ahahahhahahahahahahahahahahahahahahha deli kızBu menüyü yazma cesaretinden dolayı tebrik ederim canımcim seni. Galiba yürek de yedin yazmayı unuttun
Kozmogirl17 @Yawrukush yetişinn vukuat var
evet kuzum ananemin safra kesesi alınacakAllah allah ben yine mi yanlis anladim bu ameliyat ananen mi olucak
baya az olmuş kuzum su spor?Kızlar menü demişken, benimki hiç olmadı bugün. O kadar az yedim ki yazsam kızarsınız. Klasik kahvaltımın biraz az miktarlısı,
öğlen disardaydik yediğimiz yer diyete uygun değildi sadece çoban salata (o da doğranmış domates salatalık biber, yağsız limonsuz) + bir çay
Eve gelince 4 gibi -kahve bir ısırık badem ezmesi, çeyrek haşlanmış misir, yarım şeftali, bir bardak kefir
Yürüyüşe çıkmadan önce de iki bebek turp, bir avuç maydanoz
Böyle tuhaf oldu bugün ama kacamakli olmasından iyidir. Zaten haftasonu fazla kaçmıştı biliyosunuz
makarna ve kızartma olmamış eşim06.08.2019 SALI MENÜ
08.30 tost ekmeğine kaşarlı domatesli tost
09.30 tek şekerli türk kahvesi -bunun şekerini bırakamıyorum yaa tek eğlencem-
14.30 baget tavuk 1 adet 4 yk makarna 3-4 adet patates kızartmasını da yedim artık tadımlık çok acıkmıştım
17.00 sade türk kahvesi
20.00 bir adet dolma ufak 2 kepçe domates çorbası ve salata
SU 2LT
SPOR yokarabayı uzağa park edip biraz yürüyüş yapmayı sayabilirsek
evet kuzum haklısınKız bugün biraz temizlil yaptım yemeği de geç saate bırakınca kendini kaybettim
Bde açma masanın ğzerindeydi cezbetti
Kızlar gözümüzğn önende daimaa su olsuunn
çabuk iyileş kuzum özlediiiikÇok teşekkürler, evet güzel bölüm, özellikle Avrupa’daki son göçmenlik olaylarının artmasıyla derslerin işleyişi de güzel geçiyor canım.
Güzel olmuş eşimcim, şu pita ekmeğin hastasıyım ben de
Ahaha kalplerimiz karşılıklı be Deryoşum
Bak sen söyleyince eşim nası döktürmüş, kokusu gelmiştir oralara
Ooh şifa oldu eşim, ellerin dert görmesin, bir tanesin
Kızlar yazan soran herkese çok teşekkür ederim, bir parça daha iyiyim canlarım @Yawrukushstitch Kozmogirl17 @Derya_the_queen sserendipity fayfeyfiy @LaMademoiselle ilaç aldım sersemletiyor biraz, bol bol uyudum, şimdi yine uykuya devam. Öpüyorum hepinizi ❤
ben beğendimiyi geceler kizlar once menumu yazayim sonra mesajlari okuycam
6 agustos
sabah 10.00
2 has. yumurta
1 domates 1 salatalik ve çökelek den salata
13.00
4 catal makarna (cocuklara pisirdim tadina bakayim derken 4 catal oldu :)
15.00
1 ceviz 1 hurma 2 badem 2 findik
18.30
1 kase tavuk çorbası
1 tabak fasulye kavurmasi
yarim dilim koy ekmegi ve salata ve roka salatasi
yarim saat yürüyüş
3 lt. su
Evet bende ananen icin gittigini biliyorum ama o sira kafa gitmis demkki cocuklardan salterler atmiss hersey karismis neyse bende oldum cnm safra kesesi ameliyati kapalimi olucakmis peki acik ameliyatmi allah yardimcisi olsun.evet kuzum ananemin safra kesesi alınacak
yarın ona gün alacağız anestezist ile görüşüp
annem de kankisiyle böyle ve babamla kankisinin kocası kıskanıyor gerçektenstitch canim biricik esim guzelim (valla esim gormesin kıskanır ona bile bole isveli cilveli seslenmiyorum) nasil oldunuz bi haber ver canim kuzun daha iyi mi bayadir yoksun ortalikta gozum seni ariyor
Yaa o kadar mi kotuyuz.evet kuzum haklısın
menüyü yazman iyi oldu.. azıcık linç bizi kendimize getiriyor :F
canım ananem başka bir operasyon da geçirmiş daha gençken o yara izini açıp açık da yapabilirler ya da kapalı onu bilmiyorum..Evet bende ananen icin gittigini biliyorum ama o sira kafa gitmis demkki cocuklardan salterler atmiss hersey karismis neyse bende oldum cnm safra kesesi ameliyati kapalimi olucakmis peki acik ameliyatmi allah yardimcisi olsun.
Valla hayatla bagimi kesiyorum telefonu elime alincaannem de kankisiyle böyle ve babamla kankisinin kocası kıskanıyor gerçekten
kız bu kötülük değiilYaa o kadar mi kotuyuz.
Kapali olsun ya o en kolayi kadinin cok canini yakmaainlarcanım ananem başka bir operasyon da geçirmiş daha gençken o yara izini açıp açık da yapabilirler ya da kapalı onu bilmiyorum..
hepimiz...Valla hayatla bagimi kesiyorum telefonu elime alinca
hayırlısı olur inşallah kuzumKapali olsun ya o en kolayi kadinin cok canini yakmaainlar
Bende valla sizi motive ederken bi bakmisim gaza gelmisim gidiyorum ac ac gunu kapiyorum.kız bu kötülük değiil
tam tersi iyilik
ben burdaki yorumlardan çok etkileniyorum menülerde:) motive oluyorum
kuzuuuuum Allah acil şifalar versin6 ağustos menüm
Sabah
Tam tahıl ekmeğinden küçük peynirli sandviç + 1 hurma
Ara
1 muz + ballı süt
Akşam
Tavuklu salata + 3-4 kaşık yoğurt + şeftali
Ballı süt
3lt su
Aralarda bitki çayı (sağ olsun anacımın aralarda sıvı desteği)
@Yawrukush
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?