Hiç düşünme başla çok iyi hissediyorum kendimi İnan bana.Canim keto bana cok iyi geliyo baslayamadim bi gazla baslamam gerekiyo
Hayatımda bir saat boyunca bile dans etmedim benCanim 1 tabak pilav biraz fazla gibi dursada erken saatte yedigin icin muhtemelen agir olmamistir canim
Menun guzel kuzum sporda dugunde oynadiysan ona sayariz
Su saatte 9 saat dersi 9 saat dans okuyup yuh haeshin diyorsam normal sayilirmi
Derecelere doymayan bi uye yapmislar tebrikler @Huzurvermeyolunda
Ya valla ven hic okumuyim bu saatte sende kuxulara pilav yapim demissin bede kuzulu pilav yapim diyorsun diye okudum ayyy ne guldum su saatte
Cumayaa bomba gibi geliyorsun yani
Tam hic bisey yememissin sen dicektimki saray muhallebisini gordum
Insallah gonlune gore bi ev bulmussundur canim
Iste bi hasta olsam hersey duzelirde ama sonuclarim temiz demekki abartmamisim
Emzirmiyorum canim pko var bende o yuzden bole duzensizlesiyorum
Adim sayar gukleyip bugun ku yarismaya katilicam insallah canim
Waowww sporlar super menunde guzel bi tek tahin dusundurdu beni 2 yemek kasigi biraz fazlami acaba
Sagol kuzum temiz cikti sukur hepsi ama ben hala hasta olmadim 2 ayi devirdim nerdeyse
Eee Kaptanimiz yurt disinda olunca cekiyoruz bole olsun bizede degisik oluyor iste
Evet canim ama evde olmayinca mecburen yedim
Hosgeldin canim ilk gun menun biraz fazla gibi ama verilcek kilon cok az hemen verirsin insallah
Valla guzel bi eksi bekliyorum bu hafta senden
Valla sen bole 300 gr 500 gr derken eriyorsun hic bozmadin tebrikler caanim.
Tek ogun yapmissin nerdeyse canim sende
Tatlim bi tek sabah ki yumurtali ekmek gozume batti ama gun boyu dengelenmis guzel begendim menunu
Valla bende ole okudum yuhhh dedim hatta sen soyleyene kadarda anlamadim hatta
Yuruyusun ve menun cok guzel canim.
Erimeye devammi bence korumaya gec artik ozlemcim.
Doyurucu olmus canim cok guzel gidiyorsun deryacim
Kim kazancak yarisi bu hafta canim takipteyim
Hosgeldin canim aramiza insallah butun fazlaliklarindan kurtulucaksin.
4 ve 6 .30 cok az olmus canim.1 ni yemesende olurdu ama kalorisi cok degildir menunun muhtemelen.
Afiyet olsun canim hingal nedir bakicam netten unutmazsam.
Aynen gecen haftayi baya baya telafi ettin sanki
Teee oglen yemissin canim acikmadin mi
Ben de şaşırıyorum kendime özge. Okulda evde o kadar sabırlıyım ki nedensiz bir sevinç oluveriyor içimde çok yoruluyorum ama erken yatınca sabah çok dinç kalkıyorum. Erken yattığım sürece sorun yok. Okulda zaten hiç oturmuyorum evde de öyle. Ama salakça sırıtıyorum hepCanin sagolsun, dusunup soylemen yeter.
Misafirlerini yolcu et, firsatin olunca bekliyoruzz..
Doktora sevgiler, cok sevindim Busem, o kadar iyi oldugunu dusunuyorum ki senin bu diyetten oturu, bana hep oyle bir enerji yolluyorsun...
Dün okumayanyetişemedim bilsem adıma ben de katılırdım.Guzel arkadaslarim nasilsiniz, gununuz nasil gecti?
Adimlar atiliyor mu, keyfiniz yerinde mi?
Ben takima geliyorum, her geldigimde asiri sessiz, biraz bakiniyorum, gidiyorum..
Insallah hareketlenecegiz yine , boyle olabiliyor donem donem..
Ben yarim saat sonra kuafore gidecgim, sacimi kestirecegim, sizede foto atarim :)
Simdi kahvalti masasini toplayip, dusumu alip cikiyorum.
Eve geldigimde buralar senlensinde, iki lafin belini kiralim kizlar.
