Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

yapmadim, gittim kendime en kalorisizinden elma cayi yaptim :)
ac gezmeyi ogrenmem lazim zayiflayabilmek icin

ben de tum kilolari verdim emzirirken, sadece 3 kilo kalmisti. ama hamileligin sonunda canim tatli cekiyordu yemistim sadece sonunda, onlari kestim emzirirken. onu harici hep normal yeme duzenim
tabii hamileyken ve emzirirken alkol alamamistim
93ten 84e super iste, hem kasim sonu hedef 80, pek birsey kalmamis

masallah canim iradene. Vee o yuzden simdi de ayni iradeyi gosterip hedefine ulasacagina eminim

daha 60 a düşmem lazim..

bence bir sutlu kahve yap ic canim.

hedef dugune 60 o zaman
dun leslie yapmis miydin? goremedim sanki menunde
kanadali35 Ozlemin zaten gozu ustunde
[/QUOTE] stitch
ben özgenin cezasi olarak 20 dk yürüyüş yaptım öğle arasi
leslieyi dün ordan buraya koştum.. hiç oturmadim ki..
yapacak da vaktim olmadi onu da mazur gör:)
kızımın banyosu mutfagi temizleme süpürme çamaşir yıkama asma. bulaşık makine doldur boşalt bi sürü iş yaptım. ben

ama bu isleri diyette olmadiginda da yapiyorsun ve kilo vermene yetmiyor, o yuzden en azindan gun asiri 30dk baska birseyler de eklemeye calismalisin rutinine

Merhaba canm. Haftasonundan beri aburcubur lu atıştırmalık çok oldu. Yinede dikkat ediyorum kaptan. Bugün dargın sabah 62 çıktı. Adet olmuştum. İnş ondandır. Yoksa pes edeceğim artik

zor ama birkac gun yemezsen o da vazgecer
off son geldigimde canim cok kuymak istemisti ama bulup yiyemedim hicbir yerde
Yurtdışında yaşıyosun galiba, Ankarada var çok güzel yapan Bi yer tekrar gelirsen mutlaka haber ver yeri tarif edeyim yada tarif vereyim

Hosgeldin canim ben pazartesi kesin donus yapiyorum

Kuzum benim bu sene hep böyle küçük stajları alıyorum ve sürekli 6haftada bir sınava giriyorum
O yüzden bu süreçle alışıp vermem gerekiyor

Merhaba canm. Haftasonundan beri aburcubur lu atıştırmalık çok oldu. Yinede dikkat ediyorum kaptan. Bugün dargın sabah 62 çıktı. Adet olmuştum. İnş ondandır. Yoksa pes edeceğim artik
Pes etmek yoook canim. Ben hep seni kendime ornek goruyorum ayni kiloyduk 60in altina dustu diye. Syurekli kilonu kontrol et, aldikca gel buraya ver aldiklarini degilse yine sisko olursun bak diyim ben sana (sisko konusuyor dinle yani)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…