Allah razı olsunAmin
İnşallah kokaylıkla halledersiniz
Ayy inşallahAilemizin doktoru bacim o
akşam?Kızlaaarr selamlar
Ne çabuk çarşambaya geldik korkmaya başladım cuma yaklaştıkça
Bugün sabah 9 30 kahvaltı
1 bardak yeşil çay
Bir dilim ekmek
Bir yumurta
Beyaz peynir
Kaşar peyniri
2 çatal reçel
2 adet zeytin
Dımates salatalık
Sonrasında spora gittim
15 dk yürüyüş
10 dk eliptik bisiklet
10 dk normal bisiklet
İç bacak 20 tkr
Dış bacak 20 kre
Sırt hareketi 20 kre
Dambılla 12 kere 3 set kol hareketleri
Minder hareketleri
15 mekik
15 bacak
15 yüzme hateketi
AhahahhahahaAsıyorduk onları
Canımsın yaa istediğiniz gibi hitap edebilirsinizÖzgecim geceden beri yoksun biseymi oldu yogunmusun tatlisim @Yawrukush
Senemcim umarim iyisinizdir @stitch
Feyzam bugunde hastane yolcusu kalmasin guzel habelerle don guzelimfayfeyfiy
Gizemim canim insallah bugun daha iyisindir kaptanin corbasi ve cayi seni iyilestirmistir @cinecin
Canim tebrik ederim seni cok sevindim istedigin bolumu kazanmani hayirli ugurlu olsun @Minikpanda1107
Bende sana kaptanimiz gibi ablacim demek istiyorum ama ben tecrubenden dolayi saygimdan ablacimgogo2405
Tatlim esinle birbirinize verdiginiz hedefi hatirlatmak istedim bu hafta 1 kiloyu hedeflemistiniz @Mavi boncukkk veGonulmeyvesi
Canim mahkemene az kaldi cok daha ince gorunebilirsin o yuzden o avci böreklerine dikkat etmelisin hedefimizi utumamalısin eski esim @Patlicanmoru
Bugun cok daha sakin bir gün gecirmen dilegyle canim benimFitFiliz
Tatilin nasil geciyor ozledim valla seni ilk esim umarim diyetine ve sporuna dikkat ediyorsundur @DeryaOnDiet
Gamzecim umarim gece kallkip biseyler yememissindir ac ac yattin malumAnkee
@Diyetteanne ve @Elmasyuzuk umarim saglik sorununda dolayi degildir bu devamsizliginiz sizi gercekten merak ediyoruz.
@enimenime eminecim sen nasilsin nasil gidiyor
Hamisler hadi bakalim cinsiyetleri ogrenmede sira iyisiniz dimi sizde @tomrsAomine Daiki
@Konus dinliyorum canim bugun keyifli bir gun olsun sizin icin
Hepinizi cok seviyorum kızlar ve hepimizin incecik oldugunu gordugumuz gunler diliyorum.
Ahahahahakızlar demin -ağır işsizim-
çok önceden yazılanları okudum bu grupta
aman tanrım ne cezalar varmış
akşama spor da yapacağım
hele 2 haftada 500 gram veremeyen gitsin falan yazılmış
abovv dedim yaaa
hele kilo alanlar direk ne oluyordu bilmiyorum artık
Bole bole muptelası oluyorsun buranin iste canim napcan evet benimde gozume carpti oo 500 grlik muhabbet ama tam olarak nerde hatirlamiyorum
Asıyorduk onları
Ailemizin doktoru bacim o
evet ilk çocuk benimYa o degisiyor diyorlar ama bilmiyorum ben iki oglumdada kusmustum cok var ama beklemeside cok heyecanlidir heralde senin ilk cocukmuydu canim
evet ilk çocuk benimçok heyecanlı sorma.. bide bir garip oluyorum.. Sonuçta bu benim için çok yeni bişey.yavrum diyipsevdiğim zaman çok garip hissediyorum kendimi..Çok yabancı şeylerşuan garip
Ahahahhahaha incelmişsindir inşallah canım eşimay minnoş doktorumuz bile varmış yerim ben eşimi yaaaa
fayfeyfiy
kızlar şu an bi incelmiş gibi hissediyorum kendimi
allahım nolur olsun
bi yandan da HABABAM SINIFInda bir gün aç kalınca "yanaklarım mı süzülmüş benim" diyen domdom Ali geliyor aklıma
Incelmissindir kuzum sen kendini nasil hissediyorsan oyledir bende sicaktan bitmis durumdayim.ay minnoş doktorumuz bile varmış yerim ben eşimi yaaaa
fayfeyfiy
kızlar şu an bi incelmiş gibi hissediyorum kendimi
allahım nolur olsun
bi yandan da HABABAM SINIFInda bir gün aç kalınca "yanaklarım mı süzülmüş benim" diyen domdom Ali geliyor aklıma
Sen bide kucagina aldigin zaman gor canim hayirlisiyla.evet ilk çocuk benimçok heyecanlı sorma.. bide bir garip oluyorum.. Sonuçta bu benim için çok yeni bişey.yavrum diyipsevdiğim zaman çok garip hissediyorum kendimi..Çok yabancı şeylerşuan garip
Canim cok ac birakmasana kendini olur mu hic oyleAhahahhahaha incelmişsindir inşallah canım eşim
Ben de greta yedim sabahtan beri ağzıma ilk defa bir şey giriyor
Ahahahhahaha incelmişsindir inşallah canım eşim
Ben de greta yedim sabahtan beri ağzıma ilk defa bir şey giriyor
ayy ne kadar güzel minnoş bir durum yaaa
Bilmiyorum ağlarım gibi geliyor..Incelmissindir kuzum sen kendini nasil hissediyorsan oyledir bende sicaktan bitmis durumdayim.
Sen bide kucagina aldigin zaman gor canim hayirlisiyla.
Canim cok ac birakmasana kendini olur mu hic oyle
Ay kuzum o kesin zaten, ben bütün gece bebeğimi izlemiştim ilk kez anne olduğumda. Allah isteyen ve bir evlada layıkıyla bakabilecek herkese yaşatsın bu duyguyu.Bilmiyorum ağlarım gibi geliyor..
Cok sevindim canim sirec nekadar hizli ilerliyor dimi ama tebriklerKızlar hak kazanmışım gitmeye
Hep hayırlısı diye dua etmiştim gerçi ama çok sevindim. Güzel dilekleriniz sayesinde bir sinerji oluştu sanırım.
Evet ya bende ilk anne oldugumda cocugumu hastanede calmasinlar diye gozumu kirpmamistim iste ogun bugundur uykusuzumAy kuzum o kesin zaten, ben bütün gece bebeğimi izlemiştim ilk kez anne olduğumda. Allah isteyen ve bir evlada layıkıyla bakabilecek herkese yaşatsın bu duyguyu.
Ee isim düşündün mü bakalım kızına?
Evet tatlım ya, ama gerçekten bizim grupta var bence bir keramet. Hani dileği olan filan varsa yazsın duaları kabul olan bir takımızCok sevindim canim sirec nekadar hizli ilerliyor dimi ama tebrikler
Tamam hepsini birde yazarımakşam?
Kuzum tüm günü birlikte yaz bir de olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?