- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Bugunun yarismasi ziplamaGünlük yarışmalar mı? Çok hoş.
Bugünün yarışması ne?
Aynen canim . Katiliyorum aslinda arada lazim boyle gezmeler.canım dminim sana cok iyi olgelir döndüğündede o mutlulhk ve enerji ile sana ve eşine iyi gelir cok sevindim aenin icin her anneye böyle kosa molalar lazım gercekten
Yok yaa hiç hissetme bizi bir rüzgar savurdu buralara oyle geldik dogdugun degil doydugun yer hesabı işte
Ahahahah 2500 ziplicam drken ayy yok benim dizim elveermez bacim 1000 benim zor
Merhaba canım hoşgeldinkızlar merhaba en son aralık 2018 de bu gruptan ayrılmıştım . tekrar katılabilir miyim acaba?
1000 bile çok zor bi anda..Ahahahah 2500 ziplicam drken ayy yok benim dizim elveermez bacim 1000 benim zor
kaptan kim acaba?Merhaba canım hoşgeldin
Katılabilirsin tabiki.. Kaptanlarımız da yön verirler gelsiklerinde..
Seni tanıyalım mı bu arada
Aaa ben senin nickini hatirladim canim. Hosgeldin.kızlar merhaba en son aralık 2018 de bu gruptan ayrılmıştım . tekrar katılabilir miyim acaba?
Ben 100 erden zipliyorum canim1000 bile çok zor bi anda..
Aaa ben senin nickini hatirladim canim. Hosgeldin.
Hosgeldin canim kaptanimizkaptan kim acaba?
istanbuldayım 2 çocuk annesiyim . çalışmıyorum. 33 yaşındayım. boyum 1.63 kilom 64. bu sefer 6lı rakamlardan kurtulmak istiyorumm
Hepsini bir anda yapmiyoz canim ,100 er tane gun boyu kactane yaparsam artik1000 bile çok zor bi anda..
Yap kiz zipla dur butun gun2500 muuu ? Ben 500 yaparim cogunu gecerim diyirdum. Amanin 2500 de ne. Kalkayim da iki ziplayayim bari.
Evet , bugunku ziplamaya yarismasina katilmani bekliyorum canim ona goreGerçekten mi
Kaptanimizhoşbuldum canım ben de seni hatırlaıdm geçmişe çok bakamadım kaptan kim acaba?
Sadece gozleme acaba fazla mi olmus diye dusundum cani. Ama gerisi gayet guzel. Afiyet olsunpazar menum
sabah 10.00
1 yumurta
1 kk ezine peynir
2 dilim tb ekmegi
Sekersiz cay
Ara
Sekersiz turk kahvesi
Oglen 15.00
2 tabe patlicabli gul boregi
Aksam
5 6 tane lahana sarmasi
Spor yok
Su 2 lt
pazartesi menum
Sabah 10.30
2 dilim tb ekmegi
3 4 catal omlet
4 5tane patates kizartmasi
2 3 ck bogurtlen receli
Sekersiz cay
Oglen
1 yufkadan gozleme
Aksam
2 kasik pilav
2 kasik etli nohut
Spor yok
Su tam bilmiyorum evde degildim
Simdilik 400 yaptim bakalim. Benim hedefim 500 du bu gunluk. Ama iste sen 2500 deyince benimki cok az geldi gozumeYap kiz zipla dur butun gun, citayi yukseltim baktim kimse yapmiyo eksin katayim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?