Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Slm canım ben iyiyim bu aralar oğlum çok eziyet ediyo okuldan aldıktan sonra onunla ilgileniyorum sürekli bu yüzden o okuldaykende evin işi yemeği derken buraya giremez oldum pek listeye 1 hafta daha bekleyebilir miyim iyice düzenim otursun ki gruba olumsuz etki etmeyeyim kilom düştükçe benim motivasyonum artar ve kaçamaksız devam ederim. Sizin için problem yoksa 1 hafta daha liste dışı devam etmek istiyorum Yawrukush

Hoşgeldin

Hayır ayın 11’inde :)

Doydum. Şiştim hatta :)

Tamam canim bende zaten haftaya seni listemize dahil etmek icin bu haftadan haberdar etmek istemistim :)
Kolayliklar diliyorum bende seninle ayni durumdayim, okuldalarken evin islerini yap, okuldan alinca onlarin pesinde kostur :))

Çok güzel olmuş canım güle güle kullan
Sagol canim :)

Bol kosturmali bi gundu yine pazara kadar sıkıyorum disimi pazartesi insallah normal hayatima geri donucem sen nasilsin
Iyiyim canim, hayat cok hizli bir sekilde akip gidiyor Ozlemim...

Wuhuuuu, sexy lady
Laflara bak :))

Ekim 24 menum
Sabah8
1 yumurta ,ceyrek avacado,domates ,salatalik

Oglen 2
1 tabak nohutyemegi,4 yk pilav

Cay , neskahve
Su1.5lt
Spor 4000 adim
100 mekik
Yawrukush
Ooo menu yine 10 numara 5 yildiz :)

Hayır ayın 11’inde :)
Az kalmis canim ,hadi hayirlisi :)

Doydum. Şiştim hatta :)
Afiyet olsun kuzum :)

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans

PERSEMBE GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimPazartesiSaliCarsambaPersembeCumaCumartesiPazar
Kozmogirl1750 M 10DK D
Gonulmeyvesi
10DK Y
Harpy
kanadali35
Deryaondiet
ciseak77
Sibal57 50M
Hega8286SPOR?
Haeshin
Tomrs10DK D
MigiMadid MUAF
AKovser
Melegimkorusun
Akrrep
Ucyuzbesyuz10 DK Y MUAF MUAF
HuzurvermeyolundaMUAF

Günaydın iki gun önce kaçamak yaptım
Patatesli poğaça yaptım ama bi tane yedim
Genelde ben yemrkelri çok yiyorum
İştahım çok açık
Dengelemem gerekiyor gerçekten ben bunun farkındayım
Dün oruç tuttum akşam annemdeydim
Kilom:85.7 çok yemeseydim 83 olurdu kesin

Gunaydin canim ilk kilo bildirimimiz gelmis, kacamak yapmasaydin daha guzel bir rahak gorurdun kesin Aslicim.

Diyetcanlarim hepinize gunaydinlar, gununuz aydin, tartida eksileriniz cok olsun.
Kilo bildirimlerinizi heyecanla bekliyorum, insallah bu haftada 5 haftadir oldugu gibi yine derece aliriz yarismada...

Günaydın hanımlar
Bugün İstanbul’daki evimizden taşınıp eşyalarımızı toplamıştık aslında hiç keyfim olmayarak uyandım. 1 yıldır gurbetçiyim hala daha alışamadım ama sonrasında tartı yüzümü güldürdü şükür kilom 66,2

Geçen h: 67,8
Bu hafta: 66,2
Fark: 1,6
Yüzde : 2,3

@Yawrukush
@Kozmogirl17

Canin sagolsun, dusunup soylemen yeter.
Misafirlerini yolcu et, firsatin olunca bekliyoruzz..

Doktora sevgiler, cok sevindim Busem, o kadar iyi oldugunu dusunuyorum ki senin bu diyetten oturu, bana hep oyle bir enerji yolluyorsun...
Teşekkür ederim kaptannm

Nereye taşındınız canım
Süper yüzde

Kuzum dayanmaya çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…