Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kızlar menüm

Sabah: ilaç almak için üç çatal filan yeşil fasulye ve iki kare bitter yedim (tok olmam lazım ilaç saatinde ama kahvaltı saatim değil)

Kahvaltı: bir kaseden az nohut kavurma, (yumurta yoktu ve ekmek de yemiyorum hem protein hem karb oldu) 1 sb kefir, yeşillik, domates ve jelapano

Ara: bir muz, üç erik yarım kaseden az yoğurt

Akşam: 5 köfte, domates, ayran

Ara:Bugün işlerşm yoğundu biraz spor yemekten sonraya kaldı böyle menü arkasından spor yapınca karnım çok acıkıyor gece gece yemek arıyorum spor öncesi kuruyemiş bar yedim o yüzden
Su:3 l yakın
Yawrukush Kozmogirl17 stitch april22

*** 4. Takım 638. Etap ***

Yawrukush (61.6///%)
Kozmogirl17 (72.3///%)
Mavi boncukkk (80.9///%)
LaMademoiselle (50.2///%)
Patlicanmoru (89.4///%) Gecen hafta bildirimde bulunmadi, yuzdesi 2'ye bolundu.
kanadali35 (63.2///%)
besive (81.7///%)
madamesnow (66.8///%) Yeni uye (eski nicki kartanesi3741), baslangic tarihi:07.08.19 , baslangic kilosu:68.7 , hedef kilosu:61

4. Takım ortalaması: %

***Citirlar 638. Etap***

Derya_the_queen (60.2///%) 19.07.19 mezun oldu! Incelmeye liste disi devam, yeni hedef 57

fmad (56.4///%) 23.08.19 mezun oldu! Incelmeye liste disi devam, yeni hedef 55
MigiMadid (86.8///%) 455. etapta Matmazel-nora nickiyle, 6.takimdan diskalifiye edilen uye geri dondu, hedef kilo 80
sserendipity (80.4///) 636. etapta 80.4kg ile izne ayrildi
pembecanavar (59.1///%) Yeni uye, baslangic tarihi:15.08.19 , baslangic kilosu:61.5 , hedef kilosu:57
cool_lime (63.9///%) Yeni uye (Dolly94), baslangic tarihi:13.08.19 , baslangic kilosu:65.1 , hedef kilosu:58
Falanfilannnn (57.0///%) Yeni uye, bslangic tarihi:29.07.19, baslangic kilosu:59, hedef kilosu:50
DeryaOnDiet (68.9///%) 619. etapta 67.9kg ile izne ayrilan uye geri dondu, hedef 60
stitch (66.8///%) 622. etapta 63.6kg ile izne ayrilan uye geri dondu, hedef 55
gogo2405 (67.0///%) 496. etapta 67.3kg ile izne ayrilan uye geri dondu, hedef 62
Akrrep (73.3///%) 601. etapta 70.1kg ile izne ayrilan uye geri dondu, hedef 55, baslangic 78 (15.08.19)
Harpy (70.2///%) 630. etapta 65.5kg ile izne ayrilan uye geri dondu, hedef 60
ayeyldz (84.8///%) 475. Etaptan 73.3 ile izne izne ayrilan uye geri dondu, hedef kilo 65
Gonulmeyvesi (70.2///%) Yeni uye, baslangic tarihi:04.07.19 , baslangic kilosu:71 , hedef kilosu:57
Mutlu2890 (82.6///%) Yeni uye, baslangic tarihi:27.08.19 , baslangic kilosu:82.6 , hedef kilosu:60
Metem (97.2///%) Yeni uye, baslangic tarihi:29.08.19 , baslangic kilosu:98 , hedef kilosu:80
pomagranate_ (63///%) Yeni uye, baslangic tarihi: 05.09.19 , baslangic kilosu:63 , hedef kilosu:53

selam kızlar ben birsürü alıntı yaptım cevap yazdım ama hepsi gitmiş cevaplayamadığım alıtılar için şimdiden özür dilerim .. menüm az sonra geliyor.

