Hosgeldin
Ilk gun icin fena bir menu degil. Kahveyi sekersiz icmek baslayabilirsin. Ben sut ekleyince sekersiz icebiliyordum, artik black tercih ediyorumkademeli birakilabiliyor kahvedeki seker de.
Suanki kilon bile cok iyiymis bence. Hedefe de yaz bitmeden ulasirsin sanki
Kilolarımız çok yakın
Bende 48 olmaya çalışıyorum :)
Sakın gitme beraber verelim
Canim vakitsizlikten bilgilerini bulamadim, aceleyle yazdim, duzenleyecegim :)Mezun üye geri döndü :)
Neler yapıyorsun kilo vermek içinyok gitmiyorum
ağustosta ulaşmam lazım
hedefim 30 ağustos tatili
en azından 49 olsam iyi
Toplamda kac dk spor yapiyorsun diye baktim da hesaplayamadim bile16 temmuz sali
Sabah 6 yk yulaf ezmesi 300 ml süt 1 bardak filtre kahve
Öğlen 8 adet kiraz 1 kayısı 1 çok küçük nektari 1 küçük kase yogurtlu nesfit yulafli gevrek
Ara 25 gram cig yer fistigi 2 top dondurma
Spor öncesi (geç gittiğim için akşam yemek istemedim spor oncesi yedim)
6 yk haşlama bulgur 3 yk et sote 1 yk yoğurt 1 bardak yeşil çay
Akşam yok
Sadece proteinli süt içtim
Su 4 litre
Spor Sabah
15 dakika tüm vücut egzersiz videosu
10 dakika göbek bel egzersiz videosu
17 dakika karin ve altkarın egzersiz videosu
10 dakika bel ve yanlar için egzersiz videosu
12 dakika bel göbek egzersiz videosu
1100 ip atlama(ip ile) (yarışma için)
60 mekik
50 dambilli mekik
100 sağ kol dambil kaldırma
100 sol kol dambil kaldırma
Öğlen
700 hayali ip atlama (yarışma için)
80 squat
Spor akşam salonda
46 dakika eliptik bisiklet
21 dakika koşu bandı
15 dakika dikey bisiklet
35 dakika ağırlık çalışması
Allah sabir versin canim. Cocuk iste yapacak birsey yok. Allah onlara da bize de saglik sihhat versin de ins büyüdükleri zaman tatli anilar olarak kalacak bu günlerBugün çok kötü birgün geçirdim.
Çocuklarım rujlarımla tüm odayı duvarlar camlar yataklar çekmeceler halılar.
Heryeri boyadılar.
Cif ile 2 saate yakın bitirdim.
Akşam uyumaya koydum.
Bir geldim ki aynı şekilde yine boyamışlar.
Saçımı başımı yola yola ağladım ve temizledim.
Çok kötü gün bugün.
Yarın da direksiyon dersim var.
Nasıl yorgunum bilmiyorum.
Eşimde kesinlikle ilk fırsatta kolundakini çıkarttıracağız manyak gibi bişey oldun. Dedi
Bilmiyorum ama hep ağlamak var içimde ve sinir.
