Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kızlar hak kazanmışım gitmeye
Hep hayırlısı diye dua etmiştim gerçi ama çok sevindim. Güzel dilekleriniz sayesinde bir sinerji oluştu sanırım.

ay ne kadar güzeel
tam ne olduğunu bilmesem de konunun geçen gün mülakata girdiğin durumdu değil mi?

Selamlar kizlar nasilsiniz , dunden beri gelemedim.
Nasil gecti gununuz?
Dun sanat kursundan ciktik eve geldik, yemek yedik, Arasi uyuttum , o sira size baktim azcik.
Sonra Akina odev yaptirdim.
Tam kahvemi hazirladim, takima gireyim dedim, karsi komsum mesaj atti, sana geleyim musaitsen diye.
O geldi 2 kiziyla aksamustune kadar oturdu, cocuklar oynadi, ev birbibrine girdi.
Evi topladim , cocuklari kaptigim gibi spor salonuna gittim.
8e geliyordu eve geldigimizde , yemek yedik , cocuklari uyutma sirasi bendeydi ve beklenen son yorgunluktan onlarla uyumus kalmisim.
Deryacim gozunaydin kuzum, FitFiliz gitmeye hak kazanmissin.Cokkk sevindim, ne zaman ve nereye gideceksin, ne heyecanli:)
Ben gecmisi okuyayim coook birikmis...

Ay kuzum o kesin zaten, ben bütün gece bebeğimi izlemiştim ilk kez anne olduğumda. Allah isteyen ve bir evlada layıkıyla bakabilecek herkese yaşatsın bu duyguyu.
Ee isim düşündün mü bakalım kızına ?
Anam kız diyorsunuz kız mı olacak hiç düşünmedim hep erkek miş gibi davranıyoruz.. daha doğrusu şöyle evlendiğimizden beri bu böyle... ben gerçekten çok kız istiyorum ama hiç kız ismi düşünemiyorum... belkide istediğim gibi bulamadığımdan ikisinede düşünmek lazım

ay ne kadar güzeel
tam ne olduğunu bilmesem de konunun geçen gün mülakata girdiğin durumdu değil mi?
Sağolun
Eğitici eğitimi diye bir eğitim alicaz. Eylül sonunda birleşik krallık demişlerdi. Ben de gideceğimiz şehri bugün öğrendim stitch senemcim bil bakalım neresi??

Sağolun
Eğitici eğitimi diye bir eğitim alicaz. Eylül sonunda birleşik krallık demişlerdi. Ben de gideceğimiz şehri bugün öğrendim stitch senemcim bil bakalım neresi??
Harika bir egitim ve harika bir tecrube olacak ne guzel canim.
Bize bol bol foto atarsin oralardan :)

Gozlerim yollarda kaldi ozgem

Sana kızın olacak diye takılmak hoşuma gidiyor yoksa Allah sağlıklısini versin tatlım. Klasik isimler mi modern birşeyler mi seçersiniz?
Annem diyordu ki "çocuğuna u, ü, ö harflerinden isim koyma hep dudakların büzüşecek, dudak kenarlarında kırışıklık olur ilerde" diye alem kadın benim annem

Anam nasıl gelmiş o detay annenin aklına açıkçası modern isim değil her yaşta kullanabileceği bir isim istiyorum.. bide 2 isim koyalım istiyorum biri eski türk isimlerinden olsun diğeride islami böyle sahbe peygamber ismi gibi olasun istiyorum ama bakalım nasip

Teyzem neleri dusunmus, masallah ya :))

Canim cinsiyeti gonlunuze gore olsun insallah.
Isimlerde icinize sinsin, sen hamileligin tadini cikart.
Genelde erkekler eslerinin cok uzerine dusuyor o donemde ve insanin basina kac kez geliyor ki bu tatli olay :)

Canim hafta ici isten eve gelince sadece 15dk leslie ile yuruyus yap.
Youtubeda videosu var.
Hic zorlamayan bir spor.
Ekle bunu gunluk rutinine Gamzecim.

aleyküm selam kaptan ben bugün eksiydim ama az karbonhidrat ağırlıklı gün oldu :) cuma için hevesliyim güzel spor yaptııım bakalım
senin günün nasıl geçti
Ben dun cok kosturdum bugun daha sakin gecirmek niyetindeyim canim bakalim, hastane durumlariniz nasil oldu?

Canim gozunaydin, cok sevindim senin adina:)
Eee artik okul isinde tamamsa, takima donup incelme zamanin gelmis demektir:)

Çok şükür kaptişim bir sıkıntı yok ve kilomu koruyorum inşallah az bir artıyla buraya geri döneceğim
canim kilo muhim degil beraber veririz, sen saglikla al kuzunu kucagina :)

Canim sen takimini dusunen bir birey olarak davranmissin , canimmmm:)

Tekrar hosgeldin aramiza Fatmacim.
Hedefine en kisa surede bizlerle beraber ulasacagina eminim.
15 kiloluk bir hedef koymussun kendine bu hedeften emin misin?
Ilk etapta daha yuksek bir kilo secip hedefini, sonra dilersen dusurebilirsin de.
Mesela ilk hedefin 58 olur ona ulasinca yine dusururuz hedefini, ne dersin?
Ve bugun ilk diyet gunun nasil gecti?

Kızlar dua edin de bugün halledelim hastane işlerini...
gerçekten Allah tüm hastalara şifa versin
Canim haber varmi hastane durumlarinizdan?
Amin kuzum aminnn..

Dunku menuden sonra bugunku menu alkislik olmus canim, gunun geri kalaninida yaz olur mu?

Evet ya bende ilk anne oldugumda cocugumu hastanede calmasinlar diye gozumu kirpmamistim iste ogun bugundur uykusuzum
Cok guldum bu yoruma :))

Sağolun

vay canım benim ne muhteşem bir fırsatmış bu
çok sevindim adına

cok iyiymis
normalde yurtdisinda zorluk ceker diye kullanmayin bu harfleri derler ama senin annenin yaklasimini daha cok begendim

yapıcam yapıcam bu akşam biraz
çünkü sırf kilo vermekle de olmaz işte
biraz kasa dönüşmesi lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…