Gerçekten mi@MigiMadid Allah kabul etsin canim . Sende o isigi goruyorum kesin kilo vericeksin sen
Canim menun gayet guzel Allah kabul etsin..Günaydın..
sahura kalktım yemeğimi yedim şimdi .çok şükür.
dunku menü yazayım
sahur
bildigi Karatay kahvaltı
haslama yumurta peynir kapyabiber yarım domates
ekmek yok
2 bardak su
iftar
1 bardak su
mercimek çorbası
cok az haşlama tavuk bı corbayla doğmuşum yetti
yogurt
salata
dun akşam 9 da uyudum eve bakamadım yorgundum.
İsim | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
Kozmogirl17 | | | | ||||
Gonulmeyvesi | | ||||||
Harpy | | | |||||
Yawrukush | 10 DKY | ||||||
kanadali35 | | | | ||||
Deryaondiet | |||||||
Sibal57 | | ||||||
Metem | | ||||||
Haeshin | | | | | |||
Tomrs | |||||||
MigiMadid | |||||||
AKovser | |||||||
Melegimkorusun | |||||||
Akrrep | | | |||||
Ucyuzbesyuz | 10 DK Y | ||||||
Huzurvermeyolunda | MUAF |
Simdi100 zip aksama kadar yolun varGunaydin arkadaslar , gununuz aydin, eksileriniz bol olsun.
***Bugun sabahtan yatana kadar ZIPLAMA yarismasi yapiyoruz, aksam menulerimizle kac adet zipladigimizi yazacagiz.Bol ter atmalar.
cok sükğrnkuzum iyiyim artık döndüm sahalara cok sükğrHuzurvermeyolunda kuzum geçmiş olsun nasılsın
gittil gittim canım cok sükğrnartık yara kabuk baglamaya basladı üstüne basmadılları sürece iyiyim :))Huzurvermeyolunda canim doktora gittin mi, ne durumdasin?
@fmad , @Harpy , @Kozmogirl17 , @kanadali35 nerelerdesiniz kizlar?
Günaydın canııım bakalım bugun zıplamaya calısıcam zıplıycak ladar iyileştim diye düsünüyorum :)Gunaydin arkadaslar , gununuz aydin, eksileriniz bol olsun.
***Bugun sabahtan yatana kadar ZIPLAMA yarismasi yapiyoruz, aksam menulerimizle kac adet zipladigimizi yazacagiz.Bol ter atmalar.
İnş kaptanCanim uzme kendini en hayirli zamanda bebeginiz sizi bulsun insallah..
Sana ihtiyaci vardir canim, kucagini istiyordur, buyuyunce gelmiyorlar kucaga, tadini cikart bu zamanlarin
Guzel menu canim :)
Canim co ksevindim senden boyle bir mesaj gordugume, enerjin, keyfin yerinde anlasilan.
Orucunuda Allah kabul etsin..
Olur canim mekigin her turlusu olur :)
Olsun o begendigini gule gule kullan canim :)
Cok guzel menu, cok guzel sporlar canim:)
Olsun sen kilo vermeyi iste gidecek o kilolar :)
Cok sevindim canim :)
Harika :)
Canim senin mesajini gordugume cok sevindim.
Iyi ol da merak ettim gelmeyince.
Abiyede istedigin gibi olur insallah dugunde:)
Guzel menu canim, hep de hareketliymisin guzel olmus :)
Kosturmussun yine busem, afiyet olsun :)
Tamamdir canim. Bugun zipzip ziplayalimSALI SPOR YARISMAMIZ
Kizlar yarin ZIPLAMA yarismasi yapiyoruz, bir saglik sorunu olmayan arkadaslarim, lutfen az da olsa yarismamiza katilin.Takimimiz cok sessiz, haydi biraz hareketlendirelim takimimizi....
Ya ne kadar degisik ya biz burda uykuya geciyoruz. Size gun yeni basliyor
Ilk gruba katildigimda okurken sen cocugu okuldan almaya gidiyrm demistin. Yurtdisinda oldugunu bilmedigim icin okurken cok sasirmistim. Gecenin bu saatinde cocuk okulda ne geziyor acaba diye
Gunaydin canimGünaydın kızlar
Aksamlari cayi tek basina icmeyi dene canim. Bir arkadasima onermislerdi. Cayin icinde birseyler yiyesin geliyirsa demligin icine 1 tatli kasigi seker at diye. Hem 1 tatli kasigi sekerin buyuk bir demliktekalorisi cok az hem de sekerin dustuyse dengeler demisti.21 Ekim menüm
Sabah 9 buçuk
Bol salata. Kk peynir 9yeşil zeytin. Yağda yumurta 1 tane.
Öğle
1 cennet hurmasi 2 sıkım tarhana. 4 ceviz
Ara 1 elma
Akşam
3yk bulgur pilavı. Bir tabak yeşil fasulye. İki turşu dayanamadım
Buraya kadar herşey yolundaydı. Akşam çay ve sonrasında fıstık tarhana çekirdek ve elma yedimçok üzgünüm
2 litre ye yakın şu
1 saat müzik eşliğinde dans oyun
Yarım saat yürüyüş
Sagol canim.Menunde sporunda super
Anladim canim. Boyle anlatica baya yorucu geldi kulagaOynamak eglenmek en zevkli kismiAsil yoran kuaforu cocuklarin kiyafeti hazirlanmasi. Bir de tayin durumundan ildisindayiz a her hafta 2 cocukla 3 saat yol iskence gibi. Cok yakin olmasak gitmem ama hepside samimi oldugum insanlar mecbur gidiyrz
Sen yazmissin ben uyumusum yeni gordum mesajimi
Ben anca 300-500 ziplarim arkadaslar 1000-2000 yapiyorlar masallah
Oow senin dugun zamanin gelmiste gecmis bileDugun olsada gitsem iki kiritsam, enson kendi dugunume gittim ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?