Beslenme şekli belli saatlerde canım..Seviyeler nedir canım
Diyet şeklin mi
Nasıl oluyor
Teşekkürler balımKolay gelsin canim
Kilo verme döneminde yapma öyle şeyler canım..merhaba kızlar . bugün nasıl canım patatesli hıngel istiyor. hiç yapmadım ama videosunu izledim yapsam evdkilere ben azcık yesem olmaz mı acep
Ben de yeni izledim o filmi çok görsel bir film gerçekten etkileniyorsun sen yazınca aklıma uçuşan perdeler geldi hemen bi de gözlerYok kuzum istesem de o kadar fazla zayıflayamıyprum
4kilo versem şu an süper olacak da ...
Dün dersaneden geldik
The Great gastby izledik
Harikaydı kızlar ay adını doğru mu yazdım bilmiyorum ama
Gel bebeğim gel ben en büyük rakiplerimi hep dizimin dibinde tutarım
canım sen beni seviyorsun ondan öyle görüyorsun. ben de seni çok seviyorum kaptancanımCok tesekkur ederiz kaptanim, kucak dolusu sevgiler
Bende iyiyim kuzum, sagligin yerinde mi , diyetin nasil gidiyor?
Etek gayette yakismistir bence zaten cok bir kilon yok gulum..
Istedigin kiloya ulasacaksin ben eminim..
Muazzam fark var busem, oyle boyle degil.
Bir de cok samimi bisey soyleyecegim, yillar gectikce yaslanmiyorsun abi sen, bunu ne yapacagiz :))
Canim huzurcum lutfen ama lutfen doktora git, insallah hemencecik iyi ol, evlatlarinin basinda ol.
Haberdar et bizi durumundan , meraktayiz...
Alabildiniz mi canim kostum, biz cumartesi 2 ayri halloween magazasi gezdik, Arasa batman kostumu aldik ama Akin surekli acayip korkunc kostumler begendi ve kostumler tamamen kafasini kapatiyor okulda da parade esnasinda en fazla maske takmaya izin var alamadan dondum
Internetten alacagiz artik..
Bende haftasonu ugrayamadim canim, krem - merhem islerime biraz agirlik veriyorum, zamani yetistiremiyorum.
Sende ne var ne yok canim?
Kan verdin mi canim, nedir son durumun, aklimiz sende :)
Guzel menu canim :)
Sagol kuzum merak edip sordugun icin
Cok guzel bir tarife benziyor, kabagimda var bu hafta deneyecegim :)
Canim biraz ise guce baktim haftasonu ugrayacak zmaan bulamadim, kusuruma bakmayin, sen nasilsin canim?
Canim doktora gidip bizide haberdar et lutfen...
Cuma gunu 1. oldu takimimiz, bireyselde 2.dehaeshin arkadasimiz oldu :)
Canim sinavini atlat gel, bekliyorum, kacmak yok:)
Guzel menu Ozlemcim :)
Biz ketocanlar kurşun geçirmez kahve diyoruz onaBayılıyorum diyet konusunda araştırma yapıp son trendleri takip edenleri. Hindistancevizi yağı kahveyle karışınca yağ yaktiriyormus. Harika
Ev bakmak da başlı başına bir spor. Biz ilk baktigimiz evi almıştık hem de aynı gün içinde
Çok mutlu da olduk o evde, özlüyorum çok
Cisecim aramiza hosgeldin, henuz gecmisi okumadim ama eger doldurmadiysan, asagidaki formu doldurabilir misin :)Merhaba,ben Çise. 17 yaşındayım. Bugünkü menüm
6.50
Dereotlu omlet
10.00
1 dilim mandalina
1 tane çubuk kraker
Öğlen
Bir tabak bulgur pilavı
Akşam
Peynirli omlet
Şu anda spordayım. 30 dakika koşu,15 dk cross yaptım. Devam da ediyorum. Şimdilik 1.5 l su içtim
İsim | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
Kozmogirl17 | 50 M 10DK D | | | | |||
Gonulmeyvesi | | ||||||
Harpy | | | |||||
Yawrukush | 10 DKY | 20DK Y | |||||
kanadali35 | | | | ||||
Deryaondiet | |||||||
Sibal57 | | ||||||
Hega8286 | | ||||||
Haeshin | | | | | |||
Tomrs | 10DK D | ||||||
MigiMadid | |||||||
AKovser | |||||||
Melegimkorusun | |||||||
Akrrep | | | |||||
Ucyuzbesyuz | 10 DK Y | ||||||
Huzurvermeyolunda | MUAF |
Meyve suyu olmasa daha guzel olurmus canim ama yinede guzel menu :)Selam kizlar
Sali menum
Sabah 8.00
3 ceviz
1 mandalina
Oglen 13.00
Ufak bir skma
1 meyve suyu
Ara 15.00
Yarim nar
Turk kahvesi
Aksam 18.30 disaridaydik
Corba
Iskender( pidelerini yemedim)
Salgam
Salata
Su: 2 litreyi gecmistir
Spor
Sabahtan beri hic bos durmadim. Aksam 6 ile 10 arasi avmdeydik. 4 saat boyunca gezdik. Kizlara kıslik ayakkabi kiyafet aldik.
