Hizli kilo vermen gibi bir beklentimiz yok canim, cumalari tarti gunleri arti gelmemen gerek.AYnen bu hafta uğraştım bayağı. Buzdolabına filan aylık çizelge yaptım. Eskisinden daha çok takip etmeye çalışıyorum ama hem yeni olduğumdan hem eşim olduğu zamanlar zorlanabiliyorum bazen. Listeye alırsanız çok sevinirimçok da motive olurum. Atlama, zıplama vs kardiyo yani yapamıyorum çok spor olarak rahatsızlığımdan dolayı yürüyüş ve pilates oluyor. O yüzden diğer arkadaşlar gibi hızlı verir miyim kilo bilmiyorum. Umarım her şey güzel olur ❤
İnşallah hep eksi gelirimHizli kilo vermen gibi bir beklentimiz yok canim, cumalari tarti gunleri arti gelmemen gerek.
Caba sarfettiginin farkindayim, boylede devam edersen mutlu olurum :)
Canim Aras krese basladi, iyiyiz biz, sen nasilsin ,neden icin sIkIliyor?kızlar inanın çok yoğunum evde de işte de
o nedenle geçmişe bakabildiğim kadar bakıcam
Yawrukush ben de seninle konuşmayı özledim canım, hiç akşamları müsait olamıyorum 2 gündür. akının kreş problemi çözüldü mü yazdırdınız mı?
Kozmogirl17 canım sen neler yaptın en son süper vermiştin ne durumdasın şimdi?
@Harpy eşim neler yaptın acaba bu hafta?
FitFiliz kilo vermeye devam mı?
@fmad mezun arkadaşım kilo almıyoruz artık di mi? ne güzel zayıflamıştın, hiç aa ne kadar zayıflamışsın diyen oldu mu bu arada?
Canim meyve sulari sIkILdiginda sadece suyu kaliyor, su ve seker yani , posasi tamamen cop oluyor.Tazeydi ablacım yasak mı ki
Amin canim bugun basladi kuzum, iyi olur insallah..Ayy o okul bulma işleride zorr..İnşallh gönlüne göre bir yer bulursun canım... Çok iyi şükür bebiş.. 12. haftaya girdik..İnşallah vakti gelince sağlıklı bir şekilde dünyaya gelir.
Bizde cocukken ayni durumdaydik canimSüpermiş ablacım keşke turkiyede de böyle güzel sistem olsa burda çocuklar kafalarını kaldıramıyor ödevlerdenben hatırlıyorum çocukken ilkokulda her okul başlangıcı 1 hafta boyunca günlük ders programı vermedikleri için bütün derslerin kitaplarını sırtımda taşıyordum küçücük çocuk o kadar ders kitabı nasıl taşısın hep işkence çektirdiler bize valla
Evet canim bugun basladi ilk gunumuz epey aglamali birgun olmus..Cok sevindim Ozgecim, gecmis olsun. Esin gitmeden tamamen atlatirsin insallah. Yarin gidiyor degil mi?
cok guzel. senin menulere bayiliyorum hep yeni yemekler ogreniyorum. senin semizotlu bulgurdan sonra bende deneme yaptim gecen ama burada semizout yok diye ben evdeki tum sebzeleri karistirdim, havuc, kucuk taze faulye ve kuskonmaz. Bence guzel oldu ama esim cok begenmedi
Nice guzel yaslari olsun insallah yakisiklinin
sonadi nektarini yememissindir umarim :)
guzel menu
ben de aksam ezogelin yapayim barii, bayadir yapmamistim ama havalar sogudu, corba guzel olur simdi
cok guzel gorunuyor, denersen bize de haber ver
sicak miii, gel yer degiltirelim :)
kolay gelsin canim
Ozgeye katiliyorum biyonik kadin, nasil yetisiyorsun bu kadar ise
Cok sevindim canim kres isini halletmenize, olsun ogretmenler cinli olsa da etrafindaki cocuklarin ingilizcesi de etkileyecektir onun sivesini. hem istediginiz okulda yer acilana kadar temiz bir yer bulabilmis olman da onemli.
cok erken bitirmissin yemegi, ustune bir suru is, gozun donmus olmasi normal ama yine de eti puf degil saglikli birsey yeseymissin keske. mesela aysenin attigi hindistan cevizli kurabiyelerden :)
guzel
ay kiyamam, kizim da oyleymis ilk basladiginda. her kapi caldiginda uzuluyormus gelen biz olmayinca. ama simdi alisti, cok nadir mizmizlaniyor bizi birakirken, cogu zaman kizlarin kucagina atlayip bize bye bye yapiyor simdi
Hala kusuyor mu ufaklik, ne uzun surdu, perisan oldu kuzu
Hala gidiyor mu, alisti mi?
