Kaptanııım girdim sanıyorum girmemişim..@Huzurvermeyolunda canim doktora gittin mi, ne durumdasin?
fayfeyfiy , @Harpy , Kozmogirl17 , @kanadali35 nerelerdesiniz kizlar?
Simdilik 300 tane yaptim. Ama zorlasam 600-700 ancak olur gibi. Bakalim gun devam ediyor kacta birakacagmSenden guzel bir sayi bekliyorum canim ona gore
adımsayar olarak ne kullanıyorsun? bileklik almıştım bozuldu.Bugun adimim cok az. Kalkayim da yerimde biraz yuruyeyim bari
Huzurcum senden haber almak, hemde iyi oldugun haberini almak ne guzel, dikkat et kendine canim..cok sükğrnkuzum iyiyim artık döndüm sahalara cok sükğr
gittil gittim canım cok sükğrnartık yara kabuk baglamaya basladı üstüne basmadılları sürece iyiyim :))
Canim cumaya kadar dikkat edersen o son alinan kilolar hizlica gider..Yawrukush Anamm Kııız ben yattıgım yerden birinci olmuşum yaaa Üstelik yattıgım icin üstelik su bile düzgün icmedigim ve tostlar börekler pastalar geldigi icin önüme sadece +700 aşmışım busabah. ACı gercekleyüzleştim kalktım erkwnswn kendime limonlu bi yesilcy yapıp cumaya kadar savas actıö en azından sabit geliyim iki iki dört ben spor yapmadan su icmeddn bir halta yaramıyorum oyuzden artık disiplin sanki bugun diyetimin ilk günüymüş gibi baslıyorum
Cayin yaninda bir sey yemeye alisiksan onu birakmak zman aliyor kuzum.21 Ekim menüm
Sabah 9 buçuk
Bol salata. Kk peynir 9yeşil zeytin. Yağda yumurta 1 tane.
Öğle
1 cennet hurmasi 2 sıkım tarhana. 4 ceviz
Ara 1 elma
Akşam
3yk bulgur pilavı. Bir tabak yeşil fasulye. İki turşu dayanamadım
Buraya kadar herşey yolundaydı. Akşam çay ve sonrasında fıstık tarhana çekirdek ve elma yedimçok üzgünüm
2 litre ye yakın şu
1 saat müzik eşliğinde dans oyun
Yarım saat yürüyüş
Canim surekli oruc mu tutacaksin, ne kadar dha devam etmeyi dusunuyorsun?merhaba kızlar bana yardim edin.
ben işyerinde yemek yiyordum iptal etsem miki
aylık 100 lira para veriyordum.
bide ben iki gündür niyetliyim..
oruç tutuyorum.
eşime dedim iptal et diyo. boşuna para verme diyo
oruç tutmayabilirim bi gün belli olmaz..
ikilem kaldim ne yapmalıyım.
Bizde ozledik nasilsin?Geldim balım.. Yoğunluğum var bu ara.
Özledim burayı
Bugun ziplama yarismamiz var:)Günlük yarışmalar mı? Çok hoş.
Bugünün yarışması ne?
Deryacim kendim yapiyorum harika oluyor , artik disaridan almam kesinlikle:)Ohh oglen biryani aksam biryanibayiliiirim. Afiyet olsun canim
Tabiki aramiza katilabilirsin canim, hosgeldin :)kızlar merhaba en son aralık 2018 de bu gruptan ayrılmıştım . tekrar katılabilir miyim acaba?
Canim ben istanbula esimle 1 kez gezmeye gittim hic bilmiyorum nerede kalinir biz sultanahmette otelde kalmistik :)Kaptanııım girdim sanıyorum girmemişim..
iyiyim alhamdulillah siz nasılsınız :)
Aaaa
Benim yurtdışından bir arkadaşım gelecek
İstanbul’da uygun fiyatlı otel arıyor
Siz geldiğinizde nerelerde kalıyorsunuz otelde kalıyor musunuz bildiğiniz otel var mı
Tekrar hosgeldin verilecek kilon oldukca az hemen verirsin bence:)Kullanıcı Adı : hega8286
İsim (İsteğe Bağlı ):-
Mesleginiz: ev hanımı
Yaşınız :33
Medeni Durumunuz :eli
Çocuk Sayısı ve yaşları:2tane, 9 ve 5
Yaşadığınız şehir: istanbul
Boyunuz : 1,63
Kilonuz: 64
Hedef kilonuz : 59
Kilo alma hikayeniz : fazla tatlı tüketimi..
