Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

58.2 yiiiiim

Güzelll

Pasta olmamış kuzum

İyi gibi gibi :)

SAHUR
2 YUMURTA
1 DİLİM PEYNİR
SÖĞÜŞ

AKŞAM
SEBZE YEMEĞİ
YOĞURT @madamesnow @Yawrukush @Kozmogirl17 @stitch @fmad @kanadali35
Güzel canım maşallah

Güzell

Patates kızartması kola pasta olmamıııış harici güzel :)

Ben de geliyim mi dicektim amaa yazana kadar soğumuştur çay.
Yeni demlesene Özlemcim öyle yorgunum ki nasıl iyi gelir.
Gerçi sen benden yorgunsun beraber ilimizden de yorgununa gidelim. cool_lime hazırla gülsümcüm balkonu
Temizlige kalkmam lazim kizlar cok useniyorum birde kofte yapicam buzluk icin cok isi var halilari sericem ama once sil supur bi derin temizlik yapmam sart yani useniyorum ama
E yani ben olsam ben de üşenirdim, öyle işler saymişsin ki
Yapabildin mi canım hepsini
Kizlar naber ben dun tasindik hic giremedim ev hala arbede çıkmış gibi bu hafta kaçıncı olduk ona bile bakamadim
Ay hayırlısı olsun. Ne çabuk tutmuşsunuz evi daha geçen belli değil diyordun kuzum. Güle güle otur canim
Allah analı babalı büyütsün canım. Çok sevindim ikinizin de iyi olmasına. Kokla bizim için de, nasıl harikadır şimdi o Miniş
Geçmiş olsun canım
Evet çıktı artık 1 Eylül itibariyle av yasağı bitti balık hasretimize son verdik :) marmara mi Karadeniz mi hiç bilmiyorum İstanbul'dayım ikisi de olabilir
Harika haber, ben geçen sene çok az balık yedim. Bu sene fazlalaşır inş.
FitFiliz kiz biz tarif bekliyoz gitmis nerelerde paylasmis , Allahtan gozum izerindeydi benden kacmaz pomi
supersin. İyi yakalamışsin tarifi Özlemcim
kızlar bir haftalık diyet menüm geldi 1.100 kaloriyle hayırlısıyla başlıyorum 5 gün bakalım
Ne güzel olmuş, sevindim canım. Uy mutlaka kaçamak yapma sakın gamzecim

Valla kaynanan seviyormus birazdan arkadasim gelicek cay demilicem kos yetis ya benim yorgunlugum ertesi gune kalmiyor mecburen dinlenmis kalkiyorum yalannn kulliyen yalan buuu
Yaptim kiz tabi mecburen yapican

Valla kaynanan seviyormus birazdan arkadasim gelicek cay demilicem kos yetis ya benim yorgunlugum ertesi gune kalmiyor mecburen dinlenmis kalkiyorum yalannn kulliyen yalan buuu
Yaptim kiz tabi mecburen yapican
Ellerine sağlık canım, kız başka şey dileseymişim keşke. Benim yerime de hüpürdet bir bardak açık çay

Selamlar kizlar dun yorunluktan gelemedim takima, uydum erkenden, sizler nasilsiniz?
Nasil geciyor haftanin ilk gunu?
Ben cocuklarin kahvaltilarini yaptirdim, cantalar-beslenmeler hazir, ince Akini yuruyerek, sonra eve donup Arasi arabayla okula birakip gelecegim.
Kahvatli esliginde sizleride sohbete bekliyorum ,1 saat sonra evde olurum bir mani cikmazsa.:)
Opuyorum simdilik..

Gel ben sana çay yaparım kuzum

K klbk33 canım sen nerelerdesiiin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…