Okadar cok is ki, partilere gonullu veliler ayarlicam, velilerden atistirmaliklar, plastik tabak canaklari isticem, bunlarin hepsi iletisim gerektirecek, 24 aile toplam sinifimiz.Ne kadar çok iş yüküAllah kolaylık versin valla tatlım. Özellikle nöbet işi çok zor, niye sana bıraktı ki şaşırdım. Para işi de hiç kolay değil.
Ama Akın'i çok desteklemiş olursun ordaki aktif varlığınla. Halledersin canımcım sen.
Yalnız bir pelerin tak baya baya süper anne oldun sen ☺☺
Burada prosedur boyle, ogretmenler sadece cocuklarla ilgilnsin diye okul aile birligi ve bizler ustleniyoruz bu isleri..Oooo one oyle canim ya resmen ogretmen kendi islerini kitlemis sana hafi parti yi anladikta dert dinlemek nobet tutmak muhasebe senjn isinmiymis canim sasirmislar
Geçmiş olsun kuzum öncelikle, bak azalmış gibi en azından. Sanırım işe yarayacak bu mama ve ilaç. Acil şifalar canımBugun gine kustu malesef ek mamaya takviyenin yanina ilacida devreye soktum bugun ku yanliz hem kusarken baya zorlandi hemde oncekine gore miktari baya azdi.insallah ise yaricak diye umut ediyorum.ya bizimki cok sukur halsizde kalmiyor daha yeni 10.ayi bitti ama neredeyse duz duvara tirmanicak arkadas hicmi durmaz bi cocuk durmuyor arkadaş
Canim ben yavas yavas gecmisi okuyarak gidiyordum o yuzden cevap vermedim ama okudum mesajini senin icinde zor ve yorucu bir gunmus burdaki herkesin ciddi anlamda yogunluklari mesguliyetleri agir bence allah hepimizin yardimcisi olsun hicbirimiz birbirimden farkli degiliz sadece konular ve konumlar farkli.krokani yapicam insallah karabugdaylari patlatmak zor geliyor ondan erteliyorum ama yapicam findikta aldim bide ya kimse yemicek ben hepsini yerim fiye cok kotkuyorummm
Cok guzel hediyeler canim..Bende kendikilerime yapıyom öyle, alıştılar bir de karıştırmama
Bugün güzel bir şal aldım, el işi kalınca birşey.
Daha önce de( Balıkları varmış bahçesinde) balık şeklinde asilabilen nazar boncuklu bir bahçe süsü almıştım.
Bir de türk kahvesi & cezvesi alayım diyorum. Bu sonuncu da biraz kendimi düşünereknapicam kahvesiz oralarda
Sizin orda öğretmen olmak varmışOkadar cok is ki, partilere gonullu veliler ayarlicam, velilerden atistirmaliklar, plastik tabak canaklari isticem, bunlarin hepsi iletisim gerektirecek, 24 aile toplam sinifimiz.
Okul yillik 500$ veriyor butun partiler icim, onlari excelde tutucam, neye ne kadar harcandi vs.
6-12 foto cekecegim yillik icin.
5 gezi var gezilere 4er adet gonullu ebeveyn ayarlayacagim.
Ogretmenler haftasinda ogretmene kahvesinen, cicegine, vazosuna, ve hatta en sevdigi oglen yemegine kadar alacagi, hediye sepeti alacagim...Daha saymakla bitmez..
Bilsem hic kabul etmezdim :))
Gecmis olsun canim neyin var?Rahatsızım biraz o yüzden iki gündür giremiyorum
Sadece menulerimi paylaşacağım birkaç gün izninizle kaptanımYawrukush
15 Eylül Pazar
Sabah
2 dilim patatesli börek
1 kk peynir
Domates
Akşam
1 kepçe tarhana çorbası
1 tabak bezelye
3 YK pilav
2 YK yoğurt
#######
16 Eylül Pazartesi
Sabah
Yiyemedim midem kötüydü
Öğle
1 kase yoğurtlu makarna
Akşam
2 yk bamya yemeği
Yarım dilim ekmek
######
17 Eylül Salı
Sabah
1 kk peynir
1 ad domates
Öğle
1 kase yoğurtlu makarna
Ara
10 ad bebe bisküvisi
Akşam
2 YK bamya
Yarım dilim ekmek
Spor pek yok halim yoktu
Ya bilsem kendim ogretmenlik onayimi almakla ugrasirdim :)Sizin orda öğretmen olmak varmış
Burda da öğretmenin işi zor, artı evrak işi çook
Sağol canım güzelmiş buCok guzel hediyeler canim..
Kuru kahveci mehmet efendinin kahve ve cezve seti var ben yabanci arkadaslarima ondan aliyorum.
Linkini paylsayim kesin bulursun boyle birsey.
Birde lokumu cok seviyor yabancilar :)
Benim yabanci arkadaslarima fiks hediyem bu, herkes cok begeniyor.Sağol canım güzelmiş bu
Bulurum buralarda, bakır cezve vardı aklımda.
Lokum aldım bile, törkiş dilaytsız olur mu hiç
Canım bence bir yardımcı veli daha bulmaya çalışsan iyi olur. Tabi prosedüre aykırı değilse. Öğretmenlik biraz da kalben yapılan birşey, ben hediye filan gelse pek kabul etmek istemiyorum mesela. Daha manevi şeyler arıyor insan, öğrencilerim bı sarilsa daha mutlu oluyorum örneğinYa bilsem kendim ogretmenlik onayimi almakla ugrasirdim :)
Gercekten 1 hafta ogetmenler haftasi burada ve hergune birsey yapiyorsun ogretmenine minnettar oldugunu gostermek icin..:)
zeytinleri bedavami verdiler her gun 20 yirmi zeytinmenüm
sabah karın ağrısından kalkamadımondan kahvaltı yok
öğlen
1 yumurtadan peynirli omlet
1 dlm ekmek
20 zeytin
ara
1 nektarin
10 badem
ara
1 muz
1 aktivia
akşam
5 yk kıymalı pırasa
salata
1 dlm tbe
cacık
ara
süt olabilir
spor yok malesef
Evet velilerle iyi iliskiler kurup , yardimci bulmaya calisacagim.Canım bence bir yardımcı veli daha bulmaya çalışsan iyi olur. Tabi prosedüre aykırı değilse. Öğretmenlik biraz da kalben yapılan birşey, ben hediye filan gelse pek kabul etmek istemiyorum mesela. Daha manevi şeyler arıyor insan, öğrencilerim bı sarilsa daha mutlu oluyorum örneğin
Ozlem yorumlarina cok guluyorum :)zeytinleri bedavami verdiler her gun 20 yirmi zeytin
Bir Karatay bir de bizim harpyzeytinleri bedavami verdiler her gun 20 yirmi zeytin
Meraba ozge benımde bır oglum var kayserıde yasıyorum calısan bı anneyım aranızda olmak guzelS selsalan aramiza hosgeldin canim, asagidaki formu doldurabilir misin?
Bu arada ben Ozge , 31 yasindayim, 2 oglum var, evliyim, beden egitimi ogretmeniyim :)
4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :selsalan
İsim (İsteğe Bağlı ):selin
Mesleginiz:memur
Yaşınız :32
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 17 aylık oglum var
Yaşadığınız şehir: kayseri
Boyunuz : 170
Kilonuz:64
Hedef kilonuz :55
Kilo alma hikayeniz : 60 kılo evlendım 68lerı gordum bı donem dıkkat ederek 65 eındım 66 ıle hamıle kaldm 83 ıle doguma grdım hala dogum kılolarını vermeye calısıyorum bu takımada basarabılcegıme ınanıyorum
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Saglıklı fıt ve guzel bır bayan olmak ıstıyorum aynaya baktgmda kendımı begenmek ıstıyorm
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Hayır ilk defa kadınlar kulubüne uye oluyorum buralarda yenıyım yanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?