüntüle 2290385
Gecen hafta 84.9
Bu hafta 84.2
Fark 0.7
Esim harikasin
Bir de dun arti gordun diye moralini bozmustun bosu bosuna
ahh bir de o uzuldugumde yediklerimi yemeseydim belki 68i de gorurdum neyse haftaya insallah
Supersin Derya, bu hafta hastalik ve tezden biraz duragandin bence, haftaya daha da iyi eksi gelir bence
Hamilelikde olabilir mi acaba 3 gun gecti olmadim .
Ay hadi insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…