- 1 Kasım 2018
- 3.329
- 12.342
- 208
Çok şükür iyiyim canım daha cinsiyete çok var ama dün akşam rüyamda kız olacak diyorlardı.. bende erkek hissediyorum biraz.. çünkü hiç kusmam yok mide bulantısı çok az oluyor.. sadece iştahsızlık var birazÖzgecim geceden beri yoksun biseymi oldu yogunmusun tatlisim @Yawrukush
Senemcim umarim iyisinizdirstitch
Feyzam bugunde hastane yolcusu kalmasin guzel habelerle don guzelimfayfeyfiy
Gizemim canim insallah bugun daha iyisindir kaptanin corbasi ve cayi seni iyilestirmistir @cinecin
Canim tebrik ederim seni cok sevindim istedigin bolumu kazanmani hayirli ugurlu olsun @Minikpanda1107
Bende sana kaptanimiz gibi ablacim demek istiyorum ama ben tecrubenden dolayi saygimdan ablacim @gogo2405
Tatlim esinle birbirinize verdiginiz hedefi hatirlatmak istedim bu hafta 1 kiloyu hedeflemistiniz @Mavi boncukkk ve @Gonulmeyvesi
Canim mahkemene az kaldi cok daha ince gorunebilirsin o yuzden o avci böreklerine dikkat etmelisin hedefimizi utumamalısin eski esimPatlicanmoru
Bugun cok daha sakin bir gün gecirmen dilegyle canim benimFitFiliz
Tatilin nasil geciyor ozledim valla seni ilk esim umarim diyetine ve sporuna dikkat ediyorsundur @DeryaOnDiet
Gamzecim umarim gece kallkip biseyler yememissindir ac ac yattin malumAnkee
@Diyetteanne ve @Elmasyuzuk umarim saglik sorununda dolayi degildir bu devamsizliginiz sizi gercekten merak ediyoruz.
@enimenime eminecim sen nasilsin nasil gidiyor
Hamisler hadi bakalim cinsiyetleri ogrenmede sira iyisiniz dimi sizdetomrs Aomine Daiki
@Konus dinliyorum canim bugun keyifli bir gun olsun sizin icin
Hepinizi cok seviyorum kızlar ve hepimizin incecik oldugunu gordugumuz gunler diliyorum.
Çok şükür kaptişim bir sıkıntı yok ve kilomu koruyorum inşallah az bir artıyla buraya geri döneceğimOoo ama bende dedim bak, 7lerde yakin sekerim :))
Nasilsin bugun canim, yorgunluktan boyle oldun bence Feyzos..
Canim ne guzel heyecanlar ,allah gonlunuze gore versin, saglikli, hayirli evlat olsun:)
Isler gucler nasil kuzum?
Canim dun doktor arkadasin gordu mu, bir sey onerdi mi?
Uzun sure gecmeyen ates icin sizin orada doktorlar nasil yonlendiriyor?
Habersiz birakma bizi Senemcim...
Darisi basima Deryam, ben bugunde +100 um.
Ay gidim gidim gidiyor regli haftasinda
Canim insallah hayirlisiyla, kolaylikla gecirir ameliyatini.
bakalim anestezist ne diyecek yarin.
Dualarimdasiniz...
Isin cok kuzum , bugunde cok kosturmussun.
ama hareket berekettir, bu hfta guzel bir eksi gleecek kesin senden.
Kolay gelsin canim :)
Robot olsam belki dunya daha kolay yasanir olurdu Deryacim :))
Bende sizi her kosulda severim.
Ayy daha yeni uyandim hemen @cinecin Gizemcigime caylar corbalar hazirlarim:))
Amin canım sağolasın inşallah... şuan gayet iyi eşim evde hiç bir iş yaptırtmıyorVermiyorlar sağolsunlar
Bugün işler iyiydi
aa bayaa yeni evlisin. Maşallah. Ömür boyu mutluluklar ddilerim
Canım nasılsın
Nasıl gidiyor hamilelik
Sağ salim kucağına alırsın inşallah
Ayy hadi inşallahKız kız
Ya o degisiyor diyorlar ama bilmiyorum ben iki oglumdada kusmustum cok var ama beklemeside cok heyecanlidir heralde senin ilk cocukmuydu canimÇok şükür iyiyim canım daha cinsiyete çok var ama dün akşam rüyamda kız olacak diyorlardı.. bende erkek hissediyorum biraz.. çünkü hiç kusmam yok mide bulantısı çok az oluyor.. sadece iştahsızlık var biraz
Sonuçlar belli oldu Allah'ım çok mutluyum ilk sıraya yazdığım yer tuttu en çok istediğim yer tuttu 1 aydır kafayı yemiştim ne olucak diye
Açıköğretim ama olsun tıbbi dökümantasyon ve sekreterlik kazandım inşallah hayırlı olur
salı
09,15
1 salatalık
15.00
1 dilim kepekli ekmek
1 tk kaymak
1 tk çilek reçeli
1 tk krem peynir
1 kayısılı çay
18.00
3 yk salata
2 yk yumurtalı fasulye
1 mısır
19.00
Türk kahvesi
bitterli badem şekeri 1 tane
22.00
çilekli yoğurt
1 top dondurma(üzgünüm aşırı tatlı istedi bugün canım
tatlı yedikçe istiyor sanırım...)