Afiyet olsun canim. Ben de yulafi seviyorum ama pisirmeden yapiyorum. kucuk geniş bir kavanozum var geceden 2 kasik yulaf uzerine sut kakao cig badem ya da findik ve bazen sevdigim kuru meyveleri bazen de muz kayisi koyarak sabaha kadar bekletiyorum. Sabah yumusacik muhallebi gibi olmus oluyo. Kakaolu olunca daha cok begeniyorum ben. tatli istegine de birebir aslinda. Mmmm bak canim istedi şimdiSağol canım
Başlıyorum yulafi canım önce 100 ml süt ve 200 ml su ile karıştırıp içine normalde tarcın atıyorum birde tat vermesi için muz koyuyorum ama muz olmadığı zamanlar 2 küp tatlandirici atıyorum içine suyunu çekmesine yakın ocaktan alıyorum üzerine 200 ml e yakın süt ekliyorum tekrar busekilde çok lezzetli oluyor hoşuma gidiyor ama muz ve tatlandirici dışında başka yakışan meyve bulamadım güzel olmuyor yiyemiyorum hiç olmadı son çare içine nesfitin yulafli gevreğinden koyuyorum 1yk oda pek tatlı değil ama yinede yenilebilir oluyor
Evet canim ben de o durumu hep goruyorum. Cevremdeki cogu zayif "ayy cok yedim patliycam" diyor ama baksan cok da yememis. Demek ki cok anlayisi farkliSagol canim. burada bir program var Secret Eaters diye, orada gibi hissettim kendimi.Programa katilanlar hicbirsey yemiyorum niye kilo aliyorum diye basvuruyorlar. Bir hafta kamera ve dedektiflerle takip ediliyorlar ve farketmeden agzina attiklari seylerle gunde 3-4bin kalori aldiklari ortaya cikiyor tabii katilimcilar buradaki citirlar gibi degil genelde cok kilolular oluyor
Canimm tebrikler. Tekrar hayirli olsun sağlıklı guzel bir hamilelik gecirip bebisine kavus insİnşallah canım.. Allah razı olsun :)
Hersey cok güzel...di. yas pastayi gorunceye kadar16 TEMMUZ MENUM
SABAH 9.30DA
1 sucuklu tost
Bolca sekersiz cay
1 salatalik, yarim avokado
5 zeytin, 1 kk peynir
OGLEN 13DE
1 tabak salata
ARA14.30DA
Filtre kahve sade
1 hurma
AKSAM 19DA
Bolca mangalda et-tavuk
2 kasik koz patlican salatasi
5 kasik yesil salata
3-4 dal brokoli
1 bardak ayran
YEMEKTEN SONRA
Gece boyunca cay , maden suyu
1 dilim yas pasta
SU: 2.5 lt
SPOR: Tum gun kosturmaca (yuruyus, 2 ayri market alisverisi, ev toplamaca, yemek hazirlamaca, gun boyu oglen yemegimi yemenin haricinde oturmadim.)
Insallah mor'cumO zaman slmmmm herkeseee :))) Ben yeni öğrenciniz.. aslında eski uyeyim ama başıma bir sürü şeyler geldi ve araniza yine geldim.. Kızlar kadınlar klubu sayesinde 2 ayda 10 kilo veren ben şimdi tam 15 kilo üzerine alarak yine geldim...
Yas 29 Bursadan katılıyorum 93 kg. Ilk defa bu kg ya kadar çıktım hayalim 70 li rakamlardı geçen sene burda o rakamları gördüm.. Ama hayalim kısa sürdü. ( Evliligim gibi ) Şimdi burdayım ve son derece kararliyim. 2 gün önce başladım diyet yapmaya yine yeni yeniden...
Mahkemem var eylül ayında ve ben o şerefsiz insanın karşısına kendimden emin bir şekilde çıkmak istiyorum...
Iyı çok şükür. Bizde yeni geldik sayılır takıma tekrar.ayyy kızlar ben sizi görmediydim :) iyiyim çok şükür siz nasılsınız ?
Hoşgeldin çabucak düşersin istediğin kiloya umarımhellloooo
ben geldim
52 kiloyum hedefim 48 -şimdilik-
hamile kalmadan bu kiloya inmem lazım hem de yediklerime özen de göstererek
bugünden itibaren başlıyorum
Biz mercimek yemeğine falan da katıyoruzCok da sempatikmis ismi
Biz de gecenlerde annem buradayken kesmistik cok makarna yermis gibi, simdi arkadaslarima dagitiyorum o gormeden
Cok severim aslinda
bend e tek başıma çok zor zayıflıyor hatta asla motive olamıyrum ama burada 2 gün düşse 3. gün CUMA GELİYOR takım ruhu diyip motive oluyorumü
spora da
suya da
menülerde dikkat etmeye de
o yüzden fırsat buldukça gir
canın tatlı isterse gir
kaçamak yapasın gelirse gir
birileri elinden hemen tutuyor :)
sizi çok seviyoruuuuum :)
(kankilerim sizi daha çokK klbk33
FitFiliz )
Kaptişim sevimli birşeyler yokmuydu, o sevdiğiniz ne öyleeBiz Hala ciftlikteyiz yurumekten ayaklarima Kara sular indiEki Görüntüle 2290337
Katılıyorum, keşke dışarıda her mekan sağlıklı alternatifler de sunsa tatlım,hayatımıza kolaylık gelirCanim Californiada yasiyorum ben.Salad bar var bugun hamburger aldigim yerde, dileyen diledigini alabiliyor.
