Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canım ilk sayfada bir form var
Onu doldurup Yawrukush kaptanımızı etiketle istersen ve Kozmogirl17 yi de etiketleyebilirsin:)

fyzanur

4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:
Yaşınız :
Medeni Durumunuz :
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :
Kilonuz:
Hedef kilonuz :
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?

Canım ilk sayfada bir form var
Onu doldurup Yawrukush kaptanımızı etiketle istersen ve Kozmogirl17 yi de etiketleyebilirsin:)
katılabilirsin denirse öyle yapayım canım ,eski üyeyim ya kurallarda önceki kilodan fazlaysan katılamıyordun . kaçla bıraktım hiç hatırlamıyorum . özge gelsin de ona göre bakalım ne diyecek .

Aslında az yemişsin canım
Ama biraz uygun olmamış diyete

Yarın tartıl ve hemen diyete geri dön
Nasıl aldıysak öyle vereceğiz
KİM TUTAR BİZİİ
[/QUOTE]
şimdiden motivasyonum tavan yaptı. yarın çok dikkat edeceğim. bu arada sporların puanlarını biz mi yazıyoruz?

katılabilirsin denirse öyle yapayım canım ,eski üyeyim ya kurallarda önceki kilodan fazlaysan katılamıyordun . kaçla bıraktım hiç hatırlamıyorum . özge gelsin de ona göre bakalım ne diyecek .
Tamam kuzum
Kalça mezun olmuştun kaç kilo aldıın

şimdiden motivasyonum tavan yaptı. yarın çok dikkat edeceğim. bu arada sporların puanlarını biz mi yazıyoruz?
Canım sanırım evet
İlk sayfada puanlar yazıyor

Ben de bir süredir grupta yoktum ama galiba o şekilde yapılıyor

Canın yasaklı şeyler mı çekti
Hemen buraya gel
Burda seni destekleyen bir sürü kişi olacak Ve insan birilerini de görünce ya evet bak yapılıyor diyip dayanabiliyor

İyi akşamlar hanımlar,
Hemen menümü yazıp kaçacağım geçmişi daha sonra okuyacağım umarım herkesin keyfi yerindedir

Perşembe menüm
Kahvaltı
2 yumurtalı soğanlı omlet, 1 dilim beyaz peynir, 2 adet wasa, kapya biber

Ara
Yulaflı kakaolu bar
Cappucino

Akşam
Brokoli çorbası, kabak kavurması ve yoğurt

Su: 1,5 lt kadar
Spor:13000 adım

Kahvaltıyı geç yaptım. öğlen yemediğim için Akşam yemeğini saat 17de yedim açıkmaya başladım. ama yemek istemiyorum yarın tartıda eksi görmek istiyorum çünkü

@Yawrukush
@Kozmogirl17

bu arada ben tartı fotoğrafı paylamayacağım. evde tartım yok sadece spor salonunda var. cuma günü akşam gidebilirim ancak. ne yapsak?
Kaç gibi gidersin canım

Ayy 6 mıydı 8 miydi listenin paylaşım saati
Kaptanımıza sorarsın kuzum gelirler birazdan bilgilendirirler inşallah yanlış bir şey söylemeyim

tamamdır

Yawrukush Kozmogirl17

Ooo canım harikasın
Ama muhabbete de geeel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…