Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Selam 4.takimin citirlari bu 2 haftadir felaket bosladim sizi kusuruma bakmayin gunluk girip okuyorum alintilarimi yapiyorum herkesi tek tek takip ediyorum ama cevap veremiyorum esim hala gecede gunduz evden kaciyoruz ta aksam 10 da 11 de eve giriyoruz gittigimiz yerler genelde kalabalik oluyor telefonuda elime alamiyorum cocuklar grip esimden hepsine grip bulasti buyuk olanda baya bi kktu oldu bronsiti azdi hava veriyoruz ikisinede antibiyotik kullaniyoruz bende tahlil yaptirmistim seker trioit vs hepsi temiz cikti sukur
Bugun evdeydim ama misafir vardi malesef hazirlikti falan teli alamadin simdi gittiler aksamada baska misafirlerim gelicekmis haber geldi simdi
Insallah pazar gunu esim gunduze donunce rahatlicam duzenimi oturtucam az yemeye calisiyorum ama spor 0 yapamiyorum anca ordan oraya kosturuyorum ama buhafta rahat kilo almisimdir cok uzgunum reglde olmadim yarin onun icinde ddr a gitmeyi dusunuyorum bakalim bole iste alintilarimida en kisa surede cevaplicam insallah

Kızlar iyi akşamlar menümle geldim hemen
250 gr kalçalı but
50 gr dana ciğer
2 yumurta 2 kaşık tereyağında ve 60 gr ev peyniri ile
Bir yemek kaşığı tahin
Karnabaharın çiçeğinin altındaki dallardan 4 tane, maydanoz, nane, 4 yemek kaşığı zeytinyağından smoti
Dört yemek kaşığı taze fasülye zeytinyağlı
Çok yedim çok iyiyim
Spor 1 saat tempolu yürüyüş iki saat şehirde dolanma ayaklarım pempert.
su 3 lt denfazla.
şimdibiraz geçmişe bakıp kızların ödevine oturacağımbu arada bugün 6 lı rakamları ucundan gördüm DeryaOnDiet

Yok kuzum istesem de o kadar fazla zayıflayamıyprum
4kilo versem şu an süper olacak da ...

Dün dersaneden geldik
The Great gastby izledik
Harikaydı kızlar ay adını doğru mu yazdım bilmiyorum ama
Ben de yeni izledim o filmi çok görsel bir film gerçekten etkileniyorsun sen yazınca aklıma uçuşan perdeler geldi hemen bi de gözler

canım sen beni seviyorsun ondan öyle görüyorsun. ben de seni çok seviyorum kaptancanım

Biz ketocanlar kurşun geçirmez kahve diyoruz ona çok eğlen Belçika’da

Cisecim aramiza hosgeldin, henuz gecmisi okumadim ama eger doldurmadiysan, asagidaki formu doldurabilir misin :)
Ilk gun icin menun oldukca guzel :)

TUM CITIRLARIN DIKKATINE

• Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans

SALI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimPazartesiSaliCarsambaPersembeCumaCumartesiPazar
Kozmogirl1750 M 10DK D
Gonulmeyvesi
Harpy
Yawrukush10 DKY 20DK Y
kanadali35
Deryaondiet
Sibal57 50M
Hega8286SPOR?
Haeshin
Tomrs10DK D
MigiMadid MUAF
AKovser
Melegimkorusun
Akrrep
Ucyuzbesyuz10 DK Y
HuzurvermeyolundaMUAF

Kizlar sali menumu yazmiyorum kacamakliydi, sabah Vanessayla pastanede bulusunca menu bastan gitti
Sporum tamdi yuruyuslerim ve 500 ziplamam var.
Yarismanin sonucunu yazayim..

Meyve suyu olmasa daha guzel olurmus canim ama yinede guzel menu :)
Yeni kiyafetlerinizde hayirli olsun gule gule kullanin :)

Cok saol canimm hayirlisiyla alalim,oturmucaz ama esyali kiraya vericez
Hayirlisiyla alin canim..
Biz 2016 yilinda evimizi aldik oyle sevinerek almistik ki, evimiz basimiza ne dertler acti, sudan cikmis baliga donduk
2 yil oturduk sonra baska bir eyalete tasinmamiz gerekti 1bucuk yildir kirada evimiz, yani otrmak bile kismet olmadi.
O yuzden sizin icin en guzeli ,en hayirlisi olsun..

