- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
canim bugun biz ipsiz ip atliyoruz. Durdugumuz yerde zipliyoruz yaniilk menümü yazayım:
Sabah: omlet, az peynir 6-7 tane zeytin. 2 tane tuzlu lokma yedim2 çay kaş. tahin pekmez 1 ceviz.
ara: 1 küçük muz, 1 şekersiz sütlü türk kahvesi,1 poğaça
ara: 5-6 fındık
akşam: salata, 1/2 kase çorba, 1 tabak yeşil fasulye
ara: 1-2 dilim meyve belki ya da 5-6 adet fındık.
spor bugun yapamadım sanırım ip atlıyoruz grupta. ipim yok henüz ama fitness a gidiyorum yarın inş orda spor yapar yazarım.
Canim organik alirkende deodoranti dikkat et cunku baking soda kullaniliyor ve aluminum free olmali ,cunku organiklerin icinde de aluminum olanlar var, gule gule kullan canim.Benim esimin israrlari uzerine ben de deodoranti organik almaya basladik hani aluminyumun zararindan dolayi. Ama internetten bakmisti esim evde deodirant tarifi hidistan ceviziyle hic ise yaramadi canim, terletti beniama bu internetten aldigimin birini cok begendim o da organik.
Ama krem hic denemedim.
Afiyet olsun vanim. Soor da menu de cok guzelSelam hanımlar
Pazartesi menüm
Sabah
1 dilim ekmek , peynir , domates, salatalık, kapya biber, 6-7 adet siyah zeytin
Öğlen
Peynirli sandviç, filtre kahve
Ara
1 tane cennet elması, 3 ceviz
Akşam
Kuru fasülye, yoğurt
Spor 8000adım
Su 1,5 lt kadar
Yawrukush
Kozmogirl17
Deodoranti zaten sirf aluminyumsuz olsun diye organik aliyoruz. Ama acikcasi ben eski organik olmayani ozledimCanim organik alirkende deodoranti dikkat et cunku baking soda kullaniliyor ve aluminum free olmali ,cunku organiklerin icinde de aluminum olanlar var, gule gule kullan canim.
Bizim evde tum krem, strech mark kremleri, anti agingler, deodorant,pisik kremi, dudak balmi, sac dokulmesi serumu vs vs hepsi benim ellerimden cikiyor :)
Esime parayla satiyorum , oylede zaliiiiimim :)))
Yaaa Aleyküm selammKizlarFitFiliz arkadasimizin hepinize cok selami var.
Kendisi cook yogun, bugunde Erasmus projesi ile Belcika'ya gitti.
Bana kizlari cok ozledim, firsat bulup yazamadim, selamimi iletir misin dedi.
Benden cikmis olsun selami, sag salim varmissindir insallah Filizim..
Huzurcum senden haber almak, hemde iyi oldugun haberini almak ne guzel, dikkat et kendine canim..
Canim cumaya kadar dikkat edersen o son alinan kilolar hizlica gider..
Ama ziplama sakin , tamamen iyilesene kadar, egzersiz yapma....
Cayin yaninda bir sey yemeye alisiksan onu birakmak zman aliyor kuzum.
Mesela 1 tane kuru meyve al yanina, ya da 1-2 kare bitter cikolata ve baska hicbir sey yeme.
Beynini de buna ikna et..
Canim surekli oruc mu tutacaksin, ne kadar dha devam etmeyi dusunuyorsun?
Yani uzun sure devam etmeyeceksen oruca , yemeklerini iptal etme.
Diger turlu ne yiyeceksin?
Bizde ozledik nasilsin?
Yeni evre nasil olacak sifalanmanda canim?
Bugun ziplama yarismamiz var:)
Deryacim kendim yapiyorum harika oluyor , artik disaridan almam kesinlikle:)
Tabiki aramiza katilabilirsin canim, hosgeldin :)
Canim ben istanbula esimle 1 kez gezmeye gittim hic bilmiyorum nerede kalinir biz sultanahmette otelde kalmistik :)
Tekrar hosgeldin verilecek kilon oldukca az hemen verirsin bence:)
Benim ismim Ozge, 31 yasinddayim, evliyim, 2 oglum var, beden egitimi ogretmeniyim.
Beraber guzel kilolar verecegiz umuyorum ki :)
Ben bele takilan adimsayarlardan almistim cok memnundum kaybettim onu , telefonda cesitli uygulamalar var en son pedometer'i kullanmistim.
Ama uygulamalardn cok emin olamiyorum dogru saymiyorlar bence.
Cunku hem adimsayar hem telle denedigimde adimsayar daha fazla adim cikariyordu sanirim tel hepsini algilayamiyor.
Birde ben her an cebinde tasiyamiyorum teli yeni bir adimsayar almaliyim :)
Çooook teşekkürler kuzumCanim radisson blue fiyati uygun. Onun sayfasina uye olsun. %24 civari indirimi var. Hem guzel otel hem fiyati uygun.
Söyledim kuzum bir ajenta ile anlaşmaya karar vermiş en sonCanim radisson blue fiyati uygun. Onun sayfasina uye olsun. %24 civari indirimi var. Hem guzel otel hem fiyati uygun.
***MEKIK YARISMASI SONUCLARI***
1. 318 adet mekik ile @kanadali35
2. 200 adet mekik ile @DeryaOnDiet
3. 75 adet mekik ile @Yawrukush
4. 50 adet mekik ile @Ucyuzbesyuz
Yarismaya katilan tum arkadaslarima kucak dolusu sevgiler.
Kullanma canim esin cok dogru soyluyor, alabildigin, bulabildigin olcude organik, natural urunler kullan ailen ve kendin icin.Deodoranti zaten sirf aluminyumsuz olsun diye organik aliyoruz. Ama acikcasi ben eski organik olmayani ozledimesim kiziyir kanser mi olmak istiyorsun diyor kullandirmiyor aluminyumlulari.
Kremde sadece el kremimi oyle bir yerden aldim. Yazana gore icinde sadece hindistan cevizi yagi ve meyve ozu var. Fena degil krem.
Iyi dinlenmeler busem..Kızlar iyiakşamlar. Menümü vermeye geldim umarım herkes iyidir. Yatmadan önceki son çırpınışlarım. Sohbete dermanım yok beni affedin.
menüm
300 gr kalçalı tavuk but
3 yemek kaşığı zeytinyağı
Marul salatası
Tahinli ceviz
Biraz turp otu
Su 3 lt çok geçti
Spor yok. 9 saat ders + nöbet var.
iyi bakın kendinize yarın evdeyim görüşürüz.
Canim o ayaginla ip mi atladin sen, once bir iyiles....Sabah 11.
Haslanöıs yumurta salaltası
Aksam
Bir tabak etli nphut
1 kase yogurt
1 tahinli muz
Su 2 litre
1000 ip atlaöaYawrukush
Cok guzel bir menu olmus yine canim, iyi geceler :)İyi akşamlar hanımlar
Salı menüm
Sabah
2 dilim yumurtalı ekmek, peynir, cay
Ara
Meyveli yoğurt
Öğlen
Biraz kuru fasülye , salata
Ara
Muz, filtre kahve
Akşam
Kıymalı ıspanak yemeği, karabuğday
Şimdide 1 bardak zencefil çayı
Su 2 lt olmuştur
Spor : 12000 adım
@Yawrukush
@Kozmogirl17
Hosgeldin Filizim nasilsin?Bin üçyüz on sekiz mekik diye okudum tebrikler Özlemcim
İyiyim güzelim. Otelde uykumuz gelsin diye bekliyoruzHosgeldin Filizim nasilsin?
Ne guzel bir sehirmis, kucuk bir sehirmi Filizim?İyiyim güzelim. Otelde uykumuz gelsin diye bekliyoruz ☺☺ bugün 9da başladık 17.30da toplantı bitti.
Sonra da birşeyler atıştırıp, dışarı çıktık biraz yürüdük. Meuse (Maas) nehri varmış burda. Kıyısından yürüdük biraz. Çok ıssızdı geri döndük
Guzel ziplamissin canim, suan 2. siradasin :))
Su an ayaklarim nasil sizliyor. Ya yurumekten ya da ziplamaktan bilemedim. Vucut harekete aliskin olmayinca tepki gosteriyrGuzel ziplamissin canim, suan 2. siradasin :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?