Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : FYZANUR
İsim (İsteğe Bağlı ): FEYZA NUR
Mesleginiz: ŞİMDİLİK İŞSİZ
Yaşınız : 29
Medeni Durumunuz :BEKAR
Çocuk Sayısı ve yaşları: YOK
Yaşadığınız şehir: ANKARA
Boyunuz : 158
Kilonuz: 70.600
Hedef kilonuz : 49-50 KG
Kilo alma hikayeniz : ÇOK YEME ,HAREKETSİZLİK,STRES
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? KİLOLARIMI SEVMİYORUM
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? EVET

Yawrukush @Kozmogirl17

Hayatımda bir saat boyunca bile dans etmedim ben dans dans dans değil benim için ders ders ders
Valla ben bu hafta hiç giremedim takıma rakibem DeryaOnDiet yarışlara bile baya katıldı bu hafta vakitsizlikten spor az kaldı ama evet hiç bozmuyorum. bozmam zaten ben sorun olmaz bende iradem sadece diyet anlamında Demir gibidir. Bakalım ben ondan bir atılım bekliyorum.

Canin sagolsun, dusunup soylemen yeter.
Misafirlerini yolcu et, firsatin olunca bekliyoruzz..

Doktora sevgiler, cok sevindim Busem, o kadar iyi oldugunu dusunuyorum ki senin bu diyetten oturu, bana hep oyle bir enerji yolluyorsun...
Ben de şaşırıyorum kendime özge. Okulda evde o kadar sabırlıyım ki nedensiz bir sevinç oluveriyor içimde çok yoruluyorum ama erken yatınca sabah çok dinç kalkıyorum. Erken yattığım sürece sorun yok. Okulda zaten hiç oturmuyorum evde de öyle. Ama salakça sırıtıyorum hep

Dün okumayanyetişemedim bilsem adıma ben de katılırdım.

Hoşgeldin Feyza

bende seni hatırladım fotoğrafından,ben sen geldikten bir iki hafta sonra ayrılmıştım sanırım :) aynen kore dizisi konuşuyorduk diye hatırlıyorum bende :)
He ben çok süper zayıfladım sonra geri aldım ya feyzoş sorma. Yine geldim buralara özge de benden önce geldi mezun bile oldu. Biz de olalım gitme biryerlere artık.

bende seni hatırladım fotoğrafından,ben sen geldikten bir iki hafta sonra ayrılmıştım sanırım :) aynen kore dizisi konuşuyorduk diye hatırlıyorum bende :)
He ben çok süper zayıfladım sonra geri aldım ya feyzoş sorma. Yine geldim buralara özge de benden önce geldi mezun bile oldu. Biz de olalım gitme biryerlere artık.

Insallah grip olmadan atlatirsin canim, menulerin guzel :)

Elbisem bugun geldi ama fermuari kapanmadi yarin ac karnina korseyle deneyecegm bir de
Kalibi darmis ya
Ne zmaandi dugun?
Bence biraz dikkat etsen birkac gune kapanir fermuari..

adım sayım 10bin . ama az bişey aşağısı ya da yukarısı olabilir ortalama yazdım. telefon malum çok güvenilir değil adım sayma konusunda.
Cok guzel canim:)

iyi akşamlar kızlar ,ben daha önce bu grupta yarışmıştım tekrar burada devam etmek istiyorum . beni de alır mısınız ? Yawrukush özgecim nasılsın :)
Tabiki aliriz, sormana bile gerek yok, iyiyim canim sen nasilsin:)

Kacamakli bir menu olmus, bizi birakinca menulerin bozuluyor hemen, yarin guzel bir menuyle gel olur mu canisi..

Aslinda cok az yemissiin ama yediklerin karbonhidrt agirlikli olmus canim.
Sporlarin gayet guzel, aksamda yemeyerek dengelemissin:)

Kaptanım sen kaçla mezun oldun kaçsın şu an

Ne yapsak biz mezunlar da aramızda küçük bir hedef belirleyip liste dışı ulaşmaya mı çalışsak
Ne oldu bu hafta anlamadım ya
58le mezun oldum kuzum ama 59larda geziniyorum, hergun bisey cekiyor canim, yapsam mi , yok yapmayayim arasinda mekik dokuyorum :)
Olabilir bizde kendi aramizda mezuniyet kilomuza donmeye calisabiliriz :)

özgecim instagrama atmıyorsun artık fotoğraf , nasıl oldu saçın kısalttırdın mı :)
Canim sosyal medyayi tamamen biraktim diyebilirim, asiri zaman alan bir yer,uzak durmaya calisiyorum :)
Saclarimi begendim dur foto atayim :)

Kızlar yarın için çok heyecanlıyım inşallah birinci oluruz
Insallah canimm....

bu arada ben tartı fotoğrafı paylamayacağım. evde tartım yok sadece spor salonunda var. cuma günü akşam gidebilirim ancak. ne yapsak?
Canim aksam 8den once paylasabilirsen olur , en gec liste paylasim saati 8.
Ama listede olmadigin icin suanda cok sorun degil cisecim.

Iyiyiz canim sen nasilsin?
Yarina guzel bir eksi gelir insallah.
Sana yazdim ama gormedin, liste ile ilgili ne dusunuyorsun canim?

Hedef kilon cok az canim, once 60 diyelim, sonra revize edelim, bu kadar uzun soluklu hedef kilo bunaltir seni, diyet motivasyonunu kaybedersin.
Ben senin bilgilerini bulup listeye ekleyecegim canim...

Hosgeldin feyzanur özlem ben .Insallah istedigin hedefe ulasirsin en kisa surede
Eski yarismacilardanmissin kurallari biliyorsundur ama eksik bilgin varsa 1.sayfada kurallarimiz var bakabilirsin.

Bende senden bekliyorum guzel bi eksi canim

ben ankaradayım canım ,şuan evdeyim atama bekliyorum ,sağlık teknikerliği mezunuyum . burdan ayrıldığım kilomu hiç hatırlamıyorum ,yine bu civarlardaydım sanırım. sen hangi şehirdesin :)
İstanbul canım :) öğrenciyim ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…