Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sosis ve nescafe hariç güzel menü
Ne güzel anlatmışsın canım benim okurken yaşadım ben de az daha okusam uyicam öyle güzel öyle rahatlatıcı
Pasta hariç güzel menü ama sporsuz olmaz canım ya
Patates kızartmasııı
kızlar bir haftalık diyet menüm geldi 1.100 kaloriyle hayırlısıyla başlıyorum 5 gün bakalım
Hadi hayırlı olsuunn gitsin lop lop pis yağlar

Canim sebze ve protein yok pek menunde, o nedenle acikmis gofrete dayanamamis olabilirsin. Sabah yumurta ekle kahvalilarina, oglen de karpuz-peynir yeseydin sadece meyve yerine. durum cigkofte yerine de sadece cig kofte yanina ayranla daha guzel bir menu olurdu bence
aksam da guzel bir sebze yemegi+yogurt guzel olur bu menu ama ara ogunlerini kucultmen lazim, sanki hergun bir kacamak oluyor. Kendine kacamaksiz 21 gun hedefi mi koysan acaba?

ctesi cok kotu degil ama pazar kacamakli olmus evet, olsun bugun daha onumuzde 4 gun var
CUMARTESİ
SABAH

Boş

ÖĞLE
Muzlu süt
1 şeftali

AKŞAM
Bİ tabak nohut
Bi kase yoğurt
Az üzüm
@Kozmogirl17 @Yawrukush
30 dk Leslie ve 2 litre su
Canim yedigin meyve miktarina dikkat et, yemek hic yok ama cok meyve var. bosuna meyveden excess kalori alma.
Muzlu süt olayını sevdim tok tutuyor öğle arasında artık muzlu süt içcem çünkü zamanım çok kısıtlı belkim bi yumurtada eklerim Kozmogirl17
Bunda da diyetlerde yarim muz kullanilmasini tavsiye ederler aklinda olsun
BUGÜN
SABAH

Yarım tost
Bol Söğüş
7 zeytin
1 yumurta
Bi dilim peynir

Öğle
Boş

Akşam

tavuk ızgara (gögüs)
Söğüş
Bi avuç kabak çekirdeği
Bi bardak kola
3 bisküvi
cekirdek erken saatte olsa, kola+biskuvi olmasa cok iyiymis. harika menu yazicaktim ki son satirlari gordum

ben begendim canim menunu
cok guzel
tuh, ikinci muz fazla olmus yoksa guzelmis :)
guzel bence :)
Canim egitici kitap degil de senin daha cok oyun oynaman gerekir. beraber cocuk kitaplarini okuyun, benimki henuz hikaye dinlemiyor ama resimlere beraber bakiyoruz, ben de resimlerdeki cisimleri gosteriyorum tek tek ve ara ara soruyorum tavuk nerede resimde falan gibi. ben okudugum kitaplarda konusmaya tek iyi gelicek seyin sosyallesmeyi arttirmak oldugunu okumustum. play date yapabilirsin, konusan onun yasindaki baska cocuklari davet edip beraber oynamalari icin vakit ayirabilirsin. bir sure evde tv acmayin ve bol bol onunla konusun. ev isi yaparken, herhangi birsey ne yaptigini anlatmak bile.
bir de doktora goturup uzman fikri alirsan daha iyi tabii

Bol sans canim, insallah gonlune gore olur. calismak cok iyi geliyor insana. kosusturma daha rticak ama moral ve gayret de bir o kadar artiyor
canim gecmis olsun, simdi nasilsin?
bence kotu degil menun, bende daha fazla kacamak vardi, dur bulup etiketleyeyim seni
sayenizde arastirdim , onceden bakmazdim icerigine felan simdi bakmadan hesaplamadan almiyom

menun az ama gitmissin enzararli seyleri yemissin ,oglene hafif bir seyler ekle bence
canimsin
ooo ne guzel giderken o aksam yemegi olmus mu
ay cok gecmis olsun
cekirdek gec olmus, olmasa daha iyiymis
Aa o kadar kural varki yetisemiyorum insallah yarindan itibaren onceki kadar girebileceğim diye umuyorum :)
sen bir de bize zor
o kadar cok kural var ki beynimiz yaniyor walla takip ederken
birseyler mi
dunyalar yapmissin, allah agiz tadiyla yemegi nasil etsin insallah, ama zayifladiktan sonra

@Derya_the_queen kiz biz tarif bekliyoz gitmis nerelerde paylasmis , Allahtan gozum izerindeydi benden kacmaz pomi
hahah supersin
bu tarifi denemistim ben de rastlayip, gorundugu kadar lezzetli degil bence ama yinede guzel, hindistan cevizine bayilirim zaten
olsun canim, birgun bozdun diye uzulme. kaldigin yerden devam et, 21+5 yap ceza olarak da :)
sağlıklı yemek tarifim yok ki bir tane bulayım
ben cok begendim canim tarifini
ogle sonrasi olmamis ama dogum gunu oldugu icin gormedik
ctesi menusu olmamis canim
kızlar bir haftalık diyet menüm geldi 1.100 kaloriyle hayırlısıyla başlıyorum 5 gün bakalım
hadi bakalim gitsin kilolar
Günaydın kızlar şuan iş görüşmesine geldim benim için dua edin
bol sans

Bilmiyordum çok geçmiş olsun kuzum

Aynen öyle Allah dermansız dert vermesin

Ahhh ahh tamamdır kaptanım :) gece uyuyamadım o yüzden spora kalamadım namazdan sonra uyudum en kısa zamanda başlayacağım...

Her güzel şey gibi o da zararlı keşke kilo almak da ilaçla geçen bir hastalık olsa ilacimizi içer zayiflardik ne güzel ama bogazimizi tutmadan olmuyor malesef
Malesef canim amacimiza ulasmamk icin bazi zevklerden mahrum kalmaliyiz
Aksam olmamis kuzum ama sen ogrencisin yiceksinki kafan calissin annem hep ole derdiii
bu haftanin birinicisi kim oldu eşi olarak.
takip edemedim.
Biz tabikide Minnakeller ve ben
Günaydın kızlar şuan iş görüşmesine geldim benim için dua edin
Cannim insallah istedigin olur allah gonlundekini verir kuzum

Çekirdek bir avuç olsa daha güzelmiiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…