Bence super bir imkan, keske fast food restoranlarda olsa bu yontem.
Canim buraya ugrasan menulerin duzelir, kilo vermen hizlanir..
Guzel olmus canim :)
Eline saglik ablam:)
Harikasin kuzum :)
Canim takimin kurallari geregi tum hafta takima ugramalisin, hergun menunu sporunu yazmalisin.
Hatta bizim menulerimize de yorum, elestiri yapmalisin.
Hepimizin birbirine karsi sorumlulugu var, eminim kurallari biliyorsun.
Mazeret teskil eden bir durumun olursada bunu haber verirsen sorun olmaz.
Fakat bu gunden itibaren takima aktif bir sekilde devam edebilecek misin?
Yoksa bu durum devam edecek mi?
Umarim bu yazdiklarim seni kirmaz , uzmez fakat takimin kaptani olarak bundan sonra aktif bir sekilde listede olma sorumlulugunu alip alamayacagini bilmek istiyorum.
Cunku takimdaki diger arkadaslarimin emeklerinden de kendimi sorumlu hissediyorum.
Kucuk bir dipnot olarak da sunu soylemek isterim, beni bunlari yazmaya iten sey arti kilo gelmesi degil, cunku kilo verme seruveninde hepimiz kilo alabiliriz, kilomuz sabit gelebilir, bizler robot degiliz.
Fakat yillar icinde gordugum bir sey var ki takimdan uzaklasildikca, dogru orantili olarak diyet ve kilo verme hedefinden de uzaklasiliyor.Ben sadece hala hedefine devam etmek niyetinde misin bunu ogrenmek istiyorum.
18i guzel canim :)
Canim gayet guzel kilon, masallah:)
Bence listedeki ilk haftan için harika canım tebriklerGecen hafta 77.3 kg
Bu hafta 76.7 kg
Fark -600 g
Oran 0,77
Hasta olamadim 2 gun gecti bence daha fazla giderdi yoksa ayrica bu haftaki kilo hedefim 76.5 tu malesef hedefime ulasamadim
Bak boşuna üzmüşsün bitanem kendiniGunaydin kizlar, fotograf cekemedim bu sabah hizli ciktim kizim huysuzdu biraz. Ama listeye girince cekerim surekli
Bugunku kilom: 69.
gecen haftaki kilom: 69.4
fark: 400 gr :)
Yawrukush @stitch @Elmasyuzuk Kozmogirl17
Sorma canım aynısı bende de var,suyu bırak da serin olunca yemek yiyesim geliyor. Kışın kilo almamın bir sebebi de bu benceO etkilemez canim ama belki cok spor yaptiysan o etkkleyebiliyormus bence bir test yaptir yinede.
Havalar serin olunca cok icemiyorum su yaa.o isede bi cozum getirmem lazim.
Tesekkur ederim kuzum
Canım kaptanim, iyi ki varsın. Sayende çok motive kaldım inan. Yoksa şimdiye dek cozuturdum çoktanFitFiliz sana ozel bir mesaj yazmak istedim canisi.
Mezuniyetin hayirli olsun, oyle azmettin ki, bence hayatta isteyip, kafaya koyup yapamayacagin sey olmayacaktir senin.
Bizimde bir mezunumuz oldu, hemde sen benim takima dondugumden itibaren mezun olan ilk citirsin.
Kilolar bir daha hic gelmesin, basgul yuzunu hep guldursun.
