Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Cqnım diyeti bozunca daha iyi hissediyorum ne yalan söyliyim. Aklıma o yüzden tuz geldi. Çünkü diyetisyen bana tuzu azalt demişti tabi ben mükemmel olcam ya diyete konsantre olduğum zamanlarda tuzsuz yiyordum. Karb da az olunca vücut su tutmuyor demekki. Zaten son zamanlarda suyu da çok çok zor içiyordum.

Ders denemez de işte arkadaşların çocuklarına yardımcı olacağım.. ama çok heyecanlıyım

Menu de spor da cok guzelmis canim

Canim hakkinizda hayirlisi olsun, en hayirli zamanda olsun insallah :)
[/QUOTE]Ara verince cok zor oluyor canim benim icin hele ki burda cok soguk havalar. Spora hala baslayamadim. Olmadi once evde hafiften deneyecegim amahiic canim istemiyor

Selam kizlar hasati cikmis bir kaptan yardimciniz var sabah bahsettigim gibi bir marotondu bugunum.Yoruldum ama mutluyum nedense alisverisin gucu olsa gerek neyse ki yanimda kayinvalidemi ve esimin dayisinin esini herzaman bahsettigim yengeyi goturdum biri bi cocukla ilgendi digeri oburu ile derken ben baya baya rahat alisverisimi yaptim ama bu alisveristen bana baya bi puan gelicek oglen 3 ye ciktim evden 10 du eve giris yaptim sabahtanda baya bi ev isim var cikana kadar ohhh degmeyin keyfime bi tasla iki kus misali menumu yazim hemen

Kahvalti 10
Ekmegin ucuyla sarelle
2 bardak sekersiz cay

12.30
Sekersiz turk kahvesi

Ara 13.00 esimin kahvaltisindan otlandim
2 tane minik sosis
3 4 tane patates kizartmasi

Aksam 18.30
Iskender pidesiz yedim

Su 2 litre yi biraz gecmistir
Spor

Sabah 8 -9 arasi toplama isi evi
60 dakika 120 puan
9-10 arasi cocuklarin kahvaltisi
60 dakika 120 puan
13.00-15.00 arasi camasir yikamistim onu as camasir topla cocuklarin gardolubunu duzenle kuculmusleri ayir
120 dakika 240 puan

15.00 -22.00 arasi alisveris
420 dakika 840 puan

Sabahtan 500 ipim var 1000 puan

Toplam 2320 puan

Sağol canım benim

Canim hakkinizda hayirlisi olsun, en hayirli zamanda olsun insallah :)
[/QUOTE]
Ablacım yeniden çocuk mu istiyorsun

Günlük menüm kızlar
Kahvalti:11.00
peynir zeytin 2 adet 1 dilim ekmek sosisli yumurta domates salatalık
Oglen: 16.30
1 büyük kase salcasiz yesil mercimek yemeği
3 kaşık makarna salçalı o da
Aksam: 20.30
yarim kase mısırlı çorba içtim birkaç parca tavuk yedim zencefilli
Ara öğün şekersiz nescafe
Bugün rekor kırdığımız için patron baklava aldı kutu kutu 1 tane sütlü nuriye yedim
Su 1.5 litre
11.000 adım
Kozmogirl17
Yawrukush

Sorduğunda verdigi cevaplar beni tatmin etmiyor galiba canim. Gruba da pek giremiyorum herkes iyidir insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…