Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydın..
sahura kalktım yemeğimi yedim şimdi .çok şükür.
dunku menü yazayım
sahur
bildigi Karatay kahvaltı
haslama yumurta peynir kapyabiber yarım domates
ekmek yok
2 bardak su
iftar
1 bardak su
mercimek çorbası
cok az haşlama tavuk bı corbayla doğmuşum yetti
yogurt
salata

dun akşam 9 da uyudum eve bakamadım yorgundum.

Devamlı böle tutsam kesin veririm bundan eminim.
Eşim bayilirsin tutamazsın diyor bana ne zaman destek verdi ki
Bende he dedim hiç kulak asmadim
İşyerindeki öğlen yemeği iptal edicem
Hadi bakalım migi dedim kendime.
:)

Canim menun gayet guzel Allah kabul etsin..

TUM CITIRLARIN DIKKATINE

• Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans

PAZARTESI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimPazartesiSaliCarsambaPersembeCumaCumartesiPazar
Kozmogirl17
Gonulmeyvesi
Harpy
Yawrukush10 DKY
kanadali35
Deryaondiet
Sibal57 50M
Metem
Haeshin
Tomrs
MigiMadid MUAF
AKovser
Melegimkorusun
Akrrep
Ucyuzbesyuz10 DK Y
HuzurvermeyolundaMUAF

Gunaydin arkadaslar , gununuz aydin, eksileriniz bol olsun.

***Bugun sabahtan yatana kadar ZIPLAMA yarismasi yapiyoruz, aksam menulerimizle kac adet zipladigimizi yazacagiz.Bol ter atmalar.
Günaydın canııım bakalım bugun zıplamaya calısıcam zıplıycak ladar iyileştim diye düsünüyorum :)

Yawrukush Anamm Kııız ben yattıgım yerden birinci olmuşum yaaa Üstelik yattıgım icin üstelik su bile düzgün icmedigim ve tostlar börekler pastalar geldigi icin önüme sadece +700 aşmışım busabah. ACı gercekleyüzleştim kalktım erkwnswn kendime limonlu bi yesilcy yapıp cumaya kadar savas actıö en azından sabit geliyim iki iki dört ben spor yapmadan su icmeddn bir halta yaramıyorum oyuzden artık disiplin sanki bugun diyetimin ilk günüymüş gibi baslıyorum

Dün sabah normal kahvaltımı ettim ama kahvaltıda tahin pekmezi kacırdım sonra neyse dedim balıl yaptı esim bolsalatayla onu yedim üstüne dondurma gelince onu da yedim noliyo yani yemesem dimi ama ahh ah bitti attık bugun ilk günü diyetimin sabah kendime güzel haslanmış ymurtalı bi salata yapıcam

İnş kaptan

21 Ekim menüm
Sabah 9 buçuk
Bol salata. Kk peynir 9yeşil zeytin. Yağda yumurta 1 tane.
Öğle
1 cennet hurmasi 2 sıkım tarhana. 4 ceviz
Ara 1 elma
Akşam
3yk bulgur pilavı. Bir tabak yeşil fasulye. İki turşu dayanamadım
Buraya kadar herşey yolundaydı. Akşam çay ve sonrasında fıstık tarhana çekirdek ve elma yedim çok üzgünüm
2 litre ye yakın şu
1 saat müzik eşliğinde dans oyun
Yarım saat yürüyüş

Aksamlari cayi tek basina icmeyi dene canim. Bir arkadasima onermislerdi. Cayin icinde birseyler yiyesin geliyirsa demligin icine 1 tatli kasigi seker at diye. Hem 1 tatli kasigi sekerin buyuk bir demliktekalorisi cok az hem de sekerin dustuyse dengeler demisti.

Oynamak eglenmek en zevkli kismi Asil yoran kuaforu cocuklarin kiyafeti hazirlanmasi. Bir de tayin durumundan ildisindayiz a her hafta 2 cocukla 3 saat yol iskence gibi. Cok yakin olmasak gitmem ama hepside samimi oldugum insanlar mecbur gidiyrz
Anladim canim. Boyle anlatica baya yorucu geldi kulaga

Ucyuzbesyuz selam canim, bu saatte uyaniksin. Bir sen bir ben uyuyamayanlarda bugün
Sen yazmissin ben uyumusum yeni gordum mesajimi
Ucyuzbesyuz senden yarin adina yakisir ziplama bekliyom
Ben anca 300-500 ziplarim arkadaslar 1000-2000 yapiyorlar masallah
Dugun olsada gitsem iki kiritsam , enson kendi dugunume gittim ,
Oow senin dugun zamanin gelmiste gecmis bile es dost akraba birilerini everin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…