su 2.5 L
spor
90 dk leslie
3 saat yürüyüş+hastane koşuşturması
birazdan da kalkabilirsem ütüm var bol karbonhidatıma cezatabi ek ceza da beklerim...
@Yawrukush
stitch
Kozmogirl17
Ankee
Hepinizi cok seviyorum kızlar ve hepimizin incecik oldugunu gordugumuz gunler diliyorum.
Bugün dengeli beslenicem inşallah
Dolapta bir kutu var ama yemicem kendimi tutabilirim
Merhaba canim hosgeldin takimimizaMerhaba kızlarben bugün öğlen katıldım aranıza hem kulübe hem takıma. 8 aylık evliyim üniden yeni mezun oldum...saatleri yazmam gerektiğini hiç farketmemişim dikkat etmedim ama öğleden sonraki menüm şöyle : bir fincan şekersiz Dibek kahvesi yanında bir avuç leblebi ve kayısı içi, öğlen peynirli yumurta iki dilim Çavdarlı ekmek salatalık zeytin çay, akşam yemeği bir kase yeşil mercimekli yoğurt çorbası, semizotu, yarım tabak kadar makarna.. akşam da çay içeceğim birkaç gündür Canım çok tatlı çekiyor akşamı sağ sakim kaçamaksız atlatırım inşallah... herkes hedefine kavuşur umarım
Bence de tut kendini kuzum bak o kadar uğraşıyoruz boşa gitmesin
Bugün dengeli beslenicem inşallah
Dolapta bir kutu var ama yemicem kendimi tutabilirim
Şu an hastaneye gidiyoruz ilk fırsatta inşallah :)Bencede kuzum
Tabiside artiririm kanki
Bak bak bak taktiklere bak
Oh oh oh tatlim seninde esinden asagi kalir yerin kalmamis neyse bence 200 ia kurtarir simdilik bu menuyu kaptanim isterse ekleme yapsin cezana
İnşallah kuzum dua edinÖzgecim geceden beri yoksun biseymi oldu yogunmusun tatlisim @Yawrukush
Gizemim canim insallah bugun daha iyisindir kaptanin corbasi ve cayi seni iyilestirmistir @cinecin
Canim tebrik ederim seni cok sevindim istedigin bolumu kazanmani hayirli ugurlu olsun @Minikpanda1107
Bende sana kaptanimiz gibi ablacim demek istiyorum ama ben tecrubenden dolayi saygimdan ablacim @gogo2405
Tatlim esinle birbirinize verdiginiz hedefi hatirlatmak istedim bu hafta 1 kiloyu hedeflemistiniz @Mavi boncukkk ve @Gonulmeyvesi
Canim mahkemene az kaldi cok daha ince gorunebilirsin o yuzden o avci böreklerine dikkat etmelisin hedefimizi utumamalısin eski esimPatlicanmoru
Tatilin nasil geciyor ozledim valla seni ilk esim umarim diyetine ve sporuna dikkat ediyorsundur @DeryaOnDiet
@Diyetteanne ve @Elmasyuzuk umarim saglik sorununda dolayi degildir bu devamsizliginiz sizi gercekten merak ediyoruz.
Hamisler hadi bakalim cinsiyetleri ogrenmede sira iyisiniz dimi sizdetomrs Aomine Daiki
Hazır ve dondurdumah be eşim yaaaaa
son 2 gün kala hem de
bari gece yemeseydin
çilekli yoğurt peki hazır çilekli mi yoksa yoğurda çilek mi karıştırdın
Hazır ve dondurdum
Kuzum gece 4te uyudum ama uyurken açtımbugün dikkat edeceğim♥
Canm cokkk tesekkur ederim. 7 haftalik amma bir bir cuk hafta geriden takip ediyor. Kalp atislarinida duysam iyi olcak bayram sonrasi gidecegim kontrole. Hersey yolunda giderse canmzaman cabuk geciyor ins o gunkeri goruruzSagol canimmm iyiyiz cok şükür. Büyük oglani kursa gotur getir surekli laf yetiştir, küçüğü besle uyut kucakta gezdir, kizinda dagittigi yerleri topla nazını cek mizmizlamasini dinle... biz de günler iste böyle cok şükür.
Okulun ilk haftasi seminerlere gitcem canim sonra da 1 hafta rapor alirim muhtemelen ayin 15ine kadar. Sonra da ucretsiz izin. Hiiic birakasim yok bebişi. Bakalim son dakikaya kadar ne olur emin olamiyorum ama niyetim boyle. Hayırlısı artik. Sen nasilsin??
Yine de guzel canim senin de dediğin gibi sislik olabilir.
Hahaaa ne dogru demissin vur patlasin cal oynasin menüler. Bi gevseme oldu hepimizde sanki ama seni cok azimli goruyorum masallah, daim olsun insallah
7 haftada misin canim.. bi bakmissin 37. Hafta ve dogum cantan hazır. Hayirla saglika ins.
Sevgili eşim ikimizde de bi rahatlik bi rahatlikhadi sen mezun oldun daha ince olmak istiorsun peki ben neyime güveniyorum??
Hadi bakalim durmuyoruz birakmiyoruz cumaya kadar azami gayret sarfediyoruz. Bu hafta da o dondurmayi benim icin aliyoruz
Ayyy masallan canim. Tahmini dogum 26 mart gözüküyor oyle mi?? Kizim da 16 mart gözüküyordu yaklasik iki hafta sonra geldibakalim senin minik danacik ne zaman gelcek?? Saglikla hayirla ins.
Bugün de daha dinlen canımıniçi, bol bol sıvı Alman çok iyi, aynen devam et tatlım bugün deÇok teşekkürler, evet güzel bölüm, özellikle Avrupa’daki son göçmenlik olaylarının artmasıyla derslerin işleyişi de güzel geçiyor canım.
Güzel olmuş eşimcim, şu pita ekmeğin hastasıyım ben de
Ahaha kalplerimiz karşılıklı be Deryoşum
Bak sen söyleyince eşim nası döktürmüş, kokusu gelmiştir oralara
Ooh şifa oldu eşim, ellerin dert görmesin, bir tanesin
Kızlar yazan soran herkese çok teşekkür ederim, bir parça daha iyiyim canlarım @Yawrukushstitch Kozmogirl17 FitFiliz @enimenime fayfeyfiy Ankee ilaç aldım sersemletiyor biraz, bol bol uyudum, şimdi yine uykuya devam. Öpüyorum hepinizi ❤
Kaptanım canım öyle kalmış aklımda kusura bakma, anlamadığım işlere dalmış gibi oldum, sorryCanim hosgeldin aramiza, yeni uye davet edebiliyoruz artik takimimiza.
Yani bizimle devam edebilirsin kilo verme seruvenine.
Ben Ozge , 31 yasindayim, evliyim, 2 oglum var :)
yani kaçamak bir şey yok da bir sürü şey karıştırmışsın canım miden bozulmasın bu çok karışık değil mi yahu :)) ay çok güldüm aslında okurken. bir de hepsini nasıl buldun ya yedin
Geçmiş olsun tatlım, umarım yakın zamana gün alırsınız ameliyat için. Sağlıklı sıhhatli atlatır inşallahaaaa yok kuzum
ananem için gidiyoruz
annem ona üzülüyor ve stres yapıyor sadece
aile mevzularına aslında bir de çok çok.........
Tebrik ederim canım, harika haberSonuçlar belli oldu Allah'ım çok mutluyum ilk sıraya yazdığım yer tuttu en çok istediğim yer tuttu 1 aydır kafayı yemiştim ne olucak diye
Açıköğretim ama olsun tıbbi dökümantasyon ve sekreterlik kazandım inşallah hayırlı olur
Tatlım sağol, günüm şimdiden sakinÖzgecim geceden beri yoksun biseymi oldu yogunmusun tatlisim @Yawrukush
Özür SenemcimMerhaba canim hosgeldin takimimiza
ilk gun icin menun cok iyi, canin tatli isterse, cayinin yanina kuru meyve ve cig kuruyemis alabilirsin
Asagidaki formu doldurabilir misin katilim icin?
Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:
Yaşınız :
Medeni Durumunuz :
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :
Kilonuz:
Hedef kilonuz :
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?
@Derya_the_queen canim, 8. takimin uye ihtiyaci normale dondu, kartanesini ben davet etmistim dun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?