Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Çok şükür iyiyim canım daha cinsiyete çok var ama dün akşam rüyamda kız olacak diyorlardı.. bende erkek hissediyorum biraz.. çünkü hiç kusmam yok mide bulantısı çok az oluyor.. sadece iştahsızlık var biraz

Çok şükür kaptişim bir sıkıntı yok ve kilomu koruyorum inşallah az bir artıyla buraya geri döneceğim

Vermiyorlar sağolsunlar
Bugün işler iyiydi
aa bayaa yeni evlisin. Maşallah. Ömür boyu mutluluklar ddilerim

Canım nasılsın
Nasıl gidiyor hamilelik
Sağ salim kucağına alırsın inşallah
Amin canım sağolasın inşallah... şuan gayet iyi eşim evde hiç bir iş yaptırtmıyor işten gelip kendi yapıyor yapim diyorum izin vermiyor tam filmlik yani... şükür kusmalarım yok ara ara midem bulanıyor bide iştahsızlık var

Ya o degisiyor diyorlar ama bilmiyorum ben iki oglumdada kusmustum cok var ama beklemeside cok heyecanlidir heralde senin ilk cocukmuydu canim

Hayırlı olsunnn canimmm

ah be eşim yaaaaa
son 2 gün kala hem de
bari gece yemeseydin
çilekli yoğurt peki hazır çilekli mi yoksa yoğurda çilek mi karıştırdın

Gamzecim umarim gece kallkip biseyler yememissindir ac ac yattin malum Ankee
Hepinizi cok seviyorum kızlar ve hepimizin incecik oldugunu gordugumuz gunler diliyorum.

yok canım hiçbir şey yemedim bir de 1 gibi uyudum yani
çok acıktım vallahi
aa bu arada anneme gittik dün
ay siz ne kadar zayıflamışsınız dedi çok mutlu oldum
totalde 1-1,5 kg gitti aslında sadece ama

ay incecik olduğum günleri ben de merakla bekliyorum ama karnım bana şiş geliyor bilemiyorum yaa off

Bugün dengeli beslenicem inşallah
Dolapta bir kutu var ama yemicem kendimi tutabilirim

aman canım yeme bak dün yemişsin nefsini köreltmişsin
bugün de protein ağırlıklı beslen
sırf diyet değil sağlığın için de biraz çeşitli şeyler ye, öyle de düşünürsen yemeyeceğine inanıyorum.

Merhaba canim hosgeldin takimimiza
ilk gun icin menun cok iyi, canin tatli isterse, cayinin yanina kuru meyve ve cig kuruyemis alabilirsin
Asagidaki formu doldurabilir misin katilim icin?
Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:
Yaşınız :
Medeni Durumunuz :
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :
Kilonuz:
Hedef kilonuz :
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?

@Derya_the_queen canim, 8. takimin uye ihtiyaci normale dondu, kartanesini ben davet etmistim dun

Bencede kuzum

Tabiside artiririm kanki

Bak bak bak taktiklere bak

Oh oh oh tatlim seninde esinden asagi kalir yerin kalmamis neyse bence 200 ia kurtarir simdilik bu menuyu kaptanim isterse ekleme yapsin cezana
Şu an hastaneye gidiyoruz ilk fırsatta inşallah :)

İnşallah kuzum dua edin

ah be eşim yaaaaa
son 2 gün kala hem de
bari gece yemeseydin
çilekli yoğurt peki hazır çilekli mi yoksa yoğurda çilek mi karıştırdın
Hazır ve dondurdum
Kuzum gece 4te uyudum ama uyurken açtım bugün dikkat edeceğim

Hazır ve dondurdum
Kuzum gece 4te uyudum ama uyurken açtım bugün dikkat edeceğim♥

ya işte bu tatlı şeylerin sorunu bu
şekerli her şeye seslenmek istiyorum:
senin sorunun ne dostum biliyor musun? hem güzelsin, hem bir lokman ultra kalorili, hem de karnı tok tutmadığın gibi çabuk acıktırıyorsun.
ben çok zayıfken 1 2 ay boyunca hiç ama hiç tatlı yememiştim
şimdi aslında vücut tatlı çekmiyor çok acıktığı için hazır enerjiye çevirebileceği bir besin istiyor
o da şeker.
Kendi kendime diyordum ki sen aslında şeker istemiyorsun sadece açsın.
Böyle böyle her tatlıya yöneldiğimde yemek yiyerek zayıflamıştım.
Yani elinden geldiğince bunu demeye çalış, her zaman kontrol altına almak cidden imkansız ama benim derdim işte cumaya kadar hahahaha

Canm cokkk tesekkur ederim. 7 haftalik amma bir bir cuk hafta geriden takip ediyor. Kalp atislarinida duysam iyi olcak bayram sonrasi gidecegim kontrole. Hersey yolunda giderse canmzaman cabuk geciyor ins o gunkeri goruruz

Bugün de daha dinlen canımıniçi, bol bol sıvı Alman çok iyi, aynen devam et tatlım bugün de
Canim hosgeldin aramiza, yeni uye davet edebiliyoruz artik takimimiza.
Yani bizimle devam edebilirsin kilo verme seruvenine.
Ben Ozge , 31 yasindayim, evliyim, 2 oglum var :)
Kaptanım canım öyle kalmış aklımda kusura bakma, anlamadığım işlere dalmış gibi oldum, sorry
yani kaçamak bir şey yok da bir sürü şey karıştırmışsın canım miden bozulmasın bu çok karışık değil mi yahu :)) ay çok güldüm aslında okurken. bir de hepsini nasıl buldun ya yedin
eve gider gitmez kahvesizlikten elim ayağım titrediği icin once onu hallettim. Sonra buzdolabını açıp artık Allah ne verdiyse
aaaa yok kuzum
ananem için gidiyoruz
annem ona üzülüyor ve stres yapıyor sadece
aile mevzularına aslında bir de çok çok.........
Geçmiş olsun tatlım, umarım yakın zamana gün alırsınız ameliyat için. Sağlıklı sıhhatli atlatır inşallah
Tebrik ederim canım, harika haber
Tatlım sağol, günüm şimdiden sakin sen nasılsın? Yarın büyük gün hazırlıkların nasıl gidiyor Özlemcim?
Özür Senemcim
madamesnow geri dön geri dön ne olur geri dön..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…