Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

İyi Pazarlar herkese, iyileşemedik daha
Dünkü menü
7:30 Hindistan cevizli kahve
12:00 kaşarlı omlet, bir iki dilim beyaz peynir, 2 dilim pastırma, 4 zeytin, 1 dilim low carb ekmek
16:00 küçük dilim low carb kek , filtre kahve
19:00 6 köfte , 3 tane keten tohumu ile yaptığım kabak mücver, kırmızı biber salatalık söğüş

Su: 1,5lt ancak olmuştur
Spor: 2 saat ev işi+yemek :240
Yawrukush
Kozmogirl17

Afiyet olsun canim. Simdiden kolay gelsin yarinki ders icin

Benim buyuk kizim cok hareketli gezmeyi cok seviyor.o yuzden ara ara disariya cikiyoruz. Hazirda bulunmasi iyi oluyor alip cikiyorum. Her defasinda hazirlamak hem zaman kaybi hemde dedigin gibi ne koyacagim diye dusunurken basin agriyor

Selam kizlar aksam menude hamsi var. Ben hamsiyi ekmek arasi salatayla cok severim ne yapacagim simdi
Menumude paylasayim. Bu saatten snra bir sey yemem zaten. Icersem bir turk kahvesi icerim.

Pazar menum
Sabah 11.00
2 domates 2 yumurta kasardan menemen
2 yumurta sarisi(kizim yemedi ben yedim)
1 catal petek bal
Az peynir
3 tbe
2 bardak cay

Oglen yok

Aksam 16.00
Ceyrek ekmek
Hamsi
Salata
Turp

Ara
Soda
Su: 2 lt olur.
Spor ara ara yapiyrm. Gunun sonunda hesaplarim puanimi.

Canım benim çok teşekkürler desteğiniz benim için çok değerli ❤

Afiyet olsun canim. Simdiden kolay gelsin yarinki ders icin
Teşekkür ederimcanım inşallah becerebilirim..

Selam kizlar aksam menude hamsi var. Ben hamsiyi ekmek arasi salatayla cok severim ne yapacagim simdi

Canım ekemğini tam buğday yapsan içini de güzelce alsan? Bebce olur bu iş

Kızlar menüm
250 gr kıymadan patlıcanlı fırında köfteli yemek
100 gr buharda pişmiş zeytinyağlı ve sarımsaklı yoğurtlu sarı fasülye
3-4 çatal közlenmiş patlıcan salatası
2 3x3 boyutlarında keto brovni
5-6 fındık
Spor
Avm de bir buçuk saat çocuk gezdirmece (biri sinemaya girdi diğerini satamadık)
Üç buçuk saat yemek yapmaca
30 dk ütü yazıyorum fazlası vardır eksiği yok
310puan yazıyorum çocuk gezdirmeyi de ev işi kategorisine koydum cık olmaz derseniz 220 olacak puanım
Su çok içtim

Cok memnun oldum özgecim,benim bransimda fen bilimleri,nerdesiniz canim sakıncası yoksa sizdemi gecici
Canim biz Californiada yasiyoruz , 11 yildir abddeyiz.
Ne kadar kalacagiz, donecek miyiz kismet canim.
Siz neredesiniz?

Ya anlamiyorum ki noldugunu canim birsey olmadığını iddia ediyor ama birşey olmus gibi hissediyorum bir araya gelmemize ragmen eskisinden sanki uzak gibi hissediyorum birsey demiyor anlayamiyorum
Biraz zaman ver, akisina birak canim..
Ya da icin rahat etmiyorsa sor ona direk..
Ama zaman zaman olabilir boyle inis cikislar..

Nasil oldun busem?

Guzel menu canim :)

Ah canim benim mahvoluyorsn ama cok da guzel islerin ustesinden geliyorsun.
Masallah rekorlariniz bol olsun :)

Kosturmli, yoruscu birgun olmus busem..

24 tane yemisim canim ,sohbete dalip:))
Sporu ozaman dikkatli yap canim..
Nasilsin daha iyi misin?

Haklisin canim. Takima duzenli gelince guzel motive oluyordum. Gelmeyince motivasyonum sifir. Her pazartesi ben de baslayanlardanim diyete. Yarindan itibaren menulerle geliyorum canim
Gel canimcim, ozledik...

Ne derslerin basliyor kuzum, ders mi vereceksin miniklere?
Kolay gelsin canim..

Herkesi tebrik ediyorum harika kilolar gitmiş
Hoşgeldin canım :)

Harikasın tatlım tebrik ederim darısı başıma inşallah bende 60 li rakamları görebilirim

Canım bozma sakin moralini bu hafta sıkı tutarsan toparlarsin koyuvermek yok

Çok güzel menun muz fazla değil bence emziriyorsun sonuçta ama şu epey az daha fazla icmelisin canım :)

Menun güzel ama keşke son muz olmasaymis yerli muzlar küçük ama yine de günde birtane bence yeterli diye düşünüyorum

Bende öyle umuyorum çarşamba günü de spiralimi çıkartmak için doktora gidiyorum hem detaylı kan tahlili de yaptıracağım 4 ay içinde hem kilo verip hem de kanımı toparlarsam inşallah bebek için hazirliklarim tamamlanacak
[/QUOTE]
Canim hakkinizda hayirlisi olsun, en hayirli zamanda olsun insallah :)

Selamlar kizlar nasilsiniz, dun kosturmali bir gundu ,aksamda cocuklari uyuturken uyudum, yazamadim takima.
Nasil geciyor pazar gununuz?
Valla ben çok tembel bir haftasonu geçirdim iki gündür yürüyüş yok kitap kahve keyfi yaptım çocuk olanak verdikçe
Yarın spor olarak toparlanmayı temenni ediyorum bakalım baya ütü var aslında onları yaparsam o kar olur 2 sepet ağzına kadar dolu çamaşır ve çamaşırlıkta asılı olanlar da var bari onları yapayımda spor olsun birde Leslie yapsam süper olur kaptanım senin hafta sonu nasıl geçiyor arasın ateşi nasıl oldu

Maşallah bu spor puanlarına ben bu puanları gördükten sonra hiç yarışa girmeyeyim işte bizde sizin tozunuzun dumanınızın ardında geliyoruz Kozmogirl17
Şaka tabi ama süpersin gerçekten

Canım benim çok teşekkürler desteğiniz benim için çok değerli ❤

Teşekkür ederimcanım inşallah becerebilirim..

Canım ekemğini tam buğday yapsan içini de güzelce alsan? Bebce olur bu iş
Valla normal bkkal ekmwgiyle yedim. Bugday ekmegi o zevki vermezdi o yuzden onunla yemedim ☻

Maşallah bu spor puanlarına ben bu puanları gördükten sonra hiç yarışa girmeyeyim işte bizde sizin tozunuzun dumanınızın ardında geliyoruz Kozmogirl17
Şaka tabi ama süpersin gerçekten
Aynen ya bnm tatil gunum oldugu icin 1000 puani zorlaya zorlaya yapmistim ama 1700 leri 2000 kusurleri gorunce umudum kalmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…