Canım ilk sayfada bir form varbenimde 15 kg fazlam var ,inşaallah veririz bir an önce :)
mrb ben de gruba kabul edilirsem burada yarışıcam ,ismim feyza :) menünde yediğin miktar çok değil ama sağlıksız olduğu için iyi bir menü değil bence . bu hafta bana diyetisyenin verdiği menü bunun 4 katı felan . ama benim kilom çok olduğu için bana çok verdi demekki
aaa adaş çıktık desene . içinde nur olmayanı ilk defa görüyorum ama :)Merhaba canım
Ben de Feyza hoş geldiiin
Ben nursuzum ama olsun
Evet insanlar şaşırıyor geneldeaaa adaş çıktık desene . içinde nur olmayanı ilk defa görüyorum ama :)
katılabilirsin denirse öyle yapayım canım ,eski üyeyim ya kurallarda önceki kilodan fazlaysan katılamıyordun . kaçla bıraktım hiç hatırlamıyorum . özge gelsin de ona göre bakalım ne diyecek .Canım ilk sayfada bir form var
Onu doldurupYawrukush kaptanımızı etiketle istersen ve Kozmogirl17 yi de etiketleyebilirsin:)
tövbee tövbeeEvet insanlar şaşırıyor genelde
Nurlu bir kuşaktan nursuz çıkmışım nasıl olmuş ben de bilmiyorum
Tamam kuzumkatılabilirsin denirse öyle yapayım canım ,eski üyeyim ya kurallarda önceki kilodan fazlaysan katılamıyordun . kaçla bıraktım hiç hatırlamıyorum . özge gelsin de ona göre bakalım ne diyecek .
Canım sanırım evetşimdiden motivasyonum tavan yaptı. yarın çok dikkat edeceğim. bu arada sporların puanlarını biz mi yazıyoruz?
Kaç gibi gidersin canımbu arada ben tartı fotoğrafı paylamayacağım. evde tartım yok sadece spor salonunda var. cuma günü akşam gidebilirim ancak. ne yapsak?
tamamdırCanım sanırım evet
İlk sayfada puanlar yazıyor
Ben de bir süredir grupta yoktum ama galiba o şekilde yapılıyor
Canın yasaklı şeyler mı çekti
Hemen buraya gel
Burda seni destekleyen bir sürü kişi olacak Ve insan birilerini de görünce ya evet bak yapılıyor diyip dayanabiliyor
fyzanur
4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : FYZANUR
İsim (İsteğe Bağlı ): FEYZA NUR
Mesleginiz: ŞİMDİLİK İŞSİZ
Yaşınız : 29
Medeni Durumunuz :BEKAR
Çocuk Sayısı ve yaşları: YOK
Yaşadığınız şehir: ANKARA
Boyunuz : 158
Kilonuz: 70.600
Hedef kilonuz : 49-50 KG
Kilo alma hikayeniz : ÇOK YEME ,HAREKETSİZLİK,STRES
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? KİLOLARIMI SEVMİYORUM
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? EVET
Ahahahhahatövbee tövbee
teşekkürler :)Kaç gibi gidersin canım
Ayy 6 mıydı 8 miydi listenin paylaşım saati
Kaptanımıza sorarsın kuzum gelirler birazdan bilgilendirirler inşallah yanlış bir şey söylemeyim
Ooo canım harikasınİyi akşamlar hanımlar,
Hemen menümü yazıp kaçacağım geçmişi daha sonra okuyacağım umarım herkesin keyfi yerindedir
Perşembe menüm
Kahvaltı
2 yumurtalı soğanlı omlet, 1 dilim beyaz peynir, 2 adet wasa, kapya biber
Ara
Yulaflı kakaolu bar
Cappucino
Akşam
Brokoli çorbası, kabak kavurması ve yoğurt
Su: 1,5 lt kadar
Spor:13000 adım
Akşam yemeğini saat 17de yedim açıkmaya başladım ama yemek istemiyorum yarın tartıda eksiler görmek istiyorum çünkü
@Yawrukush
@Kozmogirl17
6-7 gibiKaç gibi gidersin canım
Ayy 6 mıydı 8 miydi listenin paylaşım saati
Kaptanımıza sorarsın kuzum gelirler birazdan bilgilendirirler inşallah yanlış bir şey söylemeyim
Ahahahhaha
Sen ne iş yapıyorsun neredeydin canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?