Menun guzel canim..
Biz bu hafta stitch ve Kozmogirl17 kaptanla konustuk ve takimda herkes biraz motivasyonunu kaybetti diye bu hafta kimseyi listeye almama karari verdik.
Fakat sen gecen hafta diyetini bozsanda bu hafta dikkat ettin, o yuzden yarin guzel bir eksi ile gelirsen, listenin sorumlulugunu da alacagina inaniyorsan, (duzenli menuler, duzenli paylasimlar) listeye girmene onay verebiliriz canim.
Ne diyorsun?

menüm
sabah
1 nektarin
1 h yumurta
5 zeytin
2 dlm hellim
domats salatalık biber

öğlen
çorba
tonbalıklı salata

akşam
2 sk nohutlu kabak yemeği
cacık

ara
2 ceviz
1 nektarin
bitter (12 gr)
sade filtre kahve

spor
200 ipsiz ip = 400p
100 jj =200
3 saat ev işi = 180 p
toplam=780 p

Bu arada ilk kez son birkaç gündür diyetle ilgili kendimle gurur duyuyorum ve mutluyum . Çünkü yavaş yavaş midem bana değil ben mideme hükmediyorum. Porsiyonlarım azalmaya başladı daha wrken oynayan başladım eskisi gibi çok şeyi de Canım çekmiyor. Nasıl ne kadar kilo verdim belli olmasa da vücudumdaki değişimleri görüyorum ve bunlar beni motive ediyor. Hedef kilo bir araç aslında esasında sağlıklı beslenme ve istediğin görüntüye kavuşmak diye düşünüyorum. Güne daha pozitif bakıyorum böyle işte

Guzel bir menu canim, sporlarda guzel :)

Pozitif dusunme, duzenli beslenme hayat kalitesini arttiriyor canim

teşekkürler kaptişim çocuklarla uğraşmaca işte.. laf dinlemeyen çocuklar için önerisi olan var mı? oğluma hiç bir dediğimi yaptıramıyorum kafayı yicem.. ergenliğe de daha var..
Benim gibi sal canim
Onunda gorevi laf dinlememek ne yapsin cocuk..
Fakat bizim doktorumuz sticker tablosu hazirlamayi oneriyor eger uygulamak istersen.
Iyi birsy yaparsa ogun iyi sticker, istenmeyen bir davranistabulunursa kotu sticker yapistiriyorsun tabloya.
Ister gunluk ister haftalik olarak stickerlari hesapliyorsunuz beraber , iyi stickerlar cogunluktaysa mutlu olacagi, yapmak isteyecegi bir seye hak kazaniyor.kotu stickerlar cogunluktaysa cok istedigi bir seyi malesef kaybediyor.

AYnen bu hafta uğraştım bayağı. Buzdolabına filan aylık çizelge yaptım. Eskisinden daha çok takip etmeye çalışıyorum ama hem yeni olduğumdan hem eşim olduğu zamanlar zorlanabiliyorum bazen. Listeye alırsanız çok sevinirim çok da motive olurum. Atlama, zıplama vs kardiyo yani yapamıyorum çok spor olarak rahatsızlığımdan dolayı yürüyüş ve pilates oluyor. O yüzden diğer arkadaşlar gibi hızlı verir miyim kilo bilmiyorum. Umarım her şey güzel olur

teşekkürler kaptişim sen neler yapıyorsun? aras okula başlıyormuş? hayırlısı olsun
Iyiyim canim , bugun basladi Aras okula ilk gunumuz bol aglamali olmus.
Bende epey buruktum kendimi temizlige verdim.
Akinin sinifinda sinif annesi oldum aktif gorev aldim.
Bir yandan da Aras okula gittikce kendi islerimi canlandiracagim.
Hayaller bu sekilde bakalim hayatlar nasil olacak canim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…