Mekik 500 de kaldi.ayak tabanlarim bile sizliyor.
Hayirlisiyla alin canim..Cok saol canimm hayirlisiyla alalim,oturmucaz ama esyali kiraya vericez
Cok guzel menu canim, bu hafta puanlama yarismasi yapmiyoruz gunluk yarismalar yapiyoruz canim.Kizlar menum
Sabah hindistan cevizi yagli kahve
10.00 haslanmis karnabahara 2yumurta kirdim,1 dilim tam bugday,1 avuc fistik
13.00 ispanak,yogurt
14.00 2 sutlu kahve
17.00 ispanak,1 dilimtam bugday
2.5 litre su,45 dk yuruyus (135 puan)
Cok guzel menu Ozlemcim, ben bozuyorum menulerimi, masallah sana..Ekim 22 menum
Sabah 8
1 yumurta , domates ,salatalik, zeytin ,1 dilim ekmek
Ara 2 hurma ,neskahve
Oglen 2
1 tabak bezelye yemegi ,2 dilim ekmek
1 bardak kefir
Su2.5 lt
Spor 600 ip
Yawrukush
Iyi yapmissin canim, oruc tutmadigin zamanlarda ac kalirsin yoksa...İptal edemedim Özge.
Canimin ici sagol haber verdigin icin, cuma bildirimini sakin unutma, onun haricinde aktif olamasanda sorun degil.Günaydın kızlar..
Yoğun geçti son 2 günüm, gerçi önümüzdeki günler de öyle geçecek gibi.. O yüzden telefona bakamıyorum..
Yawrukush
Özgem ben bu haftalık izin istesem, yani ara sıra uğrarım ama sık gelemem.. Kayınvalidemlere misafir gelecek bir kaç gün, sonra aile yemeği falan var arada, benim de orda olmam gerek.. Zaten oğlum da huysuz kaç gündür, günün yarısını kucağımda geçiriyor, dediğin gibi bana ihtiyacı var.. O yüzden bu hafta burda olmam zor.. Cuma bildirimi unutmazsam iyi
Unutmam mutlaka bildirim yaparım..
Cok cok guzel menu canim, Allah kabul etsin..günaydin
sahur
patatesli yumurta
peynirn domates zeytin.
2 şekersiz çay.
iftar:
mercimek çorbasi
dolmalık biber
maydanoz
yoğurt
su: 1 lt
spor: 100 zıpzıp
20-20 dk yürüyüş.
Canim aslinda kendimize zarar veriyoruz iste, farkina varmiyoruz yanlis beslenerek.İyi olur inşallah. Dün kaçamak günüydü. Ne bulursam yedim ve midem akşamdan bu yana fena.. Meğer ne güzel bi sistemmiş beslenme düzenimiz.
2.seviyede gram oynamadım ama 3.seviye ile gider inşallah pis yağlar..
Ohh ne keyifli olmus, ellerine saglik.Akşam yemeğimi yapıp ocağa koydum. Bulaşık makinesini doldurup çalıştırdım. Yemeğim pişerken kocişle sabah kahvemizi keyifle içtik. Şimdi hazırlanıp çıkıcam. Dersim ve toplantı hazırlığım var bugün..
Canim, cerezleri kucuk tabakla cocuklarin eline ver ve sen alma :)Evet kaptan malesef özellikle akşamları otururken hep birşey ler yiyesim geliyor. Savaşıyorum kendimle inş yeneceğim. Tavsiyene uyacagim. Tesekkurler
Cok guzel menu canim :)22 ekim menum
10:00_ bol yesillik maydoniz tere, tereyaginda 2 yumurta, 1 domates, 2 yk kadar humus, 1 dilim ekmek.
16:00_ 2 tavuk butu firibda, 1 kase peynirli salata, 2 dilim ekmek, 1 kase fistik.
Su: 2 lt
Spor; 10 000 adim
50 squat
100 ba ak ic dis
600 ziplamaYawrukush
Kozmogirl17
Ohh eksiler gelmis harika, ayagin nasil canim?GÜnaydin arkadaslaaaarnasilsiniz ben sabaha guzel bir eksiyle basladim en atindan yatarkwn aldiklarimi vermisim sükür dünki zipziolar ise yarqmis sanirim bugun bu gazla daha cok dikkat edicem ins aksam da misafiröik var ama dikkat edicem cumaya az kaldi 73 leri ucundan gördüm ya ins birskmak istemiyorum
Canim cuma ya da cumartesi gunleri odul ogunu yapiyoruz canimiz ne isterse yiyoruz, istersen o zaman yapip odul olarak yiyebilirsin.merhaba kızlar . bugün nasıl canım patatesli hıngel istiyor. hiç yapmadım ama videosunu izledim yapsam evdkilere ben azcık yesem olmaz mı acep
Canim esine, cocuklara, hepinize coook gecmis olsun.Selam 4.takimin citirlari bu 2 haftadir felaket bosladim sizi kusuruma bakmayin gunluk girip okuyorum alintilarimi yapiyorum herkesi tek tek takip ediyorum ama cevap veremiyorum esim hala gecede gunduz evden kaciyoruz ta aksam 10 da 11 de eve giriyoruz gittigimiz yerler genelde kalabalik oluyor telefonuda elime alamiyorum cocuklar grip esimden hepsine grip bulasti buyuk olanda baya bi kktu oldu bronsiti azdi hava veriyoruz ikisinede antibiyotik kullaniyoruz bende tahlil yaptirmistim seker trioit vs hepsi temiz cikti sukur
Bugun evdeydim ama misafir vardi malesef hazirlikti falan teli alamadin simdi gittiler aksamada baska misafirlerim gelicekmis haber geldi simdi
Insallah pazar gunu esim gunduze donunce rahatlicam duzenimi oturtucam az yemeye calisiyorum ama spor 0 yapamiyorum anca ordan oraya kosturuyorum ama buhafta rahat kilo almisimdir cok uzgunum reglde olmadim yarin onun icinde ddr a gitmeyi dusunuyorum bakalim bole iste alintilarimida en kisa surede cevaplicam insallah
Dolu dolu cok guzel bir menu olmus Busem :)Kızlar iyi akşamlar menümle geldim hemen
250 gr kalçalı but
50 gr dana ciğer
2 yumurta 2 kaşık tereyağında ve 60 gr ev peyniri ile
Bir yemek kaşığı tahin
Karnabaharın çiçeğinin altındaki dallardan 4 tane, maydanoz, nane, 4 yemek kaşığı zeytinyağından smoti
Dört yemek kaşığı taze fasülye zeytinyağlı
Çok yedim çok iyiyim
Spor 1 saat tempolu yürüyüş iki saat şehirde dolanma ayaklarım pempert.
su 3 lt denfazla.
şimdibiraz geçmişe bakıp kızların ödevine oturacağımbu arada bugün 6 lı rakamları ucundan gördümDeryaOnDiet
Teşekkürler :) Formu şimdi doldurdum.Cisecim aramiza hosgeldin, henuz gecmisi okumadim ama eger doldurmadiysan, asagidaki formu doldurabilir misin :)
Ilk gun icin menun oldukca guzel :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?