Ankee canim persembe gunune kadar bu linke 1 adet saglikli yemek tarifini yazman gerekiyor , yazmazsan takim ceza alir..
Yarışmacılarımızdan Sağlıklı Yemek Tarifleri
Merhaba Diyet Gruplarının Sevgili Üyeleri.. Diyet yaparken "Bugün ne pişirsem:KK35:?","Bunu yiyorum ama uygun olur mu?:KK64:","Aç mı kalacağım:eek:?","Tatsız tuzsuz şeyler mi yiyeceğim hep :110:?" gibi oluşan tüm soruları yok etmek adına bu topiği açtık. Bu başlık altında sağlıklı beslenmeye...www.kadinlarkulubu.com
Sağol canm güzel geçti biraz yorgunluk var yaşlanıyorum galiba.Bu menuyu odule sayalim canim, hic spor var mi peki?
Bu menude olmamis canisi..
Canim diger takimlarda daha guzel kilolar verdiler demek ki, yuzdeleri cok iyiydi diger takimlarin malesef..
Ne guzel keyifli olmustur arkadasinla, tatilin tadini cikartmak bu olsa gerek :)
Gecmis olsun tekrardan ablacimm.
Cumartesi menun adimlarin cok guzel ablam..
Pazar nobetci olunca menu bozulmus.
Nasil geciyor noberin?
Cok az geliyor menulerin bana canim ama sen bu sekilde verebiliyorsun o yuzden guzel diyecegim :)
Allah kabul etsin simdiden canim..
Oooo cekirdek, kola, biskuvi , o zaman ceza geliyor :)
Nasil gecti canim dogum gununuz, birde alisveris isiniz mi vardi?
Ne kosturmacali bir gun olmus..
Evet canm olmadı daha dikkatli olacağım insHarikasın kuzum ben beğendim her şeyi
Şarap fazla olmuş sanki canım
Bir de makarna yerine sebze mi olsaymııııış
Bugün olmamış kuzuuuum
Yarını ve kalan günleri hafif geçiiiir
Süpersin ♥
Kuzum menün kalori olarak çok göründü gözüme ve karbonhidrat ağırlıklı
Kahvaltın da akşam da
Kalan günleri hafif geçirmeye bak
Beğendim çiğbörek yerine yumurta daha güzel olurdu ama hep yemiyorsun kaptan spor da güzel
Güzel kuzum
Kola o kadar zararlı kiii
=kemik erimesi
Kemiklerine bu dünyada yapabileceğin en büyük kötülük kuzum
Arada bir bile içmeyin der hocalarım
Yarım bardak olması bir artı ama
Az yemişsin doydun mu canım sen
Çikilettalı gofret miiiiiii
Akşam hafifse kurtarmış yoksa azıcık olmamış
hobby hariç güzel :)
Kız yok gibiiii bu menü maşallah
Kolave
Bisküvi hariç güzel kuzum
Cips makarna hariç güzel canım
ben beğendim ♥
Pilav çok olmuş canım
Güzel canım afiyet olsun
Kolay gelsin kuzum sen halledersin evelallahBende iyiyim ablam, simdilik cocuklarla guzel geciyor ama yarin okullar, okul cantalari, beslenmeleri , okula birakip almasi, parka goturmesi, yemek pisirmesi derken insanliktan cikarim :)))
Biraz cıssssss lı bu menu olmusGünaydın kızlar
Dünkü menumu geçeyim
Sabah kahvaltı 10
Tereyağı yumurta. Salatalık 4lokma. Küçük kase melemen.3lokma peynir cokaz kizartma ve 2dilim ekmek bir tane incir reçeli
Öğle sonrası 3gibi
8 sıkma çiğköfte. Bir dilim pasta ve salata.2tursu
Akşam 6 buçuk
4 parça tavuk ızgara. 3yeşil biber. 2yk dogme pilav 2yk yeşil fasulye
İki litre yakın şu
Spor yok
Hayirlisi canim afiyet olsunkızlar bir haftalık diyet menüm geldi 1.100 kaloriyle hayırlısıyla başlıyorum 5 gün bakalım
Hayır nota yemedik.Sadece ortalamamız diğer takımların ortalamasından azdı.O zaman gene nota miydi onu mu yedik
Ev et canm misafirim Y at ili kaldı birgün once doğum günü de olunca pastamı yedim. Emzikli olunca tok bile olsan yediriyorBiraz cıssssss lı bu menu olmussporda yok ama telafi edersin bence bugun canım Afiyet olsun
500 ceza da o acıyıp getirdiği şeyler yüzüne miPazar
8.00
1 tavada yumurta
Yarım dilim kepek ekmek
13.15
Kepek ekmeği içine 2 kaşar 5 yeşil zeytin sandviç
1 dilim şeftali
16.00
Muz
Sütlü kahve
19.00(arkadaşımın annesi bize acıyıp bir şeyler getirmiş)
Kısır5yk falan
5sarma
1 dilim börek değil de böyle poğaça da değil ilginç haşhaşlı bir şey yedik
Ve tatlı:/ muhallebi gibi
Spor:
500 zıp ceza @Yawrukush
+500 zıp
Su 2 L olmuştur
Derdimize ilaç olan yine kendimiziz.. Sadece farkına varmamız lazımAslında Allah a şükür ilaç gerekmiyor.. türlü türlü hastalık var kuzum zayıflamak için ilaç kullanması gerekenler de var ameliyatlar vs vs
Halimize elhamdulillah
Sen buraya devam et gidecek o kilolar :) zamanla menüler de fitleşecek düzelecek sen bile şaşıracaksın:)
Menün çok güzelmiş canım afiyet olsun8 Eylül Pazar menüm
Sabah 11.00
3 halka sucuk
1 yemek kaşığı lor peynir
Yarım kk süzme peynir
Domates salatalık kırmızı biber
Çeyrek ekmek (susamlı ve sıcaktı dayanamadım)
Akşam 17.00
4 yemek kaşığı tire köfte
2 yemek kaşığı erişte
Yarım kase yoğurt
Saat 18.30
Çayın yanına 2 avuç çekirdek
Su 3 litreden fazla (bu aralar okadar susuyorum ki artık sayamiyorum)
Spor
Buzluğa koymak için kışlık biseyler hazırladım 2 saat mutfaktaydim
200 ip atlama
Bu kadar şeyin hepsini kış için mi hazırladınValla bişeyler yaptım kaptısımm kuru patlıcan biber, konserve Menemen ve sade domates, kahvaltılık kızartılmış biberli domates sos, patlıcanlı ve kırmızı biberli sos ve taze fasulye koydumdaha karnıyarık lık ve kozleyecegom patlıcanlar var ama artık domates biber gormwk istemiyorum Allahım agız tadıyla yedırsın ınsallahh
Normaldir balım çok yormuşsun kendiniAfiyet olsun canım ❤ ayyy bende bugun mutfaktan hıc cıkmadımmmm
migimagic kimYENİ EŞ LİSTEMİZ
@Yawrukush & @Akrrep
Kozmogirl17 & @Harpy
stitch & @madamesnow
@ayeyldz & @pembecanavar
besive & @migimagic
@kanadali35 & @gogo2405
Ankee & @Metem
@Gonulmeyvesi &tomrs
@Derya_the_queen & @pomegranate_
cool_lime , @Mavi boncukkk , @april22 kızlar siz gecen hafta hic katılmadıgınız icin yarısmaya eslerınızın yanlız kalmaması acısındaneslesmeye dahil etmedım sızı
Arkadaslar bu hafta spor yarısması yapmıyoruz yuzdelere gore yarısıyoruz
Hepinize basarılar dilerim.
@Falanfilannnn canım sen spor yarısmasına katılmak istemiyordun bu hafta dahil olmak istersen eşleme yapabilirim.
Canim hayirli olsun, cok sevindim senin ve bebegin iyi olmasinaSelam canım..
Nasılsın?
Ancak fırsat buldum yazmaya..
Güzel dileklerin için çok tesekkur ederim
Çok şükür sağ salim kavuştuk.. 31 ağustosta acilen sezeryan doğum yapmak zorunda kaldım.. Bebeğin suyu neredeyse bitmek üzereydi ama doğum için ters pozisyondaydı.. Neyse çok şükür çok kolay bir ameliyat oldu, bebeğim iyi, ben de toparlanmaya çalışıyorum malum ağrılarım var hala, inşaAllah kısa sürede onlar da geçer..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?