O zaman mekik yeter hade cok yormayalim seni kuzum :))dun HIIT bacak gunuydu, sayamadim kac squat/lunges yaptim
ama seni mi kiricam, tamamdir olmus bil
dualarım seninle canım ,her şey gönlünce olur inşaallah . sen amerikan vatandaşlığı almış mıydın ? bu şekilde mi deniyor tam bilmiyorum da sen anlamışsındır demek istediğimiEvet Feyzos dua edin bana, sinavlar gercekten cok zor
Baska bir ulkeden diploma almis insanlarin resmen suyunu cikartiyorlar
anladım canım,ben kaptan tamamen gitti sandım .Canim 13. takim kaptaninin haftaya yogunlugu bitecekmis, o gelene kadar destek olmaya calisiyorum..
Eger o bir daha donemezse zaten takim kapanir...
Uyelerde diledikleri takima gecerler..
Haftaya vatandaslik sinavim var feyzos birde o sinava calisiyorum, insallah haftaya vatandas olacagim..dualarım seninle canım ,her şey gönlünce olur inşaallah . sen amerikan vatandaşlığı almış mıydın ? bu şekilde mi deniyor tam bilmiyorum da sen anlamışsındır demek istediğimi
anladım canım,ben kaptan tamamen gitti sandım .
ayyy hadi hayırlsııyla gir ver şu sınavı :) eşin de girecek mi ? ne gibi şeyler soracaklar acaba ,ülke bilgisi anayasa felan gibi şeyler miHaftaya vatandaslik sinavim var feyzos birde o sinava calisiyorum, insallah haftaya vatandas olacagim..
insan isteyince her şeyi yapabilir özgecim , sen elinden geleni yap eminim ki güzel sonuçlar gelecek ,başarabilirsin .Kizlar iyi ki varsiniz, insallah basarabilirim ve kendi meslegimi yapabilirim.
Ve yurtdisinda yasayan arkadaslarim bilirler ogretmenlik Turkiyeye yazlari, tatillerde gidebilmek acisindan harika bir meslek..
Opuyorum sizi, kuzularimi hazirlamaya geciyorum.
1 saat sonra gorusmek uzere:)
senin emojiler superr benim hep klasikwohooo jillian
Yapabilirsin tabiki canim neden yapamayacaksin.Kizlar iyi ki varsiniz, insallah basarabilirim ve kendi meslegimi yapabilirim.
Ve yurtdisinda yasayan arkadaslarim bilirler ogretmenlik Turkiyeye yazlari, tatillerde gidebilmek acisindan harika bir meslek..
Opuyorum sizi, kuzularimi hazirlamaya geciyorum.
1 saat sonra gorusmek uzere:)
spinning ben hic yapmadim ama yapanlar cok iyi terliyor goruyorum, bence iyi fikirTrampolini pek gozum yemedi spinning e mi gitsem acaba bugun? Uzun zamandir spinning de yapmadim
Esim ve cocuklar vatandas, birtek ben kaldim:)ayyy hadi hayırlsııyla gir ver şu sınavı :) eşin de girecek mi ? ne gibi şeyler soracaklar acaba ,ülke bilgisi anayasa felan gibi şeyler mi
Supersin canim.Haftaya vatandaslik sinavim var feyzos birde o sinava calisiyorum, insallah haftaya vatandas olacagim..
deneyeyim bakalim bugun. Tatilde aqua spinninmg yapmistim ama o sadece 30 dakikaydi. Bu bir saatspinning ben hic yapmadim ama yapanlar cok iyi terliyor goruyorum, bence iyi fikir
guzel fikir canim buyuk bir salata icine de peynir veya ton baligi veya tavuk...yaaa ben cok acim, doymuyorum bugun bir turlu
10 tane de badem yedim
aksama kocaman bir salata lazim bana
evet ama aksama da cok varguzel fikir canim buyuk bir salata icine de peynir veya ton baligi veya tavuk...
superİyi akşamlar
Sabah
Omlet
Kahve
Öğlen
Et
3 kaşık pirinç pilavı
Ara
Mandalina
Akşam
Sebzeli noodle
Sporumu yaptım,şu anda hesaplayamıyorum. Eve gidince hesaplayacağım. Deli gibi spor yaptım bilginiz olsun :)
@Yawrukush
Süper menübugün menüm
sabah : haşlanmış yumurta
2dilim ekmek
5 zeytin
1kk peynir
ara : 3 kaşık yoğurt
mandalina
öğlen : 5 kaşık fasulye
1dilim ekmek
3 kaşık yoğurt
salata
ara : 3 tane üzüm
2 kaşık yoğurt
akşam : 5 kaşık fasulye
1dilim ekmek
1.5 kepçe çorba
salata
su : 1.5 litre
spor : yok (regl)
Yawrukush
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?