Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Valla bişeyler yaptım kaptısımm kuru patlıcan biber, konserve Menemen ve sade domates, kahvaltılık kızartılmış biberli domates sos, patlıcanlı ve kırmızı biberli sos ve taze fasulye koydum daha karnıyarık lık ve kozleyecegom patlıcanlar var ama artık domates biber gormwk istemiyorum Allahım agız tadıyla yedırsın ınsallahh

Tamam canım Kozmogirl17 de onerdı kitap evet kres cok faydalı gercekten oglum da kelimeleri duzgun soyleyemıyor du 3 bucuk yasında krese verdim belirgin halde duzeldı

Tesekkurler canım once de cok video izliyordu ama yenı tasındıgımız yerde park kapımın onu ve cıkıp oynuyor surekli cok sukur unuttu telefonu zaten TV hic izlemiyor bakalım zamanla sabırla konusturmaya calısacagım

Afiyet olsun canım ayyy bende bugun mutfaktan hıc cıkmadımmmm

Canim ceyrek ekmek ve 2 avuc cekirdege kucuk bir ceza gelecek, onun haricinde gayet guzel.
Kisliklarinizida guzel gunlerde afiyetle yiyin, ellerine saglik..

Aa o kadar kural varki yetisemiyorum insallah yarindan itibaren onceki kadar girebileceğim diye umuyorum :)
Bekliyoruz canim :)

Oh daha ne olsun canim, afiyetle guzel gunlerde yiyin.

Cok guzel, sade bir menu Ozlemcim, nasilsin canim?

iyim canim , sen nasilsin nasil gecti gunun , esinin olmayisi iyi gelmos bile olabilir
iyiyim canim, gunum guzel geciyor saat henuz oglen 3 burada.
Sabah kahvalti yaptik, ortaligi topladim , yemeklerimi pisirdim, spora gitik.
Spor salonunun cocuk bakimi doluydu 1 saat beklersiniz dediler bende ciktim, mahallenin parkina gittim 1 saat orada oynattim, scooter surdu cocuklar peslerinden kostum.
Evegeldik oglen yemegimizi yedik, Arasi yatirdim.
Akinla kitap okuduk, o oyuncaklariyla oynadi ben kitap okudum, kahvemi ictim,size baktim.
Sonra bir bilgisayar oyunu oynadik Akinla , simdi yine size bakip, bir yandan da kitap okuyordum ki Aras uyandi:)
Cocuklara ara ogun verecegim, misir hasladim, sonrada kapali oyun parkina gidecegiz.
Kafami dinliyorum aslinda biraz :)

CUMARTESİ
SABAH

Boş

ÖĞLE
Muzlu süt
1 şeftali

AKŞAM
Bİ tabak nohut
Bi kase yoğurt
Az üzüm
@Kozmogirl17 Yawrukush
30 dk Leslie ve 2 litre su
Kahvaltı da olsa iyi olacak.
BUGÜN
SABAH

Yarım tost
Bol Söğüş
7 zeytin
1 yumurta
Bi dilim peynir

Öğle
Boş

Akşam

tavuk ızgara (gögüs)
Söğüş
Bi avuç kabak çekirdeği
Bi bardak kola
3 bisküvi
Sonu kötü bitmiş günün.
Cips olmasaymış iyiymiş
Yok canim sacma bi menu degilki bitek iki hobby keske cumartesi olsaydi ceza alcaksin kesin onlardan.
Nöbet klisesi onlar bazen kaçıyor.
Spor menü iyi.
Güzel olmuş
Dil bağı falan olabilir mi Dr a götürdün mu. Yoksa evde sürekli konuş yaptığın işlere ortak et mesela fasulye ayiklarken ver eline hem konuş hem senle yapsın. Isteklerini hareketlerle anlatmaya çalışıyorsa anlama mesela parka gitmek istese soyletmeye çalış. birde yaptığın herşeyi ona konuşarak yap yeşil biber doğruyorum kırmızı domates soyuyorum gibi. Ilgisini çekecek bol resimli kitapları oku konuşması için fırsat ver yetişkinler sabırsız oluyor bu konuda.
Nöbet iyi şükür canım sen nasılsın?
Kurabiye dışında güzel
aslinda cok yememissin ama o ciklotalar hic olmamis, minik olmasi masumlastirmiyo en az 100-200 kalori
Nöbetçi olunca siraze sasiyor maalesef
Çekirdek biraz fazla ama iyi menü
Bugün gayet güzel olmuş Menün

Bende iyiyim ablam, simdilik cocuklarla guzel geciyor ama yarin okullar, okul cantalari, beslenmeleri , okula birakip almasi, parka goturmesi, yemek pisirmesi derken insanliktan cikarim :)))

Tavsiyelerini yapacagım canım cok tesekkurler,

FitFiliz kiz biz tarif bekliyoz gitmis nerelerde paylasmis , Allahtan gozum izerindeydi benden kacmaz pomi

Günaydın kızceler guzel bi hafta olsun hepinize.Az yiyin cok spor yapin.Gecen hafta ki hataları yapmayalim hafta sonu yedik ictik gezdik tozduk dumanimizi attirdik ama lutfen bugunden itibaren herkes ozellikle listedeki arkadaslarim cokkkkk cookkkk daha fazla dikkat edin cısss lardan uzak durun harekette sart tabi

Son düzenleme:
günaydin..
haftasonu buraya pek giremedim girdim çiktim.
bol bol temizlik..
bi gün önceki plani yazip ertesi güne uygulamak için harekete geçtim.
baya yaptım işe yaradi:)
bu plan uygulamasi çok hoşuma gitti.
ben şekersiz 21 gün diyeti bozdum
çünkü cinsiyet partisine gittik pasta yedim
off ya...
bu arada tartım bozuldu Yawrukush

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…