Masallah canim masaallahGeçen cuma: 56.1
Bu cuma: 55.6
Fark: 500 gram
Daha iyi sonuçlar çıkabilirdi ama regl olamadım 3 hafta oldu bunada şükür tabi eksi eksidir
67.1 mis canim en son tablodaki guncel kilonGeçen haftaki kilomu bulamadım.
Hatırlamıyorum
Haklisin canim, eksi olsun bizim olsunCok sagol canim acele yok yavas yavas gitsin
Çok haklısın..
İnşaAllah canım.. ❤
Çok sağol canım ❤
Doğru diyorsun canım..
Önemli olan sağlık, gerisi hallolur bir şekilde..
Daha 1 aydan çok var ama benimle bir hamile olan arkadaşım sezeryanla doğum yaptı bu gece.. Gerçi onunki ikiz gebelikti ama çok erken doğdular sonuçta, beni de heyecan sardı bir anda
Ooo kimleri görüyorum feyzanur hanım nasılsınız acaba ? Hoşgeldin
ayyy kızlar ben sizi görmediydim :) iyiyim çok şükür siz nasılsınız ?Cok iyi yapmissin canim, kucugunde gormus ne guzel..
Yarina senden cok guzel bir eksi gelecek diye tahmin ediyorum, mezuniyet geliyor sanki:)
Cok guzel canim :)
Gayet guzel Gonca ablam :)
Yagi dahada arttir kuzum , elini korkak alistirma :))
Hatika bir gun olmus canim :)
Hosgeldin Feyza kuzu, nasilsin, nerelerdesin sen? :)
Hic spor yapmaz oldum canm. Birazda istahim acik bugunlrrde karbanhitrat tuketmiyorum ama meyve cok yiyorum oda aciktiriyor sanki. Yarin ins yapacagim testiO etkilemez canim ama belki cok spor yaptiysan o etkkleyebiliyormus bence bir test yaptir yinede.
Havalar serin olunca cok icemiyorum su yaa.o isede bi cozum getirmem lazim.
Tesekkur ederim kuzum
Zorla kendini canım biraz bende sporda çok içiyorum yoksa 4 olmaz benimdeO etkilemez canim ama belki cok spor yaptiysan o etkkleyebiliyormus bence bir test yaptir yinede.
Havalar serin olunca cok icemiyorum su yaa.o isede bi cozum getirmem lazim.
Tesekkur ederim kuzum
Sağol canımMasallah canim masaallah
Aynen öyleHaklisin canim, eksi olsun bizim olsun
Eki Görüntüle 2290481 Eki Görüntüle 2290481 Geçen hafta: 60.2
Bu hafta: 60.0
Fark: -200 gr
Yawrukush stitch Elmasyuzuk
tebrikler canimEki Görüntüle 2290481 Eki Görüntüle 2290481 Geçen hafta: 60.2
Bu hafta: 60.0
Fark: -200 gr
Yawrukush stitch Elmasyuzuk
hicbirsey icin gec degilBu son iki gün çok abartmama rağmen -200 yine iyi diyorum ama yapmasaymışım, spora gidebilseymişim çok daha iyi sonuç gelirmiş demek
Sağ ol tatlımtebrikler canim
İnşallah hepimizin bol bol eksileri olsun, doğru söylüyorsun canımcımhicbirsey icin gec degilbu hfata daha iyi dikkat edersin ustune spor da eklersin haftaya daha guzel bir eksin olur canim
Bende işten geldimSelamlar kizlar, size mesaj yazamadan mesajlari okudum hemen :)
Guzel kilolar verilmis harikasiniz.
Henuz bildirim yapmamis olan arkadaslarim sizide bekliyorum.
Bende tartilip paylasiyorum kilomu.
Hemen listeyi halledeyim.
Masallah kuzulara, cok da yakisiklilarMenuler yazilmis ne guzel ,biz kurstan ciftlige geldik kizlar.Cocuklar eve girmek istemiyor.Banada cok iyi oluyor bol bol adimliyorum.Eki Görüntüle 2290297 Eki Görüntüle 2290298
en tombul kim bilmem ama en göbekli ben
göbeğimin ismi bile var
Oooh oh missBiz Hala ciftlikteyiz yurumekten ayaklarima Kara sular indiEki Görüntüle 2290337
Esim harikasin
Supersin Derya, bu hafta hastalik ve tezden biraz duragandin bence, haftaya daha da iyi eksi gelir benceahh bir de o uzuldugumde yediklerimi yemeseydim belki 68i de gorurdum neyse haftaya insallah
Ay hadi insallahHamilelikde olabilir mi acaba 3 gun gecti olmadim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?