yapmadim, gittim kendime en kalorisizinden elma cayi yaptim :)kizlar ben cok aciktim, sabah bir dilim tb ekmegi yedim salca ve lor peyniri ile. ogle yemegine de 1 saat kaldi aslinda
sizce bir adet pirinc patlagi yesem mi lor peyniri ile, veya 10adet badem
off oglene az kaldi ama gozum dondu
sutlu kahve mi yapsam
ben de tum kilolari verdim emzirirken, sadece 3 kilo kalmisti. ama hamileligin sonunda canim tatli cekiyordu yemistim sadece sonunda, onlari kestim emzirirken. onu harici hep normal yeme duzenimben hamileliğimde 3 kg alıyorsam doğumdan sonra 80 den 93 e çıktım.
ve 3 yıldır böle geziniyorum.
acisini çekiyorum şimdi
o 13 kg alacagima verseydim ohoo 52 ydim.
ah tahin helva yaktin beni...
doğumdan hemen hoop verenlere çok imreniyorum gerçekten.
o 3 yılda 93..şimdi 84 um..
şu an 80e yaklaştığımda şubatta tam 3 yıl olduğunda kendimi zayıflamiş hissetmek istiyorum.
şimdi ben
amanin , bir hafta daha kalsan iste doguracakmistin deseneevet ben dogum iznine ayrildiktan 1 hafta sonra dogum yaptim :)
aynen canim, acligi ogrenmemiz lazimyapmadim, gittim kendime en kalorisizinden elma cayi yaptim :)
ac gezmeyi ogrenmem lazim zayiflayabilmek icin
masallah canim iradene. Vee o yuzden simdi de ayni iradeyi gosterip hedefine ulasacagina eminimevet biliyorum benimki farkliydi hergün kan sulandirici igne yedim..
hamileliğim çok ciddiydi. dikkat etmem gerekiyordu
doktor ne derse onu uyguluyordum.
ilk bebegimi kaybettiğim için ikinci bebegime çok dikkat ettim.
hamilelikte canim tatlı acaip çekiyordu yiyemiyordum
azicik ucundan yiyordum yetmiyordu
şimdi mi kızım hamilelikte tatlı çikolata yemediğim için hırsıni benden çikariyor
zaten sirkette herkes panik halindeydi, dogum baslarsa cantam yanimda mi, nereye goturulmeliyim falan diye, benden cok onlar stresliydiamanin , bir hafta daha kalsan iste doguracakmistin desene
daha 60 a düşmem lazim..ben de tum kilolari verdim emzirirken, sadece 3 kilo kalmisti. ama hamileligin sonunda canim tatli cekiyordu yemistim sadece sonunda, onlari kestim emzirirken. onu harici hep normal yeme duzenim
tabii hamileyken ve emzirirken alkol alamamistim
93ten 84e super iste, hem kasim sonu hedef 80, pek birsey kalmamis
bence bir sutlu kahve yap ic canim.kizlar ben cok aciktim, sabah bir dilim tb ekmegi yedim salca ve lor peyniri ile. ogle yemegine de 1 saat kaldi aslinda
sizce bir adet pirinc patlagi yesem mi lor peyniri ile, veya 10adet badem
off oglene az kaldi ama gozum dondu
sutlu kahve mi yapsam
zaten sirkette herkes panik halindeydi, dogum baslarsa cantam yanimda mi, nereye goturulmeliyim falan diye, benden cok onlar stresliydi
hedef dugune 60 o zamandaha 60 a düşmem lazim..
ama bu isleri diyette olmadiginda da yapiyorsun ve kilo vermene yetmiyor, o yuzden en azindan gun asiri 30dk baska birseyler de eklemeye calismalisin rutinineben özgenin cezasi olarak 20 dk yürüyüş yaptım öğle arasi
leslieyi dün ordan buraya koştum.. hiç oturmadim ki..
yapacak da vaktim olmadi onu da mazur gör:)
kızımın banyosu mutfagi temizleme süpürme çamaşir yıkama asma. bulaşık makine doldur boşalt bi sürü iş yaptım. ben
Merhaba canm. Haftasonundan beri aburcubur lu atıştırmalık çok oldu. Yinede dikkat ediyorum kaptan. Bugün dargın sabah 62 çıktı. Adet olmuştum. İnş ondandır. Yoksa pes edeceğim artikGunaydin kizlar cok keyifli , saglikli bir carsamba gunu gecirirsiniz umarim.
Tartiya son 2 gun, menulerimize dikkat edelim, egzersizlerimizi hesaplamayi unutmayalim :)
@hega8286 , @haeshin ,tomrs , @AKovser , @Akrrep , stitch , DeryaOnDiet dunku menuleriniz nerede kizlar?
@Huzurvermeyolunda , @Ucyuzbesyuz nasilsiniz kizlar aklim sizde, bir ses verin...
Canım annem hiç laftan anlamıyo, kızartma yapmasını zor engelledim dahaBol karbonhidrat olmus canim menun ama ben kuymaga takildim, hic diyete uygun degil sanki ve senin menulerinde hep goruyorum
Dugunde bol eglenceler
zor ama birkac gun yemezsen o da vazgecerCanım annem hiç laftan anlamıyo, kızartma yapmasını zor engelledim daha
Yurtdışında yaşıyosun galiba, Ankarada var çok güzel yapan Bi yer tekrar gelirsen mutlaka haber ver yeri tarif edeyim yada tarif vereyimzor ama birkac gun yemezsen o da vazgecer
off son geldigimde canim cok kuymak istemisti ama bulup yiyemedim hicbir yerde
evet ama burada sizin peyniri bulamiyorum. gelince de istanbula geliyorum, ankara maalesefYurtdışında yaşıyosun galiba, Ankarada var çok güzel yapan Bi yer tekrar gelirsen mutlaka haber ver yeri tarif edeyim yada tarif vereyim
Hosgeldin canim ben pazartesi kesin donus yapiyorumkozmooo canim nasilsin ben döndümmm
ahh ahh su spor bi girse hayatimiza hemen bogaza da dur deniliyor ozaman
ooo kardes meselesi hassas cok hassas
canim cunaya eksi olmasam bile arti olmayim spor duzenimo kurayim ywter bana hadtaya da guzel eksim olur pu
Kuzum benim bu sene hep böyle küçük stajları alıyorum ve sürekli 6haftada bir sınava giriyorumSenin icin de harika birgun olsun Feyzacim
gitse ya artik o gobek
bakalim kararliyim, bu kez eritebilecek miyim. sadece yilbasindan korkuyorum
Tamamdir ne demek
ne zaman bitiyor o sinavlar? Gel eritiriz tekrar o zaman
ben de ilk defa gormustum ama guzeldi tadi. ustune hem seker hem aci biber koymustu sanki, kirmizi birseyler vardi ama aci tad yoktu. sekil icin de tepedeki top kurukafayi ve yanlardaki toplar da iskeletleri temsil ediyor dedi. onemli bir gunmus onlar icin
iyi diyelim iyi olsun, kosusturmaca bitmiyor. herhalde emekli olana kadar boyle gidecek
senin nasil?
Pes etmek yoook canim. Ben hep seni kendime ornek goruyorum ayni kiloyduk 60in altina dustu diye. Syurekli kilonu kontrol et, aldikca gel buraya ver aldiklarini degilse yine sisko olursun bak diyim ben sanaMerhaba canm. Haftasonundan beri aburcubur lu atıştırmalık çok oldu. Yinede dikkat ediyorum kaptan. Bugün dargın sabah 62 çıktı. Adet olmuştum. İnş ondandır. Yoksa pes edeceğim artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?