Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bu menuyu odule sayalim canim, hic spor var mi peki?

Bu menude olmamis canisi..

Ablacım herkes çok güzel kilolar vardı bu hafta nasıl sonuncu olduk ki ya ben mi yanlış gördüm yoksa
Canim diger takimlarda daha guzel kilolar verdiler demek ki, yuzdeleri cok iyiydi diger takimlarin malesef..

Kızlar nasılsınız bugün kac gündür çok aktif olamadım arkadaşım bizde kaldı 3 gün hep disardaydik sohbet muhabbet koyuydu bayağı yani :) nasıl geçiyor haftasonunuz:)
Ne guzel keyifli olmustur arkadasinla, tatilin tadini cikartmak bu olsa gerek :)

Gecmis olsun tekrardan ablacimm.

Cumartesi menun adimlarin cok guzel ablam..
Pazar nobetci olunca menu bozulmus.
Nasil geciyor noberin?

CUMARTESİ
SABAH

Boş

ÖĞLE
Muzlu süt
1 şeftali

AKŞAM
Bİ tabak nohut
Bi kase yoğurt
Az üzüm
@Kozmogirl17 Yawrukush
30 dk Leslie ve 2 litre su
Cok az geliyor menulerin bana canim ama sen bu sekilde verebiliyorsun o yuzden guzel diyecegim :)

Yarın oruç tutmaya niyet edicem bakalım
Yawrukush Kozmogirl17
Allah kabul etsin simdiden canim..

BUGÜN
SABAH

Yarım tost
Bol Söğüş
7 zeytin
1 yumurta
Bi dilim peynir

Öğle
Boş

Akşam

tavuk ızgara (gögüs)
Söğüş
Bi avuç kabak çekirdeği
Bi bardak kola
3 bisküvi
Oooo cekirdek, kola, biskuvi , o zaman ceza geliyor :)

Dün bugün Spor yapamadım canm yatılı misafirim vardı. Bugünde web kızıma doğum günü yaptık. Misafirlerim 6 civarı ar i gitti. Az sonra da kızım A okul alışverişi yapacagiz
Nasil gecti canim dogum gununuz, birde alisveris isiniz mi vardi?
Ne kosturmacali bir gun olmus..

Sende hosgeldin kuzum.yarin silkelenme gunumuz olsun
O bihteri erken saatlerde yersen sorun yok kuzum ama aksammmm naynnnn

Canim kahvaltin guzel , hadi ara ogundeki 5 cipste cok kalorili degil diyelim..
Aksam makarna ve mercimek ayni anda 2 yogunluklu karbonhidrat urunu..
Hic degilse kuruyemisi es gecip, bir meyve yesen ya da 2 salatalik.
Kucuk bir ceza gelecek..
Neyseki sporlarin sahane..

Amin canim, seninde ellerine saglik.
Neler hazirladin kis icin?
Afiyete yersiniz insallah..
Bugun cook kosturmussun:)

Okudugum en iyi menu bu sanirim bugun, cok guzel :)

Ellerine, kollarina saglik canim.
Atom karinca diyecegim sana artik:)
Cocuklarla yatak keyfi cok guzel oluyor , yataktanda dusmeseler daha guzel olacak, bizim kesin bir kaza oluyor:)

Ya gecen hafta ne guzeldi niye bu hafta boyle oldukki
Diger takimlarin yuzdeleri cok cook iyiydi Tugbacim malesef kotu oldu sonucumuz..

Cok guzel canim, bu menude yuzumu guldurdu:)

Seninki de uzakmis canim. Ah bu babalar hep geç geldiğinden analara düşüyor çocukların keyfi oyunu yemeği
Bende şimdilik yapıyorum herşeyi ama yarın iş görüşmesine gideceğim olur da çalışmaya baslarsam yine başlayacak çileli günlerimiz

Canim menun iyi ama senden daha iyi menuler gordum mu , kesinlikle gordum..
Dunkunude yaz kuzum, kotude olsa yaz lutfen..

Canim eskiden boyunu olcturdugunde belki dogru olculmemis olabilir,
Ya da metreyle belki dogru olcemediniz.
5 cm, bu kadar genc yasinda, kemik erimesi vs yokken farkedecegini sanmiyorum..
Tekrar bir saglik ocaginda olctur istersen..

Canim yasi henuz cok kucuk, benim kucuk oglum 2 yas dokuz aylik oda cok fazla konusmuyor.
Bunun icin yapilabilecek en guzel sey onlara kitap okumak, masal anlatmak, onlari konusturmak sohbet ederek.

Evet çıktı artık 1 Eylül itibariyle av yasağı bitti balık hasretimize son verdik :) marmara mi Karadeniz mi hiç bilmiyorum İstanbul'dayım ikisi de olabilir

Hayirlisi olsun canim senin icin, is gorusmen diledigin gibi gecer umarim..

Evet çıktı artık 1 Eylül itibariyle av yasağı bitti balık hasretimize son verdik :) marmara mi Karadeniz mi hiç bilmiyorum İstanbul'dayım ikisi de olabilir
Annem her sene kilo kilo balik atar dondurucuya benim icin okadar severim..
Ilk cikan hamsiler ve buyuk olanlar ebat olarak marmara hamsisi oluyor.
Kardeniz hamsisi cok lezzetli olur, marmaradan daha lezzetlidir.
Karnim tok ama nasil canim cekti..
Esimede hatirlatayim balik ekmekte yesin mutlaka Turkiyede:))

Canimsin❤❤❤
Bizim daha ufak olduklari icin surekli tepelerindeyim dusmesinler diye

Kızlar iyi geceler herkese çok teşekkürler sorup merak ettiğiniz için.. çok şükür daha iyiyim bu gece. Hep iyi mutlu veya susmuş olmayabiliyor işte insan bazen.. eşim haftasonu birlikte olduğumuz için çok giremedim. İğne filan oldum bir de bugün. Maalesef 1.5 kurabiye kaçamağım var.. menü;

Sabah: 1.5 kurabiye, yulaflı bire yakın krep,yarım dilim ekmek, domates, salatalık, zeytin, peynir

Ara:bir ayran, bir avuç kadar üzüm, 8 tane Golan kabuklu fıstık

Akşam: yarım kase tarhana çorbası, 4 kaşık kadar barbunya, 3 kaşık kadar bulgur pilavı, salata

Haftasonu eşimle olunca daha zor oluyor tabi bu kaçamağa bahane değil kaptişimden 100 mekik cezamı 150 ye çıkarıp 50 de squat vermesini talep ediyorum Yawrukush Kozmogirl17 @stitch eşimmm sende durumlar iyi olsun nolurrr

Bu arada dün bayağı üzüldüğüm için kalbimin atışı değişti öyle zamanlarda spor yapmaya korkuyorum açıkçası bugün sadece 7500 adım yürüyüş ve iki saatlik ev işim spor inşallah yarından Cuma’ya kadar telafi edeceğim yarın uzun uzun okuyacağım geçmişi hepinizi çok seviyorum hanımlarrr umarım her şey yolundadır sizin için

Kuzum inşallah önemli bir şey yoktur..

İyi ol

O zaman gene nota miydi onu mu yedik

slm , findik lahmacun degildi normal , taze sutlu neskahve canim sekersiz.aktif olursan sevinirim :)

aslinda cok yememissin ama o ciklotalar hic olmamis, minik olmasi masumlastirmiyo en az 100-200 kalori

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…