Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

akşam?
Kuzum tüm günü birlikte yaz bir de olur mu

Canımsın yaa istediğiniz gibi hitap edebilirsiniz
Ahahahaha

Ailemizin doktoru bacim o

ay minnoş doktorumuz bile varmış yerim ben eşimi yaaaa
fayfeyfiy

kızlar şu an bi incelmiş gibi hissediyorum kendimi
allahım nolur olsun
bi yandan da HABABAM SINIFInda bir gün aç kalınca "yanaklarım mı süzülmüş benim" diyen domdom Ali geliyor aklıma

Ya o degisiyor diyorlar ama bilmiyorum ben iki oglumdada kusmustum cok var ama beklemeside cok heyecanlidir heralde senin ilk cocukmuydu canim
evet ilk çocuk benim çok heyecanlı sorma.. bide bir garip oluyorum.. Sonuçta bu benim için çok yeni bişey.yavrum diyipsevdiğim zaman çok garip hissediyorum kendimi..Çok yabancı şeylerşuan garip

evet ilk çocuk benim çok heyecanlı sorma.. bide bir garip oluyorum.. Sonuçta bu benim için çok yeni bişey.yavrum diyipsevdiğim zaman çok garip hissediyorum kendimi..Çok yabancı şeylerşuan garip

ayy ne kadar güzel minnoş bir durum yaaa

Ahahahhahaha incelmişsindir inşallah canım eşim

Ben de greta yedim sabahtan beri ağzıma ilk defa bir şey giriyor

Incelmissindir kuzum sen kendini nasil hissediyorsan oyledir bende sicaktan bitmis durumdayim.
Sen bide kucagina aldigin zaman gor canim hayirlisiyla.
Ahahahhahaha incelmişsindir inşallah canım eşim

Ben de greta yedim sabahtan beri ağzıma ilk defa bir şey giriyor
Canim cok ac birakmasana kendini olur mu hic oyle

Ay kuzum o kesin zaten, ben bütün gece bebeğimi izlemiştim ilk kez anne olduğumda. Allah isteyen ve bir evlada layıkıyla bakabilecek herkese yaşatsın bu duyguyu.
Ee isim düşündün mü bakalım kızına ?
Evet ya bende ilk anne oldugumda cocugumu hastanede calmasinlar diye gozumu kirpmamistim iste ogun bugundur uykusuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…