Gorusmek uzere,,,
Ben seni hatırladım yaiyi akşamlar kızlar ,ben daha önce bu grupta yarışmıştım tekrar burada devam etmek istiyorum . beni de alır mısınız ?Yawrukush özgecim nasılsın :)
Hoşgeldin Feyza4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : FYZANUR
İsim (İsteğe Bağlı ): FEYZA NUR
Mesleginiz: ŞİMDİLİK İŞSİZ
Yaşınız : 29
Medeni Durumunuz :BEKAR
Çocuk Sayısı ve yaşları: YOK
Yaşadığınız şehir: ANKARA
Boyunuz : 158
Kilonuz: 70.600
Hedef kilonuz : 49-50 KG
Kilo alma hikayeniz : ÇOK YEME ,HAREKETSİZLİK,STRES
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? KİLOLARIMI SEVMİYORUM
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? EVET
Yawrukush @Kozmogirl17
bende seni hatırladım fotoğrafından,ben sen geldikten bir iki hafta sonra ayrılmıştım sanırım :) aynen kore dizisi konuşuyorduk diye hatırlıyorum bende :)Ben seni hatırladım yaKore dizisi mi konuşuyoduk senle biz du bakim
He ben çok süper zayıfladım sonra geri aldım ya feyzoş sorma. Yine geldim buralara özge de benden önce geldi mezun bile oldu. Biz de olalım gitme biryerlere artık.bende seni hatırladım fotoğrafından,ben sen geldikten bir iki hafta sonra ayrılmıştım sanırım :) aynen kore dizisi konuşuyorduk diye hatırlıyorum bende :)
He ben çok süper zayıfladım sonra geri aldım ya feyzoş sorma. Yine geldim buralara özge de benden önce geldi mezun bile oldu. Biz de olalım gitme biryerlere artık.bende seni hatırladım fotoğrafından,ben sen geldikten bir iki hafta sonra ayrılmıştım sanırım :) aynen kore dizisi konuşuyorduk diye hatırlıyorum bende :)
Insallah grip olmadan atlatirsin canim, menulerin guzel :)Selam cnm iyiyim sen nasilsin. Dun gece siteye girdim yazilanlari okudum ama menumu yazamadan uyumus kalmisim. Gelmisken menulerimide paylasayim
Carsamba menu
Sabah 8.00
4 ceviz
Mandalina
Oglen 13.00
Sehriyeli mercimekli corba
Ara
Yarim nar
Aksam 18.30
Tavuk kavurma
2 dilim tbe
Turp
Ayran
Ara
Turk kahvesi
Persembe menum
Sabah 7.30
2 dilim tbe
Domates
Salatalik
Peynir
Oglen 13.00
Kasarli tost
Cay
Aksam 18.00
Et kavurma
2 kasik pirinc pilavi
Salata
Salgam
1 dilim tbe
Ara
1 muz
Yarim nar
Iki gundur spor yapamiyrm. Grip olacagm heralde cok halsizim.
Ne zmaandi dugun?Elbisem bugun geldi ama fermuari kapanmadi yarin ac karnina korseyle deneyecegm bir de
Kalibi darmis ya
Cok guzel canim:)adım sayım 10bin . ama az bişey aşağısı ya da yukarısı olabilir ortalama yazdım. telefon malum çok güvenilir değil adım sayma konusunda.
Tabiki aliriz, sormana bile gerek yok, iyiyim canim sen nasilsin:)iyi akşamlar kızlar ,ben daha önce bu grupta yarışmıştım tekrar burada devam etmek istiyorum . beni de alır mısınız ?Yawrukush özgecim nasılsın :)
Kacamakli bir menu olmus, bizi birakinca menulerin bozuluyor hemen, yarin guzel bir menuyle gel olur mu canisi..Perşembe menüsü
Sabah
Bir dilim ekmek
5 adet zeytin
Peynir
Biraz reçel
Sabah 10 ara
Su ve bir adet elmalı kurabiye
Saat 4 de yemek
Bir kase barbunya
Bir dilim ekmek
Su
Akşam
2 y k pırasa
4 y.k çubuk makarna
Yoğurt
Az önce de 2 tane kurabiye yedim yinesanki Yawrukush kaptanım beni görmüş gibi etiket yapmış şimdi su içiyorum sakinim
Aslinda cok az yemissiin ama yediklerin karbonhidrt agirlikli olmus canim.Bugün çok yedim o yüzden de üzgünüm biraz.
