- 6 Ağustos 2019
- 503
- 1.857
- 33
Canim is hic bitmiyor, 2 bucuk saat temizlik yaptim..Senden alışık değilim ya şok etkisi oldu bendehoşbeşe dikkat paketli bi bisküvi senden protein bar bekliyoruz
Yawrukush evde iş mi biter değil mi kaptan arı gibi herkes maşallah grupta
Menun guzel canim..kızlar menüm
Sabah: ilaç almak için üç çatal filan yeşil fasulye ve iki kare bitter yedim (tok olmam lazım ilaç saatinde ama kahvaltı saatim değil)
Kahvaltı: bir kaseden az nohut kavurma, (yumurta yoktu ve ekmek de yemiyorum hem protein hem karb oldu) 1 sb kefir, yeşillik, domates ve jelapano
Ara: bir muz, üç erik yarım kaseden az yoğurt
Akşam: 5 köfte, domates, ayran
Ara:Bugün işlerşm yoğundu biraz spor yemekten sonraya kaldı böyle menü arkasından spor yapınca karnım çok acıkıyor gece gece yemek arıyorum spor öncesi kuruyemiş bar yedim o yüzden
Su:3 l yakın
Yawrukush Kozmogirl17 stitch april22
Bugun sitede sorun var sanirim...Nasilsin canim?selam kızlar ben birsürü alıntı yaptım cevap yazdım ama hepsi gitmişcevaplayamadığım alıtılar için şimdiden özür dilerim .. menüm az sonra geliyor.
Daha oglen yemegimi yemedim nasil canim cekti :)
Ellerine saglik canim ustaligini gostermissin..
Tam tarti oncesi cok guzel bir paylasim olmus canim, ellerine saglik :)
sagol canimkanadali35 oooo tebrik ederiiiim kuzum :)
ben ara ara girdiğim için bu muhteşem haberi kaçırmışım :)
Guzel bir menu canim, sporlarda guzel :)menüm
sabah
1 nektarin
1 h yumurta
5 zeytin
2 dlm hellim
domats salatalık biber
öğlen
çorba
tonbalıklı salata
akşam
2 sk nohutlu kabak yemeği
cacık
ara
2 ceviz
1 nektarin
bitter (12 gr)
sade filtre kahve
spor
200 ipsiz ip = 400p
100 jj =200
3 saat ev işi = 180 p
toplam=780 p
Bugun sitede sorun var sanirim… Nasilsin canim?
Pozitif dusunme, duzenli beslenme hayat kalitesini arttiriyor canimBu arada ilk kez son birkaç gündür diyetle ilgili kendimle gurur duyuyorum ve mutluyum . Çünkü yavaş yavaş midem bana değil ben mideme hükmediyorum. Porsiyonlarım azalmaya başladı daha wrken oynayan başladım eskisi gibi çok şeyi de Canım çekmiyor. Nasıl ne kadar kilo verdim belli olmasa da vücudumdaki değişimleri görüyorum ve bunlar beni motive ediyor. Hedef kilo bir araç aslında esasında sağlıklı beslenme ve istediğin görüntüye kavuşmak diye düşünüyorum. Güne daha pozitif bakıyorum böyle işte
cok az kalorili guzel oldu . firsat buldukca diyetlik yemek yaparim ,paylasirim .Tam tarti oncesi cok guzel bir paylasim olmus canim, ellerine saglik :)
Guzel bir menu canim, sporlarda guzel :)
Benim gibi sal canimteşekkürler kaptişim çocuklarla uğraşmaca işte.. laf dinlemeyen çocuklar için önerisi olan var mı? oğluma hiç bir dediğimi yaptıramıyorumkafayı yicem.. ergenliğe de daha var..
Paylas canim, bizlerede fikir oluyor.cok az kalorili guzel oldu . firsat buldukca diyetlik yemek yaparim ,paylasirim .
AYnen bu hafta uğraştım bayağı. Buzdolabına filan aylık çizelge yaptım. Eskisinden daha çok takip etmeye çalışıyorum ama hem yeni olduğumdan hem eşim olduğu zamanlar zorlanabiliyorum bazen. Listeye alırsanız çok sevinirimMenun guzel canim..
Biz bu haftastitch ve Kozmogirl17 kaptanla konustuk ve takimda herkes biraz motivasyonunu kaybetti diye bu hafta kimseyi listeye almama karari verdik.
Fakat sen gecen hafta diyetini bozsanda bu hafta dikkat ettin, o yuzden yarin guzel bir eksi ile gelirsen, listenin sorumlulugunu da alacagina inaniyorsan, (duzenli menuler, duzenli paylasimlar) listeye girmene onay verebiliriz canim.
Ne diyorsun?
Iyiyim canim , bugun basladi Aras okula ilk gunumuz bol aglamali olmus.teşekkürler kaptişim sen neler yapıyorsun? aras okula başlıyormuş? hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?