Eslestirme sonuclarini acikladinmi canim gormedimdeKizlar 2 saat sonra misafirim geliyor, onunla beraber odul ogunumu yapacagim.
Sizlerde odul ogunlerinizi bugun ya da yarin yaparak bitirin lutfen.
Pazar ve sonrasinda yapilan kacamaklar malesef ceza olarak donecektir.
Yeni gelen arkadaslarimiza odul ogununu aciklamak isterim, her cuma tartidan sonra , cuma ya da cumartesi gunu olmak kaydiyla , 1 ogunde diledigimiz her seyi, diledigimiz kadar yiyebiliriz.Bu odul olarak sayiliyor ve cezasi yok.Yeni haftaya kendimizi motive etmis olarak basliyoruz :)
Simdi misafir hazirligina geciyorum, firsat buldukca gelecegim.
Not: Aktif olan uyelerimizle bugun aksam yeni eslestirmemizi yapacagim.
Haftaya gelsin 50lilerEki Görüntüle 2290481 Eki Görüntüle 2290481 Geçen hafta: 60.2
Bu hafta: 60.0
Fark: -200 gr
Yawrukush stitch Elmasyuzuk
Oyyy maşallah ona ya ince düşünceliSpor yaparken annesini besleyen bi ogul varmış adı da aşk mış❤❤❤❤
Tebrikler kaptanım
Ac oldugumu anladı galibaaaOyyy maşallah ona ya ince düşünceli
Sporda olsaymis harika olucakmıs19.07.2019 Menüm
07:00 Bir bardak ılık su
08:00 Bir dibek kahve
09:00 Beyaz peynir kepek ekmeğine tost.
11 :00 2 tane tuzlu çubuk
12:30 Mercimek çorbası
Pideli köfte ( Pidelerini yemedim 4 köfte)
Salata
Küçük paket halinde tam buğday ekmegi
16:00 Ayran
20:00 1 Nektarin
Acıkırsam salata ( peynirli )
3lt şu
Spor yapamadım bugün
Toplamda kac dk spor yapiyorsun diye baktim da hesaplayamadim bilemasallah cnm
Allah sabir versin canim. Cocuk iste yapacak birsey yok. Allah onlara da bize de saglik sihhat versin de ins büyüdükleri zaman tatli anilar olarak kalacak bu günler
Afiyet olsun canim. Ben de yulafi seviyorum ama pisirmeden yapiyorum. kucuk geniş bir kavanozum var geceden 2 kasik yulaf uzerine sut kakao cig badem ya da findik ve bazen sevdigim kuru meyveleri bazen de muz kayisi koyarak sabaha kadar bekletiyorum. Sabah yumusacik muhallebi gibi olmus oluyo. Kakaolu olunca daha cok begeniyorum ben. tatli istegine de birebir aslinda. Mmmm bak canim istedi şimdi
Evet canim ben de o durumu hep goruyorum. Cevremdeki cogu zayif "ayy cok yedim patliycam" diyor ama baksan cok da yememis. Demek ki cok anlayisi farkliya da bazen "az da yiyorum ama veremiyorum" diyenlere bakiyorum. Aslinda az degil yedikleri.. kişinin az ve cok anlayisina gore degisiyo sanirim. Tabii istisnalar vardir mutlaka
Canimm tebrikler. Tekrar hayirli olsun sağlıklı guzel bir hamilelik gecirip bebisine kavus ins
Hersey cok güzel...di. yas pastayi gorunceye kadargun boyu cok hareketli gecmis. O pasta da erimis gitmiştir ins
Insallah mor'cumeylüle 2 ay var ve 2 ayda farkedilir derece de kilo verebilirsin. Kararliysan mutlaka olacaktır. Kilolar la birlikte sıkıntıların dertlerin de gitsin ins.
Çocuklar anlar tabiAc oldugumu anladı galibaaa
Çok sağol kaptanımCok sevindim Deryacim, tarti ne guzel yuzunu guldurmus, harikasin.
Canim tekrar listen hayirli olsun, cok guzel bir eksi ,tebrikler.
Canim sen bir gebelik testi yap, hayirlisi olsun
Canim diyetine duzenli devam etsen kilolar gidecek..
Kafana koymalisin..
Tebrikler kuzucan
Bu bildirim benim gunumu senlendirdi canim mezunum.
Tebrikler kuzum
insallah cnaimMasallah kuzulara, cok da yakisiklilar
neymis ismi? Ben de isim koyabilirim, gayet kocaman bir birey kendisi
Oooh oh miss
Esim harikasin
Bir de dun arti gordun diye moralini bozmustun bosu bosuna
Supersin Derya, bu hafta hastalik ve tezden biraz duragandin bence, haftaya daha da iyi eksi gelir bence
Ay hadi insallah
cok sagol canimBiz de seni canımm
Sizle eş olmak uğur getirdi bana K klbk33 @fmad
Kaptişim sevimli birşeyler yokmuydu, o sevdiğiniz ne öylee
Katılıyorum, keşke dışarıda her mekan sağlıklı alternatifler de sunsa tatlım,hayatımıza kolaylık gelir
Bence listedeki ilk haftan için harika canım tebrikler
Bak boşuna üzmüşsün bitanem kendinicok sevindim eksi gelmene
Sorma canım aynısı bende de var,suyu bırak da serin olunca yemek yiyesim geliyor. Kışın kilo almamın bir sebebi de bu bence
Canım kaptanim, iyi ki varsın. Sayende çok motive kaldım inan. Yoksa şimdiye dek cozuturdum çoktan
Seviliyorsun
sagol cnaim, tek eksi olsun buyuk kucuk farketmezCok sevindim Deryacim, tarti ne guzel yuzunu guldurmus, harikasin.
Canim tekrar listen hayirli olsun, cok guzel bir eksi ,tebrikler.
Canim sen bir gebelik testi yap, hayirlisi olsun
Canim diyetine duzenli devam etsen kilolar gidecek..
Kafana koymalisin..
Tebrikler kuzucan
Bu bildirim benim gunumu senlendirdi canim mezunum.
Tebrikler kuzum
Deryacim tebriklergeç kaldım kızlar k.bakmayin
Geçen cuma:65.0
Bu cuma:64.0
Fark:1.0
Hedefime kavuştum
Yüzde: 1.5
(Sonra uğrarım, bildirim yapmak için geldim canlar)
Tamam canım önemli değil iyi hissedince müsait olunca yapmaya çalış yeter haftaya yarışmada görmek istiyoruz seni canım inşallahElmasyuzuk
Bu yarışmada aktif olamadım
Yoldan gelmem
İşe başlamam
Ve kendimi halsiz hissetmem nedenleriyle yürüdüm sadece
Bir sonraki yarışmayı ve @Yawrukush un paylaşacağı eşleştirme listesini bekliyorum
2gün içinde canının istediği şey yeme işine gelince canım bişey istemiyor. Ne yesem hakkım varmış diye kalkıp yemeye bile üşeniyorum
Yarın denk gelirse bir dondurma yerim belki
@DeryaOnDiet çok sevindim kilo vermene. Bak vazgeçip yeseydin bu sonucu göremeyecektin. Hayatta bizi istediğimiz sonuçlara ulaştıran hep azim ve istikrardır. Asla vazgeçme. Sabırlı ol
@Derya_the_queen mezuniyetin hayırlı olsun
@fmad kankim bu hafta benimle gayet iyi ilgilendiniz. Çok teşekkür ederim. Ama ben son günlerde yoğunluktan sizinle pek ilgilenemedim. Kusuruma bakmayın
@Patlicanmoru nasılsın? İyi olduğunu duymak istiyorum. Birde elmasyüzük gibi hayatına sporu katmanı istiyorum. Senin iyiliğin için. Her gün en az yarım saat yürürsen hem beden hem ruh sağlığın için çok güzel bişey yapmış olursun. Bugün menüne baktım. Akşam öğününü geçiştirmişsin biraz. Ama sporun olmaması büyük eksiklik. Mutlaka spor yapmaya çalışmalısın.
@enimenime canım nasılsın sormak istedim
@Diyetteanne nasılsın? Haftaya senden çok güzel bir eksi göreceğimizi hissediyorum
Menümü de yazayım 19.07.2019
Sabah dünkünün aynısı
Çeyrek domates, çeyrek salatalık, yarım h. Yumurta, 7zeytin, 1kk b peynir, yarım dilim ekmek
Öğle mercimek salatası 3-4yk çorba, yarım pors makarna, yarım pors köfte
Akşam 1d.ekmek, 3-4yk kuru fasülye, çeyrek pors.melemen, 3-4yk keşkek
Su 1.5lt
5fincan çay bugün fazla kaçırdım
Spor 7000civarı adım yürüyüş
Tamam canım önemli değil iyi hissedince müsait olunca yapmaya çalış yeter haftaya yarışmada görmek istiyoruz seni canım inşallahElmasyuzuk
Bu yarışmada aktif olamadım
Yoldan gelmem
İşe başlamam
Ve kendimi halsiz hissetmem nedenleriyle yürüdüm sadece
Bir sonraki yarışmayı ve @Yawrukush un paylaşacağı eşleştirme listesini bekliyorum
2gün içinde canının istediği şey yeme işine gelince canım bişey istemiyor. Ne yesem hakkım varmış diye kalkıp yemeye bile üşeniyorum
Yarın denk gelirse bir dondurma yerim belki
@DeryaOnDiet çok sevindim kilo vermene. Bak vazgeçip yeseydin bu sonucu göremeyecektin. Hayatta bizi istediğimiz sonuçlara ulaştıran hep azim ve istikrardır. Asla vazgeçme. Sabırlı ol
@Derya_the_queen mezuniyetin hayırlı olsun
@fmad kankim bu hafta benimle gayet iyi ilgilendiniz. Çok teşekkür ederim. Ama ben son günlerde yoğunluktan sizinle pek ilgilenemedim. Kusuruma bakmayın
@Patlicanmoru nasılsın? İyi olduğunu duymak istiyorum. Birde elmasyüzük gibi hayatına sporu katmanı istiyorum. Senin iyiliğin için. Her gün en az yarım saat yürürsen hem beden hem ruh sağlığın için çok güzel bişey yapmış olursun. Bugün menüne baktım. Akşam öğününü geçiştirmişsin biraz. Ama sporun olmaması büyük eksiklik. Mutlaka spor yapmaya çalışmalısın.
@enimenime canım nasılsın sormak istedim
@Diyetteanne nasılsın? Haftaya senden çok güzel bir eksi göreceğimizi hissediyorum
Menümü de yazayım 19.07.2019
Sabah dünkünün aynısı
Çeyrek domates, çeyrek salatalık, yarım h. Yumurta, 7zeytin, 1kk b peynir, yarım dilim ekmek
Öğle mercimek salatası 3-4yk çorba, yarım pors makarna, yarım pors köfte
Akşam 1d.ekmek, 3-4yk kuru fasülye, çeyrek pors.melemen, 3-4yk keşkek
Su 1.5lt
5fincan çay bugün fazla kaçırdım
Spor 7000civarı adım yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?