walla ben 9. aydan sonra bile zorlaniyordum aktivitelerde. Gerci ise donmem gerektigi icin o da 11 aylikti basladiginda, bize henuz cok bagli iken
evet ama 59u goremem o zamana kadar, neyse bir de october sonunda var dugun, belki o zamana gorurum
supersin
kolay gelsin canim
gecmis olsun
otur bi dinlen, bayilacaksin bu kadar kosusturmadan
guzel menu canim, portakal suyu yerine meyve daha guzel olurmus lif acisindan
benim deeee
bunu bilmiyordum bak, bizimki alismisti, tatilden sonra mizmizlanmisti yine sadece
canim eger dugune hedef 4 kiloysa daha dikkatli olmalisin menulerinde.
amerikan salatasi, kisir, icli kofte, tursu hepsi bir ogunde
kahvaltinda da ekmegi bir dilime dusur bu ay sonuna kadar ve hafif ogle yemegi ekle menune
supersin
Kolay gelsin ablacim 2 gun ustuste is yorulmussundur..Selam kızlar dün uğrayamadım sanırım dimi kafam durmuş olabilir. Dün iş yoğundu çıkışta eve giderken markete falan uğramam gerekti eve gittim yemek hazırladım sonra kvalideme geçmemiz gerekti çayımızı orda içip eve döndük gece ortalığı toparlayıp yattık hemen. Bugün yine işteyim. Çarşamba menumu yazayım.
Sabah 9 gibi çeyrek simit peynir zeytin domates salatalık çay
Öğlen 12 de bir kepçe çorba et sote yarım porsiyon ve 2 kaşık erişte. Incir uyutmasi vardı 2 çatal aldım şekersiz olduğu için.
18 de bir kepçe çorba kuru sebze kavurması 2 yaprak sarması
20 de 2 köfte 3/4 dal patates. Kvalidemde yemek için oturmak zorunda kaldık.
Su 2 lt
Spor 10000 adım 500 puan
Kozmogirl17
Canim yapabiliyorsan sporu ac karnina yapsan kilo verirken daha iyi sonuc alirsin.ben sporu kahvaltı sonraki 15 dk sonra yapıyorum yanlış mı
aralıklı orucu yotubede kısa saçlı gizem vardi onu izlemişim.
hiç denemedim...
8:30-16 okul varsa
sabah 6 da kalkmani önerim:)
6 da kalkıp kahvaltınızı yapıp 30 dk sporunuzu yapın
15 dk bi duş alın.
8 e kadar hazirlanirsiniz:)
akşam geldiğinde 5 tekadar yemegini yiyin.
ev işleri yönelebilirsin veya
sporunu yapın.
her türlü aktiveler yapabilirsin film kitapvs:=
umarim gününüzü verimli anlatmiştimdir:)
kahvenizi sabah içmenizi önerim.:)
daha verimli uykunu açilmiş oluyor:)
Cok yoruluyorsun canim ,Allah kolaylik versin...Sabah 10 gibi evden bir çıkıyorum gece ancak 11 gibi eve giriyorum
Yine bu ne kosturma canim benim..Selam kizlar az hasarli bi gun gecirdim ama yinede irade konusunda kotu sayilmamm malum yarin cuma ve ben cok dikkat ettim bu hafta bi persembeye kurban veremezdim haliyle .
Özgecim ilk gun icin tahmin edebiliyorum icindeki duygulari insallah aras icinde guzel bir gun olur ve cabuk alisir.
Bu mesaji saat 20.30 civarı yazdım ama daha göndere basamadan misafir geldi,hicmi sakin bi gunum olamaz arkadas bugun oturdum dinlendim derken aksam baya bi kosturma oldu benim için
Persembe menum
Sabah 09.00
1 yumurta
1kk suzme peynir
2 dilim tb ekmegi
3 4 bardak sekersiz cay
Oglen 14.00
Misafirlikteydim
Arpacik soganli mantarli tavuk kanatli bi yemek yapmis ev sahibi
1 tane kanat birazcikta mantarindan
1 minik kase yogurtlu makarna toplamda 3 4 yk kadar yani yarisini ogluma yedirdimFitFiliz filizcim senin arkadasin gibi yaptim
2 adet sigara boregi
Aksam
1 tane maden suyu
Ara misafirlere ayip olmasin diye yedim cunku cayin yanina cikardiklarimin hic birinden yemedim
3 4 dilim muz
1 dilim seftali
aaaa unuttum sabah kahvaltiyada misafirim vardi ama ben o gelmeden zaten yedigim icin misafirime ssadece cayla eslik ettim.
