Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Aleyküm selam kaptan :) ben mutluyum ya eksi gördüm ilginç bir şekilde ödem falan galiba
:)

PAZAR MENUM
SABAH

1 haslanmis yumurta
2 dilim pastirma
Domatesli biber 4 kasik kadar
1 kk peynir
5 yesil zeytin
50 kalorilik pita ekmegi

OGLEN
3 kasik pirinc pilavinin uzerine 2 kepce sulu kofte (patatessiz)

ARA
Filtre kahve
1 hurma
50 kalorilik yosun cipsi

AKSAM
150 kalorilik protein icecegi (cocuklarla kapali parktaydik orada aciktim saat 7.30a kadar takildik orda, proteinimi ictim, eve don cocuklari hazirla ,yatir 9 oldu, o saatten sonrad birsey yememek icin yattim :) )

SU:1.5 lt (unuttum icmeyi.)
SPOR: Sabah 1 saat parkta cocuk oynatma, ogleden sonra 5-7.30 arasi kapali parkta surekli adimlama, 1 saat yemek ve ev isi.
Ellssa

Ayy mıtlu oldum

guzel menu olmus canim

Teşekkürler kaptan iyiyiz çok şükür sen nasılsın esin gitti sanırım nasıl h ayatin üstesinden geliyorsun sanırım.masallah sana.

Ben burda yoğum

Bugünkü menumu gec3yim
Sabah 11
Kabaklı omlet. Kk peynir
Bir tane incir reçeli. 8 siyah zeytin. bir dilim ekmek. Bit kase salata.
Öğle yokkkkkk
Akşam. 6
1 adet lahmacun ve sa la ta.
Bir saat sonra 2 iri erik.
Şu 2 litre yakın.
Yürüyüş 45 dik.

TUM CITIRLARIN DIKKATINE

• Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans

PAZAR GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimPazartesiSaliCarsambaPersembeCumaCumartesiPazar
Kozmogirl17 10DKELIPTIKODUL
Mavi boncukkk
GonulmeyvesiODUL SPOR?10 DK Y
LaMademoiselle ODUL
HarpyODUL SPOR? SPOR?
kanadali35
YawrukushODUL 10DK Y
Patlicanmoru SPOR? SPOR?
stitch MUAF 10 DK Y 100MODUL
Madamesnow100M MUAF
Falanfilannnn SPOR?
gogo240510DK Y
PembecanavarODUL
besiveODUL 10DKY
fmad200IA 300IA
Cool_lime
Akrrep
april22ODUL 1O DK Y
MigiMadid10 DK Y 10DKY
ayeyldz100M ODUL
Metem10DK Y ODUL 100M
Tomrs15 DK YURUYUS SPOR?10 DK Y10DK YODUL 15DK Y
pomegranate_
@Mavi boncukkk , @Patlicanmoru gecen haftayi birer uyari ile kapattiniz kizlar...Umarim bu hafta dikkat edersiniz...

Son düzenleme:
Pazartesi bildirimi yapmak istemedim mm fazla geldim ama yinedeyazayim
59 dum 60 i gördüm
Sanırım çiğköfte nin yanında yediğim tursunun oldu. Of bu tursular yasak olmasa. Yaktı beniii

Teşekkürler kaptan iyiyiz çok şükür sen nasılsın esin gitti sanırım nasıl h ayatin üstesinden geliyorsun sanırım.masallah sana.
Esim dun gece ulasti Ankaraya evet canim.Cok sukur hallediyorum her seyi, Allah saglik versin de gerisi bir sekilde halloluyor..Sende ne var ne yok?Dinlenebildin mi canim?

Guzel bir menu omus, yuruyuste harika :)

Esim dun gece ulasti Ankaraya evet canim.Cok sukur hallediyorum her seyi, Allah saglik versin de gerisi bir sekilde halloluyor..Sende ne var ne yok?Dinlenebildin mi canim?
Sağol canm aynen. Her zorluk biraz daha güçlendiriyor canm.halletmenene sevindim. Ben de dinlendim çok şükür kızın okuluyla uğraştım. 1. Sınıfa gidecekti ama öğretmen biryil daha beklesin dedi. 69 aylık. Tekrardan anaokulu na göndereceğim. Kaydını aldık. Onla uğraştım biraz onun harici çok şükür herşey yolunda.

Baska gruplara girdigini gordum, yoksa bizi aldatiyor musun canim :)

Ogle sonrasi menusu olmamis canim, bugun guzel yuruyus yapmissin neyseki sevindim :)

Nasil gecti misafirlerinle gamzecim, cumartesi oldulun olmus, pazar gunun guzel:)
Saglikli yemek tarifi yazdin mi canim, yazmalisin en gec carsamba gunu, yoksa takim ceza alacak..

Canim kolay gelsin oldukca yogunsun..
Bizide ihmal etme ama :)
Instagram sayfanizin adi neydi bu arada bende takip etmek istiyorum:)

bu haftanin birinicisi kim oldu eşi olarak.
takip edemedim.
Minnakeller ve Kozmogirl17 arkadaslarimiz 1. oldular:)

Günaydın kızlar şuan iş görüşmesine geldim benim için dua edin
Canim nasil gecti is gorusmen, her sey yolunda mi?

SAHUR
2 YUMURTA
1 DİLİM PEYNİR
SÖĞÜŞ

AKŞAM
SEBZE YEMEĞİ
YOĞURT @madamesnow @Yawrukush @Kozmogirl17 @stitch @fmad @kanadali35
Allah kabul etsin canim, nasilsin?

Yavas yavas duzenin oturacak eminim canim, nasil gecti gunun bugun?

bildirim..
cuma: 70,0
ptesi: 70,4 wcye çıkamadım.. ondandır diye düşünüyorum..
cumaya kadar gider bu kucucuk arti :)

Bu menu kotu degil ki kuzum :)

Ellerine saglik canim benim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…