Sen oldukca azimli bir insansin, sadece bazen yoruluyorsun oda normal insaniz hepimiz :)cok iyi anliyorum canim, biliyorsun benim motivasyionum da cook hassas hemen dusuveriyor ama sizin sayenizde bu aralar hep yuksek
Cok iyi yapmissin canim , cok mutlu oldum :)Ben de vaktim oldukca onlara muhabbete giderim. bu sabahtan oradaydim zaten onlardan birkaci aktifken
Sagol canim, hep boyle pozitif yorumlarin var yaaa cook seviyorum.Sen oldukca azimli bir insansin, sadece bazen yoruluyorsun oda normal insaniz hepimiz :)
benim daha 2 saatim var isten cikmama ve cok yorgunum, acaba bugun dinlensem miKizlar bugun hangi sporlari yaptiniz? Veya yapmayi planliyorsunuz?
Ben de isten sonra gidecegim spora, trampolin mi yoksa tum vucut calisma mi karar veremedim daha
Ben bugun jilian yapmak niyetindeyim,Kizlar bugun hangi sporlari yaptiniz? Veya yapmayi planliyorsunuz?
Ben de isten sonra gidecegim spora, trampolin mi yoksa tum vucut calisma mi karar veremedim daha
100 mekik, 50 squat yap ozaman :)benim daha 2 saatim var isten cikmama ve cok yorgunum, acaba bugun dinlensem mi
Dinlenmek yoookbenim daha 2 saatim var isten cikmama ve cok yorgunum, acaba bugun dinlensem mi
wuuwuu jilian superBen bugun jilian yapmak niyetindeyim,haeshin in bana sozu vardi, neredesin canimcim?
zaten çocukların da artık okula gidiyor , tam vakti senin için . hem daha mutlu olursun ,her açıdan çok güzel bir şey .Insallah canim, cok zor ama mecburum bunu yapmaya...
Suan sabah enerjisiyle dusundum bunu deryacim, 1 saate hevesim gecmezse iyi :))wuuwuu jilian super
wohooo jillianBen bugun jilian yapmak niyetindeyim,haeshin in bana sozu vardi, neredesin canimcim?
yeni bir kaptan bulması ,üyeler bulması da zor olacak . oradakileri buraya alsak o takım kapansa daha iyi olmaz mı acaba ?bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum amaBiraz oyle oldu, takim dagilmis Senemim, kaptan yok, kizlar kaptana sorular sormuslar, takim nolcak demisler hic haber alamamislar, paylasimda baska takimlara gecmek istediklerini yazdilar da benim oyle haberim oldu.
Birde biz kardes takim oldugumuz icin sorumluyuzda..
Toparlamaya calisiyorum takimi, kizlarda gelecekler bence yeniden..
Evet Feyzos dua edin bana, sinavlar gercekten cok zorzaten çocukların da artık okula gidiyor , tam vakti senin için . hem daha mutlu olursun ,her açıdan çok güzel bir şey .
dun HIIT bacak gunuydu, sayamadim kac squat/lunges yaptim100 mekik, 50 squat yap ozaman :)
Dizin daha iyiyse tabi kuzum..
gecmeden yapmak lazim o zamanSuan sabah enerjisiyle dusundum bunu deryacim, 1 saate hevesim gecmezse iyi :))
Canim 13. takim kaptaninin haftaya yogunlugu bitecekmis, o gelene kadar destek olmaya calisiyorum..yeni bir kaptan bulması ,üyeler bulması da zor olacak . oradakileri buraya alsak o takım kapansa daha iyi olmaz mı acaba ?bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum ama
senin duaya ihtiyacin yokEvet Feyzos dua edin bana, sinavlar gercekten cok zor
Baska bir ulkeden diploma almis insanlarin resmen suyunu cikartiyorlar
Sen basarirsin canim, ve cook da guzel olur.Evet Feyzos dua edin bana, sinavlar gercekten cok zor
Baska bir ulkeden diploma almis insanlarin resmen suyunu cikartiyorlar
tamama gidince birseyler yapacagim mutlakaDinlenmek yoook. Yarin dinlenirsin canim olmaz mi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?