Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hizli kilo vermen gibi bir beklentimiz yok canim, cumalari tarti gunleri arti gelmemen gerek.
Caba sarfettiginin farkindayim, boylede devam edersen mutlu olurum :)

Selam kizlar az hasarli bi gun gecirdim ama yinede irade konusunda kotu sayilmamm malum yarin cuma ve ben cok dikkat ettim bu hafta bi persembeye kurban veremezdim haliyle .
Özgecim ilk gun icin tahmin edebiliyorum icindeki duygulari insallah aras icinde guzel bir gun olur ve cabuk alisir.

Bu mesaji saat 20.30 civarı yazdım ama daha göndere basamadan misafir geldi,hicmi sakin bi gunum olamaz arkadas bugun oturdum dinlendim derken aksam baya bi kosturma oldu benim için

Persembe menum

Sabah 09.00
1 yumurta
1kk suzme peynir
2 dilim tb ekmegi
3 4 bardak sekersiz cay

Oglen 14.00

Misafirlikteydim
Arpacik soganli mantarli tavuk kanatli bi yemek yapmis ev sahibi
1 tane kanat birazcikta mantarindan
1 minik kase yogurtlu makarna toplamda 3 4 yk kadar yani yarisini ogluma yedirdim FitFiliz filizcim senin arkadasin gibi yaptim
2 adet sigara boregi

Aksam
1 tane maden suyu

Ara misafirlere ayip olmasin diye yedim cunku cayin yanina cikardiklarimin hic birinden yemedim
3 4 dilim muz
1 dilim seftali

aaaa unuttum sabah kahvaltiyada misafirim vardi ama ben o gelmeden zaten yedigim icin misafirime ssadece cayla eslik ettim.

Spor yok cunku misafirlige gittim oturdum
Donuse oglumu oyun parkina goturdum orda bakicak ablalar var onlar ilgilendi ben yine oturdum ne guzel dinlenmistim aksam kosturdum yine neyse bunada sukur cocuklar kavgasiz oynadi biz rahat oturduk cok sevdigim elticim geldide
Suda malesef 1 1.5 arası

3 5 tanede uzüm

Canim Aras krese basladi, iyiyiz biz, sen nasilsin ,neden icin sIkIliyor?
Her sey yolunda mi?

Tazeydi ablacım yasak mı ki
Canim meyve sulari sIkILdiginda sadece suyu kaliyor, su ve seker yani , posasi tamamen cop oluyor.
Oysaki posaya vucudumuzun ihtiyaci var.
Birde 1 adet portakal yiyecekken normalde , 1 bardak icin 2-3 portakal sIkIlabiliyor.
Gereksiz yere cok fazla seker alinmis oluyor vucuda, onun yerine 1 adet meyvenin kendisini ye kuzum..

Ayy o okul bulma işleride zorr..İnşallh gönlüne göre bir yer bulursun canım... Çok iyi şükür bebiş.. 12. haftaya girdik.. İnşallah vakti gelince sağlıklı bir şekilde dünyaya gelir.
Amin canim bugun basladi kuzum, iyi olur insallah..
Masallah bebisimize , hayirlisiyla buyusun, hayirlisiyla dogsun insallah:)

Bizde cocukken ayni durumdaydik canim

Evet canim bugun basladi ilk gunumuz epey aglamali birgun olmus..
Dedigin gibi kisa kadar memnun kalirsak devam ederiz yoksa baska okul aramaya devam ederiz canim..

Kolay gelsin ablacim 2 gun ustuste is yorulmussundur..

Canim yapabiliyorsan sporu ac karnina yapsan kilo verirken daha iyi sonuc alirsin.
Ac karnina depolardaki yaglari kullanir vucut spor esnasinda:)

Sabah 10 gibi evden bir çıkıyorum gece ancak 11 gibi eve giriyorum
Cok yoruluyorsun canim ,Allah kolaylik versin...

Yine bu ne kosturma canim benim..
Elticiginle keyif yapmissiniz :)
Misafirinde birgun eksik olmuyor kuzum masallah.
Aras ilk gunumuzde epey aglamis , eminim yarin gitmek istemeyecek, alisir insallah...

Teşekkür ederim canım. Havucu pişirerek tüketme ama çok şekerli oluyor piştiğinde. Pilavı yapıp yanında havuç salatası yapabilirsin.

Maalesef Aralık gibi döneceğiz artık. Doldu senemiz. Elimden geldiğince ucuz bişiler alıp depo yapıyorum
Canim ben green carda basvurma bilgilerini sana yazacagim ,aksam esimden detayli bilgileri ogreneyim.Belki ileride donmek istersiniz buralara aklinizda olur..
Ucuz ucuz alip goturmek cok mantikli, herks oyle yapiyor televizyona kadar goturenler var..

Ne guzel be Filizcanim ben cok imreniyorum arkadaslarima, ogretmenlik yapiyorlar, nasil ic cekiyorum bir bilsen..

Benim yerimede yemissin o zaman oldu :))

Aleyküm selam kaptan ♥
Ayyyy kuzum ya inşallah arkadaşlarına ve oyuncaklarına alışır hemen merak etme
Insallah canim:)

Ay 1 ay surmez umarim senemim..

Bugun tum gun aralikli olarak aglamis hep, zaten hep mesaj attilar ve foto yolladilar canim.
Almaya gittigimde de yaygarayi kopardi, yarin gitmek isteyecegini hic sanmiyorum..

Hamsili pilav ve misir ekmegini cok yemediysen kotu degil canim menun..

Yine cook az yemissin canim,nasilsin, ne var ne yok?

Günlük menüm kızlar
Kahvaltı: 1 dilim peynir bolca roka ve maydonoz tavada az yağda 1 yumurta 1 bardak sütlü kahve 3 tane zeytin
Ara öğün: 1 Kefirix
Oglen: yarim nektarı ve kabuklu yer fıstığı 1 avuç kadar
Aksam: fırında patatesli ve soğanlı tavuk 3 kaşık pilav 2 kaşık köz patlıcanlı sarımsaklı yoğurt
Ara ogun: 1 tane yuvarlak küçük bitter çikolata şekersiz türk kahvesi
2 buçuk litre su
1 saat yürüyüş =180
8000 adım= 400
Toplam puan= 580
cool_lime
Yawrukush

Cok guzel olmus canim :)
Iyi geceler..

bende senden guzel bir eksi bekliyom ablasi

Yine bu ne kosturma canim benim..
Elticiginle keyif yapmissiniz :)
Misafirinde birgun eksik olmuyor kuzum masallah.
Aras ilk gunumuzde epey aglamis , eminim yarin gitmek istemeyecek, alisir insallah...
Evet canim supriz oldu banada bol kosturmali ama cok yorulmadim bugun spor dan sayilcak kadar yengede vardi yanimda hep diyorum ya elim ayagim gibi iyiydim yani.evet uzun bi aradan sonra elticigimle sohbet ettik.
Ayyy yavrum ya kiyamam ama ben ona istemezse cok zorlama kuzum biraz ara ver sinra bidaha denersin yoksa ustune gidip goturmekmi lazim israrla alisir gibisinden kararsiz kaldim sanki insan nasil davrancagini bilemiyor ki
Bu arada menum icin ne dusunuyorsun kaptisim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…