Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ya gelmiş temmuz ayı ben diyete başlıyorum.
çok sinirlendim kendime bungıl bıngıl göbek, yani böyle ayva göbeği gibi de değil öyle olsa umursamıycam
neyse kahveyi türk kahvesi içiyorum zaten, kremalı falan hazır kahve içince iyice yağlandırıyor diye.
cumartesi pazar komple şekersiz içicem zaten.
şu en başı en zoru

FitFiliz sana ozel bir mesaj yazmak istedim canisi.
Mezuniyetin hayirli olsun, oyle azmettin ki, bence hayatta isteyip, kafaya koyup yapamayacagin sey olmayacaktir senin.
Bizimde bir mezunumuz oldu, hemde sen benim takima dondugumden itibaren mezun olan ilk citirsin.
Kilolar bir daha hic gelmesin, basgul yuzunu hep guldursun.

Toplamda kac dk spor yapiyorsun diye baktim da hesaplayamadim bile masallah cnm
Allah sabir versin canim. Cocuk iste yapacak birsey yok. Allah onlara da bize de saglik sihhat versin de ins büyüdükleri zaman tatli anilar olarak kalacak bu günler
Afiyet olsun canim. Ben de yulafi seviyorum ama pisirmeden yapiyorum. kucuk geniş bir kavanozum var geceden 2 kasik yulaf uzerine sut kakao cig badem ya da findik ve bazen sevdigim kuru meyveleri bazen de muz kayisi koyarak sabaha kadar bekletiyorum. Sabah yumusacik muhallebi gibi olmus oluyo. Kakaolu olunca daha cok begeniyorum ben. tatli istegine de birebir aslinda. Mmmm bak canim istedi şimdi
Evet canim ben de o durumu hep goruyorum. Cevremdeki cogu zayif "ayy cok yedim patliycam" diyor ama baksan cok da yememis. Demek ki cok anlayisi farkli ya da bazen "az da yiyorum ama veremiyorum" diyenlere bakiyorum. Aslinda az degil yedikleri.. kişinin az ve cok anlayisina gore degisiyo sanirim. Tabii istisnalar vardir mutlaka
İnşallah canım.. Allah razı olsun :)
Canimm tebrikler. Tekrar hayirli olsun sağlıklı guzel bir hamilelik gecirip bebisine kavus ins
Hersey cok güzel...di. yas pastayi gorunceye kadar gun boyu cok hareketli gecmis. O pasta da erimis gitmiştir ins
Insallah mor'cum eylüle 2 ay var ve 2 ayda farkedilir derece de kilo verebilirsin. Kararliysan mutlaka olacaktır. Kilolar la birlikte sıkıntıların dertlerin de gitsin ins.

ayyy kızlar ben sizi görmediydim :) iyiyim çok şükür siz nasılsınız ?
Iyı çok şükür. Bizde yeni geldik sayılır takıma tekrar.
hellloooo
ben geldim
52 kiloyum hedefim 48 -şimdilik-
hamile kalmadan bu kiloya inmem lazım hem de yediklerime özen de göstererek
bugünden itibaren başlıyorum
Hoşgeldin çabucak düşersin istediğin kiloya umarım

Cok da sempatikmis ismi

Biz de gecenlerde annem buradayken kesmistik cok makarna yermis gibi, simdi arkadaslarima dagitiyorum o gormeden
Cok severim aslinda
Biz mercimek yemeğine falan da katıyoruz
Yeniyor da kurtarıcı ama tabi diyet

Biz de seni canımm
Sizle eş olmak uğur getirdi bana K klbk33 fayfeyfiy
Biz Hala ciftlikteyiz yurumekten ayaklarima Kara sular indiEki Görüntüle 2290337
Kaptişim sevimli birşeyler yokmuydu, o sevdiğiniz ne öylee
Katılıyorum, keşke dışarıda her mekan sağlıklı alternatifler de sunsa tatlım,hayatımıza kolaylık gelir
Gecen hafta 77.3 kg
Bu hafta 76.7 kg
Fark -600 g
Oran 0,77

Hasta olamadim 2 gun gecti bence daha fazla giderdi yoksa ayrica bu haftaki kilo hedefim 76.5 tu malesef hedefime ulasamadim
Bence listedeki ilk haftan için harika canım tebrikler
Gunaydin kizlar, fotograf cekemedim bu sabah hizli ciktim kizim huysuzdu biraz. Ama listeye girince cekerim surekli
Bugunku kilom: 69.
gecen haftaki kilom: 69.4
fark: 400 gr :)
Yawrukush @stitch @Elmasyuzuk Kozmogirl17
Bak boşuna üzmüşsün bitanem kendini cok sevindim eksi gelmene
O etkilemez canim ama belki cok spor yaptiysan o etkkleyebiliyormus bence bir test yaptir yinede.

Havalar serin olunca cok icemiyorum su yaa.o isede bi cozum getirmem lazim.

Tesekkur ederim kuzum
Sorma canım aynısı bende de var,suyu bırak da serin olunca yemek yiyesim geliyor. Kışın kilo almamın bir sebebi de bu bence
Canım kaptanim, iyi ki varsın. Sayende çok motive kaldım inan. Yoksa şimdiye dek cozuturdum çoktan
Seviliyorsun

Canım mezun

Cok guzel menu morcum afiyet olsun
Kizlar kucuk oglum salonda ziplarken dusup agzini sehpaya carpti on alt disinin ucu kirildi
Disciyi aradim oglen 3e randevu aldim, yuregime indiriyorlar hergun
Ayy cok gecmis olsun kaptanim. Allah sifa versin. Agrisi sizisi var mi şimdi kac yasinda olan? Her gun bir vukuat dimi.. hic bitmiyor...

Cok guzel menu morcum afiyet olsun

Ayy cok gecmis olsun kaptanim. Allah sifa versin. Agrisi sizisi var mi şimdi kac yasinda olan? Her gun bir vukuat dimi.. hic bitmiyor...
Iyi canim suan cok sagol sordugun icin.2.5 yasinda olan, discide bir sey yapmadi sadece cok iyi temizleyin dedi.
Sen nasilsin, kuzular nasil , ne guzel kilo vermissin :)

Gelemedim canim birkac gundur. Ama bugubn tarti moralimi duzeltti . 69. Cmaya gore 400gr eksideyim. yarin gorumcemlere gidiyoruz kizinin dogum, gunu var pazar aksam donecegiz.
Cok sevindim Deryacim, tarti ne guzel yuzunu guldurmus, harikasin.

Gecen hafta 77.3 kg
Bu hafta 76.7 kg
Fark -600 g
Oran 0,77

Hasta olamadim 2 gun gecti bence daha fazla giderdi yoksa ayrica bu haftaki kilo hedefim 76.5 tu malesef hedefime ulasamadim
Canim tekrar listen hayirli olsun, cok guzel bir eksi ,tebrikler.

Gunaydinnn kizlar resim yukleyemedim tel sıkıntılı gecen hafta 57.4 bu hafta 57.8 regl olmadim onun da etkisi var galiba
Canim sen bir gebelik testi yap, hayirlisi olsun

Gunaydin kizlar, fotograf cekemedim bu sabah hizli ciktim kizim huysuzdu biraz. Ama listeye girince cekerim surekli
Bugunku kilom: 69.
gecen haftaki kilom: 69.4
fark: 400 gr :)
Yawrukush @stitch @Elmasyuzuk Kozmogirl17

Selam kızlar.
Kilo bildirimi yapayım dedim.
67.8 çıktım
Canim diyetine duzenli devam etsen kilolar gidecek..
Kafana koymalisin..

Geçen cuma: 56.1
Bu cuma: 55.6
Fark: 500 gram
Daha iyi sonuçlar çıkabilirdi ama regl olamadım 3 hafta oldu bunada şükür tabi eksi eksidir
Tebrikler kuzucan

geç kaldım kızlar k.bakmayin
Geçen cuma:65.0
Bu cuma:64.0
Fark:1.0
Hedefime kavuştum
Yüzde: 1.5
(Sonra uğrarım, bildirim yapmak için geldim canlar)
Bu bildirim benim gunumu senlendirdi canim mezunum.

58,8
Müsait değilimmgekeceğimmm
Tebrikler kuzum

Canımmmm nasılll...
Cok guzelmis eminim uzerinde de cok hos durur
Açıklandı kızlar istediğim bölümler tutuyor Kocaelinde vs ama 2 kardeş var maddi durm gidemiyorum bende açıktan yazıcam istediğim bölümleri kader kısmet artık ne diyim
Hakkinda hayirlisi olsun canim. Istedigin bolumlere gitme sansin hic mi yok yani devlet bursu devlet yurdu filan ciksa.
Hayirli ugurlu olsun insallah cnm

ayyy kızlar ben sizi görmediydim :) iyiyim çok şükür siz nasılsınız ?
Bizlerde iyiyiz kuzum, yeni donduk takima gonca ablayla, sen nasilsin, nerelerdesin?

Kızlar ben sabitim,haftabaşı 71,6 bile görmüştüm oysaRüya değildi, aha böyle bakıyordum
Canim sabit olmakta guzel, haftaya gelir guzel bir eksi :)

Tebrikler kahvedasim.

Bende işten geldim
Çocukları doyuracağım şimdi
Şarjım bitiyor
Biraz doldurup uğrarım yine
Yarışmaya pek katılamadım
Ama bu hafta çok güzel yürüyüş yaptım
Evet adimlarin muhtesemdi

Sagol canim benim, nasil gidiyor calismalar?

Verecegin kilo oldukca az canim, gayet sagliklisin.
Hayatina biraz egzersiz katarsan eminim hizla gider kilolar:)

Canim menun guzel, egzersiz yapabiliyor musun?
Sekeride azaltarak hayatindan cikarirsan cok guzel olur:)

Istemek basarmanin yarisi , hic gec degil canim :)

Yas pasta :))

O hayvancikta cok sevimliydi Deryacim :)
Sende seviliyorsun.

Kizlar 2 saat sonra misafirim geliyor, onunla beraber odul ogunumu yapacagim.
Sizlerde odul ogunlerinizi bugun ya da yarin yaparak bitirin lutfen.
Pazar ve sonrasinda yapilan kacamaklar malesef ceza olarak donecektir.
Yeni gelen arkadaslarimiza odul ogununu aciklamak isterim, her cuma tartidan sonra , cuma ya da cumartesi gunu olmak kaydiyla , 1 ogunde diledigimiz her seyi, diledigimiz kadar yiyebiliriz.Bu odul olarak sayiliyor ve cezasi yok.Yeni haftaya kendimizi motive etmis olarak basliyoruz :)
Simdi misafir hazirligina geciyorum, firsat buldukca gelecegim.
Not: Aktif olan uyelerimizle bugun aksam yeni eslestirmemizi yapacagim.

Tamamdır:)

geç kaldım kızlar k.bakmayin
Geçen cuma:65.0
Bu cuma:64.0
Fark:1.0
Hedefime kavuştum
Yüzde: 1.5
(Sonra uğrarım, bildirim yapmak için geldim canlar)
Tebrikler canim
Hic spor yapmaz oldum canm. Birazda istahim acik bugunlrrde karbanhitrat tuketmiyorum ama meyve cok yiyorum oda aciktiriyor sanki. Yarin ins yapacagim testi
Insallah canim allah gonlune gore versin .

Zorla kendini canım biraz bende sporda çok içiyorum yoksa 4 olmaz benimde
Valla en fazla 2 çıkıyor zorlicam ama

Tesekkur ettim kuzum
Kizlar bu hafta 5. olduk, hepinizi cok tebrik ediyorum.
Gecen hafta 7. idik.Bu yukselisimiz artarak devam etsin insallah.
Harikaaaaa
Ya gercekten iyi mi kaptan bana az geldi ama.
Cok guzelmis eminim uzerinde de cok hos durur

Hakkinda hayirlisi olsun canim. Istedigin bolumlere gitme sansin hic mi yok yani devlet bursu devlet yurdu filan ciksa.

Hayirli ugurlu olsun insallah cnm
Sagolasin tatlim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…