Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ekim 22 menum
Sabah 8
1 yumurta , domates ,salatalik, zeytin ,1 dilim ekmek

Ara 2 hurma ,neskahve

Oglen 2
1 tabak bezelye yemegi ,2 dilim ekmek

1 bardak kefir

Su2.5 lt
Spor 600 ip
Yawrukush
Ip sayimiz ayni menun de cok guzel canim afiyet olsun

Teşekkür ederim canım. Aslında akşamları yemeyeyim diyorum. Mecbur yiyecek çıkarıyorum çocuklar için çerez felan bende dayanamayıp yiyorum malesef dün de kendimi tutamadım. Çayda şeker denemem lazım ama ben şekerli çay içemem. Hele o tadı alayım. Hiç içemem. Dikkat et meye calirim

Ne seviyesi canim? Ne diyeti yapiyorsun?

Hoşgeldin canm

Evet kaptan malesef özellikle akşamları otururken hep birşey ler yiyesim geliyor. Savaşıyorum kendimle inş yeneceğim. Tavsiyene uyacagim. Tesekkurler

22 ekim menum
10:00_ bol yesillik maydoniz tere, tereyaginda 2 yumurta, 1 domates, 2 yk kadar humus, 1 dilim ekmek.

16:00_ 2 tavuk butu firibda, 1 kase peynirli salata, 2 dilim ekmek, 1 kase fistik.

Su: 2 lt
Spor; 10 000 adim
50 squat
100 ba ak ic dis
600 ziplama Yawrukush
Kozmogirl17

Ohh kislik alisveris de yapilmis. Gule gule giysin kuzularin canim. Yanlislikla ziplama yerine mekik yazmisdin canim
Aynen ya ustumden yuk kalkti resmen. Bn alisveris yapmayi hic sevmiyorum. Kadinlar alisverisi sever derler ama bana eziyet gibi geliyor. Bnde tuhaflik galiba

GÜnaydin arkadaslaaaar nasilsiniz ben sabaha guzel bir eksiyle basladim en atindan yatarkwn aldiklarimi vermisim sükür dünki zipziolar ise yarqmis sanirim bugun bu gazla daha cok dikkat edicem ins aksam da misafiröik var ama dikkat edicem cumaya az kaldi 73 leri ucundan gördüm ya ins birskmak istemiyorum

Harikaaa

Seviyeler nedir canım
Diyet şeklin mi
Nasıl oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…