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? sağlığım için.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? evet
Ben bele takilan adimsayarlardan almistim cok memnundum kaybettim onu , telefonda cesitli uygulamalar var en son pedometer'i kullanmistim.adımsayar olarak ne kullanıyorsun? bileklik almıştım bozuldu.
Tekrar hosgeldin verilecek kilon oldukca az hemen verirsin bence:)
Benim ismim Ozge, 31 yasinddayim, evliyim, 2 oglum var, beden egitimi ogretmeniyim.
Beraber guzel kilolar verecegiz umuyorum ki :)
Ben bele takilan adimsayarlardan almistim cok memnundum kaybettim onu , telefonda cesitli uygulamalar var en son pedometer'i kullanmistim.
Ama uygulamalardn cok emin olamiyorum dogru saymiyorlar bence.
Cunku hem adimsayar hem telle denedigimde adimsayar daha fazla adim cikariyordu sanirim tel hepsini algilayamiyor.
Birde ben her an cebinde tasiyamiyorum teli yeni bir adimsayar almaliyim :)
kahvaltıKizlar ben kuzularima kahvalti hazirligina geciyorum , sonra ikisinide okullara birakip ,bu sabah kahvaltiyi arkadasim Vanessa ile yapacagim disarida,
Beni cok tehlikeli bir yere goturuyor, oyy oyyy kendimi ne kadar tutabilecegim bakalim.
Eve donunce gorusmek uzere, dikkat edin kendinize.
***Ziplama yarismamizi unutmayin kizlar, yatana kadar ziplamaya devam
Simdilik telefonu kullan canim, sonra belki yeniden edinirsin bir tane :)hoşbuldum inş beraber kurtuluruz fazlalıklardan.
telefonu ben de sürekli taşımıyorum. adımsayar bana da lazım ama cabuk bozuldu aldığım iyi bişey almak için de bütçeyi zorlamak işime gelmedi bekliyorum bayadır:)
Abd californiada yasiyorum, 10 saat geriden takip ediyoruz Turkiyeyi, sizin orda saat aksam 6ya geliyor burada sabah 8e geliyor :)kahvaltınerde yaşıyorsun:)
hmm tamam ozaman sana afiyet olsun kaptanAbd californiada yasiyorum, 10 saat geriden takip ediyoruz Turkiyeyi, sizin orda saat aksam 6ya geliyor burada sabah 8e geliyor :)
Ilk gun icin guzel menu canim, 1 haftaya tamamen duzene oturur menulerin.ilk menümü yazayım:
Sabah: omlet, az peynir 6-7 tane zeytin. 2 tane tuzlu lokma yedim2 çay kaş. tahin pekmez 1 ceviz.
ara: 1 küçük muz, 1 şekersiz sütlü türk kahvesi,1 poğaça
ara: 5-6 fındık
akşam: salata, 1/2 kase çorba, 1 tabak yeşil fasulye
ara: 1-2 dilim meyve belki ya da 5-6 adet fındık.
spor bugun yapamadım sanırım ip atlıyoruz grupta. ipim yok henüz ama fitness a gidiyorum yarın inş orda spor yapar yazarım.
Guzel menu canim, nasilsin, nasil gecti gunun?Selam hanımlar
Pazartesi menüm
Sabah
1 dilim ekmek , peynir , domates, salatalık, kapya biber, 6-7 adet siyah zeytin
Öğlen
Peynirli sandviç, filtre kahve
Ara
1 tane cennet elması, 3 ceviz
Akşam
Kuru fasülye, yoğurt
Spor 8000adım
Su 1,5 lt kadar
Yawrukush
Kozmogirl17
Tesekkur ederim canim..hmm tamam ozaman sana afiyet olsun kaptan
Canim radisson blue fiyati uygun. Onun sayfasina uye olsun. %24 civari indirimi var. Hem guzel otel hem fiyati uygun.Kaptanııım girdim sanıyorum girmemişim..
iyiyim alhamdulillah siz nasılsınız :)
Aaaa
Benim yurtdışından bir arkadaşım gelecek
İstanbul’da uygun fiyatlı otel arıyor
Siz geldiğinizde nerelerde kalıyorsunuz otelde kalıyor musunuz bildiğiniz otel var mı
Desene benim 500 cok az olacakSimdilik 300 tane yaptim. Ama zorlasam 600-700 ancak olur gibi. Bakalim gun devam ediyor kacta birakacagm
Saat canim. Uygun ve guzel birsey istersen huawei nin cok uygun ve guzel bandlari var. Hem cok kibar duruyor hem saat hem telefonuna senkronize edebiliyorsun , su gecirmez ve fiyati cok uygun.adımsayar olarak ne kullanıyorsun? bileklik almıştım bozuldu.
Benim esimin israrlari uzerine ben de deodoranti organik almaya basladik hani aluminyumun zararindan dolayi. Ama internetten bakmisti esim evde deodirant tarifi hidistan ceviziyle hic ise yaramadi canim, terletti beniHuzurcum senden haber almak, hemde iyi oldugun haberini almak ne guzel, dikkat et kendine canim..
Canim cumaya kadar dikkat edersen o son alinan kilolar hizlica gider..
Ama ziplama sakin , tamamen iyilesene kadar, egzersiz yapma....
Cayin yaninda bir sey yemeye alisiksan onu birakmak zman aliyor kuzum.
Mesela 1 tane kuru meyve al yanina, ya da 1-2 kare bitter cikolata ve baska hicbir sey yeme.
Beynini de buna ikna et..
Canim surekli oruc mu tutacaksin, ne kadar dha devam etmeyi dusunuyorsun?
Yani uzun sure devam etmeyeceksen oruca , yemeklerini iptal etme.
Diger turlu ne yiyeceksin?
Bizde ozledik nasilsin?
Yeni evre nasil olacak sifalanmanda canim?
Bugun ziplama yarismamiz var:)
Deryacim kendim yapiyorum harika oluyor , artik disaridan almam kesinlikle:)
Tabiki aramiza katilabilirsin canim, hosgeldin :)
Canim ben istanbula esimle 1 kez gezmeye gittim hic bilmiyorum nerede kalinir biz sultanahmette otelde kalmistik :)
Tekrar hosgeldin verilecek kilon oldukca az hemen verirsin bence:)
Benim ismim Ozge, 31 yasinddayim, evliyim, 2 oglum var, beden egitimi ogretmeniyim.
Beraber guzel kilolar verecegiz umuyorum ki :)
Ben bele takilan adimsayarlardan almistim cok memnundum kaybettim onu , telefonda cesitli uygulamalar var en son pedometer'i kullanmistim.
Ama uygulamalardn cok emin olamiyorum dogru saymiyorlar bence.
Cunku hem adimsayar hem telle denedigimde adimsayar daha fazla adim cikariyordu sanirim tel hepsini algilayamiyor.
Birde ben her an cebinde tasiyamiyorum teli yeni bir adimsayar almaliyim :)
gorusuruz canim. Afiyet olsunKizlar ben kuzularima kahvalti hazirligina geciyorum , sonra ikisinide okullara birakip ,bu sabah kahvaltiyi arkadasim Vanessa ile yapacagim disarida,
Beni cok tehlikeli bir yere goturuyor, oyy oyyy kendimi ne kadar tutabilecegim bakalim.
Eve donunce gorusmek uzere, dikkat edin kendinize.
***Ziplama yarismamizi unutmayin kizlar, yatana kadar ziplamaya devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?