- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Iyi gezmeler FilizimVardim canım şükür. Çok uzun bir yolculuk oldu, ay bi de kaybolup başka şehre gittik
Neyse şimdi sagsaglim olmamız gereken yerdeyiz. Saat 10da akşam yemeğine başlayıp 11.30da bitirmemizi saymazsak superiz(ama tüm gün açtım işin tesellisi)
Mezun olmanın dediğini yap yaptığını yapma hesabı
Sen ziplama ya sen ziplayinca cok zipliyorsunGünaydın canııım bakalım bugun zıplamaya calısıcam zıplıycak ladar iyileştim diye düsünüyorum :)
Yinede dugun ani guzel yani belesten sporAnladim canim. Boyle anlatica baya yorucu geldi kulaga
Ulkeye girisiniz ilginc olmus ama umarim cok guzel zaman gecirirsiniz canim. Halki yardimseverdir aslinda ulkede ingilizce konusma orani cok yuksek. Umarim tum islerinizi istediginiz gibi halleder ve biraz da gezip eglenip donersiniz canim. Erasmus anlasmasina gitmene cok sevindim. Ben esimle erasmusta tanistim. Sonra is bulup kaldim.Ben de özledim canım bak boş kalır kalmaz geldim uyumadan önce yazayım dedim
Nasıl gidiyor ne var ne yok Özlemcim? Napiyo senin paşalar?
Bugün belçikaya geldik iki öğretmen. Ülkemin gözünü seveyim, daha girerken pasaport polisi dönüş biletimizi görmek istedi. Yanımızdaki parayı sordu hatta görmek istedi. Bak yanımızda paramız var diye göstermek zorunda kaldık. Uçaktaki Türklerin çoğunun valizini açtılar (bizimkini acmadilar). Yani pek nahoş karşıladılar. Ama halkı yardımsever sorunca pek İngilizce konuşmak istemeseler de yardım ediyorlar. En son bir Türk'e rastladık bir de, oteli bulmamiza yardım etti. Ne varsa yine memleketimde var :))
Projede 5 okul ve bir de müzik kuruluşu var. İspanyollara bayıldım. Bir okul hariç diğerleri sıcak sayılır ama dil problemi yaşıyoruz, Fransızca konuşuyor herkes
Ben yine vur dedin öldürdüm galiba özlemim. Biri halimi sorsun diye bekliyormuşum galiba
sagol canim. Bakalim ilk defa kiz kiza. Coluksuz cocuksuz gidecegizInverness'e mi gittinizne şanslısın. Bence birkaç bölüm devam et çok güzel bir dizi outlander. Romantik.
Ozgeyle izlediğimiz dizinin adini unuttum ama ilk sezonu ayrı ikinci sezonu ayrı bir konuda ben ilkini daha çok sevdim ama insanı geren bir konusu vardi hafiften @Yawrukush günün sorusu iki sezonu bitirdigimiz o dizinin adı neydi?
Peynirlerin sevdim en çok güzelim. Bir de portakal marmeladı ve Ev sahibimin firinladigi Somon.
Yemek ve havası için değil de daha çok mimarisi kültürü ve oylece gezmek için gidilebilecek bir yer bence.
Wow süper planmis deryacim. tarkan konserinden ufak bir video atarsın artık. Bi kuple dinleriz
Waaw supermis. Tebrikler canim kizina. Ins devam eder voleyballda.Zıplama yarışması çok iyi fikir bence. Benim yerime kızım zıplasa sayılır mı kaptişler? Geçen haftasonu voleybolda performans testi yapmışlar, olduğu yerden en ileriye zıplayan benimkiymiş, aynı annesi, bana çekmiş(desem de inanmayın )
Sahi sana bahsedemedim Özge'cim sonunda sevdiği sporu bulduk. Birkaç hafdadir voleybola gidiyor, çok keyifli.Ben de çok mutluyum @Yawrukush
Afiyet olsun canim. Aksami kefirle gecirmisdin acikmadiysan ne guzel. Mekik sayina bayildimEkim 21 menum
Sabah 8
1 yumurta , domates ,zeytin ,peynir ,1 dilim ekmek
Ara neskahve 3 burcak benzeri puskevit
Oglen 2
4 yk pilav ,1 tavuk butu
Aksam 1 bardak kefir
Su 2.5lt
Mekik 318
@Yawrukush
Sagol canim oksuruyor sadecdGecmis olsun derya , kuzucuk iyidir insallah simdi
2500 muuu ? Ben 500 yaparim cogunu gecerim diyirdum. Amanin 2500 de ne. Kalkayim da iki ziplayayim bari.@Kozmogirl17 denk gelemedik yarin kactane ziplayacan en az 2500 yapcam
napıcan bacım verilecek kilolar cok plunca öecburrr zıplamam lazım :)Sen ziplama ya sen ziplayinca cok zipliyorsun
Gecmis olsun bu arada dun yazmayi unutmusum ayagin bir an evvel iyilesir insallah
Canım bence dansla yürüyüsle gitmiştir merak erme21 Ekim menüm
Sabah 9 buçuk
Bol salata. Kk peynir 9yeşil zeytin. Yağda yumurta 1 tane.
