- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
himm hic kuymak yedim mi acaba diye dusundum bir an, belki Karaddenizde bir kere yemistim sanki. Soyle icine ekmek batirilip yenen birsey miydi?zor ama birkac gun yemezsen o da vazgecer
off son geldigimde canim cok kuymak istemisti ama bulup yiyemedim hicbir yerde
Maşallah huzurcum yaSizler nasilsiniz arkadaslar izne ayrilanlar yeni katiöanlar bir sürü sey olmus yeni gelenlwr hosgeldi tanisirsak sevinirim ben de epeydir gireniyorum muhabbet olsub ben huzur 3 cocugu olan 3 ünüde sirayla hssta edip onlarin pesinde diyeti sekteye uhranis ama sindi firtina gibi dönen huzur :) evimin isini bitirfim saat 10 itibariyle sildim süpürdün toparladim simdi yürüyüs vandini acip virabismillah diyip basliyorum uyuyan oglum uyanana ladar yurucem 2 mil lesli ve bölgesel hedwfim de var bugun itibariyle hadi bakalim size bana hepimize kolay gelsin
evet akiskan peynirli, misir unlu bol tereyaglihimm hic kuymak yedim mi acaba diye dusundum bir an, belki Karaddenizde bir kere yemistim sanki. Soyle icine ekmek batirilip yenen birsey miydi?
İyiyim. Ayrıca bayağı motiveyim. Spora gidiyorum şimdi. Birazdan menümü yazarım:)Canim hayir olsun iyi misin, iyi misiniz??
165 puan oluyor canim sporun, menunde guzel, suyu azcik arttir canim :)
2 gunku menunde gayet guzel canim.
Hele pazartesi gunu sporlarin sahane.
Bende iyiym Cisecim, her zamanki gibi, sen nasilsin?
Guzel menu canim afiyet olsun:)
Canim simdi duzenliyorum :)
Cok tesekkur ederim Deryacim guzel dileklerine..
Bencede dusun sen bir daha 2. cocugu :))
ben hem oradayim hem buradayim sabahtan beriKızlar Kızlar gidiyoruz di mi bugün 13. Takıma :)
O zaman iyiki bir kere yemisimevet akiskan peynirli, misir unlu bol tereyagli
Oooben hem oradayim hem buradayim sabahtan beri
ben geldim :)Selamlar kizlar nasilsiniz?
Kimler burada haydi gidelim mi 13 takima :)
bugün menüm
sabah : haşlanmış yumurta
2dilim ekmek
5 zeytin
1kk peynir
ara : 3 kaşık yoğurt
mandalina
öğlen : 5 kaşık fasulye
1dilim ekmek
3 kaşık yoğurt
salata
ara : 3 tane üzüm
2 kaşık yoğurt
akşam : 5 kaşık fasulye
1dilim ekmek
1.5 kepçe çorba
salata
su : 1.5 litre
spor : yok (regl)
Yawrukush
Selam canim, ben 13. takimdan mezun olmustum geleyim tabi sizinle butun gun isyerimde otur otur SIKIL:dim zaten bir degisiklik olurSelamlar kizlar nasilsiniz?
Kimler burada haydi gidelim mi 13 takima :)
Insallah canim, cok zor ama mecburum bunu yapmaya...iyi akşamlar kızlar nasılsınız ?
Yawrukush özgecim şu derslerin için denklik kabul edilip,sınavlarını başarıyla verip çalışma hayatına atılırsın inşaallah . senin için çok güzel olur gerçekten .sen istersen başarırsın ben inanıyorum senin yapabileceğine
Gel canimcim, kizlarin motivasyona cok ihtiyaci var, takim dagilmis gitmisSelam canim, ben 13. takimdan mezun olmustum geleyim tabi sizinle butun gun isyerimde otur otur SIKIL:dim zaten bir degisiklik olurgezelim biraz
ama takimdan kimse yok, biz kendi kendimize konusuyoruz gibiGel canimcim, kizlarin motivasyona cok ihtiyaci var, takim dagilmis gitmis
Biraz oyle oldu, takim dagilmis Senemim, kaptan yok, kizlar kaptana sorular sormuslar, takim nolcak demisler hic haber alamamislar, paylasimda baska takimlara gecmek istediklerini yazdilar da benim oyle haberim oldu.ama takimdan kimse yok, biz kendi kendimize konusuyoruz gibi
cok iyi anliyorum canim, biliyorsun benim motivasyionum da cook hassas hemen dusuveriyor ama sizin sayenizde bu aralar hep yuksekGel canimcim, kizlarin motivasyona cok ihtiyaci var, takim dagilmis gitmis
Ben de vaktim oldukca onlara muhabbete giderim. bu sabahtan oradaydim zaten onlardan birkaci aktifkenBiraz oyle oldu, takim dagilmis Senemim, kaptan yok, kizlar kaptana sorular sormuslar, takim nolcak demisler hic haber alamamislar, paylasimda baska takimlara gecmek istediklerini yazdilar da benim oyle haberim oldu.
Birde biz kardes takim oldugumuz icin sorumluyuzda..
Toparlamaya calisiyorum takimi, kizlarda gelecekler bence yeniden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?