- 6 Ağustos 2019
- 503
- 1.857
- 33
Teşekkür ederim hoşgeldin diyen herkeseKullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:
Yaşınız :
Medeni Durumunuz :
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :
Kilonuz:
Hedef kilonuz :
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?
Harikasın kuzum inşallahya işte bu tatlı şeylerin sorunu bu
şekerli her şeye seslenmek istiyorum:
senin sorunun ne dostum biliyor musun? hem güzelsin, hem bir lokman ultra kalorili, hem de karnı tok tutmadığın gibi çabuk acıktırıyorsun.
ben çok zayıfken 1 2 ay boyunca hiç ama hiç tatlı yememiştim
şimdi aslında vücut tatlı çekmiyor çok acıktığı için hazır enerjiye çevirebileceği bir besin istiyor
o da şeker.
Kendi kendime diyordum ki sen aslında şeker istemiyorsun sadece açsın.
Böyle böyle her tatlıya yöneldiğimde yemek yiyerek zayıflamıştım.
Yani elinden geldiğince bunu demeye çalış, her zaman kontrol altına almak cidden imkansız ama benim derdim işte cumaya kadar hahahaha
Evetcanım inşallah
en azından bir gün alabilseniz de kafanız rahat olsa
Tıp canım evet
Tekrar hoşgeldiiiinTeşekkür ederim hoşgeldin diyen herkese
Kullanıcı Adı :kartanesi3471
İsim (İsteğe Bağlı ):Fatma
Mesleğiniz: Öğrenci
Yaşınız :25
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:istanbul
Boyunuz :1.66
Kilonuz:67
Hedef kilonuz :52
Kilo alma hikayeniz :strese bağlı yemek
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Özgüven, sağlık
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Hayır
Kızlar benim böyle sağlıklı yemek alışverişi yapmam lazım bence süt kuru meyve yemiş vs tavsiyelerden yola çıkarak
Ahahahahahhahahahaha ayykızlar demin -ağır işsizim-
çok önceden yazılanları okudum bu grupta
aman tanrım ne cezalar varmış
akşama spor da yapacağım
hele 2 haftada 500 gram veremeyen gitsin falan yazılmış
abovv dedim yaaa
hele kilo alanlar direk ne oluyordu bilmiyorum artık
aman canım yeme bak dün yemişsin nefsini köreltmişsin
bugün de protein ağırlıklı beslen
sırf diyet değil sağlığın için de biraz çeşitli şeyler ye, öyle de düşünürsen yemeyeceğine inanıyorum.
Kızlar dua edin de bugün halledelim hastane işlerini...
gerçekten Allah tüm hastalara şifa versin
Amin canim tum hastalara acil sifa versinKızlar dua edin de bugün halledelim hastane işlerini...
gerçekten Allah tüm hastalara şifa versin
Bole bole muptelası oluyorsun buranin iste canim napcan evet benimde gozume carpti oo 500 grlik muhabbet ama tam olarak nerde hatirlamiyorumkızlar demin -ağır işsizim-
akşama spor da yapacağım
abovv dedim yaaa
Coook guzel bir seslenis olmus gamzecim agzina saglikya işte bu tatlı şeylerin sorunu bu
şekerli her şeye seslenmek istiyorum:
senin sorunun ne dostum biliyor musun? hem güzelsin, hem bir lokman ultra kalorili, hem de karnı tok tutmadığın gibi çabuk acıktırıyorsun.
ben çok zayıfken 1 2 ay boyunca hiç ama hiç tatlı yememiştim
şimdi aslında vücut tatlı çekmiyor çok acıktığı için hazır enerjiye çevirebileceği bir besin istiyor
o da şeker.
Kendi kendime diyordum ki sen aslında şeker istemiyorsun sadece açsın.
Böyle böyle her tatlıya yöneldiğimde yemek yiyerek zayıflamıştım.
Yani elinden geldiğince bunu demeye çalış, her zaman kontrol altına almak cidden imkansız ama benim derdim işte cumaya kadar hahahaha
Evde ki isleri tamamladim canim birazdan hazirlanip cikicam evden alosveris islerimide halledicem sonra gece cocuklar uyuyunca suslemeyi yaparim bitti sayilir sakin rahat uyanmana sevindim insallah bole bir gun gecirirsin canim benimBugün de daha dinlen canımıniçi, bol bol sıvı Alman çok iyi, aynen devam et tatlım bugün de
Kaptanım canım öyle kalmış aklımda kusura bakma, anlamadığım işlere dalmış gibi oldum, sorry
eve gider gitmez kahvesizlikten elim ayağım titrediği icin once onu hallettim. Sonra buzdolabını açıp artık Allah ne verdiyse
Geçmiş olsun tatlım, umarım yakın zamana gün alırsınız ameliyat için. Sağlıklı sıhhatli atlatır inşallah
Tebrik ederim canım, harika haber
Tatlım sağol, günüm şimdiden sakinsen nasılsın? Yarın büyük gün hazırlıkların nasıl gidiyor Özlemcim?
Özür Senemcim
madamesnow geri dön geri dön ne olur geri dön..
Ailemizin doktoru bacim o
Tekrar hosgeldin canim kurallari biliyormusun bilmiyorum ama 2 hafta deneme suremiz var 2 hafta sonundaki yani 3.cuma eger aktif olarak aramizdaysan takıma dahil oluyorsun senden ricamiz buraya sık sık ugra gunluk menunu paylas ve arkadaslarla sohbetlere katil menuleri yorumla ve guzel kilolar ver bukadar basit hersey canim.Teşekkür ederim hoşgeldin diyen herkese
Kullanıcı Adı :kartanesi3471
İsim (İsteğe Bağlı ):Fatma
Mesleğiniz: Öğrenci
Yaşınız :25
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:istanbul
Boyunuz :1.66
Kilonuz:67
Hedef kilonuz :52
Kilo alma hikayeniz :strese bağlı yemek
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Özgüven, sağlık
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Hayır
Kızlar benim böyle sağlıklı yemek alışverişi yapmam lazım bence süt kuru meyve yemiş vs tavsiyelerden yola çıkarak
Asıyorduk onlarıkızlar demin -ağır işsizim-
akşama spor da yapacağım
abovv dedim yaaa
Evet elimden geleni yapiyorum canim vericem insallahÖzgecim geceden beri yoksun biseymi oldu yogunmusun tatlisim @Yawrukush
Senemcim umarim iyisinizdir @stitch
Feyzam bugunde hastane yolcusu kalmasin guzel habelerle don guzelimfayfeyfiy
Gizemim canim insallah bugun daha iyisindir kaptanin corbasi ve cayi seni iyilestirmistir @cinecin
Canim tebrik ederim seni cok sevindim istedigin bolumu kazanmani hayirli ugurlu olsun @Minikpanda1107
Bende sana kaptanimiz gibi ablacim demek istiyorum ama ben tecrubenden dolayi saygimdan ablacim @gogo2405
Tatlim esinle birbirinize verdiginiz hedefi hatirlatmak istedim bu hafta 1 kiloyu hedeflemistinizMavi boncukkk ve Gonulmeyvesi
Canim mahkemene az kaldi cok daha ince gorunebilirsin o yuzden o avci böreklerine dikkat etmelisin hedefimizi utumamalısin eski esim @Patlicanmoru
Bugun cok daha sakin bir gün gecirmen dilegyle canim benimFitFiliz
Tatilin nasil geciyor ozledim valla seni ilk esim umarim diyetine ve sporuna dikkat ediyorsundur @DeryaOnDiet
Gamzecim umarim gece kallkip biseyler yememissindir ac ac yattin malumAnkee
@Diyetteanne ve @Elmasyuzuk umarim saglik sorununda dolayi degildir bu devamsizliginiz sizi gercekten merak ediyoruz.
@enimenime eminecim sen nasilsin nasil gidiyor
Hamisler hadi bakalim cinsiyetleri ogrenmede sira iyisiniz dimi sizde @tomrs @Aomine Daiki
@Konus dinliyorum canim bugun keyifli bir gun olsun sizin icin
Hepinizi cok seviyorum kızlar ve hepimizin incecik oldugunu gordugumuz gunler diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?