Öğle
1 cennet hurmasi 2 sıkım tarhana. 4 ceviz
Ara 1 elma
Akşam
3yk bulgur pilavı. Bir tabak yeşil fasulye. İki turşu dayanamadım
Buraya kadar herşey yolundaydı. Akşam çay ve sonrasında fıstık tarhana çekirdek ve elma yedimçok üzgünüm
2 litre ye yakın şu
1 saat müzik eşliğinde dans oyun
Yarım saat yürüyüş
canım dminim sana cok iyi olgelir döndüğündede o mutlulhk ve enerji ile sana ve eşine iyi gelir cok sevindim aenin icin her anneye böyle kosa molalar lazım gercektensagol canim. Bakalim ilk defa kiz kiza. Coluksuz cocuksuz gidecegiz
Yok yaa hiç hissetme bizi bir rüzgar savurdu buralara oyle geldik dogdugun degil doydugun yer hesabı işteYa bu 4. Takima katilmak icin yurtdisi sarti falan mi araniyor anlamadim
Herkesin yurtdisiyla bir baglantisi var. Ya orda yasiyor ya orda yasamis ya orda geziyor.ne guzel yasiz konusunca kendimi sap gibi hissediyrm
Acisi cok kotudur. Yasamadan bilinmez ama tahmin edebiliyrmnapıcan bacım verilecek kilolar cok plunca öecburrr zıplamam lazım :)
Cok sagol canım daha ıyıyıö cok sukur ama süyt yanıgı baska seye benzemiyormus cidden
Canım bence dansla yürüyüsle gitmiştir merak erme
Tabi dogru soyluyorsun. Mutlu olduktan sonra nerede yasadigininda bir onemi yokcanım dminim sana cok iyi olgelir döndüğündede o mutlulhk ve enerji ile sana ve eşine iyi gelir cok sevindim aenin icin her anneye böyle kosa molalar lazım gercekten
Yok yaa hiç hissetme bizi bir rüzgar savurdu buralara oyle geldik dogdugun degil doydugun yer hesabı işte
Günlük yarışmalar mı? Çok hoş.Kizlar bugun MEKIK YARISMASI yapiyoruz biliyorsunuz, menulerinizle beraber mekiklerinizi yazmayi unutmayiniz.
Birde eger hala mekik yapmadiysaniz , simdi az da olsa yapabilirsiniz, ha gayret..
Mekigin her turlusu kabul, nasil rahat yapabiliyorsaniz oyle yapin.
İyi gidiyor. Bugün 2.seviye bitiyor. Yarın 3.seviyeye başlıyorum..Cok tesekkur ederiz kaptanim, kucak dolusu sevgiler
Bende iyiyim kuzum, sagligin yerinde mi , diyetin nasil gidiyor?
Etek gayette yakismistir bence zaten cok bir kilon yok gulum..
Istedigin kiloya ulasacaksin ben eminim..
Muazzam fark var busem, oyle boyle degil.
Bir de cok samimi bisey soyleyecegim, yillar gectikce yaslanmiyorsun abi sen, bunu ne yapacagiz :))
Canim huzurcum lutfen ama lutfen doktora git, insallah hemencecik iyi ol, evlatlarinin basinda ol.
Haberdar et bizi durumundan , meraktayiz...
Alabildiniz mi canim kostum, biz cumartesi 2 ayri halloween magazasi gezdik, Arasa batman kostumu aldik ama Akin surekli acayip korkunc kostumler begendi ve kostumler tamamen kafasini kapatiyor okulda da parade esnasinda en fazla maske takmaya izin var alamadan dondum
Internetten alacagiz artik..
Bende haftasonu ugrayamadim canim, krem - merhem islerime biraz agirlik veriyorum, zamani yetistiremiyorum.
Sende ne var ne yok canim?
Kan verdin mi canim, nedir son durumun, aklimiz sende :)
Guzel menu canim :)
Sagol kuzum merak edip sordugun icin
Cok guzel bir tarife benziyor, kabagimda var bu hafta deneyecegim :)
Canim biraz ise guce baktim haftasonu ugrayacak zmaan bulamadim, kusuruma bakmayin, sen nasilsin canim?
Canim doktora gidip bizide haberdar et lutfen...
Cuma gunu 1. oldu takimimiz, bireyselde 2.de @haeshin arkadasimiz oldu :)
Canim sinavini atlat gel, bekliyorum, kacmak yok:)
Guzel menu Ozlemcim :)
Ohh oglen biryani aksam biryaniKizlar menulerim eskisi gibi cok ic acici degil artik menu yazmama karari almistim ama takimimiz cok sessiz o yuzden belki menu yazmayan arkadaslara hatirlatir diye birkac gun daha yazayim dedim.
PAZARTESI MENUM
SABAH
Domatesli biberli koz patlican (3 yemek kasigi)
1 kk peynir
1 tatli kasigi pekmez
2 dilim pastirma
100 kalorilik pita ekmegi
Yarim salatalik, yarim domates
ARA
Filtre kahve
1 buyuk kare %60lik cikilata
OGLEN
7 kasik tavuk biryani
3 et kofte
ARA
Filtre kahve
1 avuc cekirdek, 1 hurma
AKSAM (oglen menumun aynisi)
Yatana dek limonlu cay icecegim.
SU: 1.5 lt
SPOR: Yarim saat Akini birakip alirken yuruyus, 2 saat parkta oturmadan cocuklarin pesinde adimlama, 1 saat yemek hazirlama ve evi toparlama, 75 adet mekik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?