Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Okadar cok is ki, partilere gonullu veliler ayarlicam, velilerden atistirmaliklar, plastik tabak canaklari isticem, bunlarin hepsi iletisim gerektirecek, 24 aile toplam sinifimiz.
Okul yillik 500$ veriyor butun partiler icim, onlari excelde tutucam, neye ne kadar harcandi vs.
6-12 foto cekecegim yillik icin.
5 gezi var gezilere 4er adet gonullu ebeveyn ayarlayacagim.
Ogretmenler haftasinda ogretmene kahvesinen, cicegine, vazosuna, ve hatta en sevdigi oglen yemegine kadar alacagim, hediye sepeti alacagim...Daha saymakla bitmez..
Bilsem hic kabul etmezdim :))

Son düzenleme:
Oooo one oyle canim ya resmen ogretmen kendi islerini kitlemis sana hafi parti yi anladikta dert dinlemek nobet tutmak muhasebe senjn isinmiymis canim sasirmislar
Burada prosedur boyle, ogretmenler sadece cocuklarla ilgilnsin diye okul aile birligi ve bizler ustleniyoruz bu isleri..

Geçmiş olsun kuzum öncelikle, bak azalmış gibi en azından. Sanırım işe yarayacak bu mama ve ilaç. Acil şifalar canım
Karabuğdayli tarife gelince zaten miktarlar azdı çok olmaz sanırım. Evet diyetlik şeyler genelde evdeki ahaliye pek hitap etmiyor ama üstüne reçel koy eşine filan yedir fazla olursa

Cok guzel hediyeler canim..
Kuru kahveci mehmet efendinin kahve ve cezve seti var ben yabanci arkadaslarima ondan aliyorum.
Linkini paylsayim kesin bulursun boyle birsey.
Birde lokumu cok seviyor yabancilar :)

Rahatsızım biraz o yüzden iki gündür giremiyorum
Sadece menulerimi paylaşacağım birkaç gün izninizle kaptanım Yawrukush

15 Eylül Pazar

Sabah
2 dilim patatesli börek
1 kk peynir
Domates

Akşam
1 kepçe tarhana çorbası
1 tabak bezelye
3 YK pilav
2 YK yoğurt

#######

16 Eylül Pazartesi

Sabah
Yiyemedim midem kötüydü

Öğle
1 kase yoğurtlu makarna

Akşam
2 yk bamya yemeği
Yarım dilim ekmek

######

17 Eylül Salı

Sabah
1 kk peynir
1 ad domates

Öğle
1 kase yoğurtlu makarna

Ara
10 ad bebe bisküvisi

Akşam
2 YK bamya
Yarım dilim ekmek

Spor pek yok halim yoktu

Sizin orda öğretmen olmak varmış
Burda da öğretmenin işi zor, artı evrak işi çook

Gecmis olsun canim neyin var?

Sağol canım güzelmiş bu
Bulurum buralarda, bakır cezve vardı aklımda.
Lokum aldım bile, törkiş dilaytsız olur mu hiç

Ya bilsem kendim ogretmenlik onayimi almakla ugrasirdim :)
Gercekten 1 hafta ogetmenler haftasi burada ve hergune birsey yapiyorsun ogretmenine minnettar oldugunu gostermek icin..:)
Canım bence bir yardımcı veli daha bulmaya çalışsan iyi olur. Tabi prosedüre aykırı değilse. Öğretmenlik biraz da kalben yapılan birşey, ben hediye filan gelse pek kabul etmek istemiyorum mesela. Daha manevi şeyler arıyor insan, öğrencilerim bı sarilsa daha mutlu oluyorum örneğin

zeytinleri bedavami verdiler her gun 20 yirmi zeytin

Evet velilerle iyi iliskiler kurup , yardimci bulmaya calisacagim.
Simdi ilk isim bir merhabe mektubu yollamak olacak herkese ve kisisel bilgilerini alacagim bir form yollayacagim.
Elime yuzume bulsatirmam insallah :))

Meraba ozge benımde bır oglum var kayserıde yasıyorum calısan bı anneyım aranızda olmak guzel

Sali menum

Spor sahilde kosu yuruyus savascilik oyunu yani oglum hulk oldu ben orumcek adam savastik goya cok guzel hulk taklidi yapiyor essek ev isi su saatte ev toparlama baska spor yok malesef
Su 2lt fix
Aralrda kacamaklrim var onlari belirtmedim cok ufak tefek seyler di agiza atmalik cocuklardan kalanlar gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…