Kizlar menum
Sabah hindistan cevizi yagli kahve
10.00 haslanmis karnabahara 2yumurta kirdim,1 dilim tam bugday,1 avuc fistik
13.00 ispanak,yogurt
14.00 2 sutlu kahve
17.00 ispanak,1 dilimtam bugday
2.5 litre su,45 dk yuruyus (135 puan)
Cok guzel menu canim, bu hafta puanlama yarismasi yapmiyoruz gunluk yarismalar yapiyoruz canim.

Ekim 22 menum
Sabah 8
1 yumurta , domates ,salatalik, zeytin ,1 dilim ekmek

Ara 2 hurma ,neskahve

Oglen 2
1 tabak bezelye yemegi ,2 dilim ekmek

1 bardak kefir

Su2.5 lt
Spor 600 ip
Yawrukush
Cok guzel menu Ozlemcim, ben bozuyorum menulerimi, masallah sana..

İptal edemedim Özge.
Iyi yapmissin canim, oruc tutmadigin zamanlarda ac kalirsin yoksa...

Canimin ici sagol haber verdigin icin, cuma bildirimini sakin unutma, onun haricinde aktif olamasanda sorun degil.
Yogunlugun gecince gelirsin kuzum...

günaydin
sahur
patatesli yumurta
peynirn domates zeytin.
2 şekersiz çay.
iftar:
mercimek çorbasi
dolmalık biber
maydanoz
yoğurt
su: 1 lt
spor: 100 zıpzıp
20-20 dk yürüyüş.
Cok cok guzel menu canim, Allah kabul etsin..

Canim aslinda kendimize zarar veriyoruz iste, farkina varmiyoruz yanlis beslenerek.
Menulerini yazmayi unutma kuzum :)
3. seviyede gider kilolar guzelce insallah..

Ohh ne keyifli olmus, ellerine saglik.
Ne dersine gidiyorsun canim?

Evet kaptan malesef özellikle akşamları otururken hep birşey ler yiyesim geliyor. Savaşıyorum kendimle inş yeneceğim. Tavsiyene uyacagim. Tesekkurler
Canim, cerezleri kucuk tabakla cocuklarin eline ver ve sen alma :)
Cok zor biliyorum, ama diren kuzummm...

Cok guzel menu canim :)

Ohh eksiler gelmis harika, ayagin nasil canim?
73lerde hayirli olsun :)

merhaba kızlar . bugün nasıl canım patatesli hıngel istiyor. hiç yapmadım ama videosunu izledim yapsam evdkilere ben azcık yesem olmaz mı acep
Canim cuma ya da cumartesi gunleri odul ogunu yapiyoruz canimiz ne isterse yiyoruz, istersen o zaman yapip odul olarak yiyebilirsin.
Haftaici tarti oncesi yeme bence :)

Canim esine, cocuklara, hepinize coook gecmis olsun.
Sen evlatlarla ilgilen, iyi olun, yukun hafifleyince geleceksin biliyoruz canim...
Tahlil sonuclarinada cok sevindim, gozunaydin Ozlemim...

Dolu dolu cok guzel bir menu olmus Busem :)

Kullanıcı adı:ciseak77
İsim:Çise
Mesleğiniz:Öğrenci
Yaşınız:17
Medeni durumunuz:Bekar
Çocuğum yok
Yaşadığınız şehir:Yalova
Boyunuz:1.71
Kilonuz:82
Hedef kilonuz:75
Kilo alma hikayeniz: Ailem zaten kiloluydu,küçüklükten beri kiloluydum. Ben küçükken bana başlamam gereken yaşta katı ve sağlıksız gıdalar yedirmişler. Daha sonra da bir türlü bunları veremedim.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? İstediğim kıyafetlere sığmak,kendimi güzel ve sağlıklı hissetmek istiyorum.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? Hayır,ilk kez katılıyorum. Çokça okudum fakat hiç karılmadım o yüzden biraz heyecanlıyım. Bana yardımcı olursanız sevinirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…