Spor yok cunku misafirlige gittim oturdum
Donuse oglumu oyun parkina goturdum orda bakicak ablalar var onlar ilgilendi ben yine oturdum ne guzel dinlenmistim aksam kosturdum yine neyse bunada sukur cocuklar kavgasiz oynadi biz rahat oturduk cok sevdigim elticim geldide
Suda malesef 1 1.5 arası
3 5 tanede uzüm
İnşallah hep eksi gelirimbu aylık 2.5 kg kadar hedef koydum kendime umarım olur
Teşekkür ederim canım. Havucu pişirerek tüketme ama çok şekerli oluyor piştiğinde. Pilavı yapıp yanında havuç salatası yapabilirsin.Cok sevindim Ozgecim, gecmis olsun. Esin gitmeden tamamen atlatirsin insallah. Yarin gidiyor degil mi?
cok guzel. senin menulere bayiliyorum hep yeni yemekler ogreniyorum. senin semizotlu bulgurdan sonra bende deneme yaptim gecen ama burada semizout yok diye ben evdeki tum sebzeleri karistirdim, havuc, kucuk taze faulye ve kuskonmaz. Bence guzel oldu ama esim cok begenmedi
Nice guzel yaslari olsun insallah yakisiklinin
sonadi nektarini yememissindir umarim :)
guzel menu
ben de aksam ezogelin yapayim barii, bayadir yapmamistim ama havalar sogudu, corba guzel olur simdi
cok guzel gorunuyor, denersen bize de haber ver
sicak miii, gel yer degiltirelim :)
kolay gelsin canim
Ozgeye katiliyorum biyonik kadin, nasil yetisiyorsun bu kadar ise
Cok sevindim canim kres isini halletmenize, olsun ogretmenler cinli olsa da etrafindaki cocuklarin ingilizcesi de etkileyecektir onun sivesini. hem istediginiz okulda yer acilana kadar temiz bir yer bulabilmis olman da onemli.
cok erken bitirmissin yemegi, ustune bir suru is, gozun donmus olmasi normal ama yine de eti puf degil saglikli birsey yeseymissin keske. mesela aysenin attigi hindistan cevizli kurabiyelerden :)
guzel
ay kiyamam, kizim da oyleymis ilk basladiginda. her kapi caldiginda uzuluyormus gelen biz olmayinca. ama simdi alisti, cok nadir mizmizlaniyor bizi birakirken, cogu zaman kizlarin kucagina atlayip bize bye bye yapiyor simdi
Hala kusuyor mu ufaklik, ne uzun surdu, perisan oldu kuzu
Hala gidiyor mu, alisti mi?
walla ben 9. aydan sonra bile zorlaniyordum aktivitelerde. Gerci ise donmem gerektigi icin o da 11 aylikti basladiginda, bize henuz cok bagli iken
evet ama 59u goremem o zamana kadar, neyse bir de october sonunda var dugun, belki o zamana gorurum
supersin
kolay gelsin canim
gecmis olsun
otur bi dinlen, bayilacaksin bu kadar kosusturmadan
guzel menu canim, portakal suyu yerine meyve daha guzel olurmus lif acisindan
benim deeee
bunu bilmiyordum bak, bizimki alismisti, tatilden sonra mizmizlanmisti yine sadece
canim eger dugune hedef 4 kiloysa daha dikkatli olmalisin menulerinde.
amerikan salatasi, kisir, icli kofte, tursu hepsi bir ogunde
kahvaltinda da ekmegi bir dilime dusur bu ay sonuna kadar ve hafif ogle yemegi ekle menune
supersin
Aynen canimAhahah uf ben de çok severim ya ama işte dur demek gerekiyor...