Sabah
2 tane yağsız peynirli tost
1 fincan adaçayı
Ara
1 tane çubuk kraker
1 tane tutku
Öğlen
Patates kızartması
Akşam bir şey yemedim.
9987 adım 30 dk yürüyüş
2.5 l su
Bugün aşırı kötüyüm, özür dilerim
58le mezun oldum kuzum ama 59larda geziniyorum, hergun bisey cekiyor canim, yapsam mi , yok yapmayayim arasinda mekik dokuyorum :)Kaptanım sen kaçla mezun oldun kaçsın şu an
Ne yapsak biz mezunlar da aramızda küçük bir hedef belirleyip liste dışı ulaşmaya mı çalışsak
Ne oldu bu hafta anlamadım ya
Canim sosyal medyayi tamamen biraktim diyebilirim, asiri zaman alan bir yer,uzak durmaya calisiyorum :)özgecim instagrama atmıyorsun artık fotoğraf , nasıl oldu saçın kısalttırdın mı :)
Insallah canimm....Kızlar yarın için çok heyecanlıyım inşallah birinci oluruz
Canim aksam 8den once paylasabilirsen olur , en gec liste paylasim saati 8.bu arada ben tartı fotoğrafı paylamayacağım. evde tartım yok sadece spor salonunda var. cuma günü akşam gidebilirim ancak. ne yapsak?
Iyiyiz canim sen nasilsin?İyi akşamlar hanımlar,
Hemen menümü yazıp kaçacağım geçmişi daha sonra okuyacağım umarım herkesin keyfi yerindedir
Perşembe menüm
Kahvaltı
2 yumurtalı soğanlı omlet, 1 dilim beyaz peynir, 2 adet wasa, kapya biber
Ara
Yulaflı kakaolu bar
Cappucino
Akşam
Brokoli çorbası, kabak kavurması ve yoğurt
Su: 1,5 lt kadar
Spor:13000 adım
Kahvaltıyı geç yaptım. öğlen yemediğim için Akşam yemeğini saat 17de yedim açıkmaya başladım. ama yemek istemiyorum yarın tartıda eksi görmek istiyorum çünkü
@Yawrukush
@Kozmogirl17
Hedef kilon cok az canim, once 60 diyelim, sonra revize edelim, bu kadar uzun soluklu hedef kilo bunaltir seni, diyet motivasyonunu kaybedersin.4. TAKIM KATILIM FORMU
Yawrukush @Kozmogirl17
Super gorunuyorsun canim cok guzel olmus saclarinda ayrica cok fitizzBu fotoda tazecik bugunden ☺
Saclarim kisaldi cok rahatladim, herkese tavsiye ediyorum
Eki Görüntüle 2548027
Hosgeldin feyzanur özlem ben .Insallah istedigin hedefe ulasirsin en kisa surede4. TAKIM KATILIM FORMU
Yawrukush @Kozmogirl17
Bende senden bekliyorum guzel bi eksi canimİyi akşamlar hanımlar,
Hemen menümü yazıp kaçacağım geçmişi daha sonra okuyacağım umarım herkesin keyfi yerindedir
Perşembe menüm
Kahvaltı
2 yumurtalı soğanlı omlet, 1 dilim beyaz peynir, 2 adet wasa, kapya biber
Ara
Yulaflı kakaolu bar
Cappucino
Akşam
Brokoli çorbası, kabak kavurması ve yoğurt
Su: 1,5 lt kadar
Spor:13000 adım
Kahvaltıyı geç yaptım. öğlen yemediğim için Akşam yemeğini saat 17de yedim açıkmaya başladım. ama yemek istemiyorum yarın tartıda eksi görmek istiyorum çünkü
@Yawrukush
@Kozmogirl17
Sagol canim benim hosgeldin nasilsin :)Super gorunuyorsun canim cok guzel olmus saclarinda ayrica cok fitizz
İstanbul canım :) öğrenciyim ben deben ankaradayım canım ,şuan evdeyim atama bekliyorum ,sağlık teknikerliği mezunuyum . burdan ayrıldığım kilomu hiç hatırlamıyorum ,yine bu civarlardaydım sanırım. sen hangi şehirdesin :)
Çok güzel olmuuuşBu fotoda tazecik bugunden ☺
Saclarim kisaldi cok rahatladim, herkese tavsiye ediyorum
Eki Görüntüle 2548027
Canim benimmmÇok güzel olmuuuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?