Çise hosgeldin canim,17 ne kadar guzel bir yas,senin metabolizma tavandir cabuk gider o kilolar saglikla veririz insallahKullanıcı adı:ciseak77
İsim:Çise
Mesleğiniz:Öğrenci
Yaşınız:17
Medeni durumunuz:Bekar
Çocuğum yok
Yaşadığınız şehir:Yalova
Boyunuz:1.71
Kilonuz:82
Hedef kilonuz:75
Kilo alma hikayeniz: Ailem zaten kiloluydu,küçüklükten beri kiloluydum. Ben küçükken bana başlamam gereken yaşta katı ve sağlıksız gıdalar yedirmişler. Daha sonra da bir türlü bunları veremedim.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? İstediğim kıyafetlere sığmak,kendimi güzel ve sağlıklı hissetmek istiyorum.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? Hayır,ilk kez katılıyorum. Çokça okudum fakat hiç karılmadım o yüzden biraz heyecanlıyım. Bana yardımcı olursanız sevinirim :)
inşallahÇise hosgeldin canim,17 ne kadar guzel bir yas,senin metabolizma tavandir cabuk gider o kilolar saglikla veririz insallah
Bulgur sislik yapabilir canimMerhaba,ben Çise. 17 yaşındayım. Bugünkü menüm
6.50
Dereotlu omlet
10.00
1 dilim mandalina
1 tane çubuk kraker
Öğlen
Bir tabak bulgur pilavı
Akşam
Peynirli omlet
Şu anda spordayım. 30 dakika koşu,15 dk cross yaptım. Devam da ediyorum. Şimdilik 1.5 l su içtim
Tabrikler kizlar❤❤SALI GUNU ZIPLAMA YARISMASI SONUCLARI
1. @Huzurvermeyolunda ===> 1000 ziplama
2. kanadali35 & @DeryaOnDiet ===> 600 ziplama
3. @Ucyuzbesyuz & Yawrukush ===> 500 ziplama
4. @MigiMadid ===> 100 ziplama
Yarismaya katilan butun arkadaslarimi tebrik ediyorum..
Kötü oldu o zamanBulgur sislik yapabilir canim
Hosgeldin aramizaKullanıcı adı:ciseak77
İsim:Çise
Mesleğiniz:Öğrenci
Yaşınız:17
Medeni durumunuz:Bekar
Çocuğum yok
Yaşadığınız şehir:Yalova
Boyunuz:1.71
Kilonuz:82
Hedef kilonuz:75
Kilo alma hikayeniz: Ailem zaten kiloluydu,küçüklükten beri kiloluydum. Ben küçükken bana başlamam gereken yaşta katı ve sağlıksız gıdalar yedirmişler. Daha sonra da bir türlü bunları veremedim.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? İstediğim kıyafetlere sığmak,kendimi güzel ve sağlıklı hissetmek istiyorum.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? Hayır,ilk kez katılıyorum. Çokça okudum fakat hiç karılmadım o yüzden biraz heyecanlıyım. Bana yardımcı olursanız sevinirim :)
Yok yok canim kotu olan bisey yok aslinda eksik yazdim,yani tartida arti cikabilirsin yada vermemis gorunebilirsin bulgurun su tutmasindan kaynakli,arada abartmadan yenilebilir bulgur pilaviKötü oldu o zaman
Aklımda tutacağım. TeşekkürlerYok yok canim kotu olan bisey yok aslinda eksik yazdim,yani tartida arti cikabilirsin yada vermemis gorunebilirsin bulgurun su tutmasindan kaynakli,arada abartmadan yenilebilir bulgur pilavi
Canim keto bana cok iyi geliyo baslayamadim bi gazla baslamam gerekiyoBiz ketocanlar kurşun geçirmez kahve diyoruz onaçok eğlen Belçika’da
yaaHosgeldin aramiza , incecik yapariz seni merak etme
Canim yemissin gordum hingel tarifi verme yeri degil amamerhaba kızlar . bugün nasıl canım patatesli hıngel istiyor. hiç yapmadım ama videosunu izledim yapsam evdkilere ben azcık yesem olmaz mı acep
Super otesi olmus,afiyet olsunKızlar iyi akşamlar menümle geldim hemen
250 gr kalçalı but
50 gr dana ciğer
2 yumurta 2 kaşık tereyağında ve 60 gr ev peyniri ile
Bir yemek kaşığı tahin
Karnabaharın çiçeğinin altındaki dallardan 4 tane, maydanoz, nane, 4 yemek kaşığı zeytinyağından smoti
Dört yemek kaşığı taze fasülye zeytinyağlı
Çok yedim çok iyiyim
Spor 1 saat tempolu yürüyüş iki saat şehirde dolanma ayaklarım pempert.
su 3 lt denfazla.
şimdibiraz geçmişe bakıp kızların ödevine oturacağımbu arada bugün 6 lı rakamları ucundan gördüm @DeryaOnDiet
Canim ozel degilse nasil bir programİyi olur inşallah. Dün kaçamak günüydü. Ne bulursam yedim ve midem akşamdan bu yana fena.. Meğer ne güzel bi sistemmiş beslenme düzenimiz.
2.seviyede gram oynamadım ama 3.seviye ile gider inşallah pis yağlar..
Adımları da yazıyoruz sanırım. 10000 adım attım. 2 litre de su içtim
neden yağlı kahve?Kizlar menum
Sabah yagli kahve
10.30 yarim dilim borek,2 yumurta,domates,biber
13.00 1 avuc fistik
16.00 ispanak,yogurt
18.30 tavuk sote,2 kasik makarna
2.5 litre su
6000 adim
200 ziplama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?