Bence gene iyi moral bozmaTabuldotu bölüşme işi çok işe yarıyor
Yavaş yavaş dikkat edeceğim♥
Canim ben green carda basvurma bilgilerini sana yazacagim ,aksam esimden detayli bilgileri ogreneyim.Belki ileride donmek istersiniz buralara aklinizda olur..MaalesefAralık gibi döneceğiz artık. Doldu senemiz. Elimden geldiğince ucuz bişiler alıp depo yapıyorum
Ne guzel be Filizcanim ben cok imreniyorum arkadaslarima, ogretmenlik yapiyorlar, nasil ic cekiyorum bir bilsen..Maraş tarhanasinin özelliği ne tatlım? Görüyorum böyle beyaz kabuk gibi birşeyler onlar mı Maraş tarhanası?
yok başak planlıdır öyle erken doğmaz
Ne güzel bir yorum almışsın Özlemcim. Harika
Sağol tatlım, sabah bir takıma giriyorum uyanınca ama sonuna kadar okuyamadan vakit geliyor kalkıp hazırlanıyorum, sanırım o ara yazmışsın. Günüm güzel geçti gerçekten5lerin uyum günüydü derse girdim
Çok az gidiyor artık gamzecim ya, bugün ilk kez gördüm 59.9uo da kararsız.kaldi tartı bi 60.oldu filan ama sonra durdu 59.9da. ama akşam yedim sorma yarın öyle çıkamam. Çok güzel bir tarifim var diyetlik aslında ama öyle lezzetli ki dayanamadım
Akrep burcu çok nadir sanırım ben pek karşılaşmadım. Sadece üni.de yakın bir arkadaşım vardı akrep başka da tanımadım.
Ha bir de, inşallah yarın tahmin ettiğin gibi cikmazsin canım.
Benim yerimede yemissin o zaman oldu :))Kızlar bugün beni yakan tarifimi sizle paylaşayim (not: listede diilim, mezun olmanın güzelliği kaçamağı perşembeden yapabilmek)
Ben şimdi yazayım aklınıza yaratsa yarına malzemeleri ayarlarınız canlar: (ay ben çok seviyorum tarif vermeyi mutlu oluyorum bi)
Malzemeler: tavuk göğsü (bugün hindi göğüs kullandım ama tavukla daha güzel), domates, biber, yufka, marul(kıvırcık-atom artık hangisi varsa) sarımsaklı yoğurt
İlk olarak bir tavuk sote yapıp suyunu iyice çektiriyoruz (ben haşlama gibi başladım çok az yağ koydum sonlara doğru) --> bu bizim börek içimiz olacak.
Sigara böreği şeklinde sarıyoruz. (Yufkaları süt soda az sıvı yağ yumurta beyazı ile islattim) -->sonra fırına [not: esasi kızartarak oluyor]
Tabağın tabanına marullari küçük parçalara bölerek/keserek koyuyoruz
Marullarin üstüne pişen sigara böreklerini küçük küçük dilimleyerek koyuyoruz
Üstüne dee sarımsaklı yoğurt
Ama bir güzel oluyor anlatamam
Marul olur mu demeyin harika lezzet katıyor
Ben tek borekli yerim diyordum (ki öyle olsa diyet bozulmaz zaten) ama olmadı
Yine de pişman değilim
Insallah canim:)Aleyküm selam kaptan ♥
Ayyyy kuzum ya inşallah arkadaşlarına ve oyuncaklarına alışır hemen merak etme
Ay 1 ay surmez umarim senemim..wohooo 59.9
ay cok lezzetli gorunuyor da yapimi cok zor geldi bana
birileri yapsa da yesek
uzulme canim, ilk birakinca oyle oluyor, ben 1 ay alisamamistim, kizim benden once alismisti :)
hem aglasa durmasa seni ararlar. aglasin uzulsun alisir gibi bir dusunce olmuyor calisanlarda
Bugun tum gun aralikli olarak aglamis hep, zaten hep mesaj attilar ve foto yolladilar canim.Kıyamam ona benana kuzusu işte daha ne de olsa canım. merak etme anne babalara okula birakma aşamasında güçlük çıkartıyor kuzular ama hep sonradan gayet keyifli olduklarını duydum ya da şahit oldum Özge'cim. İçin rahat olsun. Hem ordakiler böyle durumlara o kadar alışkın oluyorlar ki mutlaka vardır böyle çocuklar için okula uyum planları. Endişe etme. Bakalım aras'ıalırken nasıl yorumlar duyacaksin. Umarım her şey yolunda olur canım
Hamsili pilav ve misir ekmegini cok yemediysen kotu degil canim menun..Perşembe menüsü
Sabah ılık su
1 kare tam buğday tost beyaz peynir
1 nescafe
1 sade türk kahvesi
1200 hamsili pilav
Salata
1 mısır ekmeği küçük ama
1600 1 şeftali
Su 1 lt içemedim çünkü coo koşturdum
6 7 defa merdiven inip çıkma
Ofis içinde sürekli kosusturmaca
Saat şuan 9 a gelio açlıktan olcem ama saat 9
Alması kolay da vermesi ne zor, çok nankör bu bünye. Başla canım en azından porsiyon kontrolüne. Zaten kilo korumak en zoru.