Biz de seni canımm
Sizle eş olmak uğur getirdi bana K klbk33fayfeyfiy
Kaptişim sevimli birşeyler yokmuydu, o sevdiğiniz ne öylee
Katılıyorum, keşke dışarıda her mekan sağlıklı alternatifler de sunsa tatlım,hayatımıza kolaylık gelir
Bence listedeki ilk haftan için harika canım tebrikler
Bak boşuna üzmüşsün bitanem kendinicok sevindim eksi gelmene
Sorma canım aynısı bende de var,suyu bırak da serin olunca yemek yiyesim geliyor. Kışın kilo almamın bir sebebi de bu bence
Canım kaptanim, iyi ki varsın. Sayende çok motive kaldım inan. Yoksa şimdiye dek cozuturdum çoktan
Seviliyorsun
Cok guzel menu morcum afiyet olsunHatta ben 17.07.2019 Menumu paylasiyorum
07:00 Bir bardak ılık su
08:00 Bir dibek kahve sekersiz ( Şeker kullanmıyorum)
09:00 Beyaz peynirli kepek ekmeğine tost
12 :00 1 kase tavuk suyu çorba
2 adet kadınbudu köfte
Salata
16:00 1 adet ayran 6-7 adet çiğ badem
20:00 Daha yemedim tost makinasında 3 köfte salata
2 lt su yatana kadar 3 u bulur
20 dk leslie
Ayy cok gecmis olsun kaptanim. Allah sifa versin. Agrisi sizisi var mi şimdi kac yasinda olan? Her gun bir vukuat dimi.. hic bitmiyor...Kizlar kucuk oglum salonda ziplarken dusup agzini sehpaya carpti on alt disinin ucu kirildi
Disciyi aradim oglen 3e randevu aldim, yuregime indiriyorlar hergun
Iyi canim suan cok sagol sordugun icin.2.5 yasinda olan, discide bir sey yapmadi sadece cok iyi temizleyin dedi.Cok guzel menu morcum afiyet olsun
Ayy cok gecmis olsun kaptanim. Allah sifa versin. Agrisi sizisi var mi şimdi kac yasinda olan? Her gun bir vukuat dimi.. hic bitmiyor...
Cok sevindim Deryacim, tarti ne guzel yuzunu guldurmus, harikasin.Gelemedim canim birkac gundur. Ama bugubn tarti moralimi duzeltti . 69. Cmaya gore 400gr eksideyim. yarin gorumcemlere gidiyoruz kizinin dogum, gunu var pazar aksam donecegiz.
Canim tekrar listen hayirli olsun, cok guzel bir eksi ,tebrikler.Gecen hafta 77.3 kg
Bu hafta 76.7 kg
Fark -600 g
Oran 0,77
Hasta olamadim 2 gun gecti bence daha fazla giderdi yoksa ayrica bu haftaki kilo hedefim 76.5 tu malesef hedefime ulasamadim
Canim sen bir gebelik testi yap, hayirlisi olsunGunaydinnn kizlar resim yukleyemedim tel sıkıntılı gecen hafta 57.4 bu hafta 57.8 regl olmadim onun da etkisi var galiba
Gunaydin kizlar, fotograf cekemedim bu sabah hizli ciktim kizim huysuzdu biraz. Ama listeye girince cekerim surekli
Bugunku kilom: 69.
gecen haftaki kilom: 69.4
fark: 400 gr :)
Yawrukush @stitch @Elmasyuzuk Kozmogirl17
Canim diyetine duzenli devam etsen kilolar gidecek..Selam kızlar.
Kilo bildirimi yapayım dedim.
67.8 çıktım
Tebrikler kuzucanGeçen cuma: 56.1
Bu cuma: 55.6
Fark: 500 gram
Daha iyi sonuçlar çıkabilirdi ama regl olamadım 3 hafta oldu bunada şükür tabi eksi eksidir
Bu bildirim benim gunumu senlendirdi canim mezunum.geç kaldım kızlar k.bakmayin
Geçen cuma:65.0
Bu cuma:64.0
Fark:1.0
Hedefime kavuştum
Yüzde: 1.5
(Sonra uğrarım, bildirim yapmak için geldim canlar)
Tebrikler kuzum58,8
Müsait değilimmgekeceğimmm
Cok guzelmis eminim uzerinde de cok hos dururCanımmmm nasılll...
Hakkinda hayirlisi olsun canim. Istedigin bolumlere gitme sansin hic mi yok yani devlet bursu devlet yurdu filan ciksa.Açıklandı kızlar istediğim bölümler tutuyor Kocaelinde vs ama 2 kardeş var maddi durm gidemiyorum bende açıktan yazıcam istediğim bölümleri kader kısmet artık ne diyim
Hayirli ugurlu olsun insallah cnmAz önce aldığım güzel haberi yazayım.
Hep kötü şeyler yazıyorum.
Uzun zamandır çalıştığım çok uğraştığım bir iş vardı.
Yani 5 yer vardı adamın kafasında.
5 kişiydik yani.
Çok uğraştım ve işi aldım.
Bu beni biraz olsun rahatlatacak kendime getirecek birşeydi.
Bu gece artık huzurla uyurum.
Uykusuz kaldığım gecelerin hesabını bugünden sonra alırım artık :)
Bizlerde iyiyiz kuzum, yeni donduk takima gonca ablayla, sen nasilsin, nerelerdesin?ayyy kızlar ben sizi görmediydim :) iyiyim çok şükür siz nasılsınız ?
Canim sabit olmakta guzel, haftaya gelir guzel bir eksi :)Kızlar ben sabitim,haftabaşı 71,6 bile görmüştüm oysaRüya değildi, aha böyle bakıyordum
Tebrikler kahvedasim.Eki Görüntüle 2290481 Eki Görüntüle 2290481 Geçen hafta: 60.2
Bu hafta: 60.0
Fark: -200 gr
Yawrukush @stitch @Elmasyuzuk
Evet adimlarin muhtesemdiBende işten geldim
Çocukları doyuracağım şimdi
Şarjım bitiyor
Biraz doldurup uğrarım yine
Yarışmaya pek katılamadım
Ama bu hafta çok güzel yürüyüş yaptım
Sagol canim benim, nasil gidiyor calismalar?Masallah kuzulara, cok da yakisiklilar
neymis ismi? Ben de isim koyabilirim, gayet kocaman bir birey kendisi
Oooh oh miss
Esim harikasin
Bir de dun arti gordun diye moralini bozmustun bosu bosuna
Supersin Derya, bu hafta hastalik ve tezden biraz duragandin bence, haftaya daha da iyi eksi gelir bence
Ay hadi insallah
Verecegin kilo oldukca az canim, gayet sagliklisin.öncelikle çok heyecanlandım
inşallah çok başarılı olurum :)
4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :Ankee
Mesleginiz: Bankacı
Yaşınız : 33
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: yok
Yaşadığınız şehir:istanbul
Boyunuz :1.60
Kilonuz: 52
Hedef kilonuz : 47
Kilo alma hikayeniz : evlendikten sonra otomatikman gelen kilolar
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? çok kilom olmamasına rağmen hiçbir kıyafetim olmuyor ve sadece göbek çevresinde oldukça nahoş kilo alıyorum zayıf sayılmama rağmen
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Hayır
Canim menun guzel, egzersiz yapabiliyor musun?ben de ne yediğimi yazayım
sabah çavdar tost ekmeğine tulum peynirli sandviç
öğlen rosto köfte patates püresi ve bir kaç kaşık pilav
akşam da nesfit yedim şimdi
ama aralarda 2 tane tek şekerli kahve içtim :/
akşama da şekersiz çay içmeyi planlıyorum
daha bugün başladım çok hazırlıksızım.
Istemek basarmanin yarisi , hic gec degil canim :)ya gelmiş temmuz ayı ben diyete başlıyorum.
çok sinirlendim kendime bungıl bıngıl göbek, yani böyle ayva göbeği gibi de değil öyle olsa umursamıycam
neyse kahveyi türk kahvesi içiyorum zaten, kremalı falan hazır kahve içince iyice yağlandırıyor diye.
cumartesi pazar komple şekersiz içicem zaten.
şu en başı en zoru
Yas pasta :))Toplamda kac dk spor yapiyorsun diye baktim da hesaplayamadim bilemasallah cnm
Allah sabir versin canim. Cocuk iste yapacak birsey yok. Allah onlara da bize de saglik sihhat versin de ins büyüdükleri zaman tatli anilar olarak kalacak bu günler
Afiyet olsun canim. Ben de yulafi seviyorum ama pisirmeden yapiyorum. kucuk geniş bir kavanozum var geceden 2 kasik yulaf uzerine sut kakao cig badem ya da findik ve bazen sevdigim kuru meyveleri bazen de muz kayisi koyarak sabaha kadar bekletiyorum. Sabah yumusacik muhallebi gibi olmus oluyo. Kakaolu olunca daha cok begeniyorum ben. tatli istegine de birebir aslinda. Mmmm bak canim istedi şimdi
Evet canim ben de o durumu hep goruyorum. Cevremdeki cogu zayif "ayy cok yedim patliycam" diyor ama baksan cok da yememis. Demek ki cok anlayisi farkliya da bazen "az da yiyorum ama veremiyorum" diyenlere bakiyorum. Aslinda az degil yedikleri.. kişinin az ve cok anlayisina gore degisiyo sanirim. Tabii istisnalar vardir mutlaka
Canimm tebrikler. Tekrar hayirli olsun sağlıklı guzel bir hamilelik gecirip bebisine kavus ins
Hersey cok güzel...di. yas pastayi gorunceye kadargun boyu cok hareketli gecmis. O pasta da erimis gitmiştir ins
Insallah mor'cumeylüle 2 ay var ve 2 ayda farkedilir derece de kilo verebilirsin. Kararliysan mutlaka olacaktır. Kilolar la birlikte sıkıntıların dertlerin de gitsin ins.
O hayvancikta cok sevimliydi Deryacim :)Biz de seni canımm
Katılıyorum, keşke dışarıda her mekan sağlıklı alternatifler de sunsa tatlım,hayatımıza kolaylık gelir
Sorma canım aynısı bende de var,suyu bırak da serin olunca yemek yiyesim geliyor. Kışın kilo almamın bir sebebi de bu bence
Canım kaptanim, iyi ki varsın. Sayende çok motive kaldım inan. Yoksa şimdiye dek cozuturdum çoktan
Seviliyorsun
Tamamdır:)Kizlar 2 saat sonra misafirim geliyor, onunla beraber odul ogunumu yapacagim.
Sizlerde odul ogunlerinizi bugun ya da yarin yaparak bitirin lutfen.
Pazar ve sonrasinda yapilan kacamaklar malesef ceza olarak donecektir.
Yeni gelen arkadaslarimiza odul ogununu aciklamak isterim, her cuma tartidan sonra , cuma ya da cumartesi gunu olmak kaydiyla , 1 ogunde diledigimiz her seyi, diledigimiz kadar yiyebiliriz.Bu odul olarak sayiliyor ve cezasi yok.Yeni haftaya kendimizi motive etmis olarak basliyoruz :)
Simdi misafir hazirligina geciyorum, firsat buldukca gelecegim.
Not: Aktif olan uyelerimizle bugun aksam yeni eslestirmemizi yapacagim.
Tebrikler canimgeç kaldım kızlar k.bakmayin
Geçen cuma:65.0
Bu cuma:64.0
Fark:1.0
Hedefime kavuştum
Yüzde: 1.5
(Sonra uğrarım, bildirim yapmak için geldim canlar)
Insallah canim allah gonlune gore versin .Hic spor yapmaz oldum canm. Birazda istahim acik bugunlrrde karbanhitrat tuketmiyorum ama meyve cok yiyorum oda aciktiriyor sanki. Yarin ins yapacagim testi
Valla en fazla 2 çıkıyor zorlicam amaZorla kendini canım biraz bende sporda çok içiyorum yoksa 4 olmaz benimde
❤
Maşallah
Tesekkur ettim kuzumBiz de seni canımm
Seviliyorsun
HarikaaaaaKizlar bu hafta 5. olduk, hepinizi cok tebrik ediyorum.
Gecen hafta 7. idik.Bu yukselisimiz artarak devam etsin insallah.
Ya gercekten iyi mi kaptan bana az geldi ama.Cok sevindim Deryacim, tarti ne guzel yuzunu guldurmus, harikasin.
Canim tekrar listen hayirli olsun, cok guzel bir eksi ,tebrikler.
Canim sen bir gebelik testi yap, hayirlisi olsun
Canim diyetine duzenli devam etsen kilolar gidecek..
Kafana koymalisin..
Tebrikler kuzucan
Bu bildirim benim gunumu senlendirdi canim mezunum.
Tebrikler kuzum
Sagolasin tatlimCok guzelmis eminim uzerinde de cok hos durur
Hakkinda hayirlisi olsun canim. Istedigin bolumlere gitme sansin hic mi yok yani devlet bursu devlet yurdu filan ciksa.
Hayirli ugurlu olsun insallah cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?