Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canim olmamis hic bu menu, sen yapmazdin boyle. misafir kurbani mi oldun...

Cok gecmis olsun iyi misin simdi Aslicim, menulerini de yaz lutfen..
Sporunuda yap mis gibi :)

Planli olmak cok guzel, pudinge insallah karsi koyabilirsin, sekersiz diyetede devam ediyorsun umarim bozulmaz..

Dünkü menü
Lor prynirli yumurta
Siyah zeytin
Domates
Badem 5 tane
Ara tarçınlı türk kahvesi
Elma
Öğle
Mantar çorbası
Pulbiberli yoğurt
Közde biber
Ara şekersiz türk kahvesi
Mandalin
Akşam
Şehriyeli çorbası
Bı tane biber dolması
Salata
Yoğurt
Şu: 2 lt
Spor
50 JJ
50 zip
100 Leslie adım
40 mekik
Yawrukush Dahlia_

İnşallah ama hep akşamları batırıyorum kaç gündür
Ewet aksamları gercekten zor oluyor bende cok acıkıyorum bazen salatalık yesılcay su gıbı hafıf seylerle atlatmaya calısıyorum bazen dayanamayıp yedıgım oluyor yedıgım zaman sporumun suresını arttırmaya calısıyorum kendımce dengeledıgımı dusunuyorum bakalm sonuclarda bellı olur işe yarayıp yaramadığı

Puding iptal oldu çünkü öğlen yiyeceğim yemeği akrrepin menüyü takipteyim

Icerıklerı cok masum seker ılavesız olanları genelde tercıh edıyorum. Wasa da tam bugdaylı ekmek yemek ıstemedıgımde kurtarıcım oluyor herzaman yememeye calısıcagım bundan sonra canım sagol

Ya bir de buluşma kına vs derken.. inşallah iyi düşünmüşsün canım

Aaa gecmis olsun kuzum evet biraz tehlikeli olabiliyor bu temizlik malzemeleri biraz daha dikkatli olmamiz gerekiyor canim. neyse ki ucuz atlatmissin tatlim.bu arada masallah sekeri biraktin baya baya

Kek mantı makarna kek

Geçmiş olsun canım

eylul23 menum
sabah 8
2 dilim ekmege kasarli tost,2 bardak cay

oglen 1
4 dilim karpuz
ara sutlu neskahve

aksam 5 patates salatasi( yumurta , maydanoz, kirmizi sogan)

3 lt su

spor
30 dk leslie
1 saat yuruyus
Yawrukush
@besive
güzell

Güzel

Kuzum azıcık dayan bak harika gidiyorsun

Süper

Yok be canim misafire suc atamam bu menu tamamen benim eserim dayanamiyorum reglim 10 gune yakin gecikti fena yeme krizlerim oluyor spor yapamiyorum zorlaniyorum cocuklari bahane etmiycem yine canim istemiyor havalardan heralde onu bahane edim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…