Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Eslestirme sonuclarini acikladinmi canim gormedimde

19.07.2019 Menüm
07:00 Bir bardak ılık su
08:00 Bir dibek kahve
09:00 Beyaz peynir kepek ekmeğine tost.
11 :00 2 tane tuzlu çubuk
12:30 Mercimek çorbası
Pideli köfte ( Pidelerini yemedim 4 köfte)
Salata
Küçük paket halinde tam buğday ekmegi
16:00 Ayran
20:00 1 Nektarin
Acıkırsam salata ( peynirli )
3lt şu
Spor yapamadım bugün

Sporda olsaymis harika olucakmıs

deliyim ben deli ondan isim gücüm spor
Ben haşlayarak seviyorum canım nedense başka türlü denemedim aslında ama bu daha pratik geliyor bana beklemeden yiyorum istedigim zaman kakao arada katıyordum ama buara katmiyorum yine denerim ben yeni yedim canım birşey istemiyor şuan doluyum

Çok sağol kaptanım

19 temmuz cuma

Sabah 6 yk yulaf 300 ml süt 1 bardak filtre kahve

Ara 2 top maras dondurma

Spor öncesi 5 yk yulaf 300 ml süt 1 bardak yeşil çay

Spor sonrası akşam 3 yk suda kavrulmuş kıyma 8 yk bulgur (az yagli) 2 yk yoğurt

Su 3.8 litre

Spor Sabah
Jillian level 1 27 dakika
11 dakika göbek bel yanlar icin egzersiz videosu
11 dakika perfect abs videosu
1500 ip atlama(ip ile yarışma için)
60 mekik 40 dambilli mekik
70 sağ kol dambil kaldırma
70 sol kol dambil kaldırma

Öğlen 500 hayali ip (yarışma için)

Aksam salonda
53 dakika eliptik bisiklet
21 dakika koşu bandı
12 dakika dikey bisiklet
30 dakika ağırlık çalışması
500 hayali ip atlama(yarışma için)
9000 adim

Kizlar bu haftaki yarisma icin hayali ip atlamayı seçtik herkezin yapabileceği ekipman gerektirmeyen basit ama eğlenceli bir spor geçenki yarışmamızda 3 4 kişi dışında katilim yoktu ama bundan daha umutluyum lütfen herkez katılım sağlasın

Hergun menulerde takip edecegim yapabildiginiz kadar yapip hergun beni etiketlerseniz not alacağım yapanları isimleri ve yanında adet olarak not alacagim ve hafta bitince 1. 2. 3. Seçip 1. 2. ve 3.ye ödül vereceğiz
Elinizden geleni yapın arkadaşlar ❤
Ödül olarak 1. Ye 3 kare bitter 2. Kare bitter 3. Ye de 1 kare bitter ödülü vereceğiz
Göreyim sizi kızlar ödüller büyük ve çok tatlı
Yarın son kızlar ona gore

insallah cnaim

cok sagol canim

sagol cnaim, tek eksi olsun buyuk kucuk farketmez

Elmasyuzuk
Bu yarışmada aktif olamadım
Yoldan gelmem
İşe başlamam
Ve kendimi halsiz hissetmem nedenleriyle yürüdüm sadece
Bir sonraki yarışmayı ve @Yawrukush un paylaşacağı eşleştirme listesini bekliyorum
2gün içinde canının istediği şey yeme işine gelince canım bişey istemiyor. Ne yesem hakkım varmış diye kalkıp yemeye bile üşeniyorum
Yarın denk gelirse bir dondurma yerim belki
@DeryaOnDiet çok sevindim kilo vermene. Bak vazgeçip yeseydin bu sonucu göremeyecektin. Hayatta bizi istediğimiz sonuçlara ulaştıran hep azim ve istikrardır. Asla vazgeçme. Sabırlı ol
@Derya_the_queen mezuniyetin hayırlı olsun
@fmad kankim bu hafta benimle gayet iyi ilgilendiniz. Çok teşekkür ederim. Ama ben son günlerde yoğunluktan sizinle pek ilgilenemedim. Kusuruma bakmayın
@Patlicanmoru nasılsın? İyi olduğunu duymak istiyorum. Birde elmasyüzük gibi hayatına sporu katmanı istiyorum. Senin iyiliğin için. Her gün en az yarım saat yürürsen hem beden hem ruh sağlığın için çok güzel bişey yapmış olursun. Bugün menüne baktım. Akşam öğününü geçiştirmişsin biraz. Ama sporun olmaması büyük eksiklik. Mutlaka spor yapmaya çalışmalısın.
@enimenime canım nasılsın sormak istedim
@Diyetteanne nasılsın? Haftaya senden çok güzel bir eksi göreceğimizi hissediyorum

Menümü de yazayım 19.07.2019
Sabah dünkünün aynısı
Çeyrek domates, çeyrek salatalık, yarım h. Yumurta, 7zeytin, 1kk b peynir, yarım dilim ekmek
Öğle mercimek salatası 3-4yk çorba, yarım pors makarna, yarım pors köfte
Akşam 1d.ekmek, 3-4yk kuru fasülye, çeyrek pors.melemen, 3-4yk keşkek
Su 1.5lt
5fincan çay bugün fazla kaçırdım
Spor 7000civarı adım yürüyüş

geç kaldım kızlar k.bakmayin
Geçen cuma:65.0
Bu cuma:64.0
Fark:1.0
Hedefime kavuştum
Yüzde: 1.5
(Sonra uğrarım, bildirim yapmak için geldim canlar)
Deryacim tebrikler
Cok istikrarlisin, eminim bu kilolar geri gelmeyecek ama sen gel ara ara muhabbete

Tamam canım önemli değil iyi hissedince müsait olunca yapmaya çalış yeter haftaya yarışmada görmek istiyoruz seni canım inşallah bekliyoruz❤
Menünde güzel canım yürüyüşte su az ama

Tamam canım önemli değil iyi hissedince müsait olunca yapmaya çalış yeter haftaya yarışmada görmek istiyoruz seni canım inşallah bekliyoruz❤
Menünde güzel canım yürüyüşte su az ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…