Kendini canlandıracak birşeyler yapsan, birden dersler yoğunlaşınca adapte olamamişsin ama düzene girer benim tanıdığım Feyza en yakın zamandaişe not peşinde kosturmakla başla, kalori yakar bak bu koşturmaca. Fotokopicilerde yok mudur?
Haklısın ne zamandır da börek yapmamıştım, ne çok oyaladi beni, zor geldi. Eskiden üşenmez neler neler yapardım. Nasıl vaktimi alıyormuş meğer. Böyle börek çörek yapacağımız vakti çocuklarla oynamaya harcasak en güzeli. (Gerçi yaparken kalori harcamişımdir kesin canım)
Tebrikler Senemcim. Tez konun belli mi?
Yollayamadim ama kaptiş senin yerine de yedim say
Hoşgeldin takımımıza
Yine cook az yemissin canim,nasilsin, ne var ne yok?Selam kizlar giremiyorum hic bari menuleri yazayim dedim
Dun
Sabah
Yarim pogaca
Aksam
Yagsiz fırında 2 tavut but ve patates
Yesil cayli sut ictim ve ara ogunde kayisi cayi
Bugun
Sabah
Musli sut
Aksam
Tavuklu sandvic
Yesilcayli sut ve gene ara öğünde kayisili cay
Cok guzel bir menu canim :)4 Eylül Perşembe menüm
Sabah 9:30
Sade kahve
Öğle 12:00
3 yumurta ile tereyağlı omlet
Domates salatalık
5 közlenmiş biber
Akşam 18:00
2 porsiyon topalak
4 yeşil biber
Spor
90 dk yürüyüş
2 saat temizlik
@MigiMadid
Kozmogirl17
Yawrukush
Cok guzel olmus canim :)Günlük menüm kızlar
Kahvaltı: 1 dilim peynir bolca roka ve maydonoz tavada az yağda 1 yumurta 1 bardak sütlü kahve 3 tane zeytin
Ara öğün: 1 Kefirix
Oglen: yarim nektarı ve kabuklu yer fıstığı 1 avuç kadar
Aksam: fırında patatesli ve soğanlı tavuk 3 kaşık pilav 2 kaşık köz patlıcanlı sarımsaklı yoğurt
Ara ogun: 1 tane yuvarlak küçük bitter çikolataşekersiz türk kahvesi
2 buçuk litre su
1 saat yürüyüş =180
8000 adım= 400
Toplam puan= 580
cool_lime
Yawrukush
Iyi geceler ablacım öptüm çokCok guzel olmus canim :)
Iyi geceler..
ben 5 karides kullandim 45 kalori cogaltilabilir ,Paylas canim, bizlerede fikir oluyor.
Karides bayilirim ama bu kadar az yiyerek kalkamam ben masadan :)
bende senden guzel bir eksi bekliyom ablasiGünlük menüm kızlar
Kahvaltı: 1 dilim peynir bolca roka ve maydonoz tavada az yağda 1 yumurta 1 bardak sütlü kahve 3 tane zeytin
Ara öğün: 1 Kefirix
Oglen: yarim nektarı ve kabuklu yer fıstığı 1 avuç kadar
Aksam: fırında patatesli ve soğanlı tavuk 3 kaşık pilav 2 kaşık köz patlıcanlı sarımsaklı yoğurt
Ara ogun: 1 tane yuvarlak küçük bitter çikolataşekersiz türk kahvesi
2 buçuk litre su
1 saat yürüyüş =180
8000 adım= 400
Toplam puan= 580
cool_lime
Yawrukush
Evet canim supriz oldu banada bol kosturmali ama cok yorulmadim bugun spor dan sayilcak kadar yengede vardi yanimda hep diyorum ya elim ayagim gibi iyiydim yani.evet uzun bi aradan sonra elticigimle sohbet ettik.Yine bu ne kosturma canim benim..
Elticiginle keyif yapmissiniz :)
Misafirinde birgun eksik olmuyor kuzum masallah.
Aras ilk gunumuzde epey aglamis , eminim yarin gitmek istemeyecek, alisir insallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?