- 29 Temmuz 2013
- 3.507
- 5.134
- 398
- 30
Valla bişeyler yaptım kaptısımm kuru patlıcan biber, konserve Menemen ve sade domates, kahvaltılık kızartılmış biberli domates sos, patlıcanlı ve kırmızı biberli sos ve taze fasulye koydumCanim kahvaltin guzel , hadi ara ogundeki 5 cipste cok kalorili degil diyelim..
Aksam makarna ve mercimek ayni anda 2 yogunluklu karbonhidrat urunu..
Hic degilse kuruyemisi es gecip, bir meyve yesen ya da 2 salatalik.
Kucuk bir ceza gelecek..
Neyseki sporlarin sahane..
Amin canim, seninde ellerine saglik.
Neler hazirladin kis icin?
Afiyete yersiniz insallah..
Bugun cook kosturmussun:)
Okudugum en iyi menu bu sanirim bugun, cok guzel :)
Ellerine, kollarina saglik canim.
Atom karinca diyecegim sana artik:)
Cocuklarla yatak keyfi cok guzel oluyor , yataktanda dusmeseler daha guzel olacak, bizim kesin bir kaza oluyor:)
Diger takimlarin yuzdeleri cok cook iyiydi Tugbacim malesef kotu oldu sonucumuz..
Cok guzel canim, bu menude yuzumu guldurdu:)
Tamam canımHenüz erken bence oğlum 30 aylikkken daha net cümleler kurmaya başlamıştı ama kreşin etkisi çok büyüktü. Her gece kitap okuyordum bol bol kitap okumak konuşmada da kelime haznesi için çok önemli sonra bir bakıyorsun bilmiş bilmiş konuşuyorlar :) sen ona bol bol hoşlanacağı şekilde resimli güzel kitaplar al beraber okuyun
Tesekkurler canım once de cok video izliyordu ama yenı tasındıgımız yerde park kapımın onu ve cıkıp oynuyor surekli cok sukur unuttu telefonu zaten TV hic izlemiyor bakalım zamanla sabırla konusturmaya calısacagımTelevizyon telefon vs den uzak tut canım
Oyun oynayın ve konuşun onunla
Yaşına uygun kitap oku(hocamız anlatmıştı bir hastasının annesi kitap okuyormuş ama yetişkinler için kitaplardan... ve çocuğun konuşması gecikmiş en son nerde yanlış yapıyoruz erken fark etmişler)
Kreş de demiş arkadaşlar parka falan da daha sık götürebilirsin orda diğer çocuklarla iletişim kurar
Doktoruna gittiğinde de sorarsan gelişimi hakkında daha güzel Bilgi verir:)
Afiyet olsun canım8 Eylül Pazar menüm
Sabah 11.00
3 halka sucuk
1 yemek kaşığı lor peynir
Yarım kk süzme peynir
Domates salatalık kırmızı biber
Çeyrek ekmek (susamlı ve sıcaktı dayanamadım)
Akşam 17.00
4 yemek kaşığı tire köfte
2 yemek kaşığı erişte
Yarım kase yoğurt
Saat 18.30
Çayın yanına 2 avuç çekirdek
Su 3 litreden fazla (bu aralar okadar susuyorum ki artık sayamiyorum)
Spor
Buzluğa koymak için kışlık biseyler hazırladım 2 saat mutfaktaydim
200 ip atlama
Canim ceyrek ekmek ve 2 avuc cekirdege kucuk bir ceza gelecek, onun haricinde gayet guzel.8 Eylül Pazar menüm
Sabah 11.00
3 halka sucuk
Yarım kk süzme peynir
Akşam 17.00
2 yemek kaşığı erişte
Yarım kase yoğurt
Saat 18.30
Spor
200 ip atlama
Bekliyoruz canim :)Aa o kadar kural varki yetisemiyorum insallah yarindan itibaren onceki kadar girebileceğim diye umuyorum :)
Oh daha ne olsun canim, afiyetle guzel gunlerde yiyin.Valla bişeyler yaptım kaptısımm kuru patlıcan biber, konserve Menemen ve sade domates, kahvaltılık kızartılmış biberli domates sos, patlıcanlı ve kırmızı biberli sos ve taze fasulye koydumdaha karnıyarık lık ve kozleyecegom patlıcanlar var ama artık domates biber gormwk istemiyorum Allahım agız tadıyla yedırsın ınsallahh
iyim canim , sen nasilsin nasil gecti gunun , esinin olmayisi iyi gelmos bile olabilirCok guzel, sade bir menu Ozlemcim, nasilsin canim?
iyiyim canim, gunum guzel geciyor saat henuz oglen 3 burada.iyim canim , sen nasilsin nasil gecti gunun , esinin olmayisi iyi gelmos bile olabilir
Kahvaltı da olsa iyi olacak.CUMARTESİ
SABAH
Boş
ÖĞLE
Muzlu süt
1 şeftali
AKŞAM
Bİ tabak nohut
Bi kase yoğurt
Az üzüm
@Kozmogirl17Yawrukush
30 dk Leslie ve 2 litre su
Sonu kötü bitmiş günün.BUGÜN
SABAH
Yarım tost
Bol Söğüş
7 zeytin
1 yumurta
Bi dilim peynir
Öğle
Boş
Akşam
tavuk ızgara (gögüs)
Söğüş
Bi avuç kabak çekirdeği
Bi bardak kola
3 bisküvi
Cips olmasaymış iyiymişGünlük menüm kızlar
Kahvaltı:12.00
menemen
2 dilim peynir
4 zeytin
Mantar kavurma
Ara öğün: 16.30
1 bardak şekersiz sütlü kahve 1 adet küçük yuvarlak bitter çikolata
5 adet cips canım çok çekti kızlar arkadaşım yedi 5 tane attim ağzıma
Aksam:19.00
5 kaşık yağsız tuzsuz yoğurtlu makarna
Yağsız mercimek çorbası 1 kase
Akşam da türk kahvesi ve kuruyemiş yemeyi düşünüyorum
2.5 litre su
45 dakka yüzme
5000 adım
1 saat ev temizliği
Nöbet klisesi onlar bazen kaçıyor.Yok canim sacma bi menu degilki bitek iki hobby keske cumartesi olsaydi ceza alcaksin kesin onlardan.
Spor menü iyi.Bugunku menum
Sabah
2 dilim ekmek
Menemen
Patlıcan sos
Zeytın peynir salatalık
ARa 1 armut
AKsam
Mangalda 5 parca tavuk kanat
3 kofte ayran salata
Sekersız cay kuru kayısı
2 lt su
3 mil leslıe (45 dk)
Kozmogirl17 @pembecanavar
Güzel olmuşPazar menum
Sabah 10.00
Artik klasik kahvaltim demek istiyorum
1 yumurta
1kk beyaz peynir
2 dilim tb ekmegi
3 4 tane sekersiz cay
Ara 12 30
Sekersiz turk kahvesi
Oglen15.00
Yok
Ara
1 yerli muz ufak
5 6 tane findik
Aksam 17.30
4 5 kasik pilav
2 3 kasik tavuk sote mantarli
3 4 tane hamsi
Cok susuyorum 3 lt olmustur icim yaniyor sanki suandada
Ara 20.00
1 tane muz ufak
Tum odalari sil supur toz al 3 4 cesit yemek yap yedir topla bugun hic biseye vaktim olmadi kizlar inanin
Dil bağı falan olabilir mi Dr a götürdün mu. Yoksa evde sürekli konuş yaptığın işlere ortak et mesela fasulye ayiklarken ver eline hem konuş hem senle yapsın. Isteklerini hareketlerle anlatmaya çalışıyorsa anlama mesela parka gitmek istese soyletmeye çalış. birde yaptığın herşeyi ona konuşarak yap yeşil biber doğruyorum kırmızı domates soyuyorum gibi. Ilgisini çekecek bol resimli kitapları oku konuşması için fırsat ver yetişkinler sabırsız oluyor bu konuda.Kızlar bısey sormak istiyorum...
Kızım 2 buvuk yasında temmuz da doldurdu yasını ve konusamıyor yanı tek kelime halinde mesela dur, gel, anne, baba... VS ama fazla konusamıyor bende egıtıcı oyun almak istiyorum onerecegınız bısey var mııı
Nöbet iyi şükür canım sen nasılsın?Bu menuyu odule sayalim canim, hic spor var mi peki?
Bu menude olmamis canisi..
Canim diger takimlarda daha guzel kilolar verdiler demek ki, yuzdeleri cok iyiydi diger takimlarin malesef..
Ne guzel keyifli olmustur arkadasinla, tatilin tadini cikartmak bu olsa gerek :)
Gecmis olsun tekrardan ablacimm.
Cumartesi menun adimlarin cok guzel ablam..
Pazar nobetci olunca menu bozulmus.
Nasil geciyor noberin?
Cok az geliyor menulerin bana canim ama sen bu sekilde verebiliyorsun o yuzden guzel diyecegim :)
Allah kabul etsin simdiden canim..
Oooo cekirdek, kola, biskuvi , o zaman ceza geliyor :)
Nasil gecti canim dogum gununuz, birde alisveris isiniz mi vardi?
Ne kosturmacali bir gun olmus..
Kurabiye dışında güzelKızlar iyi geceler herkese çok teşekkürler sorup merak ettiğiniz için.. çok şükür daha iyiyim bu gece. Hep iyi mutlu veya susmuş olmayabiliyor işte insan bazen.. eşim haftasonu birlikte olduğumuz için çok giremedim. İğne filan oldum bir de bugün. Maalesef 1.5 kurabiye kaçamağım var.. menü;
Sabah: 1.5 kurabiye, yulaflı bire yakın krep,yarım dilim ekmek, domates, salatalık, zeytin, peynir
Ara:bir ayran, bir avuç kadar üzüm, 8 tane Golan kabuklu fıstık
Akşam: yarım kase tarhana çorbası, 4 kaşık kadar barbunya, 3 kaşık kadar bulgur pilavı, salata
Haftasonu eşimle olunca daha zor oluyor tabi bu kaçamağa bahane değil kaptişimden 100 mekik cezamı 150 ye çıkarıp 50 de squat vermesini talep ediyorumYawrukush Kozmogirl17 @stitch eşimmm sende durumlar iyi olsun nolurrr
Bu arada dün bayağı üzüldüğüm için kalbimin atışı değişti öyle zamanlarda spor yapmaya korkuyorum açıkçası bugün sadece 7500 adım yürüyüş ve iki saatlik ev işim spor inşallah yarından Cuma’ya kadar telafi edeceğimyarın uzun uzun okuyacağım geçmişi hepinizi çok seviyorum hanımlarrr umarım her şey yolundadır sizin için
Nöbetçi olunca siraze sasiyor maalesefaslinda cok yememissin ama o ciklotalar hic olmamis, minik olmasi masumlastirmiyo en az 100-200 kalori
Çekirdek biraz fazla ama iyi menü8 Eylül Pazar menüm
Sabah 11.00
3 halka sucuk
Yarım kk süzme peynir
Akşam 17.00
2 yemek kaşığı erişte
Yarım kase yoğurt
Saat 18.30
Spor
200 ip atlama
Bugün gayet güzel olmuş Menün
Bende iyiyim ablam, simdilik cocuklarla guzel geciyor ama yarin okullar, okul cantalari, beslenmeleri , okula birakip almasi, parka goturmesi, yemek pisirmesi derken insanliktan cikarim :)))Kahvaltı da olsa iyi olacak.
Sonu kötü bitmiş günün.
Cips olmasaymış iyiymiş
Nöbet klisesi onlar bazen kaçıyor.
Spor menü iyi.
Güzel olmuş
Dil bağı falan olabilir mi Dr a götürdün mu. Yoksa evde sürekli konuş yaptığın işlere ortak et mesela fasulye ayiklarken ver eline hem konuş hem senle yapsın. Isteklerini hareketlerle anlatmaya çalışıyorsa anlama mesela parka gitmek istese soyletmeye çalış. birde yaptığın herşeyi ona konuşarak yap yeşil biber doğruyorum kırmızı domates soyuyorum gibi. Ilgisini çekecek bol resimli kitapları oku konuşması için fırsat ver yetişkinler sabırsız oluyor bu konuda.
Nöbet iyi şükür canım sen nasılsın?
Kurabiye dışında güzel
Nöbetçi olunca siraze sasiyor maalesef
Çekirdek biraz fazla ama iyi menü
Canim ceyrek ekmek ve 2 avuc cekirdege kucuk bir ceza gelecek, onun haricinde gayet guzel.
Kisliklarinizida guzel gunlerde afiyetle yiyin, ellerine saglik..
Bekliyoruz canim :)
Oh daha ne olsun canim, afiyetle guzel gunlerde yiyin.
Amin ınsallah kaptanımmmCanim ceyrek ekmek ve 2 avuc cekirdege kucuk bir ceza gelecek, onun haricinde gayet guzel.
Kisliklarinizida guzel gunlerde afiyetle yiyin, ellerine saglik..
Bekliyoruz canim :)
Oh daha ne olsun canim, afiyetle guzel gunlerde yiyin.
Tavsiyelerini yapacagım canım cok tesekkurler,Kahvaltı da olsa iyi olacak.
Sonu kötü bitmiş günün.
Cips olmasaymış iyiymiş
Nöbet klisesi onlar bazen kaçıyor.
Spor menü iyi.
Güzel olmuş
Dil bağı falan olabilir mi Dr a götürdün mu. Yoksa evde sürekli konuş yaptığın işlere ortak et mesela fasulye ayiklarken ver eline hem konuş hem senle yapsın. Isteklerini hareketlerle anlatmaya çalışıyorsa anlama mesela parka gitmek istese soyletmeye çalış. birde yaptığın herşeyi ona konuşarak yap yeşil biber doğruyorum kırmızı domates soyuyorum gibi. Ilgisini çekecek bol resimli kitapları oku konuşması için fırsat ver yetişkinler sabırsız oluyor bu konuda.
Nöbet iyi şükür canım sen nasılsın?
Kurabiye dışında güzel
Nöbetçi olunca siraze sasiyor maalesef
Çekirdek biraz fazla ama iyi menü
Sanada iyi geceler canim :)Herkese ıyı geceler kızlar❤❤
Unsuz, Şekersiz ve Yağsız Browni
Malzemeler
•3 yumurta
•2 adet büyük muz
•10-15 yemek kaşığı hindistan cevizi
•1 tatlı kaşığı karbonat
•2 yemek kaşığı kakao
•2 yemek kaşığı bal(muzlar çok olgunsa bala gerek kalmayabilir )
•1 su bardağı süt
Sosu İçin:
•1 çay bardağı ılık süt
•1 yemek kaşığı kakao
Üzerine:
•40 gram bitter çikolata
Yapılışı: Muzları ve yumurtaları rondoya at. Daha sonra diğer malzemeleri ekle ve rondoda çek. Rondo yoksa muzları rendele, diğer malzemelerle karıştır ve çırp, güzelce karıştır.
Kakao miktarı çok gelirse azaltabilirsin. Damak zevkinize göre. Küçük bir borcama(en küçük borcam) yay ve fırınla 170 derecede 25 dakika pişir.
Pişen browniye minik minik parçaladığın çikolataları serpiştir. Daha sonra, browniye süt ve kakaoyu birleştirerek hazırladığın sosu kaşık kaşık dök ve ıslat. Afiyet olsun.
Tarif instagramda peppycooky adlı kullanıcıdan alıntıdır.
Ajan gibisinin vallahi ben pomiyi burlarda goremiyorum cokFitFiliz kiz biz tarif bekliyoz gitmis nerelerde paylasmis , Allahtan gozum izerindeydi benden kacmaz pomi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?