Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

19 temmuz menüm

1 tabak tam buğday makarna + tavuk fileto

Sütlü kahve + 1 paket bisküvi

1 elma

2 türk kahvesi

2 lt su

Bugün tüm gün uyudum, ondan pek bir şey yemedim, spor da yapamadım hiç.
Menü az olmuş ama yiyip yatmak olmamış canım bisküvi yerine besleyici birşey yeseydin daha iyi olurdu su da az olmuş
Biskuvi kızartma nutella çekirdek hepsi 1 gün içinde fazla olmuş canım sporun güzel su az

3 ogun pide ustune dondurma suda az sana ceza şart kuzum sporlar güzel ama
50 mekik 50 squat veriyorum ben zip zip vermiyorum yarışmadan oturu

Dun oyle oldu kaptanim nedense yiyemedim pek evde kalinca yiyorum ben dışarıda olunca ac kalıyorum çünkü pek dışardan yemek istemiyorum bugün de dışımı sıkayım yarın pazar çok güzel bir kahvaltı edeceğim ailecek

Menü güzel kaptanım sporları bekliyoruz su da iyi 2.5 olursa ama spora gideceksen 3 olsun en azından

Kozmogirl17 günaydın eşim nasılsın çok sevindim eş olduğumuza
iyiyim canim cok sukur cocuklara kahvalti yaptirdim kucugu uyutuyorum sonra kendim kahvalti yapicam sonra sporr yaparim bebisim uyurken
Bende cok sevindim bu hafta beraberiz
Sen nasilsin gunun guzel gecer insallah

iyiyim canim cok sukur cocuklara kahvalti yaptirdim kucugu uyutuyorum sonra kendim kahvalti yapicam sonra sporr yaparim bebisim uyurken
Bende cok sevindim bu hafta beraberiz
Sen nasilsin gunun guzel gecer insallah
Kolaygelsin canım ve afiyet olsun şimdiden oh süper bende şimdi spora başlayacağım yeni kalktım bir kendime geleyim dedim önce
❤amin inşallah canim seninde guzel geçer insallah
Tatlidn gercekten cok az yedim tadina baktim diyebilirim zaten begenmedim de
Az yediysen tabiki birşey olmaz önemli olan gün içinde aldığımız kalori bende cok severim o tatlıyı ama bu ara eve tatlı yapmıyorum çünkü encok ben yiyorum ozaman cisss
Keşke bende beğenmesem tatlı olsun herturlu yiyorum çiğ kalmış hamur olmuş kadayifla alakası olmayan ama aslında kadayıf olan tatlıyı bile yemiştim senndusun eşim

Cok seviyorsun demek ki benim cok aram yoktur regl donemleri haric ozaman bir butun pasta yicek gibi hissediyorum kendimi bu aralarda olamadim yine arada isttiyor canim gecistiriyorum kendimi.

Kardeşin gibi kahraman askerlerimize ne çok borçluyuz, onlar vatan savunmasındayken biz güven içindeyiz.
Tüm şehitlerimiz gibi mekânı cennet olsun canım, nurlar içinde uyusunlar

Basiniz sagolsun canim mekani cennet olsun.

Aman Allahim ne cok alintı yapmisim.
Kizlarr gunaydinn
Başlangıç 93
Güncel 91.7
Verilen kilo 1.300
MMobilden tartı resmini nasıl eklicem:))))
Süpersin canim tebrikler
Olsun canim haftaya cok daha iyi olur ins
Harikasin kelebekcim.
Gelemedim canim birkac gundur. Ama bugubn tarti moralimi duzeltti . 69. Cmaya gore 400gr eksideyim. yarin gorumcemlere gidiyoruz kizinin dogum, gunu var pazar aksam donecegiz.
Tebrikler canimm cok guzel bir eksi.
Gecen hafta 77.3 kg
Bu hafta 76.7 kg
Fark -600 g
Oran 0,77

Hasta olamadim 2 gun gecti bence daha fazla giderdi yoksa ayrica bu haftaki kilo hedefim 76.5 tu malesef hedefime ulasamadim
Cook guzel bir eksi canim. Tebrikler
Gunaydinnn kizlar resim yukleyemedim tel sıkıntılı gecen hafta 57.4 bu hafta 57.8 regl olmadim onun da etkisi var galiba
Regl ib etkisi oldugunu soyluyor hep arkadaslar. Cok fark yok zaten. Haftaya gider ins.

Geçen cuma: 56.1
Bu cuma: 55.6
Fark: 500 gram
Daha iyi sonuçlar çıkabilirdi ama regl olamadım 3 hafta oldu bunada şükür tabi eksi eksidir
Senin kilonda biri icin cok iyi bir eksi tebrikler canim
geç kaldım kızlar k.bakmayin
Geçen cuma:65.0
Bu cuma:64.0
Fark:1.0
Hedefime kavuştum
Yüzde: 1.5
(Sonra uğrarım, bildirim yapmak için geldim canlar)
Harikasin.. mezuniyetin de hayirli olsun canim
Tebrikler canimm cok guzel
Evet cok canim sıkılmıştı ama eksiyi gorunce moralim duzeldi.
Hosgeldin canim
Geçen hafta 59.1
Bu hafta 58,8
Fark 300
Yüzde 0,51

Ama tartı biraz bozuk da inşallah böyledir Eki Görüntüle 2290493 Eki Görüntüle 2290493
Feyzacim tebrikler. Cok guzel
Kilo Bildirimi

Gecen Hafta:65.5
Bugun:65.1
Fark:400gr
Yuzde:0.61
Eki Görüntüle 2290494
Ozgecim süpersin. Tebrimler
Iyi canim suan cok sagol sordugun icin.2.5 yasinda olan, discide bir sey yapmadi sadece cok iyi temizleyin dedi.
Sen nasilsin, kuzular nasil , ne guzel kilo vermissin :)
Oyyy minik olan. Sıkıntı olmadigina cok se indin. Bizde şükür iyiyiz kaptanciim. Bebis iyi ama abi ve ablasi cok yoruyo son günlerde.
Guzel cnm afiyet olsun
Afiyet olsun cnm
Cok sukr canim iyiyim. 3 cocukla ugrasiyorum evde. Buyukleri kurslara goturuyorum. küçük le heryere bebek arabasiyla gitmeye çalışıyorum yuruyus olsun diye. Sen nasilsin??
Cok guzel canim afiywt olsun
Tatlidn gercekten cok az yedim tadina baktim diyebilirim zaten begenmedim de
Afiyet sifa olsun canim

Tesekkurler tatlım

Basiniz sagolsun canim, mekani cennet olsun insallah

Cok seviyorsun demek ki benim cok aram yoktur regl donemleri haric ozaman bir butun pasta yicek gibi hissediyorum kendimi bu aralarda olamadim yine arada isttiyor canim gecistiriyorum kendimi.
Hemde çok hamur işi ile tuzuyla hiç aram yok 0 tuzsuz yerim ama şekersiz çok dayanamıyorum o yüzden tatlandirici aldım kesiyor beni diye bende olamadım 3 hafta oldu çıldırıyorum buaralar ama tutuyorum kendimi zor da olsa eşim ❤ sende tut pes etmeyeceğiz yenilmek yok

Çok sağol canım ❤ yavaş ama kesin gitsin
Teşekkürler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…