- 7 Temmuz 2015
- 2.376
- 9.543
- 158
Afiyet olsun canim. Simdiden kolay gelsin yarinki ders icinBu selam kuzular dünkü menümü yazmaya fırsat olmadı.. Tam işlerimi bitirdim oturabilirim artık dedim bi baktım saat 1 olmuşE artık yatayım bari çok oturdum gitti yattım sonra. Malum bizim mesai de erken başlıyor.
Sabah
2 yumurta az tereyağında tek göz (aslında 2 göz oluyor.)
1 dlm tbe
15 kadar zeytin
Öğlen
İçi alınmış sosisli ekmeğine tonbalıklı sandviç
Akşam
3 sk patlıcan yemeği kıymalı
1sk pirinç pilavı
(Geldik zurnanın zırt dediği yere)
Araaaaaa
1 avuç üzüm
2 kare bitter
Yarımkase aşure
Spor yok ev işi var biraz yemek falan ama tabi saattutmadım..
Yarın öğrencilerim gelecekİngilizce dersleri başlıyor
Benim buyuk kizim cok hareketli gezmeyi cok seviyor.o yuzden ara ara disariya cikiyoruz. Hazirda bulunmasi iyi oluyor alip cikiyorum. Her defasinda hazirlamak hem zaman kaybi hemde dedigin gibi ne koyacagim diye dusunurken basin agriyorÇok güzel ama bu :) her ne kadar yorucu da olsa okuyunca gülümsetti
Ben uzun süreli içmedim ama içenler faydasını görüyor..
En iyisi o sanırım.. Hazır çanta olmalı mutlaka..
Biz hiç dışarı çıkamamıştık havalar soğuk falan derken, dün başıma ağrı girdi birşey unuttum mu acaba diye diye
Menumude paylasayim. Bu saatten snra bir sey yemem zaten. Icersem bir turk kahvesi icerim.Selam kizlar aksam menude hamsi var. Ben hamsiyi ekmek arasi salatayla cok severim ne yapacagim simdi
Herkesi tebrik ediyorum harika kilolar gitmiş
Hoşgeldin canım :)
Harikasın tatlım tebrik ederim darısı başıma inşallah bende 60 li rakamları görebilirim
Canım bozma sakin moralini bu hafta sıkı tutarsan toparlarsin koyuvermek yok
Çok güzel menun muz fazla değil bence emziriyorsun sonuçta ama şu epey az daha fazla icmelisin canım :)
Menun güzel ama keşke son muz olmasaymis yerli muzlar küçük ama yine de günde birtane bence yeterli diye düşünüyorum
Bende öyle umuyorumçarşamba günü de spiralimi çıkartmak için doktora gidiyorum hem detaylı kan tahlili de yaptıracağım 4 ay içinde hem kilo verip hem de kanımı toparlarsam inşallah bebek için hazirliklarim tamamlanacak
Teşekkür ederimcanım inşallah becerebilirim..Afiyet olsun canim. Simdiden kolay gelsin yarinki ders icin
Selam kizlar aksam menude hamsi var. Ben hamsiyi ekmek arasi salatayla cok severim ne yapacagim simdi
Trakyalı mısın be ya çok iyi. Severim.Gelibolu & tekirdag aslen. Ankara guzel tabi gezmek icin ama yasamak icin cok yorucu ve zaman kaybettiren (trafik alisveris acisindan filan) biyer
canim ben hesapladim 680 puan oluyor senin puaninKaptanlarımYawrukush Kozmogirl17 yanlış hesaplamışım hemen düzenleden baştan hesapladım şu hali doğru
Canim biz Californiada yasiyoruz , 11 yildir abddeyiz.Cok memnun oldum özgecim,benim bransimda fen bilimleri,nerdesiniz canim sakıncası yoksa sizdemi gecici
Biraz zaman ver, akisina birak canim..Ya anlamiyorum ki noldugunu canim birsey olmadığını iddia ediyor ama birşey olmus gibi hissediyorum bir araya gelmemize ragmen eskisinden sanki uzak gibi hissediyorum birsey demiyor anlayamiyorum
Nasil oldun busem?Bugün toplamda 120 puan yazalım bana sadece. Köyde yemek yaptım bir saatten fazla hiç oturmadan koşturdum arada da yemeği çıkardım. Ama sonra yığıldım kaldım. Soğuk algınlığı sırası bende.Yawrukush
Guzel menu canim :)Sabah 10.30
Bir haslanmis yunurta kasar bir ceviz domates nane roka
Aksam 17.15
5 mercimek koftesi
4 kasik havuc taratoe sekersiz turk kahvesi bir hurma
Su 2 litre
Spor 1000 ip atlama
200 bacak harekti 50 yarim mekik
3 saat ev isi en az
Spor 2860 puan
Yawrukush Kozmogirl17
Ah canim benim mahvoluyorsn ama cok da guzel islerin ustesinden geliyorsun.Abla bugün öyle bir yoğunluk vardı ki anlatamam saat 12 de başladı ve akşam 8 de bitti..
Yemek bile yemedim daha biraz önce yedim . Hatta hem adisyon hemde ciro olarak rekor kırdık bugün.. Ben 2 ay kadar full çalışıyorum abla şimdi 1 ay olacak full calsiiyorum 12 saat
Kosturmli, yoruscu birgun olmus busem..Canımlar canımlar günaydın. Sabah 8:30 san beri mutfaktayım yemek yapıyorum haftalık. Bak saat kaç oldu. Puanımı sayarım. 3.5 saat olmuş buraya not düşeyim akşam hesaplıcam. Birazdan ütüye girişeceğim. Sonra da kızları gezmeğe çıkaracağım. İyi pazarlar
24 tane yemisim canim ,sohbete dalip:))Ayy banasporu bırak demedene dersen de kaptişim. Valla sporu da bırakırsam diyet hepten gider..
Ayy süper olmuş kaptişim yanlız olmadığımı sevindim.
Aaa bi kere yaptım yaaa hem o zamanlarda haeshin yoktu sonra gelmişti
Gel canimcim, ozledik...Haklisin canim. Takima duzenli gelince guzel motive oluyordum. Gelmeyince motivasyonum sifir. Her pazartesi ben de baslayanlardanim diyete. Yarindan itibaren menulerle geliyorum canim
Ne derslerin basliyor kuzum, ders mi vereceksin miniklere?Bu selam kuzular dünkü menümü yazmaya fırsat olmadı.. Tam işlerimi bitirdim oturabilirim artık dedim bi baktım saat 1 olmuşE artık yatayım bari çok oturdum gitti yattım sonra. Malum bizim mesai de erken başlıyor.
Sabah
2 yumurta az tereyağında tek göz (aslında 2 göz oluyor.)
1 dlm tbe
15 kadar zeytin
Öğlen
İçi alınmış sosisli ekmeğine tonbalıklı sandviç
Akşam
3 sk patlıcan yemeği kıymalı
1sk pirinç pilavı
(Geldik zurnanın zırt dediği yere)
Araaaaaa
1 avuç üzüm
2 kare bitter
Yarımkase aşure
Spor yok ev işi var biraz yemek falan ama tabi saattutmadım..
Yarın öğrencilerim gelecekİngilizce dersleri başlıyor
Hoşgeldin canım :)Herkesi tebrik ediyorum harika kilolar gitmiş
Valla ben çok tembel bir haftasonu geçirdim iki gündür yürüyüş yok kitap kahve keyfi yaptım çocuk olanak verdikçeSelamlar kizlar nasilsiniz, dun kosturmali bir gundu ,aksamda cocuklari uyuturken uyudum, yazamadim takima.
Nasil geciyor pazar gununuz?
Güzel menü canım tebriklerCuma menüm
Sabah
1 adet haşlanmış yumurta
Yarım domates
1 salatalık
Öğle
1 adet orta boy patates kızartması
Akşam
Et sote
Yarım kase yoğurt
Su 4 litre
Spor yarım saat yürüyüş
MaşallahCumartesi menum
Kahvalti 11.30
2 dilim tam bugday ekmegi
2 kk beyaz peynir
1corba kasigi domates sos
Sekersiz cay
Ara
Sekersiz turk kahvesi
Aksam 16.30
2 yumrtadan menemen
2 dilim ekmek
Aksam aciktim
1.ck ciger
2 yk pilav yedim
Su 2.5 lt
Spor
500 ip atlama 1000 puan
15+20 dk leslie 105 puan
50 mekik 100 puan
10 dk dans 30 puan
2 saat mutfak 240 puan
2 saat ev isi 240 puan
15 dakika camasir astim. 30 puan
1745 TOPLAM.
Cuma gecesi 2 biram var kaptanim odulum du sayarsan 10 dk dans ta cezamdi
HOşgeldin canımKizlar gunaydin,ben Sibel listeye baktim cok degismis ben nerdeyse 1 senedir yokum,izne ayrilmistim donemedim,simdi 11 kilo fazlayla donuyorum malesef,araniza alirmisiniz tekrardan
Valla mı kız tam sözelciyim ben yacanim ben hesapladim 680 puan oluyor senin puanin
Valla normal bkkal ekmwgiyle yedim. Bugday ekmegi o zevki vermezdi o yuzden onunla yemedim ☻Canım benim çok teşekkürler desteğiniz benim için çok değerli ❤
Teşekkür ederimcanım inşallah becerebilirim..
Canım ekemğini tam buğday yapsan içini de güzelce alsan? Bebce olur bu iş
Aynen ya bnm tatil gunum oldugu icin 1000 puani zorlaya zorlaya yapmistim ama 1700 leri 2000 kusurleri gorunce umudum kalmadiMaşallahbu spor puanlarına ben bu puanları gördükten sonra hiç yarışa girmeyeyim işte bizde sizin tozunuzun dumanınızın ardında geliyoruz Kozmogirl17
Şaka tabi ama süpersin gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?