Evet ya gecen haftada ilk 3 e gitelim dedik girdik benim var aslinda bu hafta 1.olalim lutfen aminEvet tatlım ya, ama gerçekten bizim grupta var bence bir keramet. Hani dileği olan filan varsa yazsın duaları kabul olan bir takımız
Kızlar hak kazanmışım gitmeye
Hep hayırlısı diye dua etmiştim gerçi ama çok sevindim. Güzel dilekleriniz sayesinde bir sinerji oluştu sanırım.
Anam kız diyorsunuz kız mı olacakAy kuzum o kesin zaten, ben bütün gece bebeğimi izlemiştim ilk kez anne olduğumda. Allah isteyen ve bir evlada layıkıyla bakabilecek herkese yaşatsın bu duyguyu.
Ee isim düşündün mü bakalım kızına?
ay ne kadar güzeel
tam ne olduğunu bilmesem de konunun geçen gün mülakata girdiğin durumdu değil mi?
SağolunSelamlar kizlar nasilsiniz , dunden beri gelemedim.
Nasil gecti gununuz?
Dun sanat kursundan ciktik eve geldik, yemek yedik, Arasi uyuttum , o sira size baktim azcik.
Sonra Akina odev yaptirdim.
Tam kahvemi hazirladim, takima gireyim dedim, karsi komsum mesaj atti, sana geleyim musaitsen diye.
O geldi 2 kiziyla aksamustune kadar oturdu, cocuklar oynadi, ev birbibrine girdi.
Evi topladim , cocuklari kaptigim gibi spor salonuna gittim.
8e geliyordu eve geldigimizde , yemek yedik , cocuklari uyutma sirasi bendeydi ve beklenen son yorgunluktan onlarla uyumus kalmisim.
Deryacim gozunaydin kuzum,FitFiliz gitmeye hak kazanmissin.Cokkk sevindim, ne zaman ve nereye gideceksin, ne heyecanli:)
Ben gecmisi okuyayim coook birikmis...
Harika bir egitim ve harika bir tecrube olacak ne guzel canim.Sağolun
Eğitici eğitimi diye bir eğitim alicaz. Eylül sonunda birleşik krallık demişlerdi. Ben de gideceğimiz şehri bugün öğrendimstitch senemcim bil bakalım neresi??
Gozlerim yollarda kaldi ozgemSelamlar kizlar nasilsiniz , dunden beri gelemedim.
Nasil gecti gununuz?
Dun sanat kursundan ciktik eve geldik, yemek yedik, Arasi uyuttum , o sira size baktim azcik.
Sonra Akina odev yaptirdim.
Tam kahvemi hazirladim, takima gireyim dedim, karsi komsum mesaj atti, sana geleyim musaitsen diye.
O geldi 2 kiziyla aksamustune kadar oturdu, cocuklar oynadi, ev birbibrine girdi.
Evi topladim , cocuklari kaptigim gibi spor salonuna gittim.
8e geliyordu eve geldigimizde , yemek yedik , cocuklari uyutma sirasi bendeydi ve beklenen son yorgunluktan onlarla uyumus kalmisim.
Deryacim gozunaydin kuzum,FitFiliz gitmeye hak kazanmissin.Cokkk sevindim, ne zaman ve nereye gideceksin, ne heyecanli:)
Ben gecmisi okuyayim coook birikmis...
Sana kızın olacak diye takılmak hoşuma gidiyorAnam kız diyorsunuz kız mı olacakhiç düşünmedim hep erkek miş gibi davranıyoruz.. daha doğrusu şöyle evlendiğimizden beri bu böyle... ben gerçekten çok kız istiyorum ama hiç kız ismi düşünemiyorum... belkide istediğim gibi bulamadığımdan ikisinede düşünmek lazım
Anam nasıl gelmiş o detay annenin aklınaSana kızın olacak diye takılmak hoşuma gidiyoryoksa Allah sağlıklısini versin tatlım. Klasik isimler mi modern birşeyler mi seçersiniz?
Annem diyordu ki "çocuğuna u, ü, ö harflerinden isim koyma hep dudakların büzüşecek, dudak kenarlarında kırışıklık olur ilerde" diyealem kadın benim annem
Canim acayip kosturmali, misafirli, evin altinin ustune geldigi ve kendimi kacmak icin spora attigim bir gun oldu.Gozlerim yollarda kaldi ozgem
Teyzem neleri dusunmus, masallah ya :))Sana kızın olacak diye takılmak hoşuma gidiyoryoksa Allah sağlıklısini versin tatlım. Klasik isimler mi modern birşeyler mi seçersiniz?
Annem diyordu ki "çocuğuna u, ü, ö harflerinden isim koyma hep dudakların büzüşecek, dudak kenarlarında kırışıklık olur ilerde" diyealem kadın benim annem
Canim cinsiyeti gonlunuze gore olsun insallah.Anam nasıl gelmiş o detay annenin aklınaaçıkçası modern isim değil her yaşta kullanabileceği bir isim istiyorum.. bide 2 isim koyalım istiyorum biri eski türk isimlerinden olsun diğeride islami böyle sahbe peygamber ismi gibi olasun istiyorum ama bakalım nasip
Canim hafta ici isten eve gelince sadece 15dk leslie ile yuruyus yap.ah kaptanım haftasonu muhteşem sporun ana h.içi çok üşeniyırum yaa
bugün biraz bişey yaptım işten gelince geröi saç boyama annemde yemek vs derken yine gitti... ama bugünkü gibi yoğun olmasam da yapamıyorum h.içi yaaa ah bir başladan sıkıca gerisi gelecek de
saçım da baya açık oldu ben koyulsun istemiştim 1 ton koyuldu artık bi kaç kere üst üste boyayınca oturur diye umut ediyorum
Ben dun cok kosturdum bugun daha sakin gecirmek niyetindeyim canim bakalim, hastane durumlariniz nasil oldu?aleyküm selam kaptan ben bugün eksiydim ama az karbonhidrat ağırlıklı gün oldu :) cuma için hevesliyim güzel spor yaptııım bakalım
senin günün nasıl geçti
Canim gozunaydin, cok sevindim senin adina:)Sonuçlar belli oldu Allah'ım çok mutluyum ilk sıraya yazdığım yer tuttu en çok istediğim yer tuttu 1 aydır kafayı yemiştim ne olucak diye
Açıköğretim ama olsun tıbbi dökümantasyon ve sekreterlik kazandım inşallah hayırlı olur
canim kilo muhim degil beraber veririz, sen saglikla al kuzunu kucagina :)Çok şükür kaptişim bir sıkıntı yok ve kilomu koruyorum inşallah az bir artıyla buraya geri döneceğim
Canim sen takimini dusunen bir birey olarak davranmissin , canimmmm:)Bugün de daha dinlen canımıniçi, bol bol sıvı Alman çok iyi, aynen devam et tatlım bugün de
Kaptanım canım öyle kalmış aklımda kusura bakma, anlamadığım işlere dalmış gibi oldum, sorry
eve gider gitmez kahvesizlikten elim ayağım titrediği icin once onu hallettim. Sonra buzdolabını açıp artık Allah ne verdiyse
Geçmiş olsun tatlım, umarım yakın zamana gün alırsınız ameliyat için. Sağlıklı sıhhatli atlatır inşallah
Tebrik ederim canım, harika haber
Tatlım sağol, günüm şimdiden sakinsen nasılsın? Yarın büyük gün hazırlıkların nasıl gidiyor Özlemcim?
Özür Senemcim
@kartanesi3741 geri dön geri dön ne olur geri dön..
Tekrar hosgeldin aramiza Fatmacim.Teşekkür ederim hoşgeldin diyen herkese
Kullanıcı Adı :kartanesi3471
İsim (İsteğe Bağlı ):Fatma
Mesleğiniz: Öğrenci
Yaşınız :25
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:istanbul
Boyunuz :1.66
Kilonuz:67
Hedef kilonuz :52
Kilo alma hikayeniz :strese bağlı yemek
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Özgüven, sağlık
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Hayır
Kızlar benim böyle sağlıklı yemek alışverişi yapmam lazım bence süt kuru meyve yemiş vs tavsiyelerden yola çıkarak
Canim haber varmi hastane durumlarinizdan?Kızlar dua edin de bugün halledelim hastane işlerini...
gerçekten Allah tüm hastalara şifa versin
Dunku menuden sonra bugunku menu alkislik olmus canim, gunun geri kalaninida yaz olur mu?Kızlaaarr selamlar
Ne çabuk çarşambaya geldik korkmaya başladım cuma yaklaştıkça
Bugün sabah 9 30 kahvaltı
1 bardak yeşil çay
Bir dilim ekmek
Bir yumurta
Beyaz peynir
Kaşar peyniri
2 çatal reçel
2 adet zeytin
Dımates salatalık
Sonrasında spora gittim
15 dk yürüyüş
10 dk eliptik bisiklet
10 dk normal bisiklet
İç bacak 20 tkr
Dış bacak 20 kre
Sırt hareketi 20 kre
Dambılla 12 kere 3 set kol hareketleri
Minder hareketleri
15 mekik
15 bacak
15 yüzme hateketi
Cok guldum bu yoruma :))Evet ya bende ilk anne oldugumda cocugumu hastanede calmasinlar diye gozumu kirpmamistim iste ogun bugundur uykusuzum
Sağolun
Eğitici eğitimi diye bir eğitim alicaz. Eylül sonunda birleşik krallık demişlerdi. Ben de gideceğimiz şehri bugün öğrendimstitch senemcim bil bakalım neresi??
Ay cok merak ettim neresi neresi?Sağolun
Sana kızın olacak diye takılmak hoşuma gidiyoryoksa Allah sağlıklısini versin tatlım. Klasik isimler mi modern birşeyler mi seçersiniz?
Canim bencede goturun bu kadar sure atesin gecmemesi normal degil, hemde antibiotige ragmen.Hala ayni canim, bu aksam bir daha goturecegiz doktora
Canim hafta ici isten eve gelince sadece 15dk leslie ile yuruyus yap.
Youtubeda videosu var.
Hic zorlamayan bir spor.
Ekle bunu gunluk rutinine Gamzecim.
Ben dun cok kosturdum bugun daha sakin gecirmek niyetindeyim canim bakalim, hastane durumlariniz nasil oldu?
Canim gozunaydin, cok sevindim senin adina:)
Eee artik okul isinde tamamsa, takima donup incelme zamanin gelmis demektir:)
canim kilo muhim degil beraber veririz, sen saglikla al kuzunu kucagina :)
Canim sen takimini dusunen bir birey olarak davranmissin , canimmmm:)
Tekrar hosgeldin aramiza Fatmacim.
Hedefine en kisa surede bizlerle beraber ulasacagina eminim.
15 kiloluk bir hedef koymussun kendine bu hedeften emin misin?
Ilk etapta daha yuksek bir kilo secip hedefini, sonra dilersen dusurebilirsin de.
Mesela ilk hedefin 58 olur ona ulasinca yine dusururuz hedefini, ne dersin?
Ve bugun ilk diyet gunun nasil gecti?
Canim haber varmi hastane durumlarinizdan?
Amin kuzum aminnn..
Dunku menuden sonra bugunku menu alkislik olmus canim, gunun geri kalaninida yaz olur mu?
Cok